evet canım ucunden de bırer sıse kucuk su sıselerıne koydum.hepsı%100.ıcınde katkı maddesı yokmus.kakao yagı katı bılıyorsun.onu ılk aldıgımda sıcak suyun ıcınde beklettım sıvılastı.sımdı arada bakıyorum yagım donmus oluyor.hemen kaynamıs suyun ıcıne koyuyorum sıseyı cozuluyor
eylul ekım gıdıp kullanalım bızde dedım ama anket yokmus ekım de:))
benımde ekımde olur dıye dusunuyorum canım.. evet ben dedım ayrntılıyı ole bedava yapılmaz
benımde 350 dıye bılıyorum ama genede bılmıyrum
eylul ekım gıdıp kullanalım bızde dedım ama anket yokmus ekım de:))
benımde ekımde olur dıye dusunuyorum canım.. Evet ben dedım ayrntılıyı ole bedava yapılmaz
Benımde 350 dıye bılıyorum ama genede bılmıyrum
kızlar benim gibi normal kol çantası şeklinde bi şey düşünüyosanız kraft'ın şu modeline bakın derim
Eki Görüntüle 725348 kırmızısı ve siyahı da var. ürün içerisinde; alt değiştirme şiltesi, termostatlı biberon saklama kabı, kirli bezi torbası, geri dönüşümlü çanta muhafaza kılıfı bulunmaktadır.
kraft bebek bakım çantası lacivert - e-bebek.com
neredesin nereye kayboldu herkes
kendim çalıyım kendım oynıyım bari
[ındent]annişlerrrrrr boğuldummmm aklımda sizde hbr verelim dedikkkk
gittik ilk önce kg mize bakıldı geçtiğimiz ay hiç kg almamışımmmmmmm yani 4 ayı 2,5 kg ile kapadıkkkk çok sevindikkk dokorumuzdanda tebrik aldıkkkkk
Sonra geçtik ultrasonumuza paşam sereserpe yatıyodu bi fazlalık görüyorum dedi pipsi
Evirdi çevirdi her yönden gösterdiii boyu 15 cm kg si 142 grm olmuş paşamınnn herşey çok güzel allahıma şükür [ımg]http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=725357&d=1370003235&thumb=1[/ımg][ımg]http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=725358&d=1370003237&thumb=1[/ımg][ımg]http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=725359&d=1370003242&thumb=1[/ımg]
kocaman yanakları kocaman göbüşü olmuş paşamızın babasıyla göbek yarıştırıcak anlaşılannn[/ındent]
sen nasıl kafanı koyabılıyorsun benım hemen karnım sıkısıyor ne uyuması nefes bile alamıyorum
Aventin o yazdığın 271/60 yanı birz daha flu görünümündeki biberonu o da olabilir ama ben aynısını 270/60 olanını yanı daha cam gibi görünen PES denen malzemeden yapılmış olanına bakıyorum aralarında 20 lira gibi bi fiyat farkı var elbet 4 ay içinde denk getiririm diyorum
bence o set özellikle ikiz bekliyenler için harika
peki sterilazatör ve göğüs pompası hakkında ne düşünüyorsun
var mı kafanda bişey
neredesin nereye kayboldu herkes
kendim çalıyım kendım oynıyım bari
kerim paşa yer seni teyzen kaç kaç kaçççç
cnmmm çook sevindimmmm yerim ben onlarııııı. aynı anda öğrecez senle cinsiyetleri onun için göstermedilerrrrr)))
inşallah canım yaa. öğrenelim artık merak ediyor insan. bana senin bebişler 1 kız 1 erkek gibi geliyor canım:)
kız normal ücreti, ne kiii iki katı 431 liraa abooo kim soyuyor sizi böyle yazıklar olsun yaaaFilizcim bu arada bu detaylı usg fiyatını sordum 431 lıraymış farklı alıyorlar normal muayene ücretinin 2 katı gibi bir şey soyguncu bunlar yaaa!
annişlerrrrrr boğuldummmm aklımda sizde hbr verelim dedikkkktebrikler canım hayırlı olsun bir pipi resmnide sen almışsın ne güzel
gittik ilk önce kg mize bakıldı geçtiğimiz ay hiç kg almamışımmmmmmm yani 4 ayı 2,5 kg ile kapadıkkkk çok sevindikkk dokorumuzdanda tebrik aldıkkkkk
sonra geçtik ultrasonumuza paşam sereserpe yatıyodu bi fazlalık görüyorum dedi pipsi
evirdi çevirdi her yönden gösterdiii boyu 15 cm kg si 142 grm olmuş paşamınnn herşey çok güzel Allahıma şükür
kocaman yanakları kocaman göbüşü olmuş paşamızın babasıyla göbek yarıştırıcak anlaşılannn
cnmmm çook sevindimmmm yerim ben onlarııııı. aynı anda öğrecez senle cinsiyetleri onun için göstermedilerrrrr)))
inşallah canım yaa. öğrenelim artık merak ediyor insan. bana senin bebişler 1 kız 1 erkek gibi geliyor canım:)
hadi yaaaaaaaaa çoook seviniormmm sizler böyle tahminler yapıncaaaaaaaaaaaaaa
kız normal ücreti, ne kiii iki katı 431 liraa abooo kim soyuyor sizi böyle yazıklar olsun yaaa
cnm banada 475,00tl old.nu sölediler
cnm banada 475,00tl old.nu sölediler
nerde oturuyorsun istanbuldamı çok parayaa one öyle milyarın yarısı resmen bir doğum parası burada o fiyet yuh diyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?