Aynen canımmmm
hadı gıdelım cıddıyımmm
½ 10 luk ihtimalimle onların anketi bozayım bende
filiz yawrum ben gelirim nere gidiyoruz sen söyle dişi diş göze göz nenesini satimmaynen canımmmm
hadı gıdelım cıddıyımmm
hımm bu daha farklı ve pahalı akakçede 286 dan başlıyor fiyatları canım jokerde 369 tl senin baktığın daha uygunonların anketi var mı ?bizde gidelim o zaman..
bende yok sanıyorum hahaha
Kiraz Bebe.>>.Emzirme Ürünleri.>>.Göğüs Pompaları
link açılır inş..
ben bunu alıcam canım
Gunaydin herkeslere ..
Kizlar ben dun hastaneye geldim ve dunden beri hastanedeyim agrilar dinmedi belime igne yapacaklardi fakat kanimda yuksek oranda iltihap cikti .. Antibiyotik tedavisine basladilar ... 8 saatte bir serum takiyorlar ..
Bugund yatiracaklar burda ..agrilar gecene kadar sanirim
kızlar cok uykum geldı.yardım edın bana lutfennn:18:walla oturudugum yerde gozumu kapatsam uyurum sımdı.ama calısıyorum
kızlar bende başka bir doktor da kontrole gittim bu sabah. bebişler kocaman olmuş. birbirlerine bacaklarını uzatmış sanki sohbet ediyorlardı:) çok şükür herşey yolunda. cinsiyet değişiklikleri olmuş. hayırlısı olsun hepimiz hakkında. biz öğrenemedik bugün de cinsiyetlerini. göstermedi yine bizim minnaklar
cnm biberon konusunda bana da yardımcı olurmusun? dr.brown konusunda haklısın içindeki aparatı yıkamak sıkıntılı steril makinası bile etkili olmaz gibi geldi. avent te de model çok. hangisini alsam bilemedim. sen çok araştırdın. neye karar verdin?
kızlar cok uykum geldı.yardım edın bana lutfennn:18:walla oturudugum yerde gozumu kapatsam uyurum sımdı.ama calısıyorum
madalya takıcaz onlara 2 kısı gelmıs bıde ekımdenoglu oluomuss allahm ya bızde gıdek kullanalım
rengarenk sen çatlamalar için kakao, susam ve kayısı çekirdeği yağını söylemıstın
ben aldım onları esıt oranda karıstırdım kocam yanıma yaklaşmıyor ne kotu kokuyorsun dıye içine bi esans mı katsamgül yağı gıbı
yada kakao miktarını mı azaltsam bı fıkrın var mı
cnmmm çook sevindimmmm yerim ben onlarııııı. aynı anda öğrecez senle cinsiyetleri onun için göstermedilerrrrr)))
aventte PES dedikleri bı üretimleri var cam gibi berrak ama cam değil kolik önleyici sistemi de var . ayrıca ılerı donemde göğüs pompası falan kullanırsan her biberonuna oluyor tüm biberon baslıkları birbirine oluyor. tüm avantlerde aynı ozellık var ama dediğim gibi PES malzemeden yapılanından bakıyorum ben
bende berbat haldeyım tuvalete gidip klozetin üstünde 10 dak gözlerimi kapamayı bıle düsünüyor oyle fena yanı
eylul ekım gıdıp kullanalım bızde dedım ama anket yokmus ekım de:))filiz yawrum ben gelirim nere gidiyoruz sen söyle dişi diş göze göz nenesini satimm
hımm bu daha farklı ve pahalı akakçede 286 dan başlıyor fiyatları canım jokerde 369 tl senin baktığın daha uygun
Bende sinir oldum bu arada ekim topiğine baktım anket görmedim yoksa inadına kullanıcaktım aslında benim doğumda % 90 ekimde olucak!
Filizcim bu arada bu detaylı usg fiyatını sordum 431 lıraymış farklı alıyorlar normal muayene ücretinin 2 katı gibi bir şey soyguncu bunlar yaaa!
peki oranlarını 3 nün de eşit mi koydun karıstırdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?