aaaaa nekaaa çok konuşmuşsunuz yaaa dayanamadım geçmişi yarıda bıraktım uçtum geldim size güzel haberler getirdim öncelikle bebişimizin sağlığı çok iyiymiş doktor amcası maşallah dedi. cinsiyet tahminin varmı diye sordu bende herkes erkek diyo ama bilemiyorum dedim. ozaman öyle söyleyenlere inat kızımızzzzzzzzzzzzzz geliyooooo dedi.ben şoklardayım ne oldu annesi istemiyomusun dedi doktor amcası istemez olurmuyum diyebildim okadar şaşırdımki babasıda şaşkın inanamadı bize süpriz yaptı kızımızzzz çok mutluyummm alışmaya çalışıyoruz şimdi.
Günaydın canım anneler
Ben sabaha kadar en az on defa uyandım heyecandan :18: Güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim
denizkızı,filiz,beren,erce iyi haberlerle gelelim inşallaaaaahh
gecemavisiy kız geliyomuş gözün aydınnnnnnnnnn
geçmişi okuyup yazayım dedim bi türlü bitmek bilmedi. hepinize günaydınlar kızlarrrrrrrrrrrrrrr. dün doktoruma gittim baktı ikiside çok sağlıklı çok güzel büyümeleri fln dedi. alttan rahim uzunluğunu ölçtü. 5cm çıktı. çook sevindikk. eğer 4 fln olsa direk yatıracaktı hiç kalkmadan. ama maşallahın var dedi. ben seni bu haftalarda sürünerek bekliyordum ama sen çok enerjik zıpır zıpırsın dedi. çünkü için çok fena halde dedi. kistler devasal olmuşlar iyice yayılmışlar diğer organları yapıştrmışlar dedi. çocuklar ve kistlerin baskısıyla sen ağrıdan durmaman gerkirdi dedi. ama ben yıllarca o nalet olası kistlerden okadar sancılar okadr acılar çektim ki artık vücut ağrılara karşı bağışıklık yapmış. ağrılarım çok ama ben ona ağrı olarak bakmıyorum ki. diyorum ki kendime bebekler hareket ediyor onlarda bana ağrı yapıyor diye kandırıyorum işte kendimi. yoksa başka türlü katlanmak zor. akıntıların var dedi fitil verdi. daha önce ilk 3 ayda fitil kullanılamadığı için verememişti. ama artık 4e girdin kullanabilirsin dedi. haftada br iğneye de devam. elevit-ferrum fort-corasprin e de devam. kan ve idrar testleri verdim. onlardabugün çıkıcak telle öğrenecem. cinsiyet sordum. her prof. gibi buda sölemedi. zaten benm doktorum tüp bebek doktoru. gebelik takibi yapmıyor hiç çünkü zamanı yok. alt katta başka bir doktora yönlendiriyor. ama benim riskli gebelik old. için bana özel kendi bakıyor. ben cinsiyetle ilgilenmem dedi. çocuklar sağmı yaşıyomu ona birde beynine ve gelişimine bkarım dedi. alt kattaki doktora daha önce ikili test için yönlendirmişti ve ozman biri kız demişti o doktorlar. şimdi de 3 hafta sonraya detay ultrason aldırdı o doktorlardan. o zamn kesin bi şekilde öğrenmiş olursun onlr sölesin dedi. çoğul gebelik old. için 3lü ve 4 lü test yapılmıyormuş. sadece detay ultrason bakılcak 18haziranda. ozamana kadar da cinsiyeti öğrenemicemaman dün yatırmadı beni ve bebişlerimide sağlıkl gördüm ya gerisi boş. çokda önemli değil. sadece ben çok hevesleniyordum bişiler almak için. ama napalım 3 hfta daha beklicez. ha buarada her hafta kndi doktoruma gidip gelicem artık. her hafta rahim uzunluğunu kontrol etcek yatış için. birde alttan kültür alcaklarher hafta. çoğul gebelikte enfeksiyon kapmak çok önemliymiş. enfeksiyon kaptığın an düşüş tehdidi demek dedi. onun için hep kültür alınarak kontrol altında olacakmışım.
bliyorum çok uzun oldu kızlar. ama anca özetleyebildim kusura bakmayın.
selayhusummm beni merak etmişsn tşk.ederimm. dün telin şarzı btti hastaneden yazamadım. akşamda görümcemler geldi misafirim vrdı giremedim nete bitanem. sen nasıl oldun daha iyisindir inş.
