- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
yaaa biz şimdiden onun cadı ve çok bilmiş hallerini düşünüyoruzeşime diyorum ki artık sana çay takımıyla çay, yemek felan yapar getirir yersin nammm namm naamm çok güzel olmuş diiye
capraz nasil oluyor kuzum ayaklar söyle yukariya dogru olan sekilmi :))
kızlar bu da benim bebişin utrasonu
sizce cinsiyeti nedir ki sanki erkek gibi ama ben basından beri kız sanıyordum doktor soylemedi henuz
Eki Görüntüle 705227
canım nasıl desem sana.hani ultrason görüntülerinde hep dümdüz sırt üstü yatıyo erkeler.ama kızlar sanki azıcık yana doğru yatıyo. yani sanki ayakları annenin beline doğru
biz de bir yandan haziranda ayrintili ultrasonda degisirmis cinsiyet falan diye korkuyoruz ama bir yandan da kizimmm kizimmm demeye basladik valla. esimin hic kiz kardesi falan yok, diyorum sana asik olacak valla diye :) cok hosuna gidiyor hehehehe
kızlar bu da benim bebişin utrasonu
sizce cinsiyeti nedir ki sanki erkek gibi ama ben basından beri kız sanıyordum doktor soylemedi henuz
Eki Görüntüle 705227
canım nasıl desem sana.hani ultrason görüntülerinde hep dümdüz sırt üstü yatıyo erkeler.ama kızlar sanki azıcık yana doğru yatıyo. yani sanki ayakları annenin beline doğru
oyyy babalarına aşık olcaklarrrr anaaammm sırnaşık şeylerrrryok yaa değişmez bu arada bizim muhtemel doğum tarihleri de aynı 11.11.2013
icimden kiz demek geldi canim ama niye diye sorma :))
benim de hep kızz geçiyordu ama hayırlısı olsun. rüyalarımda da hep kızım oldugunu gördüm.
ama nedense içimden bi ses de erkek olabilir diyor ay bi belli olsaydı:)
saol canim valla ben de hiccccc anlamiyorum ki :)))
valla erkeğe de benziyorbebeğime benzettin nedense
canım benim bebişi mi ?
ben seninki gibi anladim sanki
yok tatlım nesleeninkini benzettim. seninki bir küçük çıkmış anlayamadımalıntıları ters yaptım galiba
ay oyle migerci su anda hepsi birbirine benziyor hehehe DDD bir de ben pembo pembo diye alisirken haziran basi erkek diyorlarmis,olur olur valla. ama yuzde 85 tutuyor bu haftada dedi, ben de yuksek ihtimal diye dogru diyordur herhalde diye dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?