2013 Kasim Anneleri Ultrason Görüntüleri

yaaa biz şimdiden onun cadı ve çok bilmiş hallerini düşünüyoruz eşime diyorum ki artık sana çay takımıyla çay, yemek felan yapar getirir yersin nammm namm naamm çok güzel olmuş diiye

biz de bir yandan haziranda ayrintili ultrasonda degisirmis cinsiyet falan diye korkuyoruz ama bir yandan da kizimmm kizimmm demeye basladik valla. esimin hic kiz kardesi falan yok, diyorum sana asik olacak valla diye :) cok hosuna gidiyor hehehehe

capraz nasil oluyor kuzum ayaklar söyle yukariya dogru olan sekilmi :))

canım nasıl desem sana.hani ultrason görüntülerinde hep dümdüz sırt üstü yatıyo erkeler.ama kızlar sanki azıcık yana doğru yatıyo. yani sanki ayakları annenin beline doğru

canım nasıl desem sana.hani ultrason görüntülerinde hep dümdüz sırt üstü yatıyo erkeler.ama kızlar sanki azıcık yana doğru yatıyo. yani sanki ayakları annenin beline doğru

ayaklar havada boyle hafif bacak bacak ustune atmis gibi.... protest protest tavirlar simdiden DDD

biz de bir yandan haziranda ayrintili ultrasonda degisirmis cinsiyet falan diye korkuyoruz ama bir yandan da kizimmm kizimmm demeye basladik valla. esimin hic kiz kardesi falan yok, diyorum sana asik olacak valla diye :) cok hosuna gidiyor hehehehe

oyyy babalarına aşık olcaklarrrr anaaammm sırnaşık şeylerrrr yok yaa değişmez bu arada bizim muhtemel doğum tarihleri de aynı 11.11.2013

hafif bükülmüs sekilde degilmi :)) dogru anlamisim :)))

benim de hep kızz geçiyordu ama hayırlısı olsun. rüyalarımda da hep kızım oldugunu gördüm.

ama nedense içimden bi ses de erkek olabilir diyor ay bi belli olsaydı:)

nub teorisiyle cinsiyet tahmini topigi var sanirim oraya da koy istersen

ben de hep erkek gordum ruyamda ama kiz doguryordu icten icten icime kiz dediler valla degismezse..

Mrb bende kasımda bebişimi kucagıma alıcam aranıza yeni katldım kızlar
ilk bebeğim cok hecanlıyımmm

Son düzenleme:
yok tatlım nesleeninkini benzettim. seninki bir küçük çıkmış anlayamadım alıntıları ters yaptım galiba

ay oyle mi gerci su anda hepsi birbirine benziyor hehehe DDD bir de ben pembo pembo diye alisirken haziran basi erkek diyorlarmis,olur olur valla. ama yuzde 85 tutuyor bu haftada dedi, ben de yuksek ihtimal diye dogru diyordur herhalde diye dusunuyorum.

doktor bana %100 erkek dedi ve gösterdi ama ben yine de biraz temkinli olayım diyorum belli olmaz bu işler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…