ssk muayene ücreti nekaaa peki tatlım biliyorumusun ne kaaaa pahalı bir hastane doğumu o hastanede düşünemiyorum burda ki hastanede muayene 70 tl doğum 2,5 3,5 falan yuhhh adam soyuyolar resmen varyaaaaa
Kadiköy şifa muayene ücreti 240 ben herşeyin yarısını verıyorum, yoksa tam battık.
vahşimmm çok alemsin yaaaa kız ero şeylerimi denettiricen bunlara ne çıkarlarsa bide bahtlarına karnım ağrıdı valla
evet daha sonra getırın dıyım dımı
ayy bıde dedımkiii ben hamıleyım degıseme falan gelemem begenmessem saatii gerı yollarım dedim tamam dedi
bide ne oldu iş yapmaya yapmaya unutmusum sanırım salonun koltuklarını cektı esim aksam neyse sılıyım dedım sıldım bugun sonra süpürgeyı bı cektım pattttttttt kova dokuldu salonun ortasında 1 kova suu unıte arkasında doldu sular eşimi cagırsam zaten kızdı bana mazallah öldürüryıgenımı cagırdım dedım gel su unıteyı cek sılıyım arkasını salon yerı havuz oldu fenada olmadı hanı serınledım sularla ama baya iş cıktı bugun bı sey var ustumde hersey benı buluo
Kızlar ben çıkıyorum akşam sinemaya gidiceğiz güzel bir film varmıl akşam 10 matınesi bayılıyorum geç seanslara hoşçakalın.
canlar gecmisi okumadan yaziyorum yazdiktan sonra donecegim.
bebisin kalp sesini dinledik cok sukur her sey yolundaymis, 12 haziranda ayrintili ultrasonumuz var, insallah boyle gider sonuna kadar.
hayırlı olsun canım guzel haberlerle donmussun..canim hamileyken hormonlardan mi ne saskin oluyoruz. ben de kelimeleri karistiriyorum bazen daliyorum boyle, kocam dalga geciyor bizim ki uctu tum beyin hucreleri bebege gidiyor diyor hahahah :))
:101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::90::90::90::90:
Bak beğenmezsen geri de yollayabiliyomuşsunay neyse yeter bu kadar gülmek.Sizleri ciddiyete davet ediyorum
benım dr hıssedemessın daha dedı dr hepsı farklı demekkı dedım ama hıssedıyorum pıt pıt bısey oluokizlar bu arada ben doktora dedim hissetmeye basladim diye
evet bu hafta baslar normal dedi ama 24. haftaya kadar her gun hissetmeyebilirsin korkma dedi
hayırlı olsun canım guzel haberlerle donmussun..
valla bılmıyorum neden hıc bole yapmazdım bugun olan oldu
benım dr hıssedemessın daha dedı dr hepsı farklı demekkı dedım ama hıssedıyorum pıt pıt bısey oluo
guldü17+2 dım persembe daha 4 hafta sonra hıssedersın dıo
kızlar sonunda bizde cinsiyetimizi öğrenmiş bulunuyoruzdoktor önce baktı %80 kız dedi eşimle çok sevindik bende kesin mi diye sordum, şuanki pozisyonu onu gösteriyor, ama birazdan dönerse netleşir dedi.... çikolata yeyip gitmiştim iyiki bizimki başladı tekmeleye bacakları aralamaya bir de ne görelim "siz kime kız diyorsunuz dercesine" pipisini göstermez mi? :90: :90: :90: şok olduk bizde doktorumuz iyice inceledi oğluşumuzu 16 cm 170 gr olmuş, gelişimi normal dedi, gönlümüzden kız geçiyordu ama çok şükür sağlıklı bir sorun yok daha ne olsun hemen anketimizi de oylayalım
Kızlar bebeğimi hissetmiyorum iki gündür, pıtırtılar kesildi.. Onu istemediğimi düşünüp bana küstü mü ne
Neslecigim konrolun iyi gecmis sevindim canim ..
Bende cok rahat hissediyorum , sanki icerden cama tik tuk vuruyor :)
Dilsaatcim seninde gozun aydin iyi bari hemen gostermis pipisini :)).. Hayirli olsun oglusun ..
Filizcim su hastane yataginda guldurdun ya beni cok yasa sen :))
Neharcim kusmemistir annesi bence bazen hissediluyor bazen hissedilmuyor sen kafana takma
gozun aydın canımmmm şakacı bu kasım annelerının bebıslerı yaaakızlar sonunda bizde cinsiyetimizi öğrenmiş bulunuyoruzdoktor önce baktı %80 kız dedi eşimle çok sevindik bende kesin mi diye sordum, şuanki pozisyonu onu gösteriyor, ama birazdan dönerse netleşir dedi.... çikolata yeyip gitmiştim iyiki bizimki başladı tekmeleye bacakları aralamaya bir de ne görelim "siz kime kız diyorsunuz dercesine" pipisini göstermez mi? :90: :90: :90: şok olduk bizde doktorumuz iyice inceledi oğluşumuzu 16 cm 170 gr olmuş, gelişimi normal dedi, gönlümüzden kız geçiyordu ama çok şükür sağlıklı bir sorun yok daha ne olsun hemen anketimizi de oylayalım
bılmem o pıtlarda kordon gecısıdır dedi wc cıkAMIOSan oda olabılır dedibenim ki normalde kati bir kadin ondan ben once soylemedim hissettigimi o dedi bu hafta baslar yavastan diye ben de atladim basladim zaten hissetmeye diye, o da evet kelebek cirpintisi gibi gidiklanma gibi hissedersin her gun daha hissetmezsin ama korkma dedi :)
Filizcim su hastane yataginda guldurdun ya beni cok yasa sen :))
Kızlar bebeğimi hissetmiyorum iki gündür, pıtırtılar kesildi.. Onu istemediğimi düşünüp bana küstü mü ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?