2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Günaydın güzel anneler ve güzel bebekleri :)) bi kaç gündür pek yazamıyorum hep uykulu oluyorum çünkü iş yerinde bile kafamı masaya koyunca uyuyorum eşimde şehir dışında zaten pek keyfim olmuyo kız bebek bekleyen annelere çok güzel tütüler buldum kızım olsa alırdım bende kesin çoook tatlılar ya düşününce bebişleri bunların içinde bacaklarını ısırasım geliyor hemen :))
http://www.............../urunlist/3080/3049/tutu-adasi
bakalım sizde beğenecek misiniz :)

saol canımmm ınsallahh ..sonuclarnda ne guzell iyi cıkmıss

günaydın kızlar dün kanamam var demiştim öğlen doktora gittim
çok şükür bebişim iyi bıdıl bıdıl ve kocaman olmuş
1 haftada nası büyüdü şok oldum resmen 2 katına çıkmış :)
benim rahim ağzında yara varmış ondan ilişki sonrası kan geliyomuş
smear aldı drum doğumdan sonra rahim kendini yenileyebiliyo belki kendiliğinden de geçebilir
takip ederiz yoksa yakma ya da dondurma işlemi yapabiliriz dedi

maşallah canım çok sevindim sonucuna daha iyi olur inşallah..

bu arada filiz,nehar,denizkızı güzel haberlerle dönün inşallah..

çok şükür canım gözün aydın :) maşallah bebişine de :))

Saol canım bende çok mutluyum hep gebe kalamamamı trode bağlıyorlardı sonucumun şimdi böyle olması moralimi yükseltiyor

rabbim hayırla gidip gelmeyi nasip etsin.
inşallah dertsiz tasasız mutlu bir gün geçirin
işiniz gücünüz rast gitsin Rabbim yardımcınız olsun

çok teşekkür ederiz tatlım umarım herşey güzel geçer. birde ben bu defa not aldım kağıda dra soracaklarımı heyecandan elim ayağıma dolaşıp unutuyorum oğluşumu görünce

bugün ve daha sonra randevusu olan herkes hep güzel sonuçlarla gelelim herşey hep güzel olsun

çok teşekkür ederiz bat umarım herşey her zaman güzel olur beyaaa

aaaaa nekaaa çok konuşmuşsunuz yaaa dayanamadım geçmişi yarıda bıraktım uçtum geldim size güzel haberler getirdim öncelikle bebişimizin sağlığı çok iyiymiş doktor amcası maşallah dedi. cinsiyet tahminin varmı diye sordu bende herkes erkek diyo ama bilemiyorum dedim. ozaman öyle söyleyenlere inat kızımızzzzzzzzzzzzzz geliyooooo dedi. ben şoklardayım ne oldu annesi istemiyomusun dedi doktor amcası istemez olurmuyum diyebildim okadar şaşırdımki babasıda şaşkın inanamadı bize süpriz yaptı kızımızzzz çok mutluyummm alışmaya çalışıyoruz şimdi.

günaydın güzel anneler :)

Kontrolü olanlar hayırlı haberlerle gelin inşallah..
Kızlar ben doktorumu değiştiricem memnun değil istanbul avrupa yakasında bakırköy zeytinburnu taraflarında var mı giden ve memnun olan yardımcı olursanız sevinirim.

Gözün aydın canım allah tamamına erdirsin ne güzel kızlar çoğalıyor

gözün aydın canım allah analı babalı dünyaya getirmeyi büyütmeyi nasip etsin inş :)

cnm çok güzeller. güzel günlerde giysin pıtırcıklar. senin cinsiyetleri belli mi bilge?

ellerine sağlık cnm çok şekerler

sen var yaaaaaaaaa rabbimin sevgili kulusunnn. rabbim senin gibi inançlı, sabırlı insanları evlat acısıyla sınıyor. isyan mı edeceksin şükür mü edeceksin diye. ama sen okadar büyük kalplisin ki hiç bizaman sorgulamadın isyan etmedin, hep şükrettin. veren de o alanda o dedin. şimdi çok büyük bi mükafatı hakettin. en yakın zamanda kucağın dolacak allahımın izniyle. tüm sıkntıların geride kalacak. ben buna inanıyorum ve yürektenn duaaa ediyorum. rabbim yar ve yardımcın olsun canım benim.

cnmm çok sevindimmmm hadi gözün aydınnnnnnnnnnnnnnn

gözün aydın canım...bu kızlar hep gec bellı oluyo benım olum 12. haftada gösterdi mipisini

Günaydın canım anneler
Ben sabaha kadar en az on defa uyandım heyecandan :18: Güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim
denizkızı,filiz,beren,erce iyi haberlerle gelelim inşallaaaaahh

gecemavisiy kız geliyomuş gözün aydınnnnnnnnnn

senın ışiN cok zor valla Allah yardımcın olsun... ama cok güzel bı duygu bence ıkı tane bırden gelıyo cinsiyetlerı neydı canım ben kaçırmışım.bizim bi akraba vardı 35 yasında olmuyodu 2. bebek ıstyıorlardı doktor yumurtalıkların bıttı demıs ama Allahın takdırıkı ıkızlere hamıle kaldı:) onunda bellı degıl cınsıyetı baya merak ıcındeyiz

Gunaydin guzeller ..
Hepinize guzel bir gun dilerim ..
Filiz , nehar, sila, denizkizi ve erce iyi haberlerle gelin insallah kizlar ..

Gecemavisy gozun aydin kuzum , en sonunda gostermis kendini bebisin :)), darisi benim basima artik..

Burcak sen ne yaptin canim ??

Ben hala yatalagim kizlar ya , hicbirsey fayda etmiyor .. Esimde iste oglusumla kaldik , kimsecik yok yakinimda ..
Burda resmi tatil , hastaneyi acili aradim gece agrim vardi diye kullandigin ilactan baska birsey veremeyiz diyor , boyle cekecegim anlasilan .. Kalkip ogluma valli ekmegi zor yaptim , agrimdan birsey yiyemiyorum iyice halsiz dustum ...
Yinede bunada sukur deyip sifa diliyorum rabbimden ..
Belimin ameliyatli olmasi bu agrilari tetikledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…