Ben de hissediyorum , benim sıpa da çok fena da acaba aynı şeyleri mi hissediyoruz diye sordumbazen tekme gibi, bazen de pozisyon değiştiriyo gibi, bir yere toplanıyo karnımın orası sertleşiyor, hatta o esnada çok hafif bi ağrı gibi kasılma gibi oluyo sonra bebek pozisyonunu alınca düzeliyor, sorma ya ben de korkuyorum bazen , bi gece uyuyamadım hatta kıpırdadı durdu maşallah diyim
ben merak ettım sordum canım gecmısı okursan gorursun aaaa ne oldu neden engelll aldı dedım hatta sayfanda baktım yazılarına ama goremeedım sebebını ..
buaraada gelınlıgınde nısanlıgında harıkaaabuarada evlılık yıldonumunuz kutlu olsun saglıkla mutlulukla bır ömur sursun
kızlar nasılsınız doktora gıdıcek olanlar umarım guzel sonuclarla gelırsınız...ben bebekmı bılmıyorum ama kasıklarımda yemek sonrası pıt pıt bısey oluyor bıde bı sefer kayma seklınde bısey oldu cok korkmustum
ben sabah 5 de kalktım hapsurmayla grip olmusum :2: cok fena burnum tıkandı
napsam kı lımon bal karıstırıcam sımdı onu ıcıcem bıktım bu grıpten yaa
geçmişi oku oku bitmedi :)
sağolasın canım cümlemizin yuvası daim olsun inşallah sağlıkla mutlulukla
bu arada geçmiş olsun grip olmuşsun.
filizcim nane limon iç ıhlamurun içine çubuk tarçın atıp iç iyi gelir muhakkak. doktorlar ıhlamura birşey demiyor sakıncası yok yanii
filizzz aaaa herşeyde seni buluyor anacımm ıhlamur bal limon yap kendine sıvı almak iyidir. geçmiş olsun canım
o toplanma varya büyüdülermi okadar zor oluyorkii kasılıp kalıyorsun ama elinle okşadınmı düzeliyor dikkat et
geçmişi oku oku bitmedi :)
sağolasın canım cümlemizin yuvası daim olsun inşallah sağlıkla mutlulukla
bu arada geçmiş olsun grip olmuşsun.
selam kizlarrr
benim gibi capulcu olan var mi aranizda :)) malum basbakanimiz capulculari acikladi ben de onlardanim:)))
Canım geçmiş olsun :))) ben de farkettim ismin griydi.
üzerımde bısey var :18::18: noldu bana yaaaaa 3 gundur basıma gelmeyen kalmadıokutuyum kendımı ben anneme bugun gene
cnm 19 haftalıksın galiba ben kızımda ilk tekmeyi 19 haftalıkken yedimanneme '' yaa ben hala niye hissetmedim'' dediğim anda gümmm süperdi ya ondan sonra da hiç durmadı
kızlar nasılsınız doktora gıdıcek olanlar umarım guzel sonuclarla gelırsınız...ben bebekmı bılmıyorum ama kasıklarımda yemek sonrası pıt pıt bısey oluyor bıde bı sefer kayma seklınde bısey oldu cok korkmustum
ben sabah 5 de kalktım hapsurmayla grip olmusum :2: cok fena burnum tıkandı
napsam kı lımon bal karıstırıcam sımdı onu ıcıcem bıktım bu grıpten yaa
slm kızlar dr dan geldim 3'lü tarama testi yapıldı.15 gün sonra alacağım sonucu,inşallah bir sorun olmaz.cinsiyetini yine söylemedi,ultrasonum iyi değil,görürsem söylerim dedi ama söylemedi.neyse perşembe günü antalyaya özele gideceğim orada öğrenebilirim inşallah.ama geçen hafta sağlık ocağında görmeye çalıştı dr kapatmış bacaklarını sıpa göstermedi.inşallah bu sefer öğrenebilirim.bende ciciler alamk istiyorum artık bebeğime.
slm kızlar dr dan geldim 3'lü tarama testi yapıldı.15 gün sonra alacağım sonucu,inşallah bir sorun olmaz.cinsiyetini yine söylemedi,ultrasonum iyi değil,görürsem söylerim dedi ama söylemedi.neyse perşembe günü antalyaya özele gideceğim orada öğrenebilirim inşallah.ama geçen hafta sağlık ocağında görmeye çalıştı dr kapatmış bacaklarını sıpa göstermedi.inşallah bu sefer öğrenebilirim.bende ciciler alamk istiyorum artık bebeğime.
ben de geç fark ettim, gri olunca baktım yorum yazamıyorum dedim ne oldu bana :)
neyse geçmiş olsun, face'e yönlendiren link konmayacakmış anladık
bende cok ınanırım nazara zaten kurandada gecıyor canımm evet bana bı hoca solemıstı nazar ınsanı oldurur demıstı ki gercekten catlatırmıs.. allah korusun cok cabuk nazar deger banaokut tatlım sık sık okut annemde beni okuyo valla ara ara ben nazara inanırım herkes iyi gözle bakmıyo malesef nazar insanı bile çatlatırmış
fılızım gecmıs olsun kuzum.nazar mı var ustunde nedır
Kızlar selam...
Geçmişi okuyamadım, eş dost hepimiz direnişe destek veriyoruz. Beni eve bırakıp geri döndüler. Oldukça yorgunum ama gözümü facebooktan alamıyorum. Arkadaşlarımdan, durumlardan haber almadan yapamıyorum
Allah hem yurtseverlere hem de 66 saat evine gidemeyen sinirleri harap olmuş polislere sabır versin.
Halkını polise düşman etmeye çalışan ve karşılıklı olarak bu durumlardan yararlanıp, provokasyon yapan şahısları kınıyorum!
Hiçbir şey televizyonlarda göründüğü gibi değil ne yazık ki...
Dilerim en kısa zamanda insanlara yapılan işkence son bulur.
Bugün amniyosentez sonucumu almak için çok uğraştım ama maalesef sonuç alamadım. İnşallah yarın öğreneceğim. Bu süreç içinde kendimi bu durumu düşünmeyerek ve kendimi başka şeylere yönlendirerek geçirmeye çalıştım. Bu nedenle burada pek dahil olmadan zaman geçirmek istedim.
Öğrendiğime göre bu 4lü tarama testinde olumsuz sonuçlar çok fazla çıkıyor ama yine çoğunluğunda amniyosentezde bebekte sorun olmadığı ortaya çıkıyormuş. Bu yüzden hiç olumsuz düşünmüyorum, umarım bu olumlu düşüncem tahlil sonucumu da yansıyacaktır. Sonuç çıktığında size de haber veririm.
Ha arada neler yapmışsınız az çok okudum, beni soran merak eden tüm arkadaşlara da ayrıca teşekkür ederim.
Guzel bir gun olsun nneseyle gecsin insallah.
Bn saglikocagina gidip bi ka vereyim diyorum.hazir ise gec gidicem vakit varken.bakalim kan degerlerim nasil.haftaya da kontrolumuz var elimde olur en azindan.birde bugun elimin uzerinden tahlil yaptiricam.deride bir gariplik olustu boyle kizariklik kasinti falan.doktor mantardan suphelendi.elimin uzerinden kaziyip ilacli tahlil yapacaklar.inbsallah.sadece alerjik biseydir diyorum.bakalim ne cikacak.optum sizleri
günaydın millet,
kimse beni merak etmemiş belli ki. 5 günlük bir ceza aldım kk'dan, gelinlik ve nişanlığımı ve hatta abiyelerimi satıyorum, link koyduğum için sanırım.
eee bebişe yer açmak lazım değil mi?
ilgilenen varsa baksın, gerçi burda herkes evli doğum yapacak yakında ama belki kardeşi v.s arıyordur.
http://www.kadinlarkulubu.com/ikinc...-gelinligimi-satiyorum-ayakkabi-hediyeli.html
http://www.kadinlarkulubu.com/ikinci-el-takas/625581-nuanstan-ozel-dikim-nisanligimi-satiyorum.html
bulantılarım hala devam ediyor, akşamları hala istifra ediyorum bir türlü geçmek bilmedi.
bu cuma kontrolüm var, cinsiyetimizi öğrenebiliriz inşallah.
bebişime daha 1 çöp bile almadık
ayrıca bugün canımıniçi ile evleneli tam 2 yıl dolmuş oldu. 3.yılımızda bir bebeğimiz olacak Allah'ın izniyle.
tarcın yok evde canm ıhlamur yapıyorum sımdı lımonla onu ıcıyım baya baya akıyor burnum bu havada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?