Gunaydin guzeller ..
Hepinize guzel bir gun dilerim ..
Filiz , nehar, sila, denizkizi ve erce iyi haberlerle gelin insallah kizlar ..
Gecemavisy gozun aydin kuzum , en sonunda gostermis kendini bebisin :)), darisi benim basima artik..
Burcak sen ne yaptin canim ??
Ben hala yatalagim kizlar ya , hicbirsey fayda etmiyor .. Esimde iste oglusumla kaldik , kimsecik yok yakinimda ..
Burda resmi tatil , hastaneyi acili aradim gece agrim vardi diye kullandigin ilactan baska birsey veremeyiz diyor , boyle cekecegim anlasilan .. Kalkip ogluma valli ekmegi zor yaptim , agrimdan birsey yiyemiyorum iyice halsiz dustum ...
Yinede bunada sukur deyip sifa diliyorum rabbimden ..
Belimin ameliyatli olmasi bu agrilari tetikledi
geçmişi okuyup yazayım dedim bi türlü bitmek bilmedi. hepinize günaydınlar kızlarrrrrrrrrrrrrrr. dün doktoruma gittim baktı ikiside çok sağlıklı çok güzel büyümeleri fln dedi. alttan rahim uzunluğunu ölçtü. 5cm çıktı. çook sevindikk. eğer 4 fln olsa direk yatıracaktı hiç kalkmadan. ama maşallahın var dedi. ben seni bu haftalarda sürünerek bekliyordum ama sen çok enerjik zıpır zıpırsın dedi. çünkü için çok fena halde dedi. kistler devasal olmuşlar iyice yayılmışlar diğer organları yapıştrmışlar dedi. çocuklar ve kistlerin baskısıyla sen ağrıdan durmaman gerkirdi dedi. ama ben yıllarca o nalet olası kistlerden okadar sancılar okadr acılar çektim ki artık vücut ağrılara karşı bağışıklık yapmış. ağrılarım çok ama ben ona ağrı olarak bakmıyorum ki. diyorum ki kendime bebekler hareket ediyor onlarda bana ağrı yapıyor diye kandırıyorum işte kendimi. yoksa başka türlü katlanmak zor. akıntıların var dedi fitil verdi. daha önce ilk 3 ayda fitil kullanılamadığı için verememişti. ama artık 4e girdin kullanabilirsin dedi. haftada br iğneye de devam. elevit-ferrum fort-corasprin e de devam. kan ve idrar testleri verdim. onlardabugün çıkıcak telle öğrenecem. cinsiyet sordum. her prof. gibi buda sölemedi. zaten benm doktorum tüp bebek doktoru. gebelik takibi yapmıyor hiç çünkü zamanı yok. alt katta başka bir doktora yönlendiriyor. ama benim riskli gebelik old. için bana özel kendi bakıyor. ben cinsiyetle ilgilenmem dedi. çocuklar sağmı yaşıyomu ona birde beynine ve gelişimine bkarım dedi. alt kattaki doktora daha önce ikili test için yönlendirmişti ve ozman biri kız demişti o doktorlar. şimdi de 3 hafta sonraya detay ultrason aldırdı o doktorlardan. o zamn kesin bi şekilde öğrenmiş olursun onlr sölesin dedi. çoğul gebelik old. için 3lü ve 4 lü test yapılmıyormuş. sadece detay ultrason bakılcak 18haziranda. ozamana kadar da cinsiyeti öğrenemicemaman dün yatırmadı beni ve bebişlerimide sağlıkl gördüm ya gerisi boş. çokda önemli değil. sadece ben çok hevesleniyordum bişiler almak için. ama napalım 3 hfta daha beklicez. ha buarada her hafta kndi doktoruma gidip gelicem artık. her hafta rahim uzunluğunu kontrol etcek yatış için. birde alttan kültür alcaklarher hafta. çoğul gebelikte enfeksiyon kapmak çok önemliymiş. enfeksiyon kaptığın an düşüş tehdidi demek dedi. onun için hep kültür alınarak kontrol altında olacakmışım.
bliyorum çok uzun oldu kızlar. ama anca özetleyebildim kusura bakmayın.
selayhusummm beni merak etmişsn tşk.ederimm. dün telin şarzı btti hastaneden yazamadım. akşamda görümcemler geldi misafirim vrdı giremedim nete bitanem. sen nasıl oldun daha iyisindir inş.
ya ben ya ben:)))
Canim nick karisimi oldu kusura bakma :)).. Sila diye kastettigim sendin aslinda :))..
