Düğün 2013 izmir gelinleri

merhaba izmir gelinleri nasilsiniz

bana yardimci olurmusunuz
bende 2014 izmir de evlenecegim
almanyada yasiyorum ama dügünümüz izmirde olacak

sizden ricam bana nolur güzel mekanlar önerirmisiniz

200 kisilik KIR DÜGÜNÜ olacak
200-300 kisilik mekanlar bilen var mi???
deniz kenari olabilir, bir bahce mekani olabilir
restorant acik hava olabilir

bir kac öneri icin coook mutlu olurum
malum burdan arastirmasi yetmiyor :KK43:


benimki buca-Göletin ilersinde saray Düğün Salonunda olacak canım.. gayet güzel kır bahcesi googeden bak istersen
 
Merhabalar..

Ben 2013 geliniyim.. Henuz yeri kesinleştiremedik... Sehr-i Garden ya da En Bordo yu düşünüyoruz. Bu iki yer hakkında bilgisi olan daha önce düğüne katılmış olan var mı?? Hangisini önerirsiniz acaba?? Çok teşekkür ederim şimdiden...
 
Merhaba. Arkadaşımın düğünü 2012 ekimde tarihi havagazı fabrikasında oldu ve gerçekten çok güzeldi. Mekan fotoğraf çekimi için de çok uygun.
 
veeeee İzmir den birtane daha 2013 gelini :KK52:
arkadaslarr 19Ekim de ewleniyorummmm :18:
Mayısın 20 sinde nişanladım :KK1:
bana göre aradaki süre cok az gibi geliyor , düğünüme 4 ay war ama ben yetiştiremeyecegim hiçbirseyimi diye düşünüyorum.cewremdekiler daha cok var diyor :18:
 
Tekrar merhaba kızlar..düğünüm oldu bitti..harika oldu..herşey çok güzeldi..Darısı diğer izmir gelinlerinin başına...size küçük bir bilgi vermek için yazıyorum..Gelin saçım için Boronova'da kuaför Locca'ya gitmiştim..saçımı güzel yaptı, ama makyözü tam anlamıyla rezaletti..gözüme bi eyeliner çekemedi, makyajdan anlamasam o günümü rezil edecekti..en sonunda kızın malzemelerini alıp kendim yaptım makyajımı..bir tek kirpikleri yapıştırdı, bir de fondöten sürdü, gerisini ben yaptım..yeterli makyaj malzemesi de yoktu, rujlar ya pembe ya da turuncuydu, kendi rujumu sürdüm en sonunda :KK1: Saçıma postiş takıldı bütün gece de bozulmadı, Gökçen bey saç konusunda usta, ancak ekibi tam anlamıyla bir felaket, bilginiz olsun..Ha bi de benim gittiğim saatte başka bir gelinle onun bir sürü akrabası vardı..3 saat boyunca çoluk çocuk kadın sesinden ben ve annem sersem olduk...ve bunu bana önceden söylemedi..halbuki provaya gittiğimde gayet sakin bir şekilde 1,5 saatte bitmişti saçım..yine aynı sakinlikte olup bitecek sandım..fakat düğün günü o kadar kalabalıktı ki benimle ilgilenmesi için tartışıp çıkışmak zorunda kaldım...Kısacası az daha en özel günümü berbat ediyordu..annemi bir süre sakinleştiremedim..neyse ki saçım çok güzel oldu, makyajımı da kendi istediğim gibi yaptığım için gayet içime sindi, herkes de çok güzel olduğunu söyledi..Günü kazasız belasız atlattık...Kısacası ekipte iş ciddiyeti yok..Bir daha da adımımı atmam oraya..Diğer gelin adayları üzülmesin diye de bilgilendireyim dedim.. :KK34:
Tüm gelinlere kolay gelsiin..:KK53:
 
