Kızlar bebeğimi hissetmiyorum iki gündür, pıtırtılar kesildi.. Onu istemediğimi düşünüp bana küstü mü ne
hayirli olsun canim oglisinnnn :))
yahu bana da yuzde 80 kiz dediler ama cinsel organini gormeden korktum ben de simdi ayrintiliya kadar oylamayayim diyorum anketi
aynen öle cıddennnFiliz'in de dediği gibi bu kasım bebişleri şakacı, sağ gösterip sol vuruyorlar canım :90: :90: :90:
KiZLAr gunaydinnn .. ya benim iki gundur vucudumda kirmizi alerjik lekeler cikti cok kasiniyorumm .. napsam bilemedim cok kotuyummm bisey soyleyiiiinnnnoluuurrr
Günaydın kızlar :) 1 haftadır kayınvalidemlerdeydik. Konu almış başını gitmiş kim bilir neler oldu neler. Fırsat buldukça okurum artıkBabannemizde sağolsun torununa bisürü şey aldı. Fotoğraflarını çekince eklerim bu arada şu ilaçlarla ilgili bişi sorucam kızlar. Ben ELEVİT ve GYNOFERONu 3 gün kullandım ve çok kötü Kabız oldum Ağladım resmen. Hayatımda hiç böyle birşey yaşamamıştım. Bide üstüne bulantı gelince bıraktım hapları.Sizlerde de oldu mu böyle bi yan etki?
Günaydın kızlar :) 1 haftadır kayınvalidemlerdeydik. Konu almış başını gitmiş kim bilir neler oldu neler. Fırsat buldukça okurum artıkBabannemizde sağolsun torununa bisürü şey aldı. Fotoğraflarını çekince eklerim bu arada şu ilaçlarla ilgili bişi sorucam kızlar. Ben ELEVİT ve GYNOFERONu 3 gün kullandım ve çok kötü Kabız oldum Ağladım resmen. Hayatımda hiç böyle birşey yaşamamıştım. Bide üstüne bulantı gelince bıraktım hapları.Sizlerde de oldu mu böyle bi yan etki?
Simdi doktordan geliyorum.tum gun agrim vardi.miyomlarim vardi hamilelikten once kucuk diye mudagale etmediler.ama simdi yanyana biri4.5 cm dieri 3.5 santim miyom var.insallah dahada buyumez.bebegime zarar vermez.miyomu olup hamile olaniniz var mi yada bi tanidiginiz.neler yasadilar.cok tedirginim
canım bende elevit ve ferrrum fort kullanıyorum ilk başladığımda bende 1 hafta boyunca ishal olmuştum, elevit'ten dolayı olduğunu düşünüyorum kimisini kabız kimisini ishal yapıyor, prospektüsünde bırakmayı gerektirmez bu yan etkiler diye yazmışlar. ama sen yine de bir doktorunu arayıp sor ne yapayım diye?
canım elevıtı bıraktırdı bana dr 3 kılo almısım gerek yok süt iç bol bol dedi..
gynoferonu dedıgın demır ılacımı? eger oleyse kabız yapar bende ıcıyordum ama baska bı demır ılacı hem tadı hemde sıvıydı bulandırdı mıgdemı suan organık olan demır ılacı ıcıyorum ve normal hayatımda wc cok zor cıkardım ama sımdı baya gnde 2 sefer cıkıyorum bu ılac sayesınde
canım aynılarını bende alıyorum ilk kullanmamda bende öyle etki yaptı
kullanmamazlık etme ama bak ben sabah kahvaltıdan 2 saat sonra eleviti alıyorum ve bu içtikten 1 saat sonra çay kahve yoğurt süt içmiyorum çünkü etkisini öldürüyormuş akşam yatmadan 2 saat öncede gynoferonu içiyorum çok şükür alıştım bırakma bide böle dene bakalım hadi öpt.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?