2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

ay çok sevindim aynıyız benimde bir oğlum var erkeğe benziyo ama kesin değil dedi. 2 hafta sonra kontrolum var inşallah benimde kızım olur :) tabi öncelik sağlıklı olsunlar ama insan kesin bilmek istiyo.detaylı ultrasonu bilmiyorum.

filizcim çok geçmiş olsun .kıyamam yavruyaaa.rabbim şifa versin .bizim diğer topikte yeni doğum yapan arkadaşın oğlundada troit yüksek çıkmış ilaç kullanıyordu geçen kontrole gitti troiti düşmeye başlamış iyileşiyor kuzum .inşallah sizinkide atlatır canım .
geçmiş olsun canım .neyseki bebiş iyiymiş gözün aydın
bizdeeeeeeee aynı şeyleri yaşıyoruz valla .
artık 6 ncı hissim var demem ben
hayırlı olsun kızın gözün aydın canım

maşallah ya kızların ani yükselişine inanamıyorum :)) gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün kızçelerini inşallah, şimdi ağlıyo kızın ama büyüyünce iyiki kız kardeşim var diycek :) sonuçlarında çoook güzel çıkar inşallah

Jkeske iyisim diyebilseydim canim ama malesef ... Yatiyorum 1-2 dakka ayakta zor duruyorumm .. Dua ediyorum gecsin diye

Canim abdest alacak durumda degilimki ?? Boyle netten okusam diye dusundum simdi .. Sagol

Hastalık durumlarında birçok şey yapılabiliyor sorun olmaz herhalde Rabbim şifa versin tez zamanda inş.

herkese merhabaaaa
nasılsınız gusel annelerrrrrrrrrr ve mınışleri

Kız nerelerdesin sen herhalde online oluş saatlerimiz tutmuyor

Hayırlı olsun kızın , canım benimde detaylı ultrason var ne kadar oldugunu ben de merak ediyorum, Doktora raporu almak için gitcez bilgi alırsam sana da söylerim.

Hayırlı uğurlu olsun ne güzel kızına bacı geliyor, farkında olsa ne kadar şanslı oldugunun

cnm gözünaydınnn . maşşallahhhhhhhhhhhhh ne güzel cinsiyetlerinizi söylüyorlar yaaa süper. sen kızınabakma annesi çocuk daha o. sanıyoki oynayabileceği bi naylon bebek yrn doğdukdan sonra oda çok sevinir. kız evlat hayırlıdır. ne güzel valla.

doktordan ilk gelen sensin kimsedn ses çıkmadı çok meraktayız.

canım çook geçmiş olsun .geçmişe çok bakamdım şimdi gördüm rabbim şifalar versin .selayhus canım fatiha oku bol bol neren ağrıyosa onun niyetine fatiha ölümden başkasına çare olurmuş canım .bide yasini şerif ne niyetle okursan ona şifa olurmuş .geçip gitsin inş .
Hayırlı olsunn. detay ultrason 475,00 tl dedi. randevu alırken sordum
ne kadar pahalıymış öle .

iyi dilekte bulunan dua eden arkadaşlar çoook teşekkür ederim şükürler olsun güzel haberlerle geldim doktordan .çoklu alıntı yapamıyorum bilgisayar kilitleniyo .

bugün doktordan gelenler ne güzel hep mutlu haberlerle gelmişler .okurken çok mutlu oldum .kızlar atağa geçmiş

arkadaşlar unutmadan yazayım
ben iki kere dalinin bebe yağını kullandım banyodan sonra göbeğim gerilmesin diye ama inanılmaz alerji yaptı .sanki su çiçeği çıkrır gibi oldum sadece sürdüğüm yer bi hafta kızardı ,kaşındı acıdı iççamaşırı bişe giyemedim .şimdide pul pul oldu .zeytinyağı sürünce geçirdi kaşıntıları döküntüleri .hassas cildi olanlar dikkatli kullansın kızlar sanırım bu ürünler o kadar da masum değil

sonunda resimleri yuklemeyı basardım .
görüp beğenmeişsin daha ıyılerı senın olsun
simdi de avent'in yeni doğan biberonunu kovalıyorum
fiyat azcık yüksekçe ama olsun bulurum ucuzunu

siz biberonda ne düşünüyorsunuz

yok canım ben bı kac gundur gıremıyorum malesef ışlerım yogun gıdıyor bulantı ve kusmalrım da devam nesaman bıtcek buuuuu
sen nasılsınnnnnnnn

saol canımmm inaşlah sonuçlar temiz çıkacak inanıyorum .evet ilerde çok pişman olucak iyiki kız olmuş dicek
saolasın canım .evet yaa bende çok isterdim bi kız kardeşim olmasını benim de abim var ayrı kutuplardayız sanki sıfır iletişim

teyzeleri biz geldik doktor kontrolümüz çok iyi geçti bebişim kocaman olmuş giderken çikolatayı fazla kaçırdım galiba doktor amcası inanamadı çok hareketliydi kıpır kıpırdı valla.veeee cinsiyetimizde belli oldu %90 erkek dedi doktor pipisinin fotoğrafını bile çekti.hayatımın ikinci erkegi geliyor çok mutluyum .başta erce sonra ben güzel haberler verdik darısı diger arkadaşların başına olsun inşallah.herkesi kocaman öptümmm.filiz teyzesi cinsiyeti sana sildirdim ama bak sen doktordan önce doğruyu bilmişsin:)

Canım ben de burdan birinden duydum Dr. Braown mıydı neydi bütün biberonları denedik bi tek bu gaz yapmıyordu dedi, yoksa benim biberonlar hakkında hiçbir fikrim yok. Burdan öğreniyoruz işte Aventin ki iyimiymiş?

