2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Hoşgeldin cinsiyetinin değişmemesine sevindim. 4lü testinde güzel çıkar inşallah canım , güzel haberlerle geldin maşallah. Pekiayrıntılı ultrason ne kadarmış öğrendin mi fiyatını

hosbulduk canımmm ınsallahh..valla 4 lu teste 150 verdım 150 de muayene verdım ayrıntılıda 350 vardır dıyorum cok pahalı benım dr ama makıneyı gormen lazım resım olsaydı gostermedı yuzunu koyardım bıldıgın vesıkalık gıbı

allah gönlüne göre versin canım,benim oğlum da erkek istiyor ama öbür hafta kontrolde ne diyecek bakalım dr.ama ben hatta en çok da eşim kız istiyor ama,inşallah sağlıklı hayırlı evlatlarımız olur.

gözün aydın canım .maşallah kızımıza .
filizcim korkmuyoruz canım dua edelim bekleyelim sonuçlarımızı .bende haftaya alıcam 4 lü sonucumu .mantar için hiç fikrim yok .

anladım canım. allah yardımcın olsun. bebişlerine kavuşur, kistlerinden kurtulursun inşallah. aslında tüp bebek doktoruma devam ediyorum ama arada meraktan başka doktorlara da gittiğim oluyor. sık ultrasonda iyi değil tabii. benim doktor kısa tutmuyor ultrasonu. eşime ayrı bana ayrı uzun uzun gösteriyor. ense kalınlığı ölçümünde sağolsun bebiklerden biri dönmeyince 45 dk girmek zorunda kalmıştım benim geçen yıldan bir kaybım var. ondan böyle sık girmek istiyorum sanırım. allah korusun bebişlerimizi. ablan için çok üzüldüm canım. onu çok iyi anlıyorum. allah sabrını versin. hayırlısıyla tez zamanda bebişine kavuşmak nasip etsin. bu arada testler için teşekkür ederim canım. bir kısmını yaptırmıştım aile hekimliğinde ama diğerlerini ve idrar tahlillerini bu gidişimde yaptırırım.

Son düzenleme:
ohhh çok şükür bugün hep güzel haberler alıyoruz .inşallah hep böle olur topikçe .bende bugün yarım paket çikolata yedim hareket etsin diye oğluşun hayırlı uğurlu olsun

amin canım .en önemlisi o zaten hayırlı ,sağlıklı evlat olsunlar yoksa kız erkek farketmez .ama insanız işte olmayanı istiyoruz yinede .dünya meyvesi onlar .rabbim seninde gönlüne göre versin canım

gözün aydın canım. maşallah kızına. 4 hafta çok uzun gerçekten. iyi ki pazarlık yapmışsın canım:)

ayyyy filizzz,çok sevindim ne güzel bebeğin de büyümüş,hem cinsiyeti de değişmemiş.progestan ilacı dr bana da vermişti,çocuk istiyoruz dediğimizde hamile kalınca da kullanmaya devam demişti ama benim kullanmamam gerek kalmadın hamile kaldım canım bir sorun olmaz niye olsun ki,dütün dr lar öneriyor ,sağlık ocağındaki dr riske girmek istememiştir,hem bazı ilaçları yazmaya yetkisi olmuyor pratisyen drların diye biliyorum ben.

neredeyse ihtisas yapıcam biberon konusunda

hem avent hem brown gayet ıyı markalar ikisinde de kolik (gaz sancısı) önleyici bulunuyor.

brown kinde dikkat edersen mavi bı boru var içinde onun temızlığı bıraz dertmiş.

avent te ise emzık kısmında delik var ve tüm emzikleri tüm şişelerine uyuyor

ancak

aventte de ceşit var bpa ve pes anladığım kadarıyla pes olanlar daha yeni bir teknoloji ile yapılıyor.

yanlışım veya eksığım olan varsa lütfen ekleyin

kızlar bana da dua edin ne olur, salı günü 3'lü tarama cuma günü de 4'lü tarama yapılacak benim de.bir sorun yok dedi dr 2'li de ama 4'lüye çağırınca acaba dedim var da söylemiyor mu?3'lü yüde ilçedeki devlet hastanesindeki dr 2'linin sonucunu görmeyince istedi.bir de tok mu gidiliyor taramalara,2'liye tok gitmiştim