Merhaba kizlar.. benim de hem yurtdisinda hem Izmirde dugunum gecti bitti, Rabbime cok sukur hersey cok guzel gecti. Cok yorucuydu ama birazda tatil yapip dinlendik :) YEni evlenecek kizlar, sakin hiiiic panik yapmayinn, bu nasil lcak, su nasil olcak diye kafanizi yormayin. Elinizden geleni kadar hazirliklari tamamlayin, sonra da o gunu herseyi akisina biragin. Her saniyeden zefk almaya calisin, her ani dolu dolu yasayinn... Cunku, ben 2 dugun yaptigima ragmen, doyamadim gelin olmaya :) Ve evet, bol bol resim cekilin.. o guzel geceyi resimlerle canlandiracaksiniz sonradan, ve tekrar o mutlulugu yasayacaksiniz :KK66:

Kolay gelsin gelinlerrrrrrrr....
 
Ooooofffff...Evet çok güzel dedin canım, herşey resmen ''taytay''...Deli oluyorum, belirsizlik en sevmediğim şey:KK20: Bavulumu alıp gelicem izmire ve dediğin gibi eşyaların yarısı orda, yarısı burda...Yahu daha tayin yazım gelmedi bir yandan ona stres oluyorum. Düğün izninden sonra hala gelmemiş olursa, buraya geri dönüp bir kaç hafta daha burada çalışma durumum olabilir :KK43: Zaten eşyaları taşımak için gelicez ama bir de geri gelip bir kaç hafta çalışmak ayrı bir dert...Bu ne yaaa, millet düğün stresiyle başa çıkamıyor, biz bir de üstüne yok evimiz yetişmedi stresi, yok tayinimiz çıkmadı stresi. Bir de üzerine hava durumu tuz biber:KK20: Elektrik yüklü bulut gibiyim, yağıp gürleyesim var:KK43: Şu düğün geçsin bitsin artık, başka bişe istemioooom:KK50:

merhabalar ben yeniyimde nereyi yazıcağımı bilemedim siz izmir özel kıyafet dikim yeri yazmışsınız heralde yanlış anlamadıysamonun hakkında bilgi alıcaktım
 
merhabalar ben yeniyimde nereyi yazıcağımı bilemedim siz izmir özel kıyafet dikim yeri yazmışsınız heralde yanlış anlamadıysamonun hakkında bilgi alıcaktım

Merhaba canım..sanırım benim gelinliğimi diktirdiğim yeri soruyorsun..Konak Kızlar Ağası Hanının 1. katında, Buse Modaevi..Telefonu: 425 90 35
Ayşe Hanımla görüşebilirsin..İstediğin gelinliği ya da tuvaleti istediğin gibi dikiyor, sen sadece tarif ediyorsun..ya da istediğin modelin resmini götürürsen de aynısını birebir dikebiliyor.. gerçekten çok yetenekli ve iyi niyetli bir hanım..fiyatları da uygun...Bir görüşmeni tavsiye ederim canım..pişman olmazsın.. :KK34:
 
Merhaba canım..sanırım benim gelinliğimi diktirdiğim yeri soruyorsun..Konak Kızlar Ağası Hanının 1. katında, Buse Modaevi..Telefonu: 425 90 35
Ayşe Hanımla görüşebilirsin..İstediğin gelinliği ya da tuvaleti istediğin gibi dikiyor, sen sadece tarif ediyorsun..ya da istediğin modelin resmini götürürsen de aynısını birebir dikebiliyor.. gerçekten çok yetenekli ve iyi niyetli bir hanım..fiyatları da uygun...Bir görüşmeni tavsiye ederim canım..pişman olmazsın.. :KK34:

