2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

arasıra geriliyor karnım sadece öyle hissediyorum.. iki hafta kadar daha sabredeyim bakayım... herhalde kızım uslu olcak...oğlum çok hareketliydi ama çok da yaramaz beyefendi... böyle avutayım kendimi :)

üşütüncde garıyo canım dıkakt et bendede var dokotr zaten olur diyor

gunaydın fıstık anneler fıstık babyleroglusumu gormeye daha 19 gun var.ama dayanamayıp haftasonu baska bır doktora gıdecek gıb duruyorum.cok merak edıyorum

günaydın kızlar bende bebegımın hareketını hep aynı yerde hıssedıyorrum oyle 5-6 kez vuruyo ama cok guzlu degıl mesela ıkı gundur hıssetmıyorum bıde ıcerde donduğunu nasıl hıssedıyorsun ya ben hıc anlamıyorum böyle bırsey nasıl bısey kı o

tatlım allah korusun ama erken doğum falan olursa her ihtimali düşünmekte fayda var o yüzden 7. ay en makbulü...

hayırlısı olsun bakalım canım sen de inşallah hayırlısıyla öğrenirsin... demek kaçak giriş yaptın bizim ankete öylemi :) amannn herkes oyluyo zaten anket kasım ayına ait olmaktan çıkıyor:))

Günaydınlar 20. Haftadan sonra tetanos aşısı varmış geçen sağlık ocağında söylediler yaptıran oldumu. Birde sabahları kalktığım zaman sesimde bozukluk oluyor erkek sesi gibi çıkıyor son 1 haftadır hamilleikle alakalımıdır ki. Ben guatr ameliyatı olduğum için korkuyorum ..

asya erencim sonuçların temiz olmasına çok sevindim canım gözün aydınn..

masallah masallahbende ıstıyorum allah ım duy sesımı.oglusumu daha cok hıssedeyım

asyaeren gözün aydın canım hep aklımdaydın
çok sevindim derin bi ohh çekmişsindir..
Allah başka sıkıntı vermesin hiçbirimize

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Sonucun iyi çıkması bide üstüne tekme çifte bayram oldu bana. Dün babacık üzüldü tekmeyi hissedemediği için oğlum onu da üzmedi, 2 tekmede ona attı Hayırlı evlat olacak heralde üzmüyor bizi...
Kızlar ben hissedemiyorum deyip sakın tedirgin olmayın. Bakın ben geçen gün aile hekimliğine ilaç yazmak için gittim kalp atışına da bakın dedim.
Kalp atışı alamadılar (2 hafta önce duymuştum) hemşire hissetmiyormusun bebeğini? deyince de hayır dedim. 1 saat sonra telefonumdan aradılar doktorunu ara, durumu ona söyle dediler. Doktorumu aradım yarın gel dedