2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
cnm banada 475,00tl old.nu sölediler

nerde oturuyorsun istanbuldamı çok parayaa one öyle milyarın yarısı resmen bir doğum parası burada o fiyet yuh diyorummm

kesinlikle sana katılıyom burda doğum 550 den başlıyo arayıp sordum ben gittiğim hastaneyi 25 lira fark ödersiniz dedi bak şimdi bizimki yanlış mı anladı beni acaba diye şüpheye düştüm :44:

kesinlikle sana katılıyom burda doğum 550 den başlıyo arayıp sordum ben gittiğim hastaneyi 25 lira fark ödersiniz dedi bak şimdi bizimki yanlış mı anladı beni acaba diye şüpheye düştüm :44:

yok canım yaa bence kesinlikle öyle olması lazım dur bakalım bende gidince hepsini sorucam çook merak ettim ama doğum parası 500 lira olan bir hastanede detaylı ultrason 400 olsun kulağa çok saçma geliyor one altı üztü ultrason oda istediği kadar detaylşı olsun mesela benim doktorum ve hastanem harikaymış burda anladım bunda allah razı olsun 30 tlye 4 dyle bakılıyorum ve okadarda incelenip ilgi görüyorum halime nekadar şükretsem azdır demekki

kızlar ne oldu az once nasıl bole bısey yaptım bılmıyorum demekkı bosluguma denk geldı bııyandan buraya bakıyordum bı yandan tv bana hersey yakısıra bakıoduımm bı yandanda telefonum caldı..
neyse bı numara fılız hnm merhaba 100 kısıden 1 de sız oldunuz ve saat kazandınız yaptınız mıgors lcw bı cok marka saydı saydı ..kadıkoyde subemız acılıcak saat kazandınız falan vs vs 199 tl saat normalde neyse ısım soyısımıde bılıo bnım dedım mıgrostan alısverıs yapıyom acabamı neyse adresıde ıstedı verdım bı guzel uzerınıze afıyet .saatınız 2 gun ıcınde kargolanıcak kargo ucretı 19.90 dedı neyse kapattı saka gıbı hemen esımı aradım nasıl bole bısey yaptın dedi dedım nebılım normalde yapmam cok ısım vardı dedım dalgınlıgıma geldı neyse ver numarayı ararım dedı aradı bırde ne cıksınnn sapık bır seyy bılmem ne buyutucu bılmem ne satıcı baglanmıo tlf ıstıosanız urunu 1 e basın dıo
aferın dedı sana ne guzel iş yaptın bı ton solendı anneme babaama ındım dedım polıse solım arıyıp annem dedı dur bakalım 2 gun ıcınde gelsın yollarız gerı dedi ama tırstım
evı altını ustunu ortasını kılıtledım oturuyorum :18::18:

bende istanbul'da oturuyorum. detaylı ultrason fiyatlarını biraz araştırdım. en yüksek söyleyen 190 oldu..en düşük 80 lira.perinatoloji uzmanı çeksin derseniz 260 lira..
ayrca zeynep kamil hastanesinde ücretsiz çekiyorlarmış.

anaaamm neettin kız bacım çok oluyo böyle şeyler amn diim dikkatli ol

ya ben burda başka hastanede 100 lira ekstra para vermişti arkadaş 100 ü gözden çıkmıştım 25 deyince sevindim aslında bakalım yinede iş başa düşünce netleşecek galiba , geçen doktora gittiğimde doğum ücretlerini falan sordumda bu aklıma gelmedi sonra telden sormuştum ..................

cnm sakin ol bi panik olma hemen. bişi olmaz evet nası böle bişi yaptn demice bianlık dalgınlık işte. kargo geldiğinde hiç açmadan getiren kargocuya ben istemiyorum de geri gönder bizim iş yerinde de yaşlı bi amcamız var onada oldu. geldi dediki bna bedeva saaat göndercekler; dedik ne yaptın senn. sonra kargo gelince kabul etmiyom dedi kargocu geri götürdü. sende öle yaparsın. korkma hiç

birisi senle resmen dalga geçmiş filiz korkma
adını soyadını bildiğine göre seni çok iyi tanıyan birisi

ahahaha gıdelım kuzummmm
ya ben arayıp öğrenmiştim yanlış mı sordum acaba bana sadece ekstradan 25 lira ödemeniz olacak dediler :44::44::44:
canım ben ıstdayım ve gıttıgım dr ssk gecmıyor ozel muayene dr o yuzden benım pahalı dr guvenıyorum bıdaha dr arayamam
anaaamm neettin kız bacım çok oluyo böyle şeyler amn diim dikkatli ol
valla tırsıyorum canım yaa

kız ısım soyısım adres var elınde dıom acaba bısey yapmasa :18::18: kargocuda kendılerınden bırıdır zaten .eşimde cok kızdı nasıl yaptımı bılmıom valla kı normalde yapmam bu tur seylerii ıns basıma bı halt gelmez fatura kesıpte adıma vs vs para almak ısterse dıye korkuom yada adıma hat mat cıkartırsa dıye :18::18:

ya acab benim ikiz diye mi bukadar dehşet bi rakam! baharrrrrrrrrrrrrrrrr sen fiyat sordnmuuuuuuuuuu

buarada sılayı düşünemiyorum ozamannnn

canım konuyu kaçırdım sanırım ama detaylı ultrason içinse bu rakam benim doktorun yönlendireceği prof 350 lira alıyormuş. ama ikiz gebelikte bu rakam 450 civarı oluyor sanırım.

yok cnm deıl aradıgı numarayı aradı esım hemen bılmem ne shop cıkıo yok cınsel guc arttırıcı ılac ıstıosanız 1 e basın dıomus ayrıca onada koptuk
ayy aksama esımden yıcem bagrıntıyı :18: en ıyısı anneme kacıyım aksama ben

kızların dediği gibi gelince almazsın gönderirsin bişey olmaz korkmada

yok cnm dalga geçmedeğil. gerçekten böyle bişi vr çevremde çok oldu. sözde saat kazandn diyo. saat geliyokargo ücretide 19,90alıcı ödemeli, ve saatde 1tl lik bi saat kiloluk oluyo ya. üçkağıtçılar işte herkesden 20 20 şebeke olmuşlar

lenn bi gittt saçmalama herşey bukadar kolay mı yaa. kargocu tanıdık fln değil bildiğin aras yurt içi öle geliyor. merk etme sen bşicik olmaz. bizim burda bi adama oldu dedim ya kuzummm

canım senin imzan olmadan kmsee hiiç bişey yapamaz hiiiç boşuna korkma ama kapına bacana dikkat et tabi bikac gün polisi arayıp numarayaıda verebilirsin beni bu numara aradı böle böel dedi diye anlat benim bikere telefonum kaybolmuştu adamın bri almıs arıyos acmıyo garip seyler yapmıstı polisi aradım durumu anlattım subeye gelmeniz lazım 2 günmü ne bişi yapmayız dedi Allahtan adam hakkatten işte oldugu için teelefonunmu verememiş sonra bizi otogara cagırdı getirdi telefonu ) ayrıca senin adına hat cıkartılabilmesi için senin olman lazım ve nüfus kagıdın olması lazım başka türlü senin adına kimse hat cıkaramaz cok eskiden yasım tutmuyodu annemin kimligi alıp gittim telefoncuda tandık oldugu halde kişi olmadan olmaz demişti

Son düzenleme:

lenn bi gittt saçmalama herşey bukadar kolay mı yaa. kargocu tanıdık fln değil bildiğin aras yurt içi öle geliyor. merk etme sen bşicik olmaz. bizim burda bi adama oldu dedim ya kuzummm

en cokta seye guldum aradı eşim benı arayan yerii ero....shop cıktı bune yaaa diyooo !!!!! ayyy gulmekten öldümmmmmmmm dıo sen gul gül aksama sorcam sana
bana hersey yakısırın yuzunden oldu hersey kım bırıncı olcak dıye kacırmıyım dıye aha bole keklendım ayyyyyyyyy öldümm gulmektenn
kız babamın basına ne geldı anlatsam şok olursunuz.
babamın tc bulmuslar babamın adına hat almıslar hemde 10 tane var yurtdısına kacak eroın yollanıomus babamın adı soyadı adına eve bır baskın oldu kopekten tut her sey geldi dava ne zamandır suruyordu neler yapıolar yaaaaaa

kız ımzayı bırak tc den neler yapıolar babamın basına geldı valla..
yok tc numara oldumu tamamdır... babamın basına geldı aldılar hat 10 tane falan yurtdısına kacak eroın yolluolarmıs bu babamın adına olan hatlarlada konusuolarmıs..adam namazında nıyazında 60 yasında gulsekmı aglasakmı eve bır baskınn oldu görrr ay allahım o gunu hıc unutamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…