Mrb kızlar benimdee kızım oluyormuş .Geçen ay erkeğe benziyo demişti doktor ama yanılmış bir oğlum vardı bunun kıız olmasına çok sevindim Rabbim gönlüme göre verdi.Bende detaylı ultrason için randevü alıcam ayın 15 gibi gidicem.Siz özeldemi giriosunuz detaylıya ücreti nedir biliyomusunuz?
filizcim çok geçmiş olsun .kıyamam yavruyaaa.rabbim şifa versin .bizim diğer topikte yeni doğum yapan arkadaşın oğlundada troit yüksek çıkmış ilaç kullanıyordu geçen kontrole gitti troiti düşmeye başlamış iyileşiyor kuzum .inşallah sizinkide atlatır canım .canlarımmmmm yarın randevum var sabah 11.30 inşallah sorunsuz gecer cok korkuyorum dualarınızıı ıstıyorummmm
bıde bu grupta bırı olumsuz bısey yazınca cok etkılenıyorum sımdı sabaha kadar uyumam kurarım kafamda
benımde uzgun hallerım oluyor ama sırf etkılenmeyın dıye yazmıyorum aslında bugun canım cok sıkkındı teyzemın yenı dogmus bebegının troıdı 16 cıkmıs dusunebılıomusunuz!!!
1.6 dır o dıyorum hayır 16 cıktı dıyor teyzemdede vardı troıd artı nodül kucucuk cocuktan 4 sefer kan almıslar mosmor ellerı
allahım yavrularımıza saglık sıhhat aklı fıkrı yerınde olmalarını nasıp etsın
geçmiş olsun canım .neyseki bebiş iyiymiş gözün aydıngünaydın kızlar dün kanamam var demiştim öğlen doktora gittim
çok şükür bebişim iyi bıdıl bıdılve kocaman olmuş
1 haftada nası büyüdü şok oldum resmen 2 katına çıkmış :)
benim rahim ağzında yara varmış ondan ilişki sonrası kan geliyomuş
smear aldı drum doğumdan sonra rahim kendini yenileyebiliyo belki kendiliğinden de geçebilir
takip ederiz yoksa yakma ya da dondurma işlemi yapabiliriz dedi
bizdeeeeeeee aynı şeyleri yaşıyoruz valla .aaaaa nekaaa çok konuşmuşsunuz yaaa dayanamadım geçmişi yarıda bıraktım uçtum geldim size güzel haberler getirdim öncelikle bebişimizin sağlığı çok iyiymiş doktor amcası maşallah dedi. cinsiyet tahminin varmı diye sordu bende herkes erkek diyo ama bilemiyorum dedim. ozaman öyle söyleyenlere inat kızımızzzzzzzzzzzzzz geliyooooo dedi.ben şoklardayım ne oldu annesi istemiyomusun dedi doktor amcası istemez olurmuyum diyebildim okadar şaşırdımki babasıda şaşkın inanamadı bize süpriz yaptı kızımızzzz çok mutluyummm alışmaya çalışıyoruz şimdi.
merhaba güzel anneler ve bebişler .