Canım hayırlı olsun Rabbim sağlıklı bir şekilde kucagına aldıgın günleride gösteriri inşallah
aminncanım hepbirlikte kucağımıza alalım inşallah .doğum hikayelerimizide yazalım
hayırlı olsun canım benım oğlus damı donecek yoksa yaa :26:
saol canım .bana doktor daha küçükken tahmin yapmıştı yani erkeğe benziyo kesin değil demişti .seninki belki değişmez bilemedim ki .rabbim gönlüne göre sağlıklı versin

canım cicilerinizi gördüm güzel günlerde kullanın inşallahhhhhhepsi çok güzellerrr

selam kızlar anca gelebıldımmmm 11.30 da randevum 12.302da girdimm dr ınanılmaz kalabalıktı ve ultrasyon makınesını yenılemıs daha alısamamıstı dr'um makıne süper bıldıgnız vesıkalık fotograf gibi cıkıyor resımler ınanamadım ama resım veremedı cunku bebegım sırtını dönmüşşş küsmüşş sekılde duruyordu eşim gelmedı dr da dedı babası gelmedı küstü kesın yada bana küstü cok beklettım dıye dedii
cınsıyetımız degısmemıs hala aynı kız yani boyu cok uzun olucak dedi babası gıbı dedi kılosuda iidi 16+2 iken 17+2 cıkıyor 5 gun onden gıdıyor 3 kılo almısım elevıtı bıraktırdı kılo yapar sana onun yerıne süt urunlerını tuket dedi..
4 hafta sonra ayrıntılı ultrasyon ıcın gun verdı ama ben dedım kusura bakmayın 4 hafta ben nasıl dayanıyım?? baska dr gıderım esımden habersız dedim sızın muayenede uzak dedım tek yollamaz yakın cevremde baska dr gıderım valla dedım 2 hafta zor dayandım dedım cok guldu 3 hafta sonra gel ozaman ayrıntılıya dedi
suratını goremedım sadece sırtını ayaklarını gordum yuz ustu yuzuyordu
4 lü testımızde yapıldı 1 hafta sonra cıkıcakmıs ınsallah guzel cıkar cok korkuyorummmmmm
mantar ıcın fitil verdı kızlar ama saglık ocagındakı dr yazdırıyım progestanda yazdırcaktm dedı ben yazmam bu ılacı c kategorisi dedı cok rısklı dedı ole dıyınce korktum korkuttu benı almadım kullananlar varsa yazarsa bana cok sevınırım

Maşallah hayırlı olsun 2 haftadır ilk defa erkek haberi

yok canım ben bı kac gundur gıremıyorum malesef ışlerım yogun gıdıyor bulantı ve kusmalrım da devam nesaman bıtcek buuuuu
sen nasılsınnnnnnnn

ben de bebişte çok şükür iyiyiz büyüdü oğluşum teyzesi kıpırkıpır hissediyorum karnımda maşallah senin oğluşun nasıl, bulantılar kaç aylık oldu hala mı devam ediyor Allah sabır versin günahlarına kefaret oluyodur inşallah, geçicek bu günler hem biraz alışmışsındır herhalde

hadi ya bana da 18 hazirana detay ultrason randevusu verdiler. ama hiç öle bişi sölemediler. bende götürüyüm bari. ne sıksak ki portakal mevsimi değil. şeftali suyu mu yapsak
şeftaliyi iyi aklıma getirdin canımm doktor haraket etmesini sağlamak için içirecekmiş saat 10 da randevu bebiş heryerini gösterirse kısa sürer nazlanırsa dönmezse falan işimize yarıyacak meyve suyu dedi

canımm üsküdar harem otobüsüne binip üsküdar vapurla karaköye geçebilirsin.

bide dedım kı ben ne zaman hıssetcemmm bebegı dedım 20 haftanda dedi dedım bole pıt pıt oluyor dedim o bebegın kordonu gecıs yeri dedi hıssedemessın daha dedii

Hoşgeldin cinsiyetinin değişmemesine sevindim. 4lü testinde güzel çıkar inşallah canım , güzel haberlerle geldin maşallah. Pekiayrıntılı ultrason ne kadarmış öğrendin mi fiyatını

hoş geldin canım,seninle aynı olacak bebeklerimiz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…