canım çok sevindim maşallah bebişlerine:) senin rahim uzunluğu da çok iyi maşallahbenim 10.haftadan beri ölçüyor doktorum 4,2 cm çıkıyor hep. bakalım bir daha ki kontrolüm 16.haftada o zaman kısalma olacak mı? idrara sıkışık gittiğim için benim rahim boyunu karından ultrasonla ölçüyor doktorum. vajinal bakılırsa değişir mi bilmiyorum. senin doktorun söylediklerine göre benim durumum biraz riskli gibi. benim doktor çok rahat o konuda. rahim boyu 2,5 cm e düşerse istirahat gerekir falan demişti. zaten evliliğimin ilk yıllarından beri rahim boyumun biraz kısa olduğunu biliyordum. bakalım inşallah 36 haftalara kadar taşıyabilirim bebişleri. senin doktorun ne güzel canım bir sürü kan ve idrar tahlili istemiş. benim kan ve idrar kültür tahlillerim yeni diye doktorum gebelikte hiç istemedi. ben aile hekimliğinde kan testlerimi yaptırmıştım sadece. idrar testlerini de yaptırıp, göstereyim o zaman. yatışa gerek olmamasına da çok sevindim canım. detaylı ultrasonda diğerinin cinsiyetini kesin öğrenirsiniz. 17 haftalık olacaklar o zaman hayırlısıyla.
canımm çokk teşkkür ederimm. ama bitanem sen benim gibi endometriosiz hastası değilsin ki. onun içindir senin doktorunun rahatlığı. bende kistler çok büyük ve fazla sayıda old.için yukarıdan çok baskı yapıyor. dün çocukları göstrdi alttan bakınca poposunu bnim rahime dayamış resmen ittiriyor sıpa. yni olayı şimdi daha iyi idrak ettim. ayakta çok dolandıkça da poposu rahimi daha çok ittirecektir. bende çocuklardan daha büyük kistler old.içn 4,2 benim için kötü bi sonuçken sende sıkıntı yaratmıyodur. bide ben çok çektm bu hastalıkdan belkide doktorum riske atmak istemdiği için 4den sonra yatış diyo olabilir. yani sen bana takılma doktoruna güven. testlere gelince 02/04/2013 tarihinde yaptırmıştı şimdi 29/05/2013 de tekrar yaptırdı. du sana benim test sonucunu kopyalayım da bak. baya düşük çıktı herşy.1 buçukta telefonlaşcam doktorumla. önceki değerimde azıyo orada. niye bukdar düşük anlamadım. senin hala cinsiyetler daha belli olmadı dimi cnm?
canım çok sevindim maşallah bebişlerine:) senin rahim uzunluğu da çok iyi maşallahbenim 10.haftadan beri ölçüyor doktorum 4,2 cm çıkıyor hep. bakalım bir daha ki kontrolüm 16.haftada o zaman kısalma olacak mı? idrara sıkışık gittiğim için benim rahim boyunu karından ultrasonla ölçüyor doktorum. vajinal bakılırsa değişir mi bilmiyorum. senin doktorun söylediklerine göre benim durumum biraz riskli gibi. benim doktor çok rahat o konuda. rahim boyu 2,5 cm e düşerse istirahat gerekir falan demişti. zaten evliliğimin ilk yıllarından beri rahim boyumun biraz kısa olduğunu biliyordum. bakalım inşallah 36 haftalara kadar taşıyabilirim bebişleri. senin doktorun ne güzel canım bir sürü kan ve idrar tahlili istemiş. benim kan ve idrar kültür tahlillerim yeni diye doktorum gebelikte hiç istemedi. ben aile hekimliğinde kan testlerimi yaptırmıştım sadece. idrar testlerini de yaptırıp, göstereyim o zaman. yatışa gerek olmamasına da çok sevindim canım. detaylı ultrasonda diğerinin cinsiyetini kesin öğrenirsiniz. 17 haftalık olacaklar o zaman hayırlısıyla.
