bende öyle hissediyorum biliyormusun ama en son işleri toparlıyorum izne çıkacağım falan dediğinide hatırlıyorum sanki acaba ondanmıdırki
Sağlık acağına gittim eski tahlil sonuçlarımı vermek için istemişlerdi hemşire bana devit diye d3 vitamini verdi damla olarak bakanlık veriyormuş ücretsiz bunu kullan dedi sizin aile hekimlerinizde verdimi ben doktoruma sorup öyle kullanayım dedim
Sağlık acağına gittim eski tahlil sonuçlarımı vermek için istemişlerdi hemşire bana devit diye d3 vitamini verdi damla olarak bakanlık veriyormuş ücretsiz bunu kullan dedi sizin aile hekimlerinizde verdimi ben doktoruma sorup öyle kullanayım dedim
evt ikisindede kullanmıştım ben canım veriyorlar
canım ben gıttıgımde bana vermedı ama benden once gıden bebeklı bır kadına nasıl kullanıcagını anlatıyordu emzıren anne ve bebek ıcın dıye dedı.ama bılemıcem tam.
seninki bence de kız göstermediğine göre :)) doktora kime gideceksin ertuğrul beye mi??
Doktorum bununla ilgili birşey demeince aşıyı söyledi sadece Benim doktorum ilaç düşmanı sanırım hiç birşey vermedi yine folik asite devam dedi şikayetin var mı dedi yok dedim tmm öyleyse dedi :)) ilaç içmeyi hiç sevmem troid ilacımı bile zor içiyorum
hemde nasıl... Uyku sorunum yok ama kas-kemik ağrısı oluyor. doktorum kalsiyumu başlatmıştı. doktoruna danış istersen?
ya o damla çocuğun kemik gelişimi için bebek doğduktan sonra bebeğede vericekler
burcak saol canımmm umarım gecer cabucak ılaca GEREk kalmadan ..
buarada bıberonlar ındırımdeydı baya unnoda ama bıtmıs kampanya bugun
ben hıc anlamıom ya arastırmada yapmıom sız alında banada yazarsın
ben birazdan kuzuları gormeye gidicem
oyle heyecanlıyım anlatamam
su üç hafta geçti de dakikalar geçmiyor sanki
bugün hepimiz için ve bebek hasreti çekenler için de dua edicem
(doktorumla ziyaret yeri yan yana da )
rabbim inşallah hayırlısıyla çocuklarımızı kucağımıza almamızı sağlar
hayırlı sağlıklı aklı fikri yerinde kısmetli akıllı güzel ahlaklı merhametli Allah korkusu olan ana baba sevgisi saygısı olançocuklar nasip eder inşallah
El açıp dua eden cocuk dileyen nice dostlarımızada tez zamanda hayırlı evlatlar verir inşallah
AMİNNN
Ben geldimmmmm Flaş Flaş hala kızım oluyor
Şükürler olsun kızçem çok sağlıklı maşallah kıpır kıpırdı anasının karnında korkularım endişelerim bir anda bitti gitti üçlü test yapıldı kan sonuçları haftaya çıkıcakmış 25 lira ödedim bu arada muane ücreti dışında 3 haftasonra detaylı ultrasona gün verdi ama başka doktora yönlendirdi 150 liraymış onun fiyatıda valla sağlıklı olsunda 1000 lira vermeye razıyım
Doktorun cinsiyete ne demiştik dedi kız demiştiniz dedim bakalım dedi artım kesin kız diyince eşimin yüzündeki mutluluk görülmeye değerdi başlasın alışveriş :))
18+2 görünüyoruz günümüzle uyumluymuşuz offf elim ayağım titriyor hala sevinçten
Şimdi konuştum nergisyeseminle herşey yolundaymış işleri çok yoğunmuş eve gelincede yorgunluktan giremiyormuş üçlü test sonuçlarıda iyi çıkmış
valla seni böle görünce tüğlerim diken diken oldu. ne güzelll çok sevindimm. gözün aydın olsun. rabbim doğumuyla aynı heyecanı yaşatsın.
iş değil bence, o hiç boşlamazdı topiği sanırım bizlere dargın. nergissssssssssss en yakın zaman da bekliyruzzzzzzzzzz seni çook seviyoruzzzzzzzzzz
kızlar nasılsınız doktora gıdıcek olanlar umarım guzel sonuclarla gelırsınız...ben bebekmı bılmıyorum ama kasıklarımda yemek sonrası pıt pıt bısey oluyor bıde bı sefer kayma seklınde bısey oldu cok korkmustum
ben sabah 5 de kalktım hapsurmayla grip olmusum :2: cok fena burnum tıkandı
napsam kı lımon bal karıstırıcam sımdı onu ıcıcem bıktım bu grıpten yaa
Merhaba Sevgili Anneler,
Soruyu avent annesi olarak cevaplıyorum. PP polipropilen malzemeden, PES poliethersülfon malzemeden yapılmıştır.
İki biberon da BPA içermez. PES'den yapılan bal rengine biberonlar, yüksek ısıya ve çizilmeye karşı daha dayanıklıdır. Ayrıca annelerin bahsettiği anti kolik valf PES biberonlarda ayrı halka olarak çıkmaz, emziğe entegredir.
Anti-kolik valfi, bebeğin biberon emerken yutacağı havayı midesine değil, biberona yollar. Bu da daha az kolik sancısı demektir. İşlevi çok önemli bir parça olduğu için, ben entegre olan PES'i tercih ettim ve kullandım.
Aventle ilgili başka sorularınız için Avent bloguna göz atabilirsiniz. Örneğin:
Biberonla İlgili Her Şey | Hamile ve Anne
Biberonla İlgili Her Şey 2 | Hamile ve Anne
İki biberona da aynı başlığı takabilirisniz. Avent'in neredeyse bütün parçaları birbiri ile uyumludur. Fark sadece valfin hizmeti olur.
Avent başlıklarında silikonu tercih ediyor, çünkü silikon sterilizasyona kauçuktan çok daha uygun bir malzeme.
Umarım yardımcı olabilmisimdir.
Alıntı
saol neharım herkesi aydınlatmış oldunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?