2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
naber sibelcim nerelerdesin hiç rastlamıyoruz bu aralar topikte
çok sevindim oğluşuna hayırlı olsun cnm ben daha öğrenemedim bakalım darısı bana

slm canım ya bende sık giremiyorum biliyorsun.sanada geçmiş olsun buarada ufak bir kanama atlatmışsın dikkat et kendine.daha neden göremedi senin pıtrcığı dr un.göstermedimi

NEHAR CIM sanki ben seni önceden beri erkek hissediyorum ve sen kız dedikçe inanamıyordum.artık2.gidişinde biraz ikna olmuştum.ve bu son mesajınıda şimdi okudum ve hiç şaşırmadım.hayırlısı böyleymiş annesi oğluşun başından beri sana sıkı sıkı tutundu seni çok seviyor unutma.

kızlar yaa,benin böbreklerim,belim,kasıklarım çatlayacak gibi ağrıyor ne yapacağımı şaşırdım,kıvranıyorum resmen.dayanamadım parol içtim ama bir saat oldu bana mısın demedi

kızlar yaa,benin böbreklerim,belim,kasıklarım çatlayacak gibi ağrıyor ne yapacağımı şaşırdım,kıvranıyorum resmen.dayanamadım parol içtim ama bir saat oldu bana mısın demedi

canim yaa üsütttün mü acabaa.... doktorunu ara da bir sorrr.... bu hafta karin altin agri olacak demisti ama senin dedgin gibi i bilemedim... bence ara sor derim.. sicak tutmaya da calis bel cevreni...

hayatım tek bebeklerimiz iyi olsunlarda biz anneler çekeriz ağrıları canları saolsun. hastane işleri hiç kolay değil allah kolaylık versin bitanem.

ya topikçe mi nazar değdi. ne oluyor hepinize. cnm sende git doktora ağrı çekip durma. parol ağrılarını kesecek bi hap değil ki çok hafif. hemen git hadi hiç bekleme. bize de haber ver mutlaka

kızlar bende başka bir doktor da kontrole gittim bu sabah. bebişler kocaman olmuş. birbirlerine bacaklarını uzatmış sanki sohbet ediyorlardı:) çok şükür herşey yolunda. cinsiyet değişiklikleri olmuş. hayırlısı olsun hepimiz hakkında. biz öğrenemedik bugün de cinsiyetlerini. göstermedi yine bizim minnaklar

Herkese merhaba.Şükür 1 gün kaldı yarın kontrolüm var nasıl geçer bugün bilmem.Herkese sağlık ve huzur diliyorum bu güzel günde.

Herkese selamlar, hayırlı cumalar... Selayhus arkadasımız cok gemiş olsun hiç yorulma hep dinlen dikkat et cok. Kurtlu kiraz. Bence doktora gitmelisin ihmal etme parol cok etkili değil gerçkten... Bizim de bebiş aşagıları sevdiği için benm de zaman zaman ağrılarım oluyor ama sağlıklı olsunda katlanılır... İnşallah hepimiz bebişlerimize sağlıkla kavuşuruz kızlar biz çok giremiyoruz o yüzden hepinizi öptük tekrardan. cinsiyetleri öğrenenlere de hayrlı uğurlu olsun.. Kontrolü olanlar da inşallah güzel haberler alırlar

kızlar yarın sabah 10:45 de kontrolüm var 3 hafta önce erkek demişti doktorum ama bugünlerde herkez bi şok yaşıyo bende şüpheliyim çok heyecanlıyımmm

canım büyük ihtimal idrar yolu enf. olmuş...
ben halen yanlarımın ağrısından kıvranıyorum..geçmiyor meret..yarın tekrar idrar kültürü yapılacak..antibiyotik de içemiyorum ne yapacağımı şaşırdım
sen de git bi tahlil yaptır büyük ihtimalle enfeksiyondur..

Kızlar büyük yazayım kaçmasın gözden :)
ben medelanın pompasını alıcam inş..netten indirim takip edenleriniz vardır illa ki..rastlarsanız bana msj atarmısınız..
çok büyük sevap işlersiniz

saol canim ugrasip duruyorsun.

kesin gelecekler de..yani ben de diger topiklere bakiyorum da oylamalari da var ama oylamiyorum.

simdi gidip kizi isaretleyecegim ama ya ayrintilida Nehar ya da Puffy gibi olursam
aynen bende korktum ama ısaretledım olsun yaa napalım kısmet artık
anket sıfırlanmıştır,
bilginize
teşeküür ederim..
benım esımın boyuda 1.90 canım .aman uzun olsun daha ii
canım hıc anlamıyorum pba pes ne anlama gelıyor dıye bılmıyorum yanı bende:))
çoktan eklemişsin bile sağolasın filiz:)
rıca ederım canım ekledım..
Evet yaa ne anlıyorlar hiç bulunmadığı bir topiğe gelip oradaki anketi oylamaktan.
Umarım bu sefer kimse gelipte anketi sabote etmez.
aynen öle cnm bız gıdıp oylama yapmıyoruz onlar yapıyor .inş etmezler.
bulursan banada sole cnm ben bulamadım dar paca lcw hele ıgrenc modeller varr hep bol paca ve koyu renkler 4 magazasındada oleydı
canımmmm cok gecmıss olsunnnnn allahım şifa versın sana
bana verdıgı 2 taneymıs ıcınde canım almadım bende korkuma.. 21 haftada oluyorum sanırım evet inş ıyıdır dr 4 hafta sora gel dedı ama ben dayanamadım 3 hafta sonraya aldım
iyiyim çok şükür canım sen nasılsın
inş. temiz çıkar sonuçlar merak ettim..

bende iyiyim canımmmm ıns temız cıkarr 1 hafta sonra

hayırlı olsun neharrrr oğluşun kız sen biz kız dedikçe kızıma arkadaş diyodun bir çeşit gelin bakıyomuşun ya oğluşuna
evet artık gelin bakıyommmm, ne dersin yapak mı bu işi

Bence kullan hayatım o bamya biraz zor değişir koçum benim yerim ben onun bamyasını
hahahhaha heyaaa çok pis havaya girdim, kız istiyodum ya ondan zaaarrr

çok sarsıldım badem yaa öyle böyle değil ben de kendi yerimde olmak istemezdim

düşünemiyorum :))
sen kıyafeti yeşillimi almıştın başkasımıydı..
bende pzt.dr.a bidaha sorayım son kararın mı diye
pembe almıştım vallaaaaa

canımm gözlerim doldu bu mesajınla. Dün ağladım kesin oğlum bana küstü

canım pompa almak zorunda mıyız. Hani ya sütümüz çok olursa ve hiç kullanmazsak :44: Ben süt durumuna göre düşünmüştüm ama ne dersin?

canım pompa almak zorunda mıyız. Hani ya sütümüz çok olursa ve hiç kullanmazsak :44: Ben süt durumuna göre düşünmüştüm ama ne dersin?

yok canım sizler için mecburi değil..benim göğüs ucumda problem var..bulaşıcı bir deri hastalığı..emziremiycem
mecburen pompa alıcam..şimdiden bakınıyorum indirim olursa alıcam..
yoksa sizlerin dediğin gibi süt durumuna göre..inş. hiç gerek kalmaz tabi..bol bol sütümüz olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…