2013 Kasim Anneleri Ultrason Görüntüleri

aslında ultrason resımlerımız var 13 +5 te cekılmıs ama pcde yuklu degıller bende 11+2 dekı videosundann resım paylasıyım barı becerırsem.massaall benım kuzucuma..hepınızın yavrusuna 41 kere maasallahhhhh....

Araniza yeni katildim arkadaslar,bende bebisimin cinsiyetini bilmiyorum henuz.Kismetse Pazartesi ogrenicez ama yinede simdiden goruslerinize ihtiyacim var.Lutfen yorumlayin,cok merak ediyorum.Insallah resmi duzgunce yukleyebilmisimdir.

Eklentiler

• $Fotoðraf0126.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 82
Bu da benim bebisim, doktor cok ugrasmasina ragmen cinsiyetini göstermedi. Pazartesi bir randevumuz daha var bakalim bu sefer ögrenebilecek miyiz? Siz ne dersiniz herkes kiz diyor ama...

Son düzenleme:
Araniza yeni katildim arkadaslar,bende bebisimin cinsiyetini bilmiyorum henuz.Kismetse Pazartesi ogrenicez ama yinede simdiden goruslerinize ihtiyacim var.Lutfen yorumlayin,cok merak ediyorum.Insallah resmi duzgunce yukleyebilmisimdir.

allah bağışlasın canım hayırlı uğurlu olsun çok şeker yaa elleri parmakları bile görünüyo maşallah..

Bu da benim bebisim, doktor cok ugrasmasina ragmen cinsiyetini göstermedi. Pazartesi bir randevumuz daha var bakalim bu sefer ögrenebilecek miyiz? Siz ne dersiniz herkes kiz diyor ama...

Eki Görüntüle 724539
kız canım

sanki bir çıkıntı var canım

Son düzenleme:
Kızlar bi bakın ya resmen mipi değilmi bu kadar cinsiyet değişikliğinden sonra

Eklentiler

• $20130530_190331.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 92
  • $20130530_190254.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 89
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…