anladım canım. endometriozis gebelikte kendini tedavi etmiyor mu? yani ben bu hastalığın tedavisi gebelik diye biliyordum. inşallah doğumla birlikte kurtulursun kistlerinden. allah yardımcın olsun canım. biz cinsiyetlerini öğrenemedik henüz. kontrolüm de 10 haziranda. geçen hafta kanamam olunca başka bir hastanede kontrole gitmiştim. şimdi onun 10 gün kontrol süresi varmış. o da yarın bitiyor ama acaba gitsem mi diyorum. hani 10 hazirana da çok var. bu arada benim kontrollerim iki haftada bir oluyor, ama ben aradaki bir haftayı da başka bir doktorda kontrole giderek geçiriyorum. yani başından beri her hafta girdim diyebilirim. hatta bazı haftalar iki defa. bu kadar sık ultrasonun zararı olur mu acaba yarın gitmesem mi? sen ne kadar sıklıkla gidiyorsun kontrole canım?
Gecemavisy hayırlı olsun canımçok ilginç ama son 2 haftadır hep kızz
Burcak0606 oh yırttın bacımmaşallah
Ecre41,denizkızı,Nehar,Filiz,beren güzel haberlerle gelin inşallah
komik oldu ama hep erkek diyodum öyle hissediyodum etrafımdaki herkes eşimde dahil olmak üzere hep erkek bekliyorduk inanamadı doktor bacaklarını gösterdi bak bunlar bacakları bak burasıda bomboş hiç bişey yok deyincebizimki bizi şakaladı yani
Filize de öyle olmuş yabana herkes ben de dahil olmak üzere erkek diyorduk erkek de oldu.Allah tamamına erdirsin inşallah , akıllı,sağlıklı,güzel ahlaklı,yumuşak huylu,akıllı,güzel, tatlı ,kaderi güzel ,hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim bize ve tüm isteyenler e inşallah
Burcakcigim guzel haberlerle gelmisin canim cok cok sevindim ... Insallah boyle dinc sekilde devam eder hamileligin .. Iki mucizene saglikla kavusursun.. Agrilarinida rabbim dindirsin insallah ..
Benimde 20sinde randevum var heralde ozaman soyler banada cinsiyeti .. Saglikli olsunlarda canim ..
selayhusummmmm kıyamam sana yaa yalnızlık zor ben çok iyi bilirimmm, rabbim şiifa versinnnn
burcakımmmmmm önce sana maşallaahhhhhnazar değdircen kendine bak kuzummmmm beboları da yirim yaaaa bence 1 kız 1 erkekkk
beren benimmde 14.00 da
geçmiş olsun hayatım,ne güzel bebişler de iyiyişmiş,sağlıkla kucağına almak nasib olur inşallah.
saol kirazımmm aminnnnnnnn. rabbim hepimize nasip etsin inş.
Gunaydin kuzumun teyzeleri ve arkadaşları.
Umarim herkez çok iyidir, geçmişi okuyamadim.
Bugün kontrolü olanlar filiz nehar sizler aklimda olanlarsiniz ve diğer arkadaşlar inşallah güzel haberlerle gelirsiniz.
Selayhuscum nasil oldun rahatsızlığın ne durumda?
Burcak0606 hem geçmiş olsun hem gözün aydin yavrularin çok iyiymiş rabbim nazarlardan esirgesin canim ve tez vakitte sağlık sihhat versin Rabbim
saol kuzucummm aminnn hepimizeee
Gözün aydın canım yatıracak beni diye diye ne güzel yatış almamışsın inşallah hep böyle devam edersin allah anzarlardan saklasın seni ve yavrularını
amin inş. bitanem öyle oldu valla. hastaneye giderken son kez mi dışarıyı görüyom ki diyerek gittim. ok korkuyodum şükürlerrr olsunnnn rabbime. inş. ilerki haftalarda da böyle iyi şeylr olur.
