Kızlar kusura bakmayın yeni geldik eve size haber verdim hemen yemeğe otrudum. Yeni doktorumuzdan çok memnun kaldık. Önceki doktorumuz %70 kız demişti. Bu bakar bakmaz ismi ne olcak dedi, ben de Irmak dedim. Yok Yok Alp Eren olsun dedi Neyse kalp atışı felan çok iyiyidi, şükür ki haftasını yakalamış biraz geriden geliyodu ya hani... Neyse baktı baktı evet evet Alp Eren bu dedi. Eşim yüzde yüzmü deyince yüzde bir milyon üzeri bir milyon dedi tereddütsüz Neyse o an dünya durdu, zamn durdu, eşim de ben de sus pus, adam başladı erkek çocuğun faydalarına Neyse eşim birden bi offfff çekince Doktor döndü, babası sen sevindin ama demi dedi. Eşim de hayır aksine çok üzüldüm dedi. Doktorrrr delimisiniz yaa siz ilk defa sizin gibi bi çift görüyorum millet kız olur diye üzülür siz erkek diye dedi Sonra tabi ben de bir ağlamaktır gitti, tüm hastane bana bakıyor. 1 saat kadar salak gibi sadece etrafı izledim ve pembelerin bana el sallayışını izleyerek ağladım Eşim beni şöyle bir sarstı, 2 yıldır evlat hasreti çekiyoduk şu yaptığımıza bak dedi ve o an kendime geldim, Allahın gücüne gitmesin, dün gece bile sadece hayırlı ve sağlıklı olması için dua ettim. ASlında bendeki şokun etkisiydi, bilen bilir kız çok istiyodum, ama son zaman erkek hissediyorum demiştim, yani geçen ayki doktorumuz erkek deseydi böyle olmazdım. yarın başka bir doktora gidelim dedi eşim ama doktor çok emin konuştu,o yüzden ben istemedim.
neyse kızlar sonuç olaaaaaaarraaakk kanama alanımız geçmiş progestanı bırak artık dedi demir hapı verdi, 4lümüz yapıldı haftaya perşembe sonuç için gitcez. Ayrıca 26 haziranda da doopler için gün verdi
Şimdi arada oğlum deyip karnıma bakıyorum alışcaz mecbuuuuuuuuuurrrr Ne çektin be Nehaaaaaaarrr
amin ablacım hayırlı sağlıklı olsun gerisi mühim değil. Eşim yarın başka doktora gidelim dedi, ben yok dedim adam gayet emindi çünkü, önümüzdeki ay dooplerde bakılacak o zaman netleşir şu anket olayı benim de kafamı kurcaladı bak
evet canım kızı bulana kadar devammmm
neyse kızlar sonuç olaaaaaaarraaakk kanama alanımız geçmiş
Şimdi arada oğlum deyip karnıma bakıyorum alışcaz mecbuuuuuuuuuurrrr
evet kuzu geçen ayki doktor %70 kız dedi ama ben fazla kaptırdım kendimi sanırımcanim olaya tam hakim deilim ama bu haftaya kadar kizin olacakti da meger oglan miymis? Canim uzulme saglikli olsun da hic bir sey onemli deil benim belli deil ben de hep kiz istiyordum ama simdi diyorum ki saglik olsun da ikisi de evlat ikisi de can sonucta. tabi ole hazirlayinca kendini ilk duyunca zor ama sonra anlasilir
şaka değil bamya gayet gerçektiyaa kuzum ben alısamadım kı hala saka gıbı gelıo hep erkek asıladım kaynanama annemlere tum herkeze %99 erkek dıyorum cok bılıyorum ya :35
anladım canımm ozaman 20 haftamda 3 hafta sonra gıdıyım
ben sımdı 300 verdım içime oturmadımı oturdu hemde cok pis ayrıntılıda sanırım 350 dıye bılıyorum
nehar şakamı yapıosunnnnnnn
Canımm tabıykıde oyle saglıklı sıhhatlı olsunda oda evlat oda evlat oyle deılmı ..sonucta ılk bebek
amin canım senin ki nasıl geçti daha geçmişe bakamadımaaaaaaaaa çok şaşırdım .daha kendi şokumu atlatamadan noluyo yahu .bugün çok sürprizli bi gün oluyo .
neyse canım allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize
başka ne desem bilemedim ki
çoookk memnun kaldık, harika sevimli bi doktor, oğlanın ismini de koydu ayak üstü.neharım sağlık olsun üzme kendini diyeceğim ama işte i,nsanın da gönlünden bir geçen oluyor olmayınca da elimizde değil üzülüyoruz.bakalım bana ne diyecek cuma günü.Ertuğrul Bey'e mi gittin,nasıl memnun kaldın mı diyeceğim ama abes kaçacak.
haklısın canım şok şok valla dediğin gibi ara boştu, gerçi ben görmedim ama baksana doktor milyon kere milyon erkek dedi, eşim de gördüm diyo bamyayınehaaaaarrr şuanda şok geçirmiş durumdayım boştu orası kız neara nerede büyüttün o bamyayı aaaaaaaa kaçıncı haftada kız dediydi sana ayy hala inanamıyorum canım ben valla amaann bu doktorlarda sapıttyı ya hangisine güvenicez acabaa
yaa abla bak beni de güldürdüm sıpalar yaaa oyun oyunuyolar bizleSacımı basımı yolacaksın ama okuduğumdan beri guluyorum elimde olmadan , seninkiye benimki cok fena saka yaptılar bize :)))
Bizde esimle sok olmuştuk hele doktorun suratını unutamıyorum bize haftalarca erkek erkek dedi , sonra bakti kiz diyorki pipi falan yok burada
Hatta esim inanmadı kiz cok istiyordu ama adam tereddüte dustu boyle olunca 2 gun sonra baska doktora gittik , doktor kesin kiz dedi acmış bacakları :))
Oglusta iyidir bende 2 tane var ve iyiki barar sonra bir ara bir kiz yaparsın artik , pipili hayirli olsun babası gibi yiğit olsun :))
FİLİZZZZZZZZZ bizim kiz ve oğlanı ankette nasil değiştireceğiz.
kontrolu ıyı gecen herkesı yanaklarından opuyorum yegenlerımıze ıyı baktıkları ıcınneharcım oglusun olsun kuzum saglıklı olsun da.ıkıncılerımız ınsallah kız olur tatlım.bende hep kız ıstemıstım hatta herkes kızın olur demıstı.ama oglusum 13.haftada mipisini gosterdı.esım de cok kız cocuklarını sever.ınsallah oglumuz saglıkla kucagımıza alıp bı de kız calısmalarına baslarız
evet canım kızı bulana kadar devammmm
canımm çok teşekkür ederim, keşke bizim de belli olamasaydı başta da şimdi şok olmasaydıkben bomba diye bun derimmm. oy oy oyyyyyyyyyyyyy nasıl oluyor ya hepinizin terse çıktı. çok ilginç gerçektn demekki daha önce ful sallamışlarvalla benim cinsiyetlerin belli olmamasına üzülüm mü sevinim mi bilemedim. şaka bi yana rabbim hakkımızda hayırlısını versin. sana da aslan gibi bi erkek evlat vermiş. şükürler olsun rabbim olmayanlara da vrsin. bizler çok şanslıyız ki hamile kalabldik. kız erkek hiçfark etmezz. yeterki sağlıkla kucağımza alalım. hayırlı uğurlu olsun bitanem. küçük bi pantalon üzerine askı takarızzz offff çook şekerrrr oluyor küçük adamlarr