2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
iki gecedir uykumdan acıyla uyanıyorum. sağ baldırıma kramp giriyor. şuan halen acıyor orası

Ayni bugün bende ayni sekilde uyandim , benimde sol baldirima cok kötü kramp girdi o anda ne yapacagimi sasirdim , ayagimi uzatsam uzatamiyorumda , ALLAH tan esim yanimdaydi masaj yaptida düzeldim ;(( ama bu defa biraz erken basladik galiba kramplara , bana kizimdayken sadece son haftalarda toplam 3 defa felan girmisti ..

tatlım alırsın sen ve bebiş iyi olunda... biz öğrendik cinsiyetimizi ama henüz daha bişey almadık cinsiyet heran değişebilir diyede korkmuyo değilim ama başlarız bundan sonra... niyeyse senin kızın olcakmış gibi doğdu içime ama kendimde de erkek hissediyodum kız oldu :) hayırlısı artık.

cnm yatmadan ballı süt içince krampa iyi geliyor
hayatım her akşam süt içiyorum yatmadan ama ballı değil acep ballısı iyi gelirmi ?:44:

araştırdımda şimdi magnezyum eksikliğinden olabiliyomus canım fındık ceviz badem koyu yeşil sebzeler iyi geliyormuş

canımm eşinle bebişinle beraber daha çok 2 senelere hatta 20 senelere inşallah allahım mutluluğunuzu bebişinizle iki katına çıkarsın inşallah...

günaydınn kızlar
sağlık ocağından geliyorum kan tahlili yaptırdım .troitime falan bakılcak .geçen ay 8 küsürlü bi rakamdı ilaç kullanıyorum inşallah düşmüştür biraz
filizcim geçmiş olsun canım nazar mı değdi acaba bi oku kendini canım .
madamtusot evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice mutlu yıllara canım
asyaeren bugün test sonuçlarını alcakmışsın tertemiz çıkacak inşallahh tüm topik duadayız sana canım
ayrıca bugün kontrole gidecek arkadaşlar var hepiniz mutlu haberlerle gelin kızlar
kramplardan konuşulmuş bende de çok oldu doktorum kalsiyum magnezyum verdi geçti çok şükür
ayrıca benim kızım da çok hareketlendi maşallahh teyzeleri

Nasıl anlat bakalım :)))

aaa sen niye hissetmiyon aslında hissetmen lazım uslu çocuk olcak demkki seninki annesiianlatılmaz yaşanır dermişimya işte geziyo bazen sanki birden takla atıyo bazende bir şey yapıyo ne anlamıyorum ben bile korkuyorum karnım titriyor resmen çok hareketli benimki babası yandık diyor biz

benim ikinci kızımda çok hareketliydi halada öyleohooo kızlar daah ne güzellikler yaşayacaz hepbirlikte ayağının tabanını bile gericek dışardan hissedeceksiniz gıdı gıdı yaparsınız

Ben de hissediyorum , benim sıpa da çok fena da acaba aynı şeyleri mi hissediyoruz diye sordum bazen tekme gibi, bazen de pozisyon değiştiriyo gibi, bir yere toplanıyo karnımın orası sertleşiyor, hatta o esnada çok hafif bi ağrı gibi kasılma gibi oluyo sonra bebek pozisyonunu alınca düzeliyor, sorma ya ben de korkuyorum bazen , bi gece uyuyamadım hatta kıpırdadı durdu maşallah diyim

kızlar ben hala tekmelerı hıssedemıyorum.arada gıdıklanıyorumsızde durumlar nasıl

ara ara gümbür gümbür geliyo sanki tokmakla vuruyor sıpaa :)) ama belli zamanlarda. yemeklerden sonra elini karnında gezdirmeyi dene bi canım nerede olduğunu keşfet önce sonra o yöne odaklanırsın :)) benim hep sol tarafımda

hosgeldın canım ben ınanıyorum guzel cıkıcak sonucun!!
naber canım.rahatsızlandın mı ben mı yanlıs anladım.bana haber ver demıstın yaa.ınce jean tulum aldım lcw dan.cokta yakıstıkesın almalısın
canımmm ayagımı burktum bıraz sıstı dün saol .aa aldınmı nasıl ben hıc görmedım lcw magazalarında resım atabılırsen atsana yada lınk:))
ben merak ettım sordum canım gecmısı okursan gorursun aaaa ne oldu neden engelll aldı dedım hatta sayfanda baktım yazılarına ama goremeedım sebebını ..
buaraada gelınlıgınde nısanlıgında harıkaaa buarada evlılık yıldonumunuz kutlu olsun saglıkla mutlulukla bır ömur sursun

ıns sonucların guzel cıkar canımmm ayy canım anneme okutuyorum devamlı

kızlar nasılsınız doktora gıdıcek olanlar umarım guzel sonuclarla gelırsınız...ben bebekmı bılmıyorum ama kasıklarımda yemek sonrası pıt pıt bısey oluyor bıde bı sefer kayma seklınde bısey oldu cok korkmustum
ben sabah 5 de kalktım hapsurmayla grip olmusum :2: cok fena burnum tıkandı
napsam kı lımon bal karıstırıcam sımdı onu ıcıcem bıktım bu grıpten yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…