2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
slm kızlar yarın dr a gideceğim,inşallah hayırlısıyla cinsiyeti de öğrenip geleceğim.dua edin kızlar büyük allahım sağlıklı hayırlı bir kız evlat versin bana.

benım annemde 4 tane dogurdu ablamda 2 tane ama cok acayıp catlamıstı
Ben cok catlarsam dıye korkuyorum ..evet fena acıyormus ıns yara olmaz bızım memısler

çatlaklar için ne zaman krem kullanmalıyız ve markası ne olmalı kızlar...
ben 5. Ayda baslıcam mustela alıcam sanırsam sımdı nıvea yagı ve vazelın kullanıyorum..
bende 7. Ayda baslıcam lansınoh dedıgınde ıyı canım evet mustelanınkıne bakıcam hazır kocam al demısken alıcam onuda sanırsam

Allah dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin inşallah, isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin, bizlerede bebişlerimizi sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almamızı analu babalı büyütmemizi nasip etsin yüce rabbim,
Songünlerdeki olayları takip etmekten buraya pek uğrayamadım, herkes iyidir umarım,
Asyaeren sonuçların güzel çıkmış çok şükür gözün aydın,
Cinsiyet öğrenenler, testleri güzel çıkan herkesin gözü aydın,
Buarada dün haberlerde gördüm yurdışında bi kadın 5 iz doğurmuş) yüce rabbim işte can verince veriyo
Kızoşum öpüyo teyzelerini )

kizlar idrar yolumda hassasiyet hissediyorum yaparken agri sizi yok simdilik ama. Alt bolgemde az agri var. Geciren oldu mu idrar yol enf falan?
bir de gebelik boyunca seffaf ve bulutumsu beyaz akintiniz var mi?

kizlar idrar yolumda hassasiyet hissediyorum yaparken agri sizi yok simdilik ama. Alt bolgemde az agri var. Geciren oldu mu idrar yol enf falan?

Benim de var malesef. Dr tek kullanımlık bir antibiyotik vermişti. Hala devam ediyor. Çok da akıntım var, beyaz şeffaf.

canım bi yerde okumuştum ve takip ettim bende doğru çıktı... ilk hamileliğimde de olmuştu ikincisinde oluyor maalesef... ilişkiden sonra ki gün bütün gün ağrıyo... ama sadece ayakta durduğumda..oturunca ağrımıyo... belki sende de öyledir...

slm kızlar yarın dr a gideceğim,inşallah hayırlısıyla cinsiyeti de öğrenip geleceğim.dua edin kızlar büyük allahım sağlıklı hayırlı bir kız evlat versin bana.

hadi bakalım güzel haberlerle gel. sonucum için ben de yarın gidcektim aslında ama sağolsun tlf da söyledi sonucu :)) bi de benim sevincimi taklit etti çocuk gibi kızzz bi de çocuğun ismini koyuyo haaaa, bize Alperen olsun dedi durdu
Muhtemelen 4lü yaptırır sana yarın, doopler için de gün verir

Selam kızlar bugun doktora gıttık bebegımızı gorduk masallah buyuyor her gıttıgımızde. Tatlım bende bugune kadar hıssetmıyordum doktrm hıssedıyor musun dedı yok dedım 20. haftaya kadar gayet normal dedı ama eve geldık meyve yıyordum bırden hareketlenmeye basladı masallah.

günaydıınnnnn topiğin açılışı benden olsun bu sabah
hepimiz için çok güzel ve mutlu haberler aldığımız şahane bir gün olsun .
bu sabah güzel bi enerjiyle uyandım birazdan hazırlanıp doktora gidicem ve 4 lü test sonuçlarımı alıcam bize dua edin olur mu teyzeler .

biz seni geçtik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…