doktordan geldik .kızımız olcakmış ,zilli kızım gösterdi hemenceik doktor amcamızı hiç bekletmedi..gelişimi çok iyimiş herşey yolunda dedi doktor amcamız .166 gram olmuşuz bol su iç dedi ve fazla yorulma .daha önce kanamam olmuştu dikkat etmeye devam .yani temizlik yine eşime kaldı
daha hamile kalmdan başlayan erkek bebek rüyalarım ,çevredekilerim yüzde 99 erkek tahminleri,ve başka gittiğim bi doktorun erkeğe benzetmesi yüzünden kendimizi erkeğe alıştırmışız galiba azcık şaşırdım .bir kızım vardı rabbim bi tane daha nasip edicek şükürler olsun .ama kızım okadar istiyoduki erkek olmasını biraz ağladı benide üzdü onun ağlaması neyse bi kaç güne alışır nasılsa .ama babamız çoook mutlu çünki başından beri kız istiyodu
4 lü test yapıldı haftaya perşembe sonuçları alıcam
geçmişe dalayım biraz .bugün filiz de doktora gidecekti .başka arkadaşlarda vardı yanlış hatırlamıyorsam .inşallahh herkes mutlu güzel haberlerle dönerler doktordan
Jkeske iyisim diyebilseydim canim ama malesef ... Yatiyorum 1-2 dakka ayakta zor duruyorumm .. Dua ediyorum gecsin diye
Canim abdest alacak durumda degilimki ?? Boyle netten okusam diye dusundum simdi .. Sagol
herkese merhabaaaa
nasılsınız gusel annelerrrrrrrrrr ve mınışleri
Mrb kızlar benimdee kızım oluyormuş .Geçen ay erkeğe benziyo demişti doktor ama yanılmış bir oğlum vardı bunun kıız olmasına çok sevindim Rabbim gönlüme göre verdi.Bende detaylı ultrason için randevü alıcam ayın 15 gibi gidicem.Siz özeldemi giriosunuz detaylıya ücreti nedir biliyomusunuz?
doktordan geldik .kızımız olcakmış ,zilli kızım gösterdi hemenceik doktor amcamızı hiç bekletmedi..gelişimi çok iyimiş herşey yolunda dedi doktor amcamız .166 gram olmuşuz bol su iç dedi ve fazla yorulma .daha önce kanamam olmuştu dikkat etmeye devam .yani temizlik yine eşime kaldı
daha hamile kalmdan başlayan erkek bebek rüyalarım ,çevredekilerim yüzde 99 erkek tahminleri,ve başka gittiğim bi doktorun erkeğe benzetmesi yüzünden kendimizi erkeğe alıştırmışız galiba azcık şaşırdım .bir kızım vardı rabbim bi tane daha nasip edicek şükürler olsun .ama kızım okadar istiyoduki erkek olmasını biraz ağladı benide üzdü onun ağlaması neyse bi kaç güne alışır nasılsa .ama babamız çoook mutlu çünki başından beri kız istiyodu
geçmişe dalayım biraz .bugün filiz de doktora gidecekti .başka arkadaşlarda vardı yanlış hatırlamıyorsam .inşallahh herkes mutlu güzel haberlerle dönerler doktordan
canım çook geçmiş olsun .geçmişe çok bakamdım şimdi gördüm rabbim şifalar versin .selayhus canım fatiha oku bol bol neren ağrıyosa onun niyetine fatiha ölümden başkasına çare olurmuş canım .bide yasini şerif ne niyetle okursan ona şifa olurmuş .geçip gitsin inş .Gunaydin guzeller ..
Hepinize guzel bir gun dilerim ..
Filiz , nehar, sila, denizkizi ve erce iyi haberlerle gelin insallah kizlar ..
Gecemavisy gozun aydin kuzum , en sonunda gostermis kendini bebisin :)), darisi benim basima artik..
Burcak sen ne yaptin canim ??
Ben hala yatalagim kizlar ya , hicbirsey fayda etmiyor .. Esimde iste oglusumla kaldik , kimsecik yok yakinimda ..
Burda resmi tatil , hastaneyi acili aradim gece agrim vardi diye kullandigin ilactan baska birsey veremeyiz diyor , boyle cekecegim anlasilan .. Kalkip ogluma valli ekmegi zor yaptim , agrimdan birsey yiyemiyorum iyice halsiz dustum ...
Yinede bunada sukur deyip sifa diliyorum rabbimden ..
Belimin ameliyatli olmasi bu agrilari tetikledi
ne kadar pahalıymış öle .Hayırlı olsunn. detay ultrason 475,00 tl dedi. randevu alırken sordum
sonunda resimleri yuklemeyı basardım .
görüp beğenmeişsin daha ıyılerı senın olsun
simdi de avent'in yeni doğan biberonunu kovalıyorum
fiyat azcık yüksekçe ama olsun bulurum ucuzunu
siz biberonda ne düşünüyorsunuz
Hastalık durumlarında birçok şey yapılabiliyor sorun olmaz herhalde Rabbim şifa versin tez zamanda inş.