Bugün ne çok kontrolü olan varmış süpperr, kontroldan sanra güzel haberleri okumaya bayılıyorum
Nehar, filiz, denizkızı, beren bekliyoruz o güzel haberleri, inşallah bol bol görürsünüz kuzucuklarınızı testler kontroller iyi çıkar inşallah,
Burçak senin kuzular iyiymiş çok şükür gözün aydın, yatmamam da iyi olmuş maşallah, hayırlı sağlıklı haftasını doldurmuş kucağına alırsın inşallah, bizde ablamın ikizlerinde son günler gün sayıyoduk 1 gün daha anne karnında kaldı çok şükür diye
gecemavisi kızçen geliyomuş süper, bi tütülü annesi daha gözünaydın maşallah
canımsınnnn çook saol. yaa ikizz olunca herkes öle diyooo. büyüdülermi şimdii. ben hep küçücük mü olacaklar diye tereddüt ediyom
Gecemavisy hayırlı olsun canımçok ilginç ama son 2 haftadır hep kızz
Burcak0606 oh yırttın bacımmaşallah
Ecre41,denizkızı,Nehar,Filiz,beren güzel haberlerle gelin inşallah
yırttım valla bacımm enazından 1 hafta serbestimm haftaya tutuklanırmı bilmem
Gunaydin kuzumun teyzeleri ve arkadaşları.
Umarim herkez çok iyidir, geçmişi okuyamadim.
Bugün kontrolü olanlar filiz nehar sizler aklimda olanlarsiniz ve diğer arkadaşlar inşallah güzel haberlerle gelirsiniz.
Selayhuscum nasil oldun rahatsızlığın ne durumda?
Burcak0606 hem geçmiş olsun hem gözün aydin yavrularin çok iyiymiş rabbim nazarlardan esirgesin canim ve tez vakitte sağlık sihhat versin Rabbim
Çok geçmiş olsun ,şifa ayetlerini oku istersen.
Merhaba sevgili kasım anneleri bende hayırlısıyla kasım annesı olacagım ınsallah:) bugun bebegimle 14+4 günlük olduk.. topiği bugun farkettım cok bakmıyordum ama bundan sonra hergun bakacagım ınsallah:) bastan sona okuyayım dedım ama o kadar cok kı okuyamadım barı yazayım dedım:) cogunluk erkek bebek beklıyor sanırım erkek ayı dıyenler olmus erkegınde kızında hayırlısını versın rabbım ama ben kızı bıraz daha fazla ıstıyodum:) nıtekım doktor 12. haftamda baktıgında kemık yapısı kıza benzıyor dedı 13+3 de baktıgınde yuzde 99 kız dedı. sızce yanılma payı varmıdır kı???
Jkeske iyisim diyebilseydim canim ama malesef ... Yatiyorum 1-2 dakka ayakta zor duruyorumm .. Dua ediyorum gecsin diye
Canim abdest alacak durumda degilimki ?? Boyle netten okusam diye dusundum simdi .. Sagol
canımsınnnn çook saol. yaa ikizz olunca herkes öle diyooo. büyüdülermi şimdii. ben hep küçücük mü olacaklar diye tereddüt ediyom
Jkeske iyisim diyebilseydim canim ama malesef ... Yatiyorum 1-2 dakka ayakta zor duruyorumm .. Dua ediyorum gecsin diye
Canim abdest alacak durumda degilimki ?? Boyle netten okusam diye dusundum simdi .. Sagol
bizimkiler 8 aylık doğdular ikiside iki kilo civarlarındaydı yine iyi durdular :), ilk doğduğunda 2 kilo minicik herkes eline almaya korkuyodu, şimdi 5 yaşındalar ve hem boy hem kilo yaşıtlarından 1-2 yaş öndeler maşallah, kreşde görsen yaşıtları küçükkalıyo yanlarında Allah nazardan saklasın tüm çocukları inşallah,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?