çok sağol canımm benim seninde gözün aydın

gözünaydın filiz'cim.herşeyin iyi olmasına çok sevindim.
progestanı biliyorsun bende kullanıyorum.kendi doktorum hariç 2 doktor daha toplam 5 ay kullancaksın dedi.kendi doktorum 6 ay.bir zararı olduğunu sanmıyorum.

aç tok farketmiyor.
tarama testlerini devlet hastaneleri yapıyormu?

ben ikili de üçlüde yaptırmadım .ama 4 lüye itiraz etmedim .aslında hiç inanmıyorum bu testlere mecburen işte yaptırdım .inşallah hepimizin sonuçları tertemiz çıkar .hamileliğimizin keyfini yaşarız .takma kafana canım bişey yoktur olsaydı doktorun zaten söylerdi .
bana sormadı açmısın tokmusun diye .tok gitmiştim

kızlar merhaba nasılsınız? 2 li taramam temizdi çok şükür ama cinsiyetimiz belli değil 2 hafta oldu doktora gitmeyeli ep ey merak ediyorum bakalım ne durumda die 10 haziran gibi gidicem yine kontrole bakalım cinsiyetimiz ne çok merak ediyorum rabbim hepimizin bebklerini korusun , sağ salim doğmasını nasip etsin

kaça yaptırdın canım dörtlüyü

bu arada progestan hapını bende kullanıyorum kızlar, doktoruma ne zaman bırakıcam dediğimde daha var hele bi 15. ve 16. haftana gel bakalım da dedi yani sanırım mahsuru yok bende hala kullanıyorum 10 haziranda gidince yine sorucam devam mı die

filizcim benimde listeye bebek cinsiyetimi ekler misin ? oğluşum olacak :))
tamam cnm lıstede varmıydın sen???? eklıyımmm
aynı bennnnnnnnn herkeze erkek erkek dedım erkek seylerı aldılar zırttttttttttt kız oldu şoklardayım hala erkek seylerı bakıyoruz alısamadkkkk ..gozun aydın kuzum buaradaaa
ist avrupa yakasında bakırkoyde gıdıyorum dr. ben ama özel muayane 150 tl cok memnunum makınesıde yenılendı dr süperşiddetle tavsıye ederımmm
aynen kuzummm yaaa aminnnnnn
iyi soyledın bakk canımmm bugun sırtı donuktu küsmüşş esım gelmedı dıye keşke aklımda olsaydı ıcerdım
hosgeldın canım eklerımmm tabii
hosgeldın canım eklerım senide
ece canımmm gozun aydınnnn kızıma arkadas gelıyor desene
bende hep erkek hıssettımmm ama hıslerde yanılabılıomusuz demekkı benımde haftaya persembe sonuclarımm cıkıcakmıss

canım gozun aydın demekkı ben hıssetmısım erkek olcagını onceden yazmısım şaka bıyana hayırlı olsun canımmm..
gözün aydın canım .maşallah kızımıza .
filizcim korkmuyoruz canım dua edelim bekleyelim sonuçlarımızı .bende haftaya alıcam 4 lü sonucumu .mantar için hiç fikrim yok .
saol canım ıste korkuyor ınsan genede aynı gun gıttık aynı gunde sonuclarımızıda alıcaz ıns guzel cıkar sonuclarımızda
gözün aydın canım. maşallah kızına. 4 hafta çok uzun gerçekten. iyi ki pazarlık yapmışsın canım:)
saol canım benım aynen cok uzun ama ozaman anca ayrıntılı olucak dıyor
ılacı yazabılıomus ama yazmak ıstememıs rısklı dıyor allahım ya yazmak zorundasn dedım!! yazamam dıyor ii yazma dedım parama gecer lafım. korkuttu benıde alamadım ılacı korkuma benım kanama ıcın canımm progestan
saol canım benımmm ıns 4 lu testımızde guzel cıkar..
yok canım bı zararı yok onun mantar oldum akıntım var dr fıtıl verdı onu yazmadı saglık ocagındakı dr.

canım gözün aydın maşallah kız haberlerinden sonra erkek değişik oldu maşallah oğluşuna

filizcim gözün aydın seninde iyi beslenmişsin demekki bak ilerde çıkmış :)) banada dr vitamini bıraktırdı sadece demir ve folbiol yeter diyo, ilacı bilemiyorum ama kendi dr un dediyse dr una güveniyosan sorun olmaz bence, ben kalp atışına kadar x kategori ilaç kullandım ama güvendim dr uma uzman olan onlar sonuçta, önce Allaha sonra drlara emanet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…