2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Canim benim doktorum solante pregna diye bi krem onerdi,sadece hamileler icin 50+ faktor,1 ayi askin kullaniyorum simdilik memnunum.fiyati biraz tuzlu 80 tl civarinda ama dedigim gibi hamilelere ozel bir urun

Canım ben dün aventin biberonunu aldım da pes değil ama, pes ne demek oluyo?

cnm bende bilgeden duyup araştırmışdım da pes olan model ısıya ve çizilmeye daha dayanıklıymış. brde görüntüsü daha cam gibiymiş,diğer modeller flu oluyomuş. farkı bu fiyat olarakda 2 set arasında 20tl fark var

Geçmiş olsun canım nasıl oldun buz koy ayağına ağrısınıda alır şişinide alır

geçmiş olsun bitanem sende bişiler dolanıyo hayır olsun valla. bi sadaka fln ver kuzum yaaa

saolun kızlarrrrr buz koymadım cok sızlıyor cunku canımmm..krem surdum nemlendırıcı.
canım valla verıyoruz sadaka falandA anlamadım gıttı basıma gelenlere bak
eşimı aradım oglen dıo noldu saatcımı geldı tetıkte beklıyorum gelcem hemen dıo allahtan dukkanı 2 dk hemen arka mahallemde

Selam hamişler, herkesin iyi olmasına sevindim. Benim çook moralim bozuk
Sabah işe git, oradan çık mastera git, oradan çık eve gel ertesi günün yemeğini yap, projelerini yap, kocanla ilgilen, evi temizle, çamaşır, ütü, kayınvalidemle görümcem gelecek onları ağırlayacağım bir de Bebeğim için endişeleniyorum umarım iyidir.

Hadi ya bilseydim pes alırdım neyse artık :))) teşekkürler

İyi geceler hanımlar siz bu mesajı sabah okurken ben yavrumu göröyor olucam inşallah iyi haberlerle gelirim heycandan eşimle ne yapacağımızı şaşırdık panik atağım nüksetti stresten nedense bu sefer daha kötü oldum kötü birşeyler duymaktan korkuyorum sanırım benim dua edin lütfen yarın görüşürüz inşallah

Kızlar selam...

Geçmişi okuyamadım, eş dost hepimiz direnişe destek veriyoruz. Beni eve bırakıp geri döndüler. Oldukça yorgunum ama gözümü facebooktan alamıyorum. Arkadaşlarımdan, durumlardan haber almadan yapamıyorum
Allah hem yurtseverlere hem de 66 saat evine gidemeyen sinirleri harap olmuş polislere sabır versin.
Halkını polise düşman etmeye çalışan ve karşılıklı olarak bu durumlardan yararlanıp, provokasyon yapan şahısları kınıyorum!
Hiçbir şey televizyonlarda göründüğü gibi değil ne yazık ki...
Dilerim en kısa zamanda insanlara yapılan işkence son bulur.

Bugün amniyosentez sonucumu almak için çok uğraştım ama maalesef sonuç alamadım. İnşallah yarın öğreneceğim. Bu süreç içinde kendimi bu durumu düşünmeyerek ve kendimi başka şeylere yönlendirerek geçirmeye çalıştım. Bu nedenle burada pek dahil olmadan zaman geçirmek istedim.
Öğrendiğime göre bu 4lü tarama testinde olumsuz sonuçlar çok fazla çıkıyor ama yine çoğunluğunda amniyosentezde bebekte sorun olmadığı ortaya çıkıyormuş. Bu yüzden hiç olumsuz düşünmüyorum, umarım bu olumlu düşüncem tahlil sonucumu da yansıyacaktır. Sonuç çıktığında size de haber veririm.

Ha arada neler yapmışsınız az çok okudum, beni soran merak eden tüm arkadaşlara da ayrıca teşekkür ederim.

Cnm herhlde simdilerde doktordasindir. Ve yavrusunla hasret gideruyoorsundur.
Stres yapmamak eld degil ama sen stres yaptikca bebis te bunu hissediyor cnm.guzel haberlerini bekliyoruz.

Tatlim senin kendine dikkat etmen lazim amaa.valla ben evden destek veriyorum.sosyal medyadan falan.insallah guzel gunler gorecegiz.neyse sanirim buradan siyasi vs seyler yazmamak gerekiyor ama yazdiklrimiz da siyasi degil kimse yanlis anlamasin lutfen.
Amniyosentez sonucun temiz cikacak cnm ben inaniyorum.4lu test cok guvenilir deggilmis bende duymustum.yine en guveniliri ikili test sonucun.
İyi dusunelim iyi yasayalim tatlim.sen boyle olumlu oldukca Rabbim korur melegini annnesi babasi icin

Guzel bir gun olsun nneseyle gecsin insallah.
Bn saglikocagina gidip bi ka vereyim diyorum.hazir ise gec gidicem vakit varken.bakalim kan degerlerim nasil.haftaya da kontrolumuz var elimde olur en azindan.birde bugun elimin uzerinden tahlil yaptiricam.deride bir gariplik olustu boyle kizariklik kasinti falan.doktor mantardan suphelendi.elimin uzerinden kaziyip ilacli tahlil yapacaklar.inbsallah.sadece alerjik biseydir diyorum.bakalim ne cikacak.optum sizleri

gunaydın guzel anneler.sıyasetı ya da son gunlerı cagrıstıracak konular konusmayalım bana kalırsa.malum herkes aynı fıkırde olmayabılır.bıze bebeklerımız yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…