Guzel haberlerle gelesin insallah ..
geçmiş olsun hayatım,ne güzel bebişler de iyiyişmiş,sağlıkla kucağına almak nasib olur inşallah.
günaydın kızlar dün kanamam var demiştim öğlen doktora gittim
çok şükür bebişim iyi bıdıl bıdılve kocaman olmuş
1 haftada nası büyüdü şok oldum resmen 2 katına çıkmış :)
benim rahim ağzında yara varmış ondan ilişki sonrası kan geliyomuş
smear aldı drum doğumdan sonra rahim kendini yenileyebiliyo belki kendiliğinden de geçebilir
takip ederiz yoksa yakma ya da dondurma işlemi yapabiliriz dedi
Netten araştırsana canım ne yapılabilir başka.Amin cnm duydum fakat bn yurt disindayim
O nedenle kime ne sorucam
çok çok güzel hepsi iyi günlerde kulansın bebişkonnnörgü örmeyi bilenler için bi kaç öneri amaçlı modeller hepsi kendi el emeğimdir beğenirsiniz inşallah..
Eki Görüntüle 723849 Eki Görüntüle 723850 Eki Görüntüle 723851 Eki Görüntüle 723854 Eki Görüntüle 723855 Eki Görüntüle 723856 Eki Görüntüle 723857 Eki Görüntüle 723858 Eki Görüntüle 723859 Eki Görüntüle 723860 Eki Görüntüle 723861 Eki Görüntüle 723862 Eki Görüntüle 723863
Ciktim drdan trombofoliye bakilacak ve bikac kan testine daha
Rahim filmi cekilecek onun icin hastaneden gun alinacak....
Kurtaj olurkende rahimdeki septum fark edilmis
Sebeb o olabilirmis....
Dua edin kizlar lutfen
Kan sonuclari bir hafta sonra cikacakmis....
Hadi hayirlisi bakalim...
UMUDUM VAR YITIRMEDIM.
DIMDIK AYAKTAYIM.
KIZIM ICIN BU YOLA BAS VURDUM ALLAHIM YOLUMU
ACIK ET NE OLUR
gurbetguzeli canim rabbim dualariniz kabul eder insallah kizininda seninde yzunuz guler ve bebeginize kavusursunuz ..
Ayni seyleri banada yaptilar rahim filmi disinda .. Insallah hersey yolunda gider ve en kisa zamanda kavusursun ..
Bat emegine saglik cok guzel seyler yapmisin..
Burcak telefondan yazarim demistin nerdesin canim merak ettim ???
Gecemavisy sen ancak yarin ugrarsin heralde canim , insallah sendede hersey yolundadir , bakalim cinsiyetlere ne dedi ..:)
çok çok geçmiş olsun canım üzme kendini rabbim minnak yawrumuzada acil şifalar versin.canlarımmmmm yarın randevum var sabah 11.30 inşallah sorunsuz gecer cok korkuyorum dualarınızıı ıstıyorummmm
bıde bu grupta bırı olumsuz bısey yazınca cok etkılenıyorum sımdı sabaha kadar uyumam kurarım kafamda
benımde uzgun hallerım oluyor ama sırf etkılenmeyın dıye yazmıyorum aslında bugun canım cok sıkkındı teyzemın yenı dogmus bebegının troıdı 16 cıkmıs dusunebılıomusunuz!!!
1.6 dır o dıyorum hayır 16 cıktı dıyor teyzemdede vardı troıd artı nodül kucucuk cocuktan 4 sefer kan almıslar mosmor ellerı
allahım yavrularımıza saglık sıhhat aklı fıkrı yerınde olmalarını nasıp etsın
Gözün aydin canim kizçen geliyormuş hayirli uğurlu olsun inşallah.
Gelinlikli halini gör inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?