ben ben arıyordum saolasın bakıyorum şimdi
kızlar daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama güneş kremi olarak hangi marka kullanıyorsunuz? önerebileceğiniz bir şeyler var mı, doktorum marka söylemedi ama bende rastgele gidip almak istemiyorum bebişime zarar gelmesin, cildimin güneşten lekelenmesini de istemiyorum
Canım ben dün aventin biberonunu aldım da pes değil ama, pes ne demek oluyo?
Geçmiş olsun canım nasıl oldun buz koy ayağına ağrısınıda alır şişinide alır
geçmiş olsun bitanem sende bişiler dolanıyo hayır olsun valla. bi sadaka fln ver kuzum yaaa
ama bubların memesi silkon kauçuklar daha iyi değilmii:44:Philips Avent %0 BPA Biberon 125 ml PES 2'li - e-bebek.com
Philips Avent %0 BPA Biberon 260 ml PP 2'li - e-bebek.com
bu biberonu indirimde arayan arkadaşlar vardı galiba bi göz atın isterseniz
cnm bende bilgeden duyup araştırmışdım da pes olan model ısıya ve çizilmeye daha dayanıklıymış. brde görüntüsü daha cam gibiymiş,diğer modeller flu oluyomuş. farkı bu fiyat olarakda 2 set arasında 20tl fark var
Kızlar bişi sorucam. Alyanslarımızı çıkarmalı mıyız sizce ? Önceden bol olurdu şimdi tam oluyorda daha da sıkar mı acaba? Benim hiç çıkarasım yokta.
İyi geceler hanımlar siz bu mesajı sabah okurken ben yavrumu göröyor olucam inşallah iyi haberlerle gelirim heycandan eşimle ne yapacağımızı şaşırdık panik atağım nüksetti stresten nedense bu sefer daha kötü oldum kötü birşeyler duymaktan korkuyorum sanırım benim dua edin lütfen yarın görüşürüz inşallah
Kızlar selam...
Geçmişi okuyamadım, eş dost hepimiz direnişe destek veriyoruz. Beni eve bırakıp geri döndüler. Oldukça yorgunum ama gözümü facebooktan alamıyorum. Arkadaşlarımdan, durumlardan haber almadan yapamıyorum
Allah hem yurtseverlere hem de 66 saat evine gidemeyen sinirleri harap olmuş polislere sabır versin.
Halkını polise düşman etmeye çalışan ve karşılıklı olarak bu durumlardan yararlanıp, provokasyon yapan şahısları kınıyorum!
Hiçbir şey televizyonlarda göründüğü gibi değil ne yazık ki...
Dilerim en kısa zamanda insanlara yapılan işkence son bulur.
Bugün amniyosentez sonucumu almak için çok uğraştım ama maalesef sonuç alamadım. İnşallah yarın öğreneceğim. Bu süreç içinde kendimi bu durumu düşünmeyerek ve kendimi başka şeylere yönlendirerek geçirmeye çalıştım. Bu nedenle burada pek dahil olmadan zaman geçirmek istedim.
Öğrendiğime göre bu 4lü tarama testinde olumsuz sonuçlar çok fazla çıkıyor ama yine çoğunluğunda amniyosentezde bebekte sorun olmadığı ortaya çıkıyormuş. Bu yüzden hiç olumsuz düşünmüyorum, umarım bu olumlu düşüncem tahlil sonucumu da yansıyacaktır. Sonuç çıktığında size de haber veririm.
Ha arada neler yapmışsınız az çok okudum, beni soran merak eden tüm arkadaşlara da ayrıca teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?