Kız nerelerdesin senherhalde online oluş saatlerimiz tutmuyor
Hayırlı olsun kızın , canım benimde detaylı ultrason var ne kadar oldugunu ben de merak ediyorum, Doktora raporu almak için gitcez bilgi alırsam sana da söylerim.
Hayırlı uğurlu olsunne güzel kızına bacı geliyor, farkında olsa ne kadar şanslı oldugunun
saol canımmm inaşlah sonuçlar temiz çıkacak inanıyorum .evet ilerde çok pişman olucak iyiki kız olmuş dicekmaşallah ya kızların ani yükselişine inanamıyorum :)) gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün kızçelerini inşallah, şimdi ağlıyo kızın ama büyüyünce iyiki kız kardeşim var diycek :) sonuçlarında çoook güzel çıkar inşallah
saolasın canım .evet yaa bende çok isterdim bi kız kardeşim olmasını benim de abim var ayrı kutuplardayız sanki sıfır iletişimHastalık durumlarında birçok şey yapılabiliyor sorun olmaz herhalde Rabbim şifa versin tez zamanda inş.
Kız nerelerdesin senherhalde online oluş saatlerimiz tutmuyor
Hayırlı olsun kızın , canım benimde detaylı ultrason var ne kadar oldugunu ben de merak ediyorum, Doktora raporu almak için gitcez bilgi alırsam sana da söylerim.
Hayırlı uğurlu olsunne güzel kızına bacı geliyor, farkında olsa ne kadar şanslı oldugunun
cnm gözünaydınnn . maşşallahhhhhhhhhhhhhne güzel cinsiyetlerinizi söylüyorlar yaaa süper. sen kızınabakma annesi çocuk daha o. sanıyoki oynayabileceği bi naylon bebek yrn doğdukdan sonra oda çok sevinir. kız evlat hayırlıdır. ne güzel valla.
saolasın canım .ablası benim kızım 17 yaşında .pek oyuncak gibi görmüyo aslında .doğana kadar aralarında 18 yaş olacak .evet dimi hele bi doğsun bi koklasın ablası nasılda içi ısıncak ona .en korktuğum şey umarım şu şoktan kurtulur bir an önce
doktordan ilk gelen sensin kimsedn ses çıkmadı çok meraktayız.
aminncanım hepbirlikte kucağımıza alalım inşallah .doğum hikayelerimizide yazalımCanım hayırlı olsun Rabbim sağlıklı bir şekilde kucagına aldıgın günleride gösteriri inşallah
saol canım .bana doktor daha küçükken tahmin yapmıştı yani erkeğe benziyo kesin değil demişti .seninki belki değişmez bilemedim ki .rabbim gönlüne göre sağlıklı versinhayırlı olsun canım benım oğlus damı donecek yoksa yaa :26:
teyzeleri biz geldik doktor kontrolümüz çok iyi geçti bebişim kocaman olmuş giderken çikolatayı fazla kaçırdım galiba doktor amcası inanamadı çok hareketliydi kıpır kıpırdı valla.veeee cinsiyetimizde belli oldu %90 erkek dedi doktor pipisinin fotoğrafını bile çekti.hayatımın ikinci erkegi geliyor çok mutluyum .başta erce sonra ben güzel haberler verdik darısı diger arkadaşların başına olsun inşallah.herkesi kocaman öptümmm.filiz teyzesi cinsiyeti sana sildirdim ama bak sen doktordan önce doğruyu bilmişsin:)
yok canım ben bı kac gundur gıremıyorum malesef ışlerım yogun gıdıyor bulantı ve kusmalrım da devam nesaman bıtcek buuuuu
sen nasılsınnnnnnnn
