2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

canımm geçmiş olsun.. Rabbim acil sifa versin.. ama cok sasırdımm. bugun normalde benim kontrolüm falan yoktu. senin nerden dogdu içine bugun dra gideceğim???

aslında cok keyifli bişi için gitmedim. kızım dirseğiyle tam bebeklerin olduğu bir yere abandı bir anda. oyle bir canım yandı ki anlatamamm.. uzun zaman ağrım geçmedi kasıklarıma indi hatta doğum sancısına benzettim. hemen drumu aradım. acilen magnezyum al uzan kanaman olursa hemen gel dedi. olmassa p.tesi göriyim dedi. ama ben durabilirmiyimm sabah gözümü acar açmaz en yakın dra gidip kalp atışı baktırdım. hiçbir sıkıntımız yok elh ama büyük korku yasadımm...

kizlar yarin da sizin saatle 16.30da bizim randevumuz var dua edin bizim icinnn bugun ki arkadaslar gibi hayirli haberler alalim insallah

iyi akşamlar..bu gün kontrolü olan anneler vardı
inş. herkes iyidir..bebişlerini görüp hasret gidermişsinizdir..

bu arada asyaerenin sonucu çıktımı geçmişe bakamadım da
selam canım hosgeldın nasılsın?
yok daha cıkmadı haftaya cıkıcakmıss

bası arkadaşlar benide listeye ekleyin demiş o liste hala var mı... ben varmıyım orda :26:
1. sayfaya gel orda bır lıste var canım
ben gunde 4 tane dusun halımı oglen kalkıcak ne hal kalıyor ne bısey uyuyorum işte..
devam ıcmeye dedı 5.6 aya kadar devam

canımm cok gecmıs olsn bısey yokmus ama şükür

canim bir sey olmamis cok sukur Allah meleklerimizi koruyor

kızlar anketımız duzeldii tekrardan oylayabılırsınız...ben oyladım ama ıns degısmez cınsıyetımız
buarada inşallah başka topıkten gelıpte oylama yapmazlar !!!!

kızlar anketımız duzeldii tekrardan oylayabılırsınız...ben oyladım ama ıns degısmez cınsıyetımız
buarada inşallah başka topıkten gelıpte oylama yapmazlar !!!!

saol canim ugrasip duruyorsun.

kesin gelecekler de..yani ben de diger topiklere bakiyorum da oylamalari da var ama oylamiyorum.

simdi gidip kizi isaretleyecegim ama ya ayrintilida Nehar ya da Puffy gibi olursam

iyi geceler annişler,cinsiyet öğrenen,bebişlerini gören arkadaşlar hayırlı olsun evlatlarınız...........

anket sıfırlanmıştır,
bilginize

KIZLAR HEPİNİZE GÜZEL DİLEKLERİ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM RABBİM DİLEYEN HERKESE YAŞATSIN BU DUYGULARI....puff abla sanada canlı günaydınlarrrrrrrr

hayırlı olsun neharrrr oğluşun kız sen biz kız dedikçe kızıma arkadaş diyodun bir çeşit gelin bakıyomuşun ya oğluşuna

Günaydın herkese gününüz her zamankinden güzek geçsin yavrularınızla

Düğünümüz var o yüzden aranızdan birkaç günlüğüne ayrılıyorum şehir dışına çıkıcam allaha emanet olun

Bu arada salı günkü randevumdan sonra cinsiyet oylaması yapıcam gözüm korktu değişmelerden

Kontrolü olan arkadaşlar güzek haberlerle dönersiniz inşallah dualarım sizinle

Unutmadan Hayırlı Cumalar Cumanız Mubarek Olsun tüm dualarınız kabul olsun

Günaydın hayırlı cumalar millet, cinsiyet konusu hakim dünden beri ben de bir acaba dedim ama yok ya gözümün önünden gitmiyor benim bamya hatta yumurtLıklarına kadar gördüm . Acaba değişrrmi diye kaygılanan arkadaşlar 16. Haftadan önce yorumladıysabence ihtimal dahilinde 16. Haftadan itibaren kesin görüyorlar geneli.aslında bidr de değişme lafı çok yanlış sonuçta bir şey değiştiyi yok doktor yanlış yorumluyor bu arda nehar ben bilmiyordum 11. Haftada dediğini sende çok erken havaya girmişsin gönül isteyınce öyle oluyor gerçi Bende çok kız istemiştim ama olmadı gerçi başından beri erkek hissettim ama işte insan kendini kandırıyor. Şimdi alıştım oğluma hatta hoşuma bile gitmeye başladı. Ben bi de 2. Çocukta hiç düşünmüyorum tek hakkım var o da erkek nasıpmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…