Günaydın herkese maşallah diyim önce troid sonuçlarımı aldım çooooook iyi çıktı :))
Puffy abla nerdesin sonucum 1.43 çıktı her ay düşüyor hamile olmadan önce 3 lerde seyrediyordu yavrum bana iyi geldi :))
Filiz,nehar ,denizkızı inşallah iyi haberlerle gelirsiniz
saol canımmm ınsallahh ..sonuclarnda ne guzell iyi cıkmıss
Günaydın herkese maşallah diyim önce troid sonuçlarımı aldım çooooook iyi çıktı :))
Puffy abla nerdesin sonucum 1.43 çıktı her ay düşüyor hamile olmadan önce 3 lerde seyrediyordu yavrum bana iyi geldi :))
Filiz,nehar ,denizkızı inşallah iyi haberlerle gelirsiniz
günaydın kızlar dün kanamam var demiştim öğlen doktora gittim
çok şükür bebişim iyi bıdıl bıdılve kocaman olmuş
1 haftada nası büyüdü şok oldum resmen 2 katına çıkmış :)
benim rahim ağzında yara varmış ondan ilişki sonrası kan geliyomuş
smear aldı drum doğumdan sonra rahim kendini yenileyebiliyo belki kendiliğinden de geçebilir
takip ederiz yoksa yakma ya da dondurma işlemi yapabiliriz dedi
maşallah canım çok sevindim sonucuna daha iyi olur inşallah..
bu arada filiz,nehar,denizkızı güzel haberlerle dönün inşallah..
rabbim hayırla gidip gelmeyi nasip etsin.
inşallah dertsiz tasasız mutlu bir gün geçirin
işiniz gücünüz rast gitsin Rabbim yardımcınız olsun
evet canım benımde neharında bugun randevumuzzzz ıns guzel sonuclarla gelırız
saol canım benımmmm inş guzel sonuclarla gelırızzz
bende öle yapıyorum ve cok donuyorum yatakta bı sag bı sol bısey olmaz ınsallah alllahın ıznıyle..
maşallah canım çok sevindim sonucuna daha iyi olur inşallah..
bu arada filiz,nehar,denizkızı güzel haberlerle dönün inşallah..
aaaaa nekaaa çok konuşmuşsunuz yaaa dayanamadım geçmişi yarıda bıraktım uçtum geldim size güzel haberler getirdim öncelikle bebişimizin sağlığı çok iyiymiş doktor amcası maşallah dedi. cinsiyet tahminin varmı diye sordu bende herkes erkek diyo ama bilemiyorum dedim. ozaman öyle söyleyenlere inat kızımızzzzzzzzzzzzzz geliyooooo dedi.ben şoklardayım ne oldu annesi istemiyomusun dedi doktor amcası istemez olurmuyum diyebildim okadar şaşırdımki babasıda şaşkın inanamadı bize süpriz yaptı kızımızzzz çok mutluyummm alışmaya çalışıyoruz şimdi.
aaaaa nekaaa çok konuşmuşsunuz yaaa dayanamadım geçmişi yarıda bıraktım uçtum geldim size güzel haberler getirdim öncelikle bebişimizin sağlığı çok iyiymiş doktor amcası maşallah dedi. cinsiyet tahminin varmı diye sordu bende herkes erkek diyo ama bilemiyorum dedim. ozaman öyle söyleyenlere inat kızımızzzzzzzzzzzzzz geliyooooo dedi.ben şoklardayım ne oldu annesi istemiyomusun dedi doktor amcası istemez olurmuyum diyebildim okadar şaşırdımki babasıda şaşkın inanamadı bize süpriz yaptı kızımızzzz çok mutluyummm alışmaya çalışıyoruz şimdi.
Eki Görüntüle 723671 Eki Görüntüle 723670 Eki Görüntüle 723669 Eki Görüntüle 723668 Eki Görüntüle 723667 Eki Görüntüle 723666
kızlar aldığım cicişlere bakın
örgü örmeyi bilenler için bi kaç öneri amaçlı modeller hepsi kendi el emeğimdir beğenirsiniz inşallah..
Eki Görüntüle 723849 Eki Görüntüle 723850 Eki Görüntüle 723851 Eki Görüntüle 723854 Eki Görüntüle 723855 Eki Görüntüle 723856 Eki Görüntüle 723857 Eki Görüntüle 723858 Eki Görüntüle 723859 Eki Görüntüle 723860 Eki Görüntüle 723861 Eki Görüntüle 723862 Eki Görüntüle 723863
Ciktim drdan trombofoliye bakilacak ve bikac kan testine daha
Rahim filmi cekilecek onun icin hastaneden gun alinacak....
Kurtaj olurkende rahimdeki septum fark edilmis
Sebeb o olabilirmis....
Dua edin kizlar lutfen
Kan sonuclari bir hafta sonra cikacakmis....
Hadi hayirlisi bakalim...
UMUDUM VAR YITIRMEDIM.
DIMDIK AYAKTAYIM.
KIZIM ICIN BU YOLA BAS VURDUM ALLAHIM YOLUMU
ACIK ET NE OLUR
kızalar içinizi ferah tutun rabbim hayırlısını versin.
İnşallah kuzucuklarınızı sağ sağlim kucağınıza alırsınız
ben suan 17 haftadayım ama yavas yavas almaya basladım benim kuzucuklar ıkı tane olduğundan biraz masrafımız fazla olacak.
Rabbim hayırlısını versin biz duamızı edelım kendımıze dıkkat edelim gerisini yaradana bırakalım diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?