2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlar ben kızımda bir paket yeni doğan birde 2 numara 3-6 kg aldım yeni doğan bitince 2 numarayı kullandım iyide oldu.

depolayayım diye alcaksanız ıslak mendilden de çok fazla almayın derim yine 2-3 paket yeterli olur. Mesela en iyisi prima yenidoğan ıslak mendil ama o bile bazı bebeklerde alerji yapabiliyormuş. Zaten ilk doğduklarında belli bi süre kaynatılıp soğutulmuş su ve pamukla silcez. Size tavsiyem bol bol pamuk almanız. Bu iş için özel üretim pamuklar var,makyaj pamuğu gibi. baby&me'nin 60lısı 6 lira. E-bebekte var. Bi bakın iisterseniz, bunlardan bol bol alabilirsiniz. Normal pamuk da olur ama onlar kalıntı bırakır gibi geliyo.

Baby&Me Bebek Temizlik Pamuğu - e-bebek.com

Bebek için küçük rakamlarla bez parası için küçük bir kumbara planladık her gün 1 , 2 ..50 kuruş ne elime geçerse onu atıyoruz babamız ablamız Fırından ekmek parası üstü pazardan kalan marketten kalan v.s... Ablamız Kendi kumbarasındada biriktirmeye başladı kardeşi için işallah hastahanede giydirmek için minik papyonlu kıyafet alıcakmış ,Şimdiden 40 lirası oldu bile ama yetmezmiş

işk başta ıslak mendil aldım ben ama hiç kullanmadım benim kız beyaz tenliydi çok alerji yaptı nerdeyse 1 yaşa kadar pamuk kullandım (tabi evde olmadığım zaman ıslak mendil kullandım mecburen) kipada kiloyla pakette satılıyordu. onlar iyi olmuştu ılık suyla kullandım.

Çevremde bu pamuklardan kullanan görmemiştim 1-2 paket hem pamuk hem ıslak mendil alayım o zaman hangisinden memnun kalırsam ona devam derim

oğlum yeni doğduğunda ıslak mendil kullanıyorduk ama öyle her ıslak mendili almıyorduk tabi hep primanın beyaz paket ve ıslak mendilini alıyorduk yinede pişik ten mahvoluyorduk... almadığımız pişik kremi kalmadı... sonra annem evde eski penye kesip ıslatıp onunla silmeyi önerdi... keşke ilk doğduğunda bile öyle yapsaydık... bütün pişik kremleri öylece kaldı hiç kullanmadık yani.... pişikten eser yok... inşallah yeni doğacak kızımda da bez kesip onunla silmeyi düşünüyorum...

hatta kışın normal çeşmeden ıslatıp siliyordum paşam ağlıyordu ama ılık su ile ıslatmaya başladım onunda önüne geçtim şükür

bez den ziyade ıslak mendil önemli...
bir öneride benden...prima alacağımız zaman da bazı marketlerde (carfour ve kipa gibi) iki üç ayda bir promosyon oluyor... hemen tane hesabı yapıyoruz 42 kuruşken 30 kuruşa gelmiş oluyor... en ucuz bezlerin bile tane hesabı yaptığınızda 25 kuruşa falan geliyordu.. onu alacağıma prima alıyordum... ne oğlum doğduğundan beri bir araba aldık şimdi de ev alma yolundayız... böyle takip etmezsek biraz zor alırdık dermişim

bende ilkinde acemilikti bunda daha tecrübeli olacağım inşllhhhhh ıslak mendil kullanmak zorunda kalsam bile yıkayıp öyle kullandım

şimdi saglık ocagına gıttım kızlar kıloma tansıyonuma baktı ne guzel valla sonrada el doopleri ıle dınlettı kalp atısını ses hışırtılı gelıyordu hıc duyamadım panık oldum bıanda kendı kalbımın sesını duydum sonra sabıt tuttu makıneyı ve pıt pıt duydum bide bı guzel ayagımı burktum kanattım derısı soyuldu ve şiştii
ebe dedıkı hıssedersın bebegını 18 haftana gırıceksın dedi dedım cok hıssetmıyorum pıt pıt arada bıde 2 gun once kayma seklınde oldu dedım olur dedii.. kendı dr hıssedemessın dedı ama dedım oda o erkek anlamaz dedi
sımdı koyuluyum yemek olayına mucuksss hepınıze bole arada gıdıp baktırsam kalp atıslaarına 1 ay dururum ama her dakkada bakmıolar iştee

arkadslar szden bısey sorcam...siteyi kullanmayı ck fazla bılmıyorum bnde bı konu acıcam ama bı turlu beceremedm :/ yardımcı olursanız ck sevıncem

randvmdn geldim kızlar cok iyiy bebeişim 2 hafta sonraya randvu verdi 3lü testi için son adet tarıhıme göre 14+5 ama ultrasonda bebişim 15+2 cıktı sasırdım bıraz :) ilk defa ultrasonda buyuk cıktı gununde gıdıyordu:)

selam annişler ve güzel bebekleri :)) bugün 3 lü tarama sonucumu aldım doktoruma gösterdim şükür temiz çıktı herşey yolunda haftaya salı içinde detaylı ultrason için gün aldım. bi rahatsızlığım yok şükür ama hep uyumak istiyorum iş yerinde bile gözümü açamıyorum bulduğum her arada 5 dk bile olsa dalıyo gözlerim bende mi bi gariplik var acaba vitaminler mi yapıyor. geceleride çok deliksiz uyuyorum çok derin. benim gibi olan var mı sizlerin nasıl uykusu

Burcuhayal beni sormusun canim , hastanedeydim persembeden beri vel ve kalca agrim yuzunden , yarin cikiyorum sukur biraz azaldi ..

Annen gitmis allah kavustursun ...

Gecmis olsun dileklerinde bulunan herkese tesekkur ederim ..

Filiz gecmis olsun canim yenide , dikkat rt canim , nasil oldu ayagin ??

cok gecmıs olsun canım benım.
saol canım gıttı moralım sıfır berbatım aglamktan bı hal oldum

oyyy canım benımmmm sanadaa cok cok cok gecmıs olsun oglusuna kavustunmu hasret gıderdınızmı yerım onu yaa maşallah cok tatlı yanaklarından ısırasım gelıo
ayagım kanı durdu ama şiş biraz kemıgıme geldı .ama agrımıyor allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…