şeftaliyi iyi aklıma getirdin canımm doktor haraket etmesini sağlamak için içirecekmiş saat 10 da randevu bebiş heryerini gösterirse kısa sürer nazlanırsa dönmezse falan işimize yarıyacak meyve suyu dedihadi ya bana da 18 hazirana detay ultrason randevusu verdiler. ama hiç öle bişi sölemediler. bende götürüyüm bari. ne sıksak ki portakal mevsimi değil. şeftali suyu mu yapsak
istanbulda olup istanbulu iyi bilen arkadaşlarımm bi yardımcı olun. ankaradan beyoğlu/karaköye gitmek içinnn hangi otobüse binmek gerekiyorrrrrrrrrrrr. avrupa yakası ama bisürü tesis oluyor ya hangisiii. yada samandıraya geçip ordan kadıköy/vapurla karşıya geçmek miii
selam kızlar anca gelebıldımmmm 11.30 da randevum 12.302da girdimm dr ınanılmaz kalabalıktı ve ultrasyon makınesını yenılemıs daha alısamamıstı dr'um makıne süper bıldıgnız vesıkalık fotograf gibi cıkıyor resımler ınanamadım ama resım veremedı cunku bebegım sırtını dönmüşşş küsmüşş sekılde duruyordu eşim gelmedı dr da dedı babası gelmedı küstü kesın yada bana küstü cok beklettım dıye dedii
cınsıyetımız degısmemıs hala aynı kız yaniboyu cok uzun olucak dedi babası gıbı dedi kılosuda iidi 16+2 iken 17+2 cıkıyor 5 gun onden gıdıyor 3 kılo almısım elevıtı bıraktırdı kılo yapar sana onun yerıne süt urunlerını tuket dedi..
4 hafta sonra ayrıntılı ultrasyon ıcın gun verdı ama ben dedım kusura bakmayın 4 hafta ben nasıl dayanıyım??baska dr gıderım esımden habersız dedim sızın muayenede uzak dedım tek yollamaz yakın cevremde baska dr gıderım valla dedım 2 hafta zor dayandım dedım cok guldu 3 hafta sonra gel ozaman ayrıntılıya dedi
suratını goremedım sadece sırtını ayaklarını gordum yuz ustu yuzuyordu
4 lü testımızde yapıldı 1 hafta sonra cıkıcakmıs ınsallah guzel cıkar cok korkuyorummmmmm
mantar ıcın fitil verdı kızlar ama saglık ocagındakı dr yazdırıyım progestanda yazdırcaktm dedı ben yazmam bu ılacı c kategorisi dedı cok rısklı dedı ole dıyınce korktum korkuttu benı almadım kullananlar varsa yazarsa bana cok sevınırım
merhaba ben de bir kasım ayı annesi olarak aranıza yeni katıldım:) benim bebiş bugün itibarıyla 15+5 günlük ve doktorumun söylediğine göre %85 kız.. kesin değil dedi ama şimdiden alıştım hatta bir sürü pembe zıbını var:) (neyse ki fişlerini sakladım eğer erkekse değiştireceğim)
12 haziranda her şey netleşir umarım.. hamilelik şimdilik güzel gidiyor bir sorunla karşılaşmadım tek sorunum 4 kilo almış olmam:))
genel itibarıyla geçmişte yazdıklarınızı okumaya çalıştım çok tatlısınız, birbirinize çok güzel destek olmuşsunuz.. inşallah kasım ayında hepimiz yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alacağız.
bu arada listeye ekleneyim diye mesaj atmak istedim filiz86 'ya fakat 100 mesaj olmadan özelden mesaj gönderemiyormuşumfiliz burdan sesleniyorum sana eğer yazımı görürsen beni ekler misin listeye? son adet tarihim 09.02.2013 tahmini doğum tarihim 16.11.2013 vee kesin olmamakla birlikte cinsiyetimiz kız:) şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?