Anladım canım coook tesekkür ederim ne kdar sürde teslim ediyor peki
 
Anladım canım coook tesekkür ederim ne kdar sürde teslim ediyor peki

Rica ederim canım..Sana ne kadar sürede lazım bilmiyorum ama aciliyetin varsa derhal öne alıp, bitiriveriyor..Şu an ne kadar yoğun orasını kesiteremeyiz tabi mesela benim vaktim çoktu,biraz tez canlı olduğum için erken başladık, zamana yayarak bitirdik..ama 1-2 haftada da gelinlik diktiğini gördüm yani..ayrıntıları kendisiyle görüşsen daha iyi olur..Hani illa diktirmen de şart değil..bir git konuş..oldu ya içine sinmedi, teşekkür eder ayrılırsın..Çünkü bir esnaf gibi değil bir abla gibi ilgileniyor herşeyinle..istediğini anlatırken rahat olabiliyorsun, konuşursan güvenebileceğin bir insan olduğunu göreceksin zaten...ben o kadar tedirgindim ki gelinlik ararken..sanki hiç istediğim modeli bulamıycakmışım, kimse dikemeyecekmiş, beni anlayamıyacakmış da öylesine bi modeli seçip giyecekmişim gibi hissetmiştim Ayşe ablayla tanışana kadar..istediğimden de güzel bir gelinlik dikti sağolsun..zaten tasarımını birlikte yaptık..şurasını böle mi yapalım, şurası şöyle mi olsun diye deneye deneye bulduk en güzelini yakışanını :KK34: ki benimki riskli bir modeldi çünkü deniz kızı şeklinde istemiştim ben..dar model hata kaldırmaz, hemen belli eder..ama o kadar içime sindi ki bittiğinde gelinliğime aşık oldum resmen :KK16:
 
Arkadaşlar uzun bir aradan sonra yeniden merhaba:KK34:
Düğünüm şükürler olsun ki tam da istediğim gibi, kafamda, kalbimde en ufak bir ''keşke'' olmadan geçti, gitti:KK9: Rüya gibi bir düğün oldu...
Öncelikle Bagetchiciğimle aynı kuaförden randevu almıştık(Locca), onun düğüne benden bir hafta önce olduğunudan, uyarısı ile, kapora vermiş olmama rağmen son dk. da vazgeçtim. Eee böyle olunca düğünüme 2 gün kala kuaförsüz ortada kaldım. Eşim Atakentte oturduğundan, tavsiye üzerine Atakent' te Ercan' a gittim, görüştüm. Konuşmaları güven verdiğinden orada karar kıldım ve çok şükür memnun kaldım...O gün benim dışımda bir gelin daha varmış; ancak randevu saatlerimiz çakışmadığından, ben çıkarken onlar yeni geliyordu. Böylece son derece sorunsuz, tek ilgi odağı olduğum ve arkadaşlarım ve annemle çok rahat ve stressiz bir kuaför maceram oldu. Ercan, profesyonel porselen makyaj için, beni 1 dk mesafedeki bir güzellik salonuna götürdü. Makyajı kuaförde yaptırmadım yani. Orada makyaj yapan bir kız vardı, arkadaşlarım ve annem ona yaptırdı; ama dediğim gibi ben profesyonel makyaj için başka bir yere gittim. Makyajım da memnun kaldım çok şükür. Geline yakışan tazeliği bozmadan, ama fotoğraflarda da silik çıkmayacak şekilde, güzel ve kalıcı bir makyajım oldu.
Fotograf çekimimi Selda Atiniz yaptı. Kuaförden başladı çekip, erkek tarafının kız evine gelip beni evden almasını fotoğrafladı daha sonra...ve gün boyu Atakent' in çeşitli yerlerinde fotoğraf çekildik. Çok orjinal ve sıcak fotoğraflar çıktı ortaya. Son derece samimi, yetenekli ve doğallığıyla karşısındakini rahatlatan başarılı bir fotoğrafçı.
Düğünüm İzzet Garden' da oldu. Misafirleri kapıda bir kemancı karşıladı ve girişte garsonlar kırmızı ve beyaz şarap ikramında bulundu. Girişten, bahçenin düzenlenmesine kadar herşey son derece nezihti ve açıkçası beklediğimden daha profesyoneldi...Kumrucu İzzet' in mekanı olunca, başarılı bir düğün organizasyonu çıkarabilme olasılıkları kafamı kurcalıyordu açıkçası biraz. Yani Kumruculuktan düğün organizasyonuna geçiş:KK1: Neyse ki iyi bir organizasyon Müdürleri var ve rüya gibi bir düğüne sahip olmam için ellerinden gelenin en iyisi yaptılar. Pastam harikaydı, garsonlar gece boyunca konuklarımla yakından ilgilendi, alkol servisi yaptı. Orkestra iyiydi ve en çok sevindiğim de orkestra da davul dahi vardı; bildğimiz ramazan davulu şekilinde:KK1: Bizlar hoplayıp zıplarken yanımıza gelip davul çalması, alaturka bir hava yarattı ve iyi bir sentez oldu bence, çok hoşuma gitti.
Düğünü yeni olacak olan arkadaşlara kolaylıklar diliyorum...Umarım herşey benimki gibi, hayallerinizin de ötesinde gerçekleşir:KK34:
 
