2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
geçmiş olsun canım 6sında 2 gün sonra benimde randevum 4lü yapcak ;S kac gün oldu sen vereli kac günde cıkıyormuş ki kan mı alıyor sadecee

geçmiş olsun canım 6sında 2 gün sonra benimde randevum 4lü yapcak ;S kac gün oldu sen vereli kac günde cıkıyormuş ki kan mı alıyor sadecee

saol canımm evet kan alıo sadece ben kan verdım ..persembe verdım ben 1 haftada cıkıo dedı persembe cıkıcak

Oley be oleyyyyyy
Çooooooook sevindim yaaaa

evet bebeğimm camı çıkıyomuş, ama zaten 1tane yetmicek nasılsa cam çıkınca bide ondan alırız. dr. browns'un içinde mavi bi pipet gibi bişi var ya o çok koku yapıyomuş, sterilizede sıkıntı oluyomuş. ben çok araştırdım ama kullanan çoğunluk avent alın kesin dedi. bende avente kesin almaya karar verdim cnm.

cnm ben ank.da chico nun bi mağzasına baktım orada indirimdeymiş kampanyalı dediler 200tl dedi.bana da çok uygun geldi netten de bakıyım da 350den aşağı yok. zaten orada da öleymiş şuan kampanyada dedi

canımın içi çok önemli değil dert etme bide sonra pes alırsın. keşke almasaydım deme. çok fark yok arasında oda çok güzel.

kızım varyaaa öldürcem senii bizi strese soktun günlerceeeeeee... ben sana demiştimmmm bişi çıkmıcak temiz diyeee. ohhh beeee şükürler olsun. eren bi doğsun totoşunu ısırcamm haketti yaniii. kutlamak lazım bunuuuuuuuuuuuuuuuı

Hadi ya pek fark yok mu diyosun iyi bari , bende bu beşikten istiyodum eğer karar versem Ankara da akrabalarım var sipariş verirdim onlara, ama eşim 6 aya kadar kullanılabiliyomuş sadece diye oyun parkı alalım diyo, yoksa benim gözüm bu beşikte hayırlısı bakalım, Alcan mı sen amanın hem de 3 tane ne tatlı

kizlar nasilsiniz??

gecmisi okuamdim sayfayi acinca asyaeren'in guzel haberini okudum ve icim acildi :))) cok sevindim asyaeren, erencigimi opuyorummm minnos poposundan!!

benim doktor alem, 31 mayista randevum vardi ya normal gittim, kan alacagim demisti, e iyi dedim. meger 3'lu test yapmis kanla haberim yok,soylemiyor ki ne yapacagini, e sonuclarimiz iyi cikmis cok sukur. alem bu doktorlar

butık bebedeymıs cnm ya yanlıs yazmısım kusura bakma

:) Olsun canım ne kusru. Bende biberonları araştırıyordum şimdi ne alsam diye. Philips avent konuşuluyor en çok sanırım. Haliyle aklım onda kaldı

Bide az önce Neharın verdiği siteyi incelerken gördüm Ayşe Öner'in kitabını önermişler. ( Hamilelik, Doğum ve Bebek Bakım Kitabı ) Var mı bildiğiniz faydalı kitaplar kızlar ?

Çok sevindim canım kaç gündür aklımdaydın ne old sonucu diye oh beee rahatladım gözün aydın

Söylemeyi unuttum 4 ayın sonunda 300 gr almışım :)) doktor memnun ben dahada memnun kilolu gebe kalan biri için süper

gözün aydın canım çook sevindim rabbim yavrularımızın acısını göstermesin ben bu testlerin hiçbirini yaptırmıyorum sırf buyüzden hoş eskiden bunlarmı vardı yada allah korusun bana risk deseler o bebeği herşekilde dünyaya getireceğimi biliyorum bu sadece moral bozukluğundan başka birşey olmaz benim için bebeişin ve sana ömür boyu sağlıklı ve mutlu güğzel günler diliyorum canım

gözün aydın canım çook sevindim rabbim yavrularımızın acısını göstermesin ben bu testlerin hiçbirini yaptırmıyorum sırf buyüzden hoş eskiden bunlarmı vardı yada allah korusun bana risk deseler o bebeği herşekilde dünyaya getireceğimi biliyorum bu sadece moral bozukluğundan başka birşey olmaz benim için bebeişin ve sana ömür boyu sağlıklı ve mutlu güğzel günler diliyorum canım

isimi yanlış yazmışım pardon düzelttim

Canım bende seninle aynı fikirdeyim, testlerden sadece 3 lüyü o da annemin zoruyla yaptırdım hiç gerek yoktu, şimdi ayrıntılı ultrason var sırada o da mı aynı mantık , tek müdahale kürtaj mı, yoksa bebek için faydalı olabilecek önlemler tedaviler olabilir mi, kısacası sen ayrıntılı ultrason yaptırcan mı bi faydası var mı

Ayşe Öner'in kitabı bende var hediye geldi, cok güzel ben beğendim

kızlar ben hala tekmelerı hıssedemıyorum.arada gıdıklanıyorumsızde durumlar nasıl

canim ben de oyle tekme gibi degil de gidiklanma karincalanma gibi hissediyorum yani orda bir hareket oluyor bir sertlik diyorum ki benim ki harekete gecti gene :) solda hep bizimki ben bebekleri hep ortada sanirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…