2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Kızlar bebeğimi hissetmiyorum iki gündür, pıtırtılar kesildi.. Onu istemediğimi düşünüp bana küstü mü ne

ben de 2 gün hissedemedim doktor henüz hergün hissedemeyeceğimi söylemişti 17. haftamda ..ileride her gün hissedeceksin merak etme canım..

kızlar verdiğiniz cevaplar ve destek için çok teşekkür ederim..başka kimseye anlatamıyorum kimse de hamile olmadığı için anlayamıyor zaten ..sıkıntı verdiysem çok özür dilerim hakkınızı helal edin..

bizim bebişe de erkek gibi dedi ama bakalım bunca değişimlerden sonra bizimki de değişebilir gibi duruyor :)

Simdi doktordan geliyorum.tum gun agrim vardi.miyomlarim vardi hamilelikten once kucuk diye mudagale etmediler.ama simdi yanyana biri4.5 cm dieri 3.5 santim miyom var.insallah dahada buyumez.bebegime zarar vermez.miyomu olup hamile olaniniz var mi yada bi tanidiginiz.neler yasadilar.cok tedirginim

ya kızlar bu cinsiyet konuları lop diye oturdu gündemöimize haliyle amöa ben bu konuya bir açı8klık getirmek istedim şimdi doktor kontrol ederken haliyle bacakj arasına gelicek onunla birlikte sizde bakın iyi bir göz zaten kesinlikle anlıyor tabi bebek o pozisyonu veridği sürece bacak arasında sarkan bişey varsa o erkek tir yanılma olmaz inşallah kızda ise ara tamamen boştur bomboş siz bile anlayabilirsin,iz söylemekistedim hee şuda var tabi bven o organı nekadrada her seferinde görsemde rabbişm olderse herşey oluyor onu veren rabbim orayıde değiştiriverir işte onu o bilir

Günaydın kızlar :) 1 haftadır kayınvalidemlerdeydik. Konu almış başını gitmiş kim bilir neler oldu neler. Fırsat buldukça okurum artık Babannemizde sağolsun torununa bisürü şey aldı. Fotoğraflarını çekince eklerim bu arada şu ilaçlarla ilgili bişi sorucam kızlar. Ben ELEVİT ve GYNOFERONu 3 gün kullandım ve çok kötü Kabız oldum Ağladım resmen. Hayatımda hiç böyle birşey yaşamamıştım. Bide üstüne bulantı gelince bıraktım hapları.Sizlerde de oldu mu böyle bi yan etki?

merhaba kızlar bugün 10:45 de kontrolüm var oğluşumu görücem inş. güzel haberlerle gelirim

KiZLAr gunaydinnn .. ya benim iki gundur vucudumda kirmizi alerjik lekeler cikti cok kasiniyorumm .. napsam bilemedim cok kotuyummm bisey soyleyiiiinnn noluuurrr

günaydın kızlar.biliyorsnuz dünden çok ağrım vardı,idrar yolu enfeksiyonu diye tahmin ediyorum,çünkü biraz akıntım da vardı,dr daha önce fitil vermişti o iyi geldi sanırım ama salı günü randevum var tahlil isteyeceğim dr dan,o zaman belli olur.her yerim de mum yanıyor benim bu hamileliğimde.bugünde feci bulantım var biraz da başım da bir ağırlık var sanki ağrı yok ama yataktan kalkamadım niyeyse.

Filiz'in de dediği gibi bu kasım bebişleri şakacı, sağ gösterip sol vuruyorlar canım :90: :90: :90:
aynen öle cıddennn sefer %100 kız dedi ama genede korkuyorum bısey almaya
KiZLAr gunaydinnn .. ya benim iki gundur vucudumda kirmizi alerjik lekeler cikti cok kasiniyorumm .. napsam bilemedim cok kotuyummm bisey soyleyiiiinnn noluuurrr

bnde kasınmaya başladımmm ama leke yok canım

canım elevıtı bıraktırdı bana dr 3 kılo almısım gerek yok süt iç bol bol dedi..
gynoferonu dedıgın demır ılacımı? eger oleyse kabız yapar bende ıcıyordum ama baska bı demır ılacı hem tadı hemde sıvıydı bulandırdı mıgdemı suan organık olan demır ılacı ıcıyorum ve normal hayatımda wc cok zor cıkardım ama sımdı baya gnde 2 sefer cıkıyorum bu ılac sayesınde

canım bende elevit ve ferrrum fort kullanıyorum ilk başladığımda bende 1 hafta boyunca ishal olmuştum, elevit'ten dolayı olduğunu düşünüyorum kimisini kabız kimisini ishal yapıyor, prospektüsünde bırakmayı gerektirmez bu yan etkiler diye yazmışlar. ama sen yine de bir doktorunu arayıp sor ne yapayım diye?

günaydın kızlarr.. nasılsınız bakalımm?? o kadar hızlı ilerlemiş ki geçmişi okuyamadım. inşallah kaçırdığım önemli bir gelişme olmamıştır..

canım benim de myomum var. ilk basta bende cok endişe ettim ama doktor bu durumda olup sıkıntısız doğum yapan cok fazla insan olduğunu söyledi. en son kafana takacağın sey bu olsun dedi. malum zaten üçüz gebelik erken doğum demek bir de myom var.. kafana takma. inşallah sıkıntısız alacağız kucağımıza yavrularımızı....

canım aynılarını bende alıyorum ilk kullanmamda bende öyle etki yaptı
kullanmamazlık etme ama bak ben sabah kahvaltıdan 2 saat sonra eleviti alıyorum ve bu içtikten 1 saat sonra çay kahve yoğurt süt içmiyorum çünkü etkisini öldürüyormuş akşam yatmadan 2 saat öncede gynoferonu içiyorum çok şükür alıştım bırakma bide böle dene bakalım hadi öpt.

kontrolden geldik kızlar herşey gayet iyi 3 hafta önce erkek gibi görünüyo demişti doktorum %100 kesinleşti mipisini gözümüze soktu resmen oğlanları 3 ledik yani futbol takımı kuracağım bu gidişle

Teşekkür ederim canım. Dr.umuda aramıştım hem test sonucumu hemde bunu sormak için sağolsun herşey çok iyi çok iyi dedi sorumu soramadan hadi görüşürüz diye lafı ağzıma tıkadı kapadı H.içi devlet hastanesine gidicem bide ona sorıyım bakalım ne dicek.

Evet canım Gynoferon demir ilacı. Bende ilk kullandığımda ishal gibi yapmıştı. ama elevitle birlikte kullanınca tam ters etki yaptı. Allah kimsenin başına vermesin öyle bi acı hatırlamıyorum. Bi kabız bu kadar mı eziyet eder insana

Bende senin gibi kullanıyordum hemen hemen canım. Dediğin gibi belkide ara vermemek lazım sonradan yoluna girer belki. Tekrar deniyim bakalım dediğin gibi. Çok teşekkür ederim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…