merhabalar evlenen çiftlere mutluluklar düğününe az kalanlar içinde herşeyin sorunsuz bitmesini diliyorum bende 19 ekimde evleniyorum urla seyr-ü sefada olucak düğünüm 25 ağustosdada beyaz ev düğün salonunda nişanım var nişan elbisesi arıyorum şimdilik tavsiyede bulunabilirmisinz bana
 
merhabalar evlenen çiftlere mutluluklar düğününe az kalanlar içinde herşeyin sorunsuz bitmesini diliyorum bende 19 ekimde evleniyorum urla seyr-ü sefada olucak düğünüm 25 ağustosdada beyaz ev düğün salonunda nişanım var nişan elbisesi arıyorum şimdilik tavsiyede bulunabilirmisinz bana

Canım Göztepe'de Room var çok meşhur bilmeyen yoktur, harika elbiseler getirir ama fiyatı tuzludur yine de bir bak derim. Bütçeni bilmiyorum çünkü ama tek geçerim orayı.
 
merhabalar evlenen çiftlere mutluluklar düğününe az kalanlar içinde herşeyin sorunsuz bitmesini diliyorum bende 19 ekimde evleniyorum urla seyr-ü sefada olucak düğünüm 25 ağustosdada beyaz ev düğün salonunda nişanım var nişan elbisesi arıyorum şimdilik tavsiyede bulunabilirmisinz bana[

Merhabalar;

Urlalı oldugunu görünce hemen yazmak istedim:) Üstelik aynı gün evleniyoruz:)
Umarım güzel gidiyordur herşey.. Hazırlıklar tam gaz..

Gelin saçını nerede yaptıracağına karar verdin mi?
 
Çileeek! Düğünü atlattın hadi darısı başımıza.. Umarım herşey gönlünce olmuştur..

Hala yoğun şekilde çalışıyorum; düğünüm ile ilgili hiçbir hazırlığım yok.. Allahtan bazı hazırlıkları çnceden yapmışım..
Balayı oteli bakınıyım bari diyorum ama ona bile zaman yok:KK43:

Senin balayın nasıl geçti?
 
merhabalar evlenen çiftlere mutluluklar düğününe az kalanlar içinde herşeyin sorunsuz bitmesini diliyorum bende 19 ekimde evleniyorum urla seyr-ü sefada olucak düğünüm 25 ağustosdada beyaz ev düğün salonunda nişanım var nişan elbisesi arıyorum şimdilik tavsiyede bulunabilirmisinz bana[

Merhabalar;

Urlalı oldugunu görünce hemen yazmak istedim:) Üstelik aynı gün evleniyoruz:)
Umarım güzel gidiyordur herşey.. Hazırlıklar tam gaz..

Gelin saçını nerede yaptıracağına karar verdin mi?

