benım annemde 4 tane dogurdu ablamda 2 tane ama cok acayıp catlamıstıbnm annemde çatlamış ama 4 tane dogurmuş ondan olabilir belki,ben tam fiyatları bilmiyorum
çünkü eczacı bana mustelada %15-20 indirim yapıyor bütün çocuk ürünlerinide ordan alcam
dogal oldugu için 7 ayda başlamak mantıklı,gögüs acısıda çok fena oluyomuş elimizden ne geliyorsa yaparız valla olmaması için
ben 5. Ayda baslıcam mustela alıcam sanırsam sımdı nıvea yagı ve vazelın kullanıyorum..çatlaklar için ne zaman krem kullanmalıyız ve markası ne olmalı kızlar...
bende 7. Ayda baslıcam lansınoh dedıgınde ıyı canım evet mustelanınkıne bakıcam hazır kocam al demısken alıcam onuda sanırsam
göğüs kremini bende 7. Ayda kullanmayı düşünüyorum canım ama lansinoh diye bi marka duymuştum ben onu alırım diye düşünüyordum. Bebeği emzirirkende silmeye gerek yok doğal diyorlardı. Mustelanın ki nasıl acaba onla ilgili bi bilgim yok.
cnm lansinol de mustelada iyi bnm görümcemin 7 aylık bebeği var 2 sinide verdi dr
memnunda kaldı mustelada doğal içerikli bebeğe bi zararı olmaz ztn dünyada en çok tercih edilen
bebek ürünleri markası doktor herşey için onu önermişti kendimi satıcı gibi hissettim yawww
slm kızlar yarın dr a gideceğim,inşallah hayırlısıyla cinsiyeti de öğrenip geleceğim.dua edin kızlar büyük allahım sağlıklı hayırlı bir kız evlat versin bana.
kizlar idrar yolumda hassasiyet hissediyorum yaparken agri sizi yok simdilik ama. Alt bolgemde az agri var. Geciren oldu mu idrar yol enf falan?
bir de gebelik boyunca seffaf ve bulutumsu beyaz akintiniz var mi?
Benim de var malesef. Dr tek kullanımlık bir antibiyotik vermişti. Hala devam ediyor. Çok da akıntım var, beyaz şeffaf.
beyaz seffaf akinti normalmis ama gebelikte ostrojen artisindan. Enfeksiyon gecmedi canim? gecmis olsun
kizlar idrar yolumda hassasiyet hissediyorum yaparken agri sizi yok simdilik ama. Alt bolgemde az agri var. Geciren oldu mu idrar yol enf falan?
bir de gebelik boyunca seffaf ve bulutumsu beyaz akintiniz var mi?
slm kızlar yarın dr a gideceğim,inşallah hayırlısıyla cinsiyeti de öğrenip geleceğim.dua edin kızlar büyük allahım sağlıklı hayırlı bir kız evlat versin bana.
ya bebeği kıpırdamayan var mı aranızda... benim ki hiç hissettirmiyor kendini... ölcem meraktan... bi terslik yoktur inşallah...
canim normalde hissediyor musun? benim de bazen tum gun donup duruo ama misal bugun sessiz:) arada oluyor normal bence..
hayır.. ilk bebişimde hemen üç buçuk aylık başlamıştı tık tık vurmaya, sanki seyiriyor gibiydi.. ama bunda henüz hiç tık yok...
kızlarrr az önce çok sağlam bir tekme yedimarkadaşım karnıma dokundu o da yedi bir tane.
günaydıınnnnn topiğin açılışı benden olsun bu sabah
hepimiz için çok güzel ve mutlu haberler aldığımız şahane bir gün olsun .
bu sabah güzel bi enerjiyle uyandım birazdan hazırlanıp doktora gidicem ve 4 lü test sonuçlarımı alıcam bize dua edin olur mu teyzeler .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?