- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
kizlar yorumlari bekliyorum.. 11+6 daki fotomuz var en son..
Eki Görüntüle 721301
Eki Görüntüle 721302
ilki 11+6 digeri 10+6
Belli belli yanlus bisiy demuyim dedimSaol canım, belli değil mi teyzesi!
bakalım oldu mu?? deneme 1
Belli belli yanlus bisiy demuyim dedim
Kiz fistik senin ikiz diye biliyodum sonrasan 3 olmus
Kiz guzelim saglicakla kucagiba al
Amin yurekten amin guzelim 2 bõcek 2 cicek ne guzelevet canımm. 3 oldu. ciddi sok yasattı bize bebeklermm.. dua et de sağlıkla kucağıma alayım. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı evlatla sevindirsin ins seni de...
Kiz guzelim saglicakla kucagiba al
canim cikinti durusundan mi anlasiliyor? ben bilmiyorum ama ilk 10+6 erkek gibi cikintisi var, digeri kiz gibi
Araniza yeni katildim arkadaslar,bende bebisimin cinsiyetini bilmiyorum henuz.Kismetse Pazartesi ogrenicez ama yinede simdiden goruslerinize ihtiyacim var.Lutfen yorumlayin,cok merak ediyorum.Insallah resmi duzgunce yukleyebilmisimdir.
kız canımBu da benim bebisim, doktor cok ugrasmasina ragmen cinsiyetini göstermedi. Pazartesi bir randevumuz daha var bakalim bu sefer ögrenebilecek miyiz? Siz ne dersiniz herkes kiz diyor ama...
Eki Görüntüle 724539
Araniza yeni katildim arkadaslar,bende bebisimin cinsiyetini bilmiyorum henuz.Kismetse Pazartesi ogrenicez ama yinede simdiden goruslerinize ihtiyacim var.Lutfen yorumlayin,cok merak ediyorum.Insallah resmi duzgunce yukleyebilmisimdir.
allah bağışlasın canım hayırlı uğurlu olsun çok şeker yaa elleri parmakları bile görünüyo maşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?