2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Canım bana 1 temmuza ayrıntılı ultrayon randevusu verdiler 21. haftam oluyo tam. 20-21. haftalat diye biliyorum.Dediğin akıntı ve bu akıntının kaygılarını ben de yaşıyorum. Sanki kilometrelerce koşmuşum yada altıma kaçırmışım gibi su gibi ıslaklık,termi su mu akıntımı anlamıyorum. Çok olduğunda ben korkuyorum gerçekten ama sanırım herkes buna normal diyor doktora ben de henüz sormadım.

merhaba kızlar bugün garip bi piskoloji içindeyim ağlayıp duruyorum kendmi değersiz ve yalnız hissediyorum kimsenin umrunda değilmişim gibi ağlayasım geliyor sürekli piskolojim bozuldu resmen

Ben de tüm hafta sonunu öyle geçirdim,berbat bi duygu gerçekten,hiç durmadan nedensiz şeylere ağladım. Bu arada bebeğin varlığını bile sorguladım neden,olmalımı vs. sonra gerçekten çok pişman oldum yaşadıklarıma düşündüklerime,böyle bi yoğunluk insana aklını kaybettirir gibi gelmişti. Ama inan herşey geçiyor. Kendi kendini rahatlatmak ve mümkün olduğunca açık havada vakit geçirmek iyi geldi bana.

Valla normal mi bilmiyorum ama bende de çok sık oluyor hatta evdeyken o anki krampla bağırıyorum bile ama genelde olduğunu duymuştum.

ben de ayyyyyy diye bağırıveriyorum, insan korkuyor.

doktora cuma gideceğim inşallah sorarım, burdan da yazarım inş.

canımm aklına kötü şeyler getirme rabbim hayırlısı ne ise onu versin. inşallah bebişinde hiç bişeycik yokdur annesi bol su iç tatlım o su gibi akıntı için akıntı hepimizde oluyor malesef ama doktorunada sormayı unurma ne olur ne olmaz

merhaba kızlar bugün garip bi piskoloji içindeyim ağlayıp duruyorum kendmi değersiz ve yalnız hissediyorum kimsenin umrunda değilmişim gibi ağlayasım geliyor sürekli piskolojim bozuldu resmen

emtu5 cim niye canım hayırdır?
özelse anlatma tabi de, durup dururken kendini de bebeğini de üzme.
inan ben hamilelikte anladım ki bizden, canımızdan, karnımızdan değerlisi yok.
sağlık çok önemli, günlerce serum iğne yedim, yemek yiyemedim, tek kelime etmedim, kusa kusa bir hal oldum.
ağız tadı varsa herşey var.
sen niye durup durup canını sıkıyorsun.
boşveeeeer.

ben de dün herkes tatile gidiyor, biz gidemiyoruz diye üzülüyordum ama ağlayıp üzme karnındaki canı da...

bütün gün bu evin içinde tek başıma oturuyorum sanırım gerçekten bunaldım hiç bişeye halim yok heryer darmadağın oldu gördükce aglayasım geliyo zaten bebeğime oda yapmak istiyorum koltuk basıma bela oldu bos oda yok onun derdine düştüm bi yandan ay moralim cok bozuk bende öyle en ufak seye aglıyorum eşim bugün ayakların şişmiş dedi evet sıcaktan glaba dedimm sıcaktan mı yemekten mi dedi güldü ben 1 saat ağladım kilo aldım diye ağlıyorum kafayı yicem sanırım

bende herşey için aglıyorum kilo aldım diye ağlıyorum evdeyim hep diye ağlıyorum boş odam yok koltuk basıma dert oldu bebegime oda yaapamıyorum diye en cok ona aglıyorum yalnızım kimse beni düşünmüyo deyip aglıyorum uf uff elimde değil gözlerim doluyo baslıyorum aglamaya hiç hosuma gitmiyo ama

olabilir canım bu da bir süreç. benim de aynı dert başımda aslında...
bebeğime oda yapmak istiyorum ama odada koltuk var, yatak odasının gardolabı var, adam akıllı oda bile yapamayacağım. ben de düşünmeyi erteliyorum öyle olunca.
hala istifra ettiğim için ne yemek yapabiliyor, ne temizlik yapabiliyorum.
ama elhamdülillah ki ayaktayız, bugünümüze hamd olsun.
sağlığın, gücün yerindeyse hepsini yaparsın.
benim hiç gücüm yok inan, olsa neler yaparım.

dert etme güzelimmmm, hepsi olağan şeyler

sanırım hepımızın az yada cok kurtarılmaya ıhtıyacı var.taktıkca uzuluyoruz kızlar ya hamılelık boyle bırsey olsa gerek ıkı kısılık endıselenınce yasadıklarımız cok normal sukredelım halımıze..bır yandan maffolup bır yandan bu depresıf hallerımıze sevınelım:)

asyayaren den haber varmı kızlar yanılmıyosam bugun bı ara gırıp doktorunu arıcagını soyledı.inş hersey yolundadır...

benimde çoğu zaman ona buna ağlayasım geliyo, gözlerim dolunca birden bebeğimin hafif kıpırdanışını hissediyorum sanki ağlama anne bak ben burdayım dermişcesine kıpraşıyo bu seferde mutluluktan ağlıyorum ne garip :) boş odam yok o yok bu yok diye kendimizi de bebişimizide üzmeyelim kızlar, bi bebeğim olsun başka hiçbişeyim olmasın diye dua eden niceleri var çok şükür bizi Rabbim o kadar yalvartmadan verdi minişlerimizi bol bol şükredelim Allaha bize verdiği her iyi şey ve vermediği her kötü şey için :)

saol canım iyiyiz çok şükür :)

seninde oğluşun iidir hiç merak etme :) Allaha emanet onlar. ayrıntılı ultrasonu bana 20. haftamda yapıcaklar canım. tam ne zaman oluyor bilmiyorum. ben her gidişimde doktorum sölüo. güvendiğim için çokta sormuyorum açıkçası ne gerek görüyorsa yapıyor. söylediğin ilaç sanırım. ne ilacı bilmiyorum ama bende hamile olduğumu bilmeden baya ilaç kullanmıştım. doktorumada söledim hiçbirşey olmaz merak etme dedi. Allah göstermesin çok ağır kemoterapi ilaçları etkileyebiliyormuş bebeği. diğer ilaçlarla çok zormuş etkilenmesi. bence içini ferah tut. suyla falan ilgilide kötü şeyler düşünme. akıntı hamilelerin neredeyse hepsinde oluyor. ben ilk zamanlar kanamam oldu sanıyodum. ilgilendikçe çoğaldı. şimdi çok umursamıyorum baya azaldı gibi. takılma çok tadını çıkart hamileliinin

çok sevindim hayırlı olsun canım bi cimcime daha gelio desene.

Canım iyi olmana çok sevindim seni ve bebişini öpüyorum

Ben de cam istiyorum aslında ya, 2 gün önce aventin biberonunu aldım bpa ama pes değil :26:

bende aldım dün 1 tane 125ml, 2 tane de 260ml'lik aldım tatlım bpa ama pes değil, biberon uçları anne göğsü gibi olanlardan, sonradan emin olamadım bende ama almış bulundum bir kere :) artık bundan sonrası için cam çıkacakmış onlardan alırız

kızlar siz bildiğiniz hamilelik sendromuna girmişsiniz :)hürremmm gibi sonra buraları terketmeyin sakın :) herşey olucağına varır buyüzden kendizi hiç üzmeyin sonra dönüp bakıcaksınız ve nede boş şeylere üzülmüşüz diyeceksin tatlım koltuğun büyükmü yada nete koy sat gitsin yada ikinci elciye onunlada bebişinin bir eksiğini alırsın olur biter.

Son düzenleme:
nergiscim naptın toparladınmı işleri kısmetse izin nezaman bana izin yok pufff bebiş gelene kadar devam izinlerimide doğuma eklemek istiyorum çünkü

koltuk L köşe koltuk 5 ay önce evlendim ve aldım hiç kullanmadım gibi bişi nete koydum 2, elciler değerinin cok altında almak isticektir diye düşnüyorum gene de 1 2 yere sorucam bakalım büyük zararınada olsa beni kurtarsın yeterdeyim artık

canım ozelden msj atsana bana resmı falan varsa yada link hos nerde oturuyosun bılmıyorum ama L koltuk arayan arkadaslarım vardı temız bısyler ıstıyolar belkı bırı ıster.

valla cnm sorma yaa anneme okutcam kendımı aksama saol canımm
Geçmiş olsun canım.
saaol canımmmmm

ay kıyamam cnm nerde oturuyorsun kı sen? koltuk nasıl buyukmu? ne kadar verdıler ne kadara aldın esım magazaya koyardı aslında sıfır gıbıyse ama ıste yakın deılız ben eskı kıradakı eve aldım koltuk esımden idaşın zamanında 2.999 ama bız tabı gırıs fıyatına alıyoruz 3 senede kullandıkk sımdı 1.200 sattı esım onu arkadası bekar evı tutucakmıs ..
bole arkadasları gelıo arada eşime ıstıolar uygun koltuk vs.
buarada bende aldım kılo ya 3 kılo hemde dr normal gıdıyorsun dedi

canım benim üzülme şimdilik benimde bebişime yapıcak bir odam yok ama allahım nasip ederse ilerde ev aldığımız da ona çok güzel bir oda yapıcam nediyim sağlıklı sıhatli olsunda gerisi hiç önemli değil bende aynı senin gibiyim daha 6,5 ay oldu evleneli ne kaaa güzelki hemencecik bebişlerimiz oluvermiş rabbim ödüllendirmiş bizleri bu yüzden hiç üzme kendini heleki böyle basit şeyler için.

emtu canım buraya koy bence burdan sat 2.cı el bakanlar var daha ıyı fıyata gıder kesınlıke..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…