- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 49
Gurbet ablacım Rabbim en kısa zamanda gönlüne göre versin. Dualarım seninle.Ama biliyosun ki bu dönemdeki en önemli şey stresten uzak durmak,kalbini ferah tut
gurbetguzeli canim rabbim dualariniz kabul eder insallah kizininda seninde yzunuz guler ve bebeginize kavusursunuz ..
Ayni seyleri banada yaptilar rahim filmi disinda .. Insallah hersey yolunda gider ve en kisa zamanda kavusursun ..
Bat emegine saglik cok guzel seyler yapmisin..
Burcak telefondan yazarim demistin nerdesin canim merak ettim ???
Gecemavisy sen ancak yarin ugrarsin heralde canim , insallah sendede hersey yolundadir , bakalim cinsiyetlere ne dedi ..:)
cnm hayırlıhaberlerle gel inşallahhh.Allah yardımcın olsun..inşallah herşey yolundadır ve rabbim meleğini gönderecektir sana..dualarımız seninle cnmm
Yarin randevusu olan tum arkadaslara hayirli haberler diliyorum
Gurbetimmm zaten dualarimdasin canim olacak hayirlisiyla ben inaniyorum
ablacım sana yazıyorum ben ama goremeıosun sanırım ınsallahhhh tertemız cıkar sonucların ve bebegını bu sefer kucagına almayı nasıp eder rabbimmm
evet buyuk harfle baslıyor isimlerOle yazdım sensın canım o lıstedekı
Benım kaynana yenı gıttı yaaaaa dusa gıremedım daha off off
sağol canım bende bilmiyordum yap sök öğrendim yaptıklarımın hepsi sipariş ürünler..
sağol vahsihatunum birde yaptığım patiklerimi görseniz her gören çok beğeniyor ama onlar büyükler için..
hayırlı haberlerle gel inşallah canım dualarım seninle..
cnm çok güzeller. güzel günlerde giysin pıtırcıklar. senin cinsiyetleri belli mi bilge?
ellerine sağlık cnm çok şekerler
sen var yaaaaaaaaa rabbimin sevgili kulusunnn. rabbim senin gibi inançlı, sabırlı insanları evlat acısıyla sınıyor. isyan mı edeceksin şükür mü edeceksin diye. ama sen okadar büyük kalplisin ki hiç bizaman sorgulamadın isyan etmedin, hep şükrettin. veren de o alanda o dedin. şimdi çok büyük bi mükafatı hakettin. en yakın zamanda kucağın dolacak allahımın izniyle. tüm sıkntıların geride kalacak. ben buna inanıyorum ve yürektenn duaaa ediyorum. rabbim yar ve yardımcın olsun canım benim.
cnmm çok sevindimmmm hadi gözün aydınnnnnnnnnnnnnnn
Netten araştırsana canım ne yapılabilir başka.
çok çok güzel hepsi iyi günlerde kulansın bebişkonnn
canımmm rabbim sana sağıklı evlat nasip etsin. rabbim ona doğrulan elleri boş çevirmezmiş senin ellerinide boş çevirmicek boynunu bükük koymıcaktır ben yürekten inannıyorum. dualarımız seninle rabbim her daim yar ve yardımcın olsun.
canım benim seninde iyi haberini aldım yaaa çok sevindim inşallah birdaha aynı sıkıntıları yaşamazsın dikkat et kendine
dilerim cinsiyetide en kısa zamanda öğrenirsin rabbim gönlündeki neyse sağlıkla onu versin.
çok çok geçmiş olsun canım üzme kendini rabbim minnak yawrumuzada acil şifalar versin.
kontrolü olan kardeşlerimm inşallah güzel haberlerle gelir hepimizi ve burayı şenlendirirsiniz öpüyoruz sizleri.
Allahim hepinizden razi olsun insAllah insAllah sinavi Allahimin razi oldugu bir sekilde atlaticam ve muratimi verecek Rabbim buna inananiyorum cok dua ettim cok agladim hic yilmadim umutsuzluga kapilmadim cok sukur cunku gelen Rabbimden geliyordu
Allahim biliyorum verecek banada tum kalbimle inaniyorum
Allahim sizlere aci keder gostermesin insAllah saglicakla miniklerinizi kucaginiza alin butun topik
burcak0606beni cok aglattin canim yaaa hersey guzel giderse agustostan sonra mutlu haberi veriirim insAllah
kendinize iyi bakin ara ara bakar yazarim cok fazla topigi kendi sorunlarimla mesgul etmiyim hepiniz miniklerinizle YARADANIMA EMANETSINIZ SELAMETLE KALIN