Bornova' daki Locca' ya gitmeyin de... ötesini bilemem.. :))
 
Son düzenleme:
Arkadaşlar uzun bir aradan sonra yeniden merhaba:KK34:
Düğünüm şükürler olsun ki tam da istediğim gibi, kafamda, kalbimde en ufak bir ''keşke'' olmadan geçti, gitti:KK9: Rüya gibi bir düğün oldu...
Öncelikle Bagetchiciğimle aynı kuaförden randevu almıştık(Locca), onun düğüne benden bir hafta önce olduğunudan, uyarısı ile, kapora vermiş olmama rağmen son dk. da vazgeçtim. Eee böyle olunca düğünüme 2 gün kala kuaförsüz ortada kaldım. Eşim Atakentte oturduğundan, tavsiye üzerine Atakent' te Ercan' a gittim, görüştüm. Konuşmaları güven verdiğinden orada karar kıldım ve çok şükür memnun kaldım...O gün benim dışımda bir gelin daha varmış; ancak randevu saatlerimiz çakışmadığından, ben çıkarken onlar yeni geliyordu. Böylece son derece sorunsuz, tek ilgi odağı olduğum ve arkadaşlarım ve annemle çok rahat ve stressiz bir kuaför maceram oldu. Ercan, profesyonel porselen makyaj için, beni 1 dk mesafedeki bir güzellik salonuna götürdü. Makyajı kuaförde yaptırmadım yani. Orada makyaj yapan bir kız vardı, arkadaşlarım ve annem ona yaptırdı; ama dediğim gibi ben profesyonel makyaj için başka bir yere gittim. Makyajım da memnun kaldım çok şükür. Geline yakışan tazeliği bozmadan, ama fotoğraflarda da silik çıkmayacak şekilde, güzel ve kalıcı bir makyajım oldu.
Fotograf çekimimi Selda Atiniz yaptı. Kuaförden başladı çekip, erkek tarafının kız evine gelip beni evden almasını fotoğrafladı daha sonra...ve gün boyu Atakent' in çeşitli yerlerinde fotoğraf çekildik. Çok orjinal ve sıcak fotoğraflar çıktı ortaya. Son derece samimi, yetenekli ve doğallığıyla karşısındakini rahatlatan başarılı bir fotoğrafçı.
Düğünüm İzzet Garden' da oldu. Misafirleri kapıda bir kemancı karşıladı ve girişte garsonlar kırmızı ve beyaz şarap ikramında bulundu. Girişten, bahçenin düzenlenmesine kadar herşey son derece nezihti ve açıkçası beklediğimden daha profesyoneldi...Kumrucu İzzet' in mekanı olunca, başarılı bir düğün organizasyonu çıkarabilme olasılıkları kafamı kurcalıyordu açıkçası biraz. Yani Kumruculuktan düğün organizasyonuna geçiş:KK1: Neyse ki iyi bir organizasyon Müdürleri var ve rüya gibi bir düğüne sahip olmam için ellerinden gelenin en iyisi yaptılar. Pastam harikaydı, garsonlar gece boyunca konuklarımla yakından ilgilendi, alkol servisi yaptı. Orkestra iyiydi ve en çok sevindiğim de orkestra da davul dahi vardı; bildğimiz ramazan davulu şekilinde:KK1: Bizlar hoplayıp zıplarken yanımıza gelip davul çalması, alaturka bir hava yarattı ve iyi bir sentez oldu bence, çok hoşuma gitti.
Düğünü yeni olacak olan arkadaşlara kolaylıklar diliyorum...Umarım herşey benimki gibi, hayallerinizin de ötesinde gerçekleşir:KK34:


öncelikle tebrik ederim hayırlısı olsun. yazdıklarını okuyunca çok sevindim. çünkü 25 gün sonra İzzette benimde düğünüm var ve kafam çok karışıktı. 1 sene önce diğer orkestrayı dinleyerek ve çok beğenerek karar verdiğim salon kışın orkestra değiştirince o günden beri huzursuzdum. bir türlü dinleme fırsatım da olmadı telaş sırasında. bayram son günü gidip bi düğünde dinleyecektim ama sizinde yazdıklarınız biraz içime su serpti açıkçası :d
 
X