nedek anam sizinkiler baya bi fırıldak çıktı bizimkilerede örnek olacaklarnehar buarada valla çok güldüm sana yalan değil çocuğu kukulu diye sevdin durdun ahanda pipi diye soktu gözüne yol yakınken benim kız çok hareketli babasına yapıyo diyordun hahayy ah nehar ahhhhh buda sanı süper bir anı olur bacım hakkında hayırlısı buymuş oğluşun hayırlı evlat olsun inşallah sağlıcakla
Kendi annemle kardeşimi durduramıyorum hergün resim yolluyorlar bak bunu aldık diye :)) kayınvalidemi durdurdum ama bir ay daha bekleyelim dedim tmm dedi saolsun
Gözün aydın canım iyi haberlerle gelmişsin hayırdır doktorunu neden begenmedin
hahahahaaaaaaaa geçin dalganızı geçiiiiiiiiiiinnnnnnnnnEşim de diyo oğlan, alın size kuku alın size Irmak der gibi salladı bamyayı diyo
çok sağol canım benim. ben tekirdağın bi ilçesindeyim burada özel hastane ve dr kısıtlı ondan bi dra gidiyordum ben çok sevmiştim herkes kötüledi kadın biraz çılgın bir tarzda modern fazlasıyla bizim halkımıza göre kötülediler diye acaba başkasına gideyim dedim bi profa gittik başından savmaya çalışıyo girdiğimizle çıktığımız bir oluyordu paramızla rezil olduk anlayacağın sonra bu tanıdık diye buna gittik güzel anlattı falan ama elektrik alamadımbayada uzun alnattım en sonda çılgın ilk druma gitmaya karar verdim
Yatutarsa attım canım ama mipi felan yok gibi, özellikle 2. resim neresi çözemedim:44:
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...eri-ultrason-goruntuleri-37.html#post30617158
kızlar vazgeçin bu sevdadan bebekler doğunca oylarız
bizimde kontrolümüz yarın, inşallah cinsiyetini öğreniriz totişini dönmezse bizeEşimle ben kız istiyoruz hatta en başından beri kız hissediyordum ama doktor 11. Haftada falan erkek gibi dedi veee bu yüzden etraftaki herkes erkek bekliyor keyifli bir şekilde, eşimin ailesi herkese erkek olacak diyor bende inatla daha belli değil cinsiyeti diyorum :) kontrol yaklaştıkça kız gibi hissediyorum nedense, tabi birde yazılanları okuyunca umutlandım bende, maviler pembeye, pembeler maviye dönmüş Sağlıklı olsunlar da maviş pembiş çok da önemli değil bizim canımızdan parça olacaklar nihayetinde.. Bu arada progestan kullanan annişler 16. Haftada bıraktırıyor mu acaba doktor, bende bırakmak istiyorum artık baş dönmesi halsizlik beni mahvediyor kaldıramıyorum artık
gördüm hee kayıplarda gene çekmemiş orasını ne pipiymiş bee sağ gösterip sol vurdu bize
nehar buarada öteki doktor sana dediğinde kaç haftalıktı
11+5 'ti canım kız dediğinde.Gerçi o zaman %70 kız demişti ve üstüne basa basa değişebileceğini de...Ama ben kafayı ne kadar kızla bozduysam artık baya bi heveslenmişimBu doktora eşim dedi ki doktor bey %100 mü, ne yüzdesi yüzde bir milyon üstü milyon kere erkek dedi :44:
kuzu ben de sana o göbek olayını hatırlatacaktım bi yazamadım gitti, erkek göbeği demiştin
11+5 'ti canım kız dediğinde.Gerçi o zaman %70 kız demişti ve üstüne basa basa değişebileceğini de...Ama ben kafayı ne kadar kızla bozduysam artık baya bi heveslenmişimBu doktora eşim dedi ki doktor bey %100 mü, ne yüzdesi yüzde bir milyon üstü milyon kere erkek dedi :44:
kuzu ben de sana o göbek olayını hatırlatacaktım bi yazamadım gitti, erkek göbeği demiştin
anammmm kıııı senin cücük mipiyi gözünüze mi soktu neeeeeeeeeeeeeeeeee
ya hani kızçe geliyoduuuusen kızım dedikçe o sana içerden hareket yapıyodu zannedersemmmmmmmmm
hayırlı olsun kuzum ne farkeder kız erkek hepsi bizimmmmm
ahhhhhhh scorpimmmmmmmm hareketin büyüğünü çekti bugün bize
bana devam dedı suan 17+2 deyım bende cok halsızlık uyku yapıo ve ben gunde 4 tane ıcıyorummmm
olsun kuşum yaaa Allahtan daha erken zamanda çıktı ortaya..7. ayda değişeni duymuştum benn
düşünsene herşeyi pembe alıyon bi bakıyon erkekk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?