2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlar bısey sorucam ayrıntılı ultrasyonu kacıncı haftanızda yaptırıyorsunuz 3 hafta sonra gıdersem 20+3 olucam 4 hafta sonra (dayanabılırsem ) gidersem 21+3 olucam
ve tekrar yazıyım bı kac arkadas mantar kasıntı akıntı ıcın fitil kullanmıstı ısmı neydı

evet ıyı beslendım valla süt yogurtu eksık etmedım boyu babamızın 1.90 ona cekıcek galıba uzun baya dıyor .folbiol 3 aydan sonra hıcbır etkısı olmuyormus canımmm 3 aydan sonra bebek senden beslendıgı ıcın folıkasıte gerek yok onuda ıcmesen olur bıle Ben suan sadece demır ılacı ıcıyorum..
Ya saglık ocagındakı dr sınır oldum yazmam asla dıyor tehklıkelı durum dıyor.
Benım zaten tehlıkem vardı dusuk ole dıyıncede korktum valla cnmmm almadım

filizzzz inanırmısın tatlım sen geldin gözümün önüne doktordayken içimden dedim demekki oda böyle olmuşdu eşim halen alışmadı yanlız

filizcim benim doktor 20 ile 24 haftalar arsı dedi .24 ü geçirme bebek büyüyüce bakılması zor oluyo dedi .yani tam zamanında gitmiş olacaksın canım

canım bende 27 sinde gidicem haziranın yani 20 haftasında falan olucam bu arada 250 tl dedi ücreti. birde muayene ücteri verirmiyiz bilmiyorum ama verirsek toplamda 300tl olacak. :44:

Flaş Flaş Flaş...........

Şok Şok şok............

Oğlum olacaaakkkmışşşşşşşşşşş

Kızlar hala şoktayızzzzzz. Doktorumuz yüzde bir milyon erkek dedi. Çok ağladımmmm çok üzüldüm eşim de öyle... Bizi öyle gören doktorun suratı da aynen böyleydi Neyse sonra toparladım kendimi hayırlı sağlıklı olsun da hiç önemi yok.

Gözün aydın canım ne güzel sonuçlarl dönmüşsünüz kızlar çoğalıyor :))

Hadi gözün aydın canım rahatlamışsındır biraz kızını görememişsin gerçi sırtı dönmüş ama en azından herşeyin yolunda olduğunu duymak iyi gelmiştir :)) ben her ay nasıl dayanıyorum bir bilsen bende diyorum doktoruma ama gerek yok ayda bir gel diyor ((

Tabiki sağlıklı olsun da cinsiyet önemli değil canım da doktorun yüzde yetmiş yada seksen kız dememişmiydi ben mi yanlış hatırlıyorum

ya sen ne güzel araştırıyosun. son kararını verince bizide bilgilendirsene cnm şurdan şu fiyata aldım dye. bende ona göre blki alırım. buarada şu kuzuyu nerden aldıysan link atsan bende baksamm

seninde gözün aydın berencim hayırlı olsunn. hayatının ikinci erkeği kısmı sperrr özenilmicek gibi değil valla

maşallah maşallahhh 40.000 kere maşallah kuzuma. cnm bende 18 haziranda gidicem detay ultrasona senle aynı zamana geliyor bende 3 hafta sonra gidicem. anlamadığım hafta olarak senden gerideyim neden aynı tarihte gidiyoruz.tam bi haftası yokmu detay ultrasonun?? ben sordum 475 tl dediler çok paraaa yaaaa

güzel dileklerin için saol bitanem aminnnnnnnn.

canim olaya tam hakim deilim ama bu haftaya kadar kizin olacakti da meger oglan miymis? Canim uzulme saglikli olsun da hic bir sey onemli deil benim belli deil ben de hep kiz istiyordum ama simdi diyorum ki saglik olsun da ikisi de evlat ikisi de can sonucta. tabi ole hazirlayinca kendini ilk duyunca zor ama sonra anlasilir

Saka mı bu

filizzzz inanırmısın tatlım sen geldin gözümün önüne doktordayken içimden dedim demekki oda böyle olmuşdu Eşim halen alışmadı yanlız
yaa kuzum ben alısamadım kı hala saka gıbı gelıo hep erkek asıladım kaynanama annemlere tum herkeze %99 erkek dıyorum cok bılıyorum ya :35
filizcim benim doktor 20 ile 24 haftalar arsı dedi .24 ü geçirme bebek büyüyüce bakılması zor oluyo dedi .yani tam zamanında gitmiş olacaksın canım
anladım canımm ozaman 20 haftamda 3 hafta sonra gıdıyım
canım bende 27 sinde gidicem haziranın yani 20 haftasında falan olucam bu arada 250 tl dedi ücreti. Birde muayene ücteri verirmiyiz bilmiyorum ama verirsek toplamda 300tl olacak. :44:
ben sımdı 300 verdım içime oturmadımı oturdu hemde cok pis ayrıntılıda sanırım 350 dıye bılıyorum

nehar şakamı yapıosunnnnnnn
Canımm tabıykıde oyle saglıklı sıhhatlı olsunda oda evlat oda evlat oyle deılmı ..sonucta ılk bebek

aaaaaaaaa çok şaşırdım .daha kendi şokumu atlatamadan noluyo yahu .bugün çok sürprizli bi gün oluyo .
neyse canım allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize
başka ne desem bilemedim ki

Gözün aydın kuku kesinleşmiş :)
Her sey yolundaymis cok sevindim Rabbim guzel yuzunu hic doldurmasın hep guzel haberlerle gel
Benim Zeynep Alya senin kizi oper

aaaaaaaaa çok şaşırdım .daha kendi şokumu atlatamadan noluyo yahu .bugün çok sürprizli bi gün oluyo .
neyse canım allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize
başka ne desem bilemedim ki

Erce canim sanada hayirli ugurlu olsun , hayirli bir evlat olsun :)
Benim kizdan senin kiza selam var

neharım sağlık olsun üzme kendini diyeceğim ama işte i,nsanın da gönlünden bir geçen oluyor olmayınca da elimizde değil üzülüyoruz.bakalım bana ne diyecek cuma günü.Ertuğrul Bey'e mi gittin,nasıl memnun kaldın mı diyeceğim ama abes kaçacak.

canımö yolla bakalım pipiye benziyormu bizimkine

50 lira ama sigortada ücretsiz yapılıyo .ben aslında sigortada yaptırcaktımda doktor elime kağıdı verince itiraz edemedim valla
hangiş hastaneye gittin canmım sen çok sordum ama kocaelili olunca

nehaaaaarrr şuanda şok geçirmiş durumdayım boştu orası kız neara nerede büyüttün o bamyayı aaaaaaaa kaçıncı haftada kız dediydi sana ayy hala inanamıyorum canım ben valla amaann bu doktorlarda sapıttyı ya hangisine güvenicez acabaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…