nergisyasemin bende seni merak ediyordum canım....bebişinle ikinizin iyi olmasına sevindim...az önce aklıma geldin forumada giremiyorum deli gibi çalışıyorum bu aralar..nası işler yoğun..
benimde cuma günü 4 lü test olacak...doktor korkma bi r tüp alacağız dedi..gene gidecek 1 tüp kanım:) zaten kuş kadar bişey kaldı..birde bişey soracağım ayrıntılı ultrason ne zaman çekiliyor? ben flucan kullanmıştım doktor riskli ayrıntılı ultrasona kadar bekleyelim dedi..iç organlarına bakacaklarmış ellerinde ve ayaklarında parmaklar sayılacakmış falan....onlara bakmadan gebeliğini sonlardır diyemem demişti...onu düşünmek bile kötü dua edin kızlar bişeycik çıkmaz minik oğlumda
madamtusot bu arada hapşırırken benimde kasıklarıma ağrı giriyor bi baskı hissediyorum...henüzhareketlerini hissedemediğimden korkuyorum biraz...
akıntı konusunda ise bende bundan muzdaripim..beyaz akıntı oluyor ama çoğunlukla su gibi oluyor...sanki tüm çamaşırım ıslatılmış gibi...öyle oluncada tedirgin oluyorum cuma gidince doktora sorucam...bi ablam vardı onun suyu erken geliyordu bebekleri yaşamıyordu onu düşündüm bi an...neyse iyi düşünelim iyi olsun
merhaba kızlar bugün garip bi piskoloji içindeyim ağlayıp duruyorum kendmi değersiz ve yalnız hissediyorum kimsenin umrunda değilmişim gibi ağlayasım geliyor sürekli piskolojim bozuldu resmen
Valla normal mi bilmiyorum ama bende de çok sık oluyor hatta evdeyken o anki krampla bağırıyorum bile ama genelde olduğunu duymuştum.
nergisyasemin bende seni merak ediyordum canım....bebişinle ikinizin iyi olmasına sevindim...az önce aklıma geldin forumada giremiyorum deli gibi çalışıyorum bu aralar..nası işler yoğun..
benimde cuma günü 4 lü test olacak...doktor korkma bi r tüp alacağız dedi..gene gidecek 1 tüp kanım:) zaten kuş kadar bişey kaldı..birde bişey soracağım ayrıntılı ultrason ne zaman çekiliyor? ben flucan kullanmıştım doktor riskli ayrıntılı ultrasona kadar bekleyelim dedi..iç organlarına bakacaklarmış ellerinde ve ayaklarında parmaklar sayılacakmış falan....onlara bakmadan gebeliğini sonlardır diyemem demişti...onu düşünmek bile kötü dua edin kızlar bişeycik çıkmaz minik oğlumda
madamtusot bu arada hapşırırken benimde kasıklarıma ağrı giriyor bi baskı hissediyorum...henüzhareketlerini hissedemediğimden korkuyorum biraz...
akıntı konusunda ise bende bundan muzdaripim..beyaz akıntı oluyor ama çoğunlukla su gibi oluyor...sanki tüm çamaşırım ıslatılmış gibi...öyle oluncada tedirgin oluyorum cuma gidince doktora sorucam...bi ablam vardı onun suyu erken geliyordu bebekleri yaşamıyordu onu düşündüm bi an...neyse iyi düşünelim iyi olsun
merhaba kızlar bugün garip bi piskoloji içindeyim ağlayıp duruyorum kendmi değersiz ve yalnız hissediyorum kimsenin umrunda değilmişim gibi ağlayasım geliyor sürekli piskolojim bozuldu resmen
Ben de tüm hafta sonunu öyle geçirdim,berbat bi duygu gerçekten,hiç durmadan nedensiz şeylere ağladım. Bu arada bebeğin varlığını bile sorguladım neden,olmalımı vs. sonra gerçekten çok pişman oldum yaşadıklarıma düşündüklerime,böyle bi yoğunluk insana aklını kaybettirir gibi gelmişti. Ama inan herşey geçiyor. Kendi kendini rahatlatmak ve mümkün olduğunca açık havada vakit geçirmek iyi geldi bana.
emtu5 cim niye canım hayırdır?
özelse anlatma tabi de, durup dururken kendini de bebeğini de üzme.
inan ben hamilelikte anladım ki bizden, canımızdan, karnımızdan değerlisi yok.
sağlık çok önemli, günlerce serum iğne yedim, yemek yiyemedim, tek kelime etmedim, kusa kusa bir hal oldum.
ağız tadı varsa herşey var.
sen niye durup durup canını sıkıyorsun.
boşveeeeer.
ben de dün herkes tatile gidiyor, biz gidemiyoruz diye üzülüyordum ama ağlayıp üzme karnındaki canı da...
bende herşey için aglıyorumkilo aldım diye ağlıyorum evdeyim hep diye ağlıyorum boş odam yok koltuk basıma dert oldu bebegime oda yaapamıyorum diye en cok ona aglıyorum yalnızım kimse beni düşünmüyo deyip aglıyorum uf uff elimde değil gözlerim doluyo baslıyorum aglamaya hiç hosuma gitmiyo ama
bende herşey için aglıyorumkilo aldım diye ağlıyorum evdeyim hep diye ağlıyorum boş odam yok koltuk basıma dert oldu bebegime oda yaapamıyorum diye en cok ona aglıyorum yalnızım kimse beni düşünmüyo deyip aglıyorum uf uff elimde değil gözlerim doluyo baslıyorum aglamaya hiç hosuma gitmiyo ama
İyi olmana sevindim,uyku bende de aynı,esneyerek dolaşıyorum hep. Ben iyiyim çünkü bebeişimizin cinsiyetini öğrendik,kızım olcak ve gayet iyi geçti kontrolümüz sağlığı iyimiş.Hala özelden yazamıyorum :)
anneciklerrr hepineze selammmbu aralar iş yoğunluğundan giremiyorum. tatile çıkmayı düşündüğüm için işleri bitirmeye çalışıyorum. akşamlarıda eve zor atıyorum kendimi. kimseye kırgın diilim öyle düşünenler olmuş. en kısa zamanda döncem eskisi gibi kızım gayet iyi. 3'lü taramamızın sonucu çıktı. çok şükür bir sorun yok. 21 hazirandada detaylı ultrasona giricem. cd vericeklermiş sabırsızlıkla onu bekliyorum. umarım burdada herkes iyidir. hepinizi öpüyorum kocaman kocaman tabi minnak davşannarıda
Ben de cam istiyorum aslında ya, 2 gün önce aventin biberonunu aldım bpa ama pes değil :26:
kızlar siz bildiğiniz hamilelik sendromuna girmişsiniz :)hadise gibi sonra buraları terketmeyin sakın :) herşey olucağına varır buyüzden kendizi hiç üzmeyin sonra dönüp bakıcaksınız ve nede boş şeylere üzülmüşüz diyeceksin tatlım koltuğun büyükmü yada nete koy sat gitsin yada ikinci elciye onunlada bebişinin bir eksiğini alırsın olur biter.
koltuk L köşe koltuk 5 ay önce evlendim ve aldım hiç kullanmadım gibi bişi nete koydum 2, elciler değerinin cok altında almak isticektir diye düşnüyorum gene de 1 2 yere sorucam bakalım büyük zararınada olsa beni kurtarsın yeterdeyim artık
valla cnm sorma yaa anneme okutcam kendımı aksamacanım nedir bu başına gelenler seninbence de kesinlikle nazara geliyorsun, bende bi ara öyleydim birileri nasılsın deyince iyiyim demeye korkar olmuştum ne zaman desem başıma bişey daha geldi zaten inşallah tez zamanda iyileşirsin tatlım...
Allah bebişlerimizi ve bizi korusun kem gözlerden inşallah
saaol canımmmmmGeçmiş olsun canım.
bütün gün bu evin içinde tek başıma oturuyorum sanırım gerçekten bunaldım hiç bişeye halim yok heryer darmadağın oldu gördükce aglayasım geliyo zaten bebeğime oda yapmak istiyorum koltuk basıma bela oldu bos oda yok onun derdine düştüm bi yandan ay moralim cok bozuk bende öyle en ufak seye aglıyorum eşim bugün ayakların şişmiş dedi evet sıcaktan glaba dedimm sıcaktan mı yemekten mi dedi güldü ben 1 saat ağladım kilo aldım diye ağlıyorum kafayı yicem sanırım
koltuk L köşe koltuk 5 ay önce evlendim ve aldım hiç kullanmadım gibi bişi nete koydum 2, elciler değerinin cok altında almak isticektir diye düşnüyorum gene de 1 2 yere sorucam bakalım büyük zararınada olsa beni kurtarsın yeterdeyim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?