2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Bugün ne çok kontrolü olan varmış süpperr, kontroldan sanra güzel haberleri okumaya bayılıyorum
Nehar, filiz, denizkızı, beren bekliyoruz o güzel haberleri, inşallah bol bol görürsünüz kuzucuklarınızı testler kontroller iyi çıkar inşallah,
Burçak senin kuzular iyiymiş çok şükür gözün aydın, yatmamam da iyi olmuş maşallah, hayırlı sağlıklı haftasını doldurmuş kucağına alırsın inşallah, bizde ablamın ikizlerinde son günler gün sayıyoduk 1 gün daha anne karnında kaldı çok şükür diye
gecemavisi kızçen geliyomuş süper, bi tütülü annesi daha gözünaydın maşallah

canımm çokk teşkkür ederimm. ama bitanem sen benim gibi endometriosiz hastası değilsin ki. onun içindir senin doktorunun rahatlığı. bende kistler çok büyük ve fazla sayıda old.için yukarıdan çok baskı yapıyor. dün çocukları göstrdi alttan bakınca poposunu bnim rahime dayamış resmen ittiriyor sıpa. yni olayı şimdi daha iyi idrak ettim. ayakta çok dolandıkça da poposu rahimi daha çok ittirecektir. bende çocuklardan daha büyük kistler old.içn 4,2 benim için kötü bi sonuçken sende sıkıntı yaratmıyodur. bide ben çok çektm bu hastalıkdan belkide doktorum riske atmak istemdiği için 4den sonra yatış diyo olabilir. yani sen bana takılma doktoruna güven. testlere gelince 02/04/2013 tarihinde yaptırmıştı şimdi 29/05/2013 de tekrar yaptırdı. du sana benim test sonucunu kopyalayım da bak. baya düşük çıktı herşy.1 buçukta telefonlaşcam doktorumla. önceki değerimde azıyo orada. niye bukdar düşük anlamadım. senin hala cinsiyetler daha belli olmadı dimi cnm?

anladım canım. endometriozis gebelikte kendini tedavi etmiyor mu? yani ben bu hastalığın tedavisi gebelik diye biliyordum. inşallah doğumla birlikte kurtulursun kistlerinden. allah yardımcın olsun canım. biz cinsiyetlerini öğrenemedik henüz. kontrolüm de 10 haziranda. geçen hafta kanamam olunca başka bir hastanede kontrole gitmiştim. şimdi onun 10 gün kontrol süresi varmış. o da yarın bitiyor ama acaba gitsem mi diyorum. hani 10 hazirana da çok var. bu arada benim kontrollerim iki haftada bir oluyor, ama ben aradaki bir haftayı da başka bir doktorda kontrole giderek geçiriyorum. yani başından beri her hafta girdim diyebilirim. hatta bazı haftalar iki defa. bu kadar sık ultrasonun zararı olur mu acaba yarın gitmesem mi? sen ne kadar sıklıkla gidiyorsun kontrole canım?

cnm sonuçlarıkopyalayamadım ama hangi testlerin yapıldığını yazayım sana.

TSH
Hemoglobin
Hematokrit
Eritrosit
Lökosit
Trombosit
MCH
MCV
MCHC
RDW
PDW
MPV
Nötrofil
Lenfosit
Monosit

Eozinofil
Bazofil
Nötrofil%
Lenfosit%
Monosit%
Eozinofil%
Bazofil%

Tam Idrar Analizi

Nitrit

Mikroskopi

Eritrosit.

Lökosit(Idrar)

Idrar Kültürü

Gecemavisy hayırlı olsun canım çok ilginç ama son 2 haftadır hep kızz

Burcak0606 oh yırttın bacım maşallah

Ecre41,denizkızı,Nehar,Filiz,beren güzel haberlerle gelin inşallah

evt cnm normalde endometriosiz gebelikte atılan bi hastalık ama benim durumum biraz ağır. makata kadar sıçradı. artık kalçamın üzerine bile oturamıyorum ağrıdan. vajina makata yapıştı bağırsaklarda sırtıma. yani benim doğumla geçebilcek drumda deilmiş. bebekleri doğurduktan sonra hemen tekrar ameliyata alıncam. hem tekrar sezeryan gibi karından açılacak hemde makattan. tüm organlar dışarı çıkacak temizlenip, yapışkanlıklar açlıp geri yerine konacak. iki taraflı dikiş olcak. çok ağır bi ameliyat anlayacağın.

bnm de 18 haziran kontrol nası geçer acaba zaman. sen benden önce öğrenirsin cinsiyetleri. sana tavsiyem tek bi doktorla devam et. özellikle çoğul gebelikte bu çok önemliymiş. ben 24 nisan da gitmiştim mesela sonra araya 3 hafta verdi. 15 mayısda gittim. sonra araya 2 hafta verdi 29 mayısda gittim. genelde asgari 2 hafta koydu araya. ultrasona sık girmek iyi bşi değil tabi. ama keyfideğilde mecburi giriliyorsa durum farklı. ama ben doktorumda şunu fark ettim ultrasona çok hızlı bakıyor. 2 dakika sürmüyor. tekbakışta anlayıp hmen çekiyolar. sebebide uzun süre zararı old.içinmş. eskiden ne çabuk bitiyor diye üzülürken şimdi hoşuma gidiyor. bebekleri rahtsız etmeyelim diye. bi kere yarım saat bakıldı oda 2li testti. 2 çocuk anca bitti. bence tek doktorla devam et ve o nezamana randevu verirse ozaman git. onlar herşeyin iyisini gerçekten biliyorlar. ben bukonuda çok güveniyorum doktoruma ve imkan varken başk biyere daha gidip bakıyım çocuklara demedim hiç. kimsenin de elini sürmesini istemiyorum. kafamı karıştrırlar diye korkuyorum. böyle tek doktor süper oluyor. seninde kanaman fln old. için acaba sonkez bi gözüksen mi diye düşünmüyoda değilim. napsan ki cnm ya... beklemek çok zor biliyorum. daha 11 gün var:26:

bide şunu düşün her gittiğimizde dünya muayene parası veriyoruzz. zararı olmasa doktorlar hergün çağırır herhafta çağırır. para basar. dmek ki gerçektn iyi bişi değil diye düşünüyorum. benim ablamın 10 snedie çocuğu olmuyor 8 başarısız tüp bebek yaptı. ocak ayında hamile kaldı dünyalar onun oldu. sürkli ultrasona girdi. hep merak ediyom duramıyom diye farklı farklı hastanelere gidip bebeği görüyodu. sonra bebek karnın da öldü. kalbi durmuş mesela kalp sesi dinliyoruz ya çocuğunun nefesinden çalıyomuşuz.

Gecemavisy hayırlı olsun canım çok ilginç ama son 2 haftadır hep kızz

Burcak0606 oh yırttın bacım maşallah

Ecre41,denizkızı,Nehar,Filiz,beren güzel haberlerle gelin inşallah

komik oldu ama hep erkek diyodum öyle hissediyodum etrafımdaki herkes eşimde dahil olmak üzere hep erkek bekliyorduk inanamadı doktor bacaklarını gösterdi bak bunlar bacakları bak burasıda bomboş hiç bişey yok deyince bizimki bizi şakaladı yani

Filize de öyle olmuş ya bana herkes ben de dahil olmak üzere erkek diyorduk erkek de oldu.Allah tamamına erdirsin inşallah , akıllı,sağlıklı,güzel ahlaklı,yumuşak huylu,akıllı,güzel, tatlı ,kaderi güzel ,hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim bize ve tüm isteyenler e inşallah

burçak canım rabbim yardımcın olsun nekadar zordur. rabbim sağlığına kavuştursun biran evvel bebişlerinide hayırlısıyla kucakla büyüt inşallah

yürekten gönülden taaaaaaa içimden kocaman bir aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canımın içiiiii çok saol allah razı olsun. rabbim sana da biran önce şifa versinn inş. aynı zamanda öğreniriz cinsiyetleri. dediğin gibi sağıklı sıhhatli olsunlar hiç önemi yok cinsiyetin.

sizin dualarınız oldukça bana bişi olmaz allahın izniyle yaaaa senin içine de mi öle doğuyorrr. ben hep rüyamda erkek görüyom pipet gibi bi pipisi var hep öle görüyom. hep dedim ki kesin biri erkek ben hissediyom dedim. ama diğerini bilmiyom dedim. biri kız çıktı ama diğerini çok merak ediyorum. inş. dediğin gibi olur. biz 4 kızız. babama erkek torun vermek istiyorum

seninde iyi haberlerini bekliyom 4 gözleeeeeeeeee

Merhaba sevgili kasım anneleri bende hayırlısıyla kasım annesı olacagım ınsallah:) bugun bebegimle 14+4 günlük olduk.. topiği bugun farkettım cok bakmıyordum ama bundan sonra hergun bakacagım ınsallah:) bastan sona okuyayım dedım ama o kadar cok kı okuyamadım barı yazayım dedım:) cogunluk erkek bebek beklıyor sanırım erkek ayı dıyenler olmus erkegınde kızında hayırlısını versın rabbım ama ben kızı bıraz daha fazla ıstıyodum:) nıtekım doktor 12. haftamda baktıgında kemık yapısı kıza benzıyor dedı 13+3 de baktıgınde yuzde 99 kız dedı. sızce yanılma payı varmıdır kı???

Jkeske iyisim diyebilseydim canim ama malesef ... Yatiyorum 1-2 dakka ayakta zor duruyorumm .. Dua ediyorum gecsin diye
Çok geçmiş olsun ,şifa ayetlerini oku istersen.

Canim abdest alacak durumda degilimki ?? Boyle netten okusam diye dusundum simdi .. Sagol

Hoşgeldin canım aramıza allah sağ salim kuağın almayı nasip etsin benim doktorumda bana 13+4 de %99 kız dedi ben sormadan söyledi ama yanılma payı koyuyorum dedi 70 -80 olsaydı acaba derdim ama 99 olunca kesin gibi geliyor bana :)bakalım haftaya salı kontrolüm var inşallah yanılmamıştır eşim çok alıştırdı kendini bu arada listemiz var ilk sayfada filize özel mesajla ordaki bilgileri yollarsan seni de ekler

Jkeske iyisim diyebilseydim canim ama malesef ... Yatiyorum 1-2 dakka ayakta zor duruyorumm .. Dua ediyorum gecsin diye

Canim abdest alacak durumda degilimki ?? Boyle netten okusam diye dusundum simdi .. Sagol

canım benim yaaa ufff rabbim biran evvel şifa versin yazık kuzunda var yanında keşke elimizden bişey gelse ama dua etmekten başka birşey gelmiyor.

canımsınnnn çook saol. yaa ikizz olunca herkes öle diyooo. büyüdülermi şimdii. ben hep küçücük mü olacaklar diye tereddüt ediyom

bizimkiler 8 aylık doğdular ikiside iki kilo civarlarındaydı yine iyi durdular :), ilk doğduğunda 2 kilo minicik herkes eline almaya korkuyodu, şimdi 5 yaşındalar ve hem boy hem kilo yaşıtlarından 1-2 yaş öndeler maşallah, kreşde görsen yaşıtları küçükkalıyo yanlarında Allah nazardan saklasın tüm çocukları inşallah,

canım ya çooook geçmiş olsun umarım biran önce kurtulursun ağrılardan bol bol dinlen Allah şifa versin tez zamanda inşallah

cnm çok rahatladım böyle duyunca. allah bağışlasın. rabbi herkese hayırlı doğumlar nasip etsinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…