geçmiş olsun canım 6sında 2 gün sonra benimde randevum 4lü yapcak ;S kac gün oldu sen vereli kac günde cıkıyormuş ki kan mı alıyor sadeceedr aradım valla dayanamadım kızlar muayenedeymıs ama baglandı hemencecık sukur grıp ıcın ılac versın dıye bıde 4 lu testımı sordum cıkmamıs dahacıktıgı gıbı arıycam dedii
gırp ıcınde mınoset verdı bıde bı spreyl verdı bebekler ıcın kullanılıyormus beynıme vuruyor burnum akmıo arada akıyor aksa bukadara agrı olmıcak sanırım ..namaz kılınca egılınce akıo sadece ınsallah bıran once gecer
geçmiş olsun canım 6sında 2 gün sonra benimde randevum 4lü yapcak ;S kac gün oldu sen vereli kac günde cıkıyormuş ki kan mı alıyor sadecee
kızlar amniyo sonucumu öğrendim. 4lü taramada çıkan sonuçlarda bir problem yokmuş, kalan 46 kromozomu daha inceliyorlar.
Dediğim gibi sakın 4lü kötü çıkarsa kötü düşünmeyin. Çıkma ihtimali yüksek , amniyoda da yine temiz çıkma ihtimali aynı şekilde çok yüksek.
Gönlüm rahatladı...
ben şuan temizlik yapıyorum, açtım şöyle üstten bi baktım. Demek cam biberonu çıkacakmış haaaen sağlıklısı cam vallaaa bekleyelim derim,yani madem öyle bişey varsa ben beklerim
Geçen bi arkadaşla konuştum ilerisi için de dr.browns al dedi. O da çok iyiymiş, cam ama kaç defa düşürdüm kırılmadı dedi
Canım ben de bu beşike çok heveslendim, babytech in organik 350 tl heryerde fiyatı seninkinin fiyatı ucuzmuş markası ne , bide nerden aldın bu fiyatı?
Ben de cam istiyorum aslında ya, 2 gün önce aventin biberonunu aldım bpa ama pes değil :26:
evet bebeğimm camı çıkıyomuş, ama zaten 1tane yetmicek nasılsa cam çıkınca bide ondan alırız. dr. browns'un içinde mavi bi pipet gibi bişi var ya o çok koku yapıyomuş, sterilizede sıkıntı oluyomuş. ben çok araştırdım ama kullanan çoğunluk avent alın kesin dedi. bende avente kesin almaya karar verdim cnm.
cnm ben ank.da chico nun bi mağzasına baktım orada indirimdeymiş kampanyalı dediler 200tl dedi.bana da çok uygun geldi netten de bakıyım da 350den aşağı yok. zaten orada da öleymiş şuan kampanyada dedi
canımın içi çok önemli değil dert etme bide sonra pes alırsın. keşke almasaydım deme. çok fark yok arasında oda çok güzel.
dr.brown's ındırımde kızlar:)))))))))) unnodada solımmm
Ben niye göremedim canım ya. butikbebede var şuan indirim ama unnadoya baktım göremedim
butık bebedeymıs cnm ya yanlıs yazmısım kusura bakma
kızlar amniyo sonucumu öğrendim. 4lü taramada çıkan sonuçlarda bir problem yokmuş, kalan 46 kromozomu daha inceliyorlar.
Dediğim gibi sakın 4lü kötü çıkarsa kötü düşünmeyin. Çıkma ihtimali yüksek , amniyoda da yine temiz çıkma ihtimali aynı şekilde çok yüksek.
Gönlüm rahatladı...
gözün aydın canım çook sevindim rabbim yavrularımızın acısını göstermesin ben bu testlerin hiçbirini yaptırmıyorum sırf buyüzden hoş eskiden bunlarmı vardı yada allah korusun bana risk deseler o bebeği herşekilde dünyaya getireceğimi biliyorum bu sadece moral bozukluğundan başka birşey olmaz benim için bebeişin ve sana ömür boyu sağlıklı ve mutlu güğzel günler diliyorum canım
gözün aydın canım çook sevindim rabbim yavrularımızın acısını göstermesin ben bu testlerin hiçbirini yaptırmıyorum sırf buyüzden hoş eskiden bunlarmı vardı yada allah korusun bana risk deseler o bebeği herşekilde dünyaya getireceğimi biliyorum bu sadece moral bozukluğundan başka birşey olmaz benim için bebeişin ve sana ömür boyu sağlıklı ve mutlu güğzel günler diliyorum canım
:) Olsun canım ne kusru. Bende biberonları araştırıyordum şimdi ne alsam diye. Philips avent konuşuluyor en çok sanırım. Haliyle aklım onda kaldı
Bide az önce Neharın verdiği siteyi incelerken gördüm Ayşe Öner'in kitabını önermişler. ( Hamilelik, Doğum ve Bebek Bakım Kitabı ) Var mı bildiğiniz faydalı kitaplar kızlar ?
kızlar ben hala tekmelerı hıssedemıyorum.arada gıdıklanıyorumsızde durumlar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?