Selam kızlar bugun doktora gıttık bebegımızı gorduk masallah buyuyor her gıttıgımızde. Tatlım bende bugune kadar hıssetmıyordum doktrm hıssedıyor musun dedı yok dedım 20. haftaya kadar gayet normal dedı ama eve geldık meyve yıyordum bırden hareketlenmeye basladı masallah.
kızlarrr selammm :)hayırlı kandiller hepinize ..allahım dularımızı kabul etsin bebişlerimizi korusun inşallah ..
asyaeren sonuçların güzel çıkmış neyseki rahatlamışsındır gözünaydın ..ilk esaslı ekmeyi yedin demek maşallah :)bende dün aynen yedim bir güzel çok değişik bir duygu ya:)
bu arada sonuçları iyi çıkan arkadaşlarım hepinizin gözü aydın darısı bekleyen arkadaşlarımıza olsun inşallah. benimde bir problem çıkmadı allaha şükür fkaat haftaya detaylı ultrason var onun heyacı sardı bu seferde inşallah o da sorunsuz geçer hepimizin ..
ya benim bugün kasıklarımda arada ağrı oluyor bazen sızlama şeklinde tedirgin oluyorum ama olabilir diyorlar bu haftalarda
filizcim ben daha önce demiştim sana ben 12 haftada fln aldım hem nemlendiricisini
hemde çatlak kremini gögüs kremininde numunesini verdiler bide banyodan sonra bebeyagı sürüyorum
benim tenim çok kuruda ondan şimdilik memnunum,bide bugün ayşe öner vardı tv de
gögüs kremlerine dogumdan önce başlamak gerek dedi o da bencede 8 ayda fln başlansa iyi olur gibi
Rüya görenindir canım bana görmüşsün ama kendi kızını görmüşsün Maşşallah yavrun inşallah sağlıkla gelsin..
Benim belli değil ben korkudan gelemiyorum buraya hahaha ya ben sizin listede kendime oy verdim vallahi sonuçları görebilmek için meğer oylamadanda görünüyomuş erkek oylamıştım affedin beni :26:
Ben dah 11 haftadayım nasıl geçicek günler bilmiyorum.
asya erencim sonuçların temiz olmasına çok sevindim canım gözün aydınn..
masallah masallahbende ıstıyorum allah ım duy sesımı.oglusumu daha cok hıssedeyım
asyaeren gözün aydın canım hep aklımdaydın
çok sevindim derin bi ohh çekmişsindir..
Allah başka sıkıntı vermesin hiçbirimize
Canım teşekkür ederim. birçok kişi bilgiye gidiyor sanırım.
ben de akropolden fiyat aldım oraya gidiyorum normalde de 150 tl dediler.
bir de eyüp ekici var baya bi ünlü ama en az 350 sanırım orda da.
yarın br de 29 mayıs hastanesini arayacagım bakalım hayırlısı.
BU arada herkese hayırlı kandilller diliyorum. Kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun Rabbim inşallah hepimizin ve tüm bebek bekleyen annelerin dualarını kabul etsin sağlıcakla hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin.
bebek isteyenlere tez zamanda tatmayı, hastalara şifayı, dertlilere devayı,borçlulara edayı ve ülkemize huzur nasip etsin inşallah.
bir haftadır yoktum yazmaya fırsat da olmadı.
asyaeren ,nehar ve guzel sonuç alanlar cok sevindim sizin adınıza.
seleyhus ,filiz ve diğer hatrılayamadırım rahatsız olan arkadaslar cok geçmiş olsun.
sonuç bekleyenler inş guzel haber alırsınız hepiniz.
burcakcım beşik bilgisi için sağol en kısa zamanda acity ye gidicem inşallah:))
hepinizi ve o tatlı mı tatlı bebişlerinizi öpüyoruz bebişimle:))
hayırlı kandilller..
Allah dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin inşallah, isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin, bizlerede bebişlerimizi sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almamızı analu babalı büyütmemizi nasip etsin yüce rabbim,
Songünlerdeki olayları takip etmekten buraya pek uğrayamadım, herkes iyidir umarım,
Asyaeren sonuçların güzel çıkmış çok şükür gözün aydın,
Cinsiyet öğrenenler, testleri güzel çıkan herkesin gözü aydın,
Buarada dün haberlerde gördüm yurdışında bi kadın 5 iz doğurmuş) yüce rabbim işte can verince veriyo
Kızoşum öpüyo teyzelerini)
İyi olmanıa sevindim canım ne güzel üzmüyor yavrunuz sizi :)) benim aile hekimimdeki hemşirede çok korkuttu neden hissetmiyorsun duyman gerekirdi halbuki sabah doktoruma gidip ardından aile hekimine gitmiştim sorun yok diyorum sabah gördüm gayet iyiydi sorun yoktu diyorum ben bilemicem diyor gülermisin ağlarmısın :))Kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Sonucun iyi çıkması bide üstüne tekme çifte bayram oldu bana. Dün babacık üzüldü tekmeyi hissedemediği için oğlum onu da üzmedi, 2 tekmede ona attıHayırlı evlat olacak heralde üzmüyor bizi...
Kızlar ben hissedemiyorum deyip sakın tedirgin olmayın. Bakın ben geçen gün aile hekimliğine ilaç yazmak için gittim kalp atışına da bakın dedim.
Kalp atışı alamadılar (2 hafta önce duymuştum) hemşire hissetmiyormusun bebeğini? deyince de hayır dedim. 1 saat sonra telefonumdan aradılar doktorunu ara, durumu ona söyle dediler. Doktorumu aradım yarın gel dedi. Açıkçası evhamlı olmadığım için ben her şeyin normal olduğunu düşünmeye devam ettim.
Dün doktorum kontrol etti, sağlık ocakları 20li haftalardan sonra anca duyar çok normal, hareketi de bir kaç hafta sonra ancak algılayabilirsin dedi.
Sakın hissetmiyorum diye tedirgin olmayın, doktorun ağzından yazdım size
Kızlar bide aile hek. beni 20. haftadamda şeker kontrolü için çağıracaktı doktorum uyardı. 23-24 hafta arası yapılırmış, daha önce yaparsanız sonuç yanlış çıkar, sizi aradıklarında 23. hafta gideceğinizi söyleyin dedi. Sizi de aile hekimliğinden ararlarsa bilginiz olsun.....
İyi olmanıa sevindim canım ne güzel üzmüyor yavrunuz sizi :)) benim aile hekimimdeki hemşirede çok korkuttu neden hissetmiyorsun duyman gerekirdi halbuki sabah doktoruma gidip ardından aile hekimine gitmiştim sorun yok diyorum sabah gördüm gayet iyiydi sorun yoktu diyorum ben bilemicem diyor gülermisin ağlarmısın :))
günaydınlar 20. Haftadan sonra tetanos aşısı varmış geçen sağlık ocağında söylediler yaptıran oldumu. Birde sabahları kalktığım zaman sesimde bozukluk oluyor erkek sesi gibi çıkıyor son 1 haftadır hamilleikle alakalımıdır ki. Ben guatr ameliyatı olduğum için korkuyorum ..
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Sonucun iyi çıkması bide üstüne tekme çifte bayram oldu bana. Dün babacık üzüldü tekmeyi hissedemediği için oğlum onu da üzmedi, 2 tekmede ona attıHayırlı evlat olacak heralde üzmüyor bizi...
Kızlar ben hissedemiyorum deyip sakın tedirgin olmayın. Bakın ben geçen gün aile hekimliğine ilaç yazmak için gittim kalp atışına da bakın dedim.
Kalp atışı alamadılar (2 hafta önce duymuştum) hemşire hissetmiyormusun bebeğini? deyince de hayır dedim. 1 saat sonra telefonumdan aradılar doktorunu ara, durumu ona söyle dediler. Doktorumu aradım yarın gel dedi. Açıkçası evhamlı olmadığım için ben her şeyin normal olduğunu düşünmeye devam ettim.
Dün doktorum kontrol etti, sağlık ocakları 20li haftalardan sonra anca duyar çok normal, hareketi de bir kaç hafta sonra ancak algılayabilirsin dedi.
Sakın hissetmiyorum diye tedirgin olmayın, doktorun ağzından yazdım size
Kızlar bide aile hek. beni 20. haftadamda şeker kontrolü için çağıracaktı doktorum uyardı. 23-24 hafta arası yapılırmış, daha önce yaparsanız sonuç yanlış çıkar, sizi aradıklarında 23. hafta gideceğinizi söyleyin dedi. Sizi de aile hekimliğinden ararlarsa bilginiz olsun.....
Sağol canım, zaten bir kere tekme yedin mi alışıyor velet...artık içeride sıkışmaya başladı hissediyorum dönerken çaba harcıyor
aile hekimliği gebeliği ne kadar bilecek ki? belli şeyleri bilip uyguluyorlar. Ben bu şeker konusundan sonra her yapacaklar işlem için doktorumu ararım artık. Demek ki doktora gitmeden şeker kont. gitseydim yanlış sonuç alıp bide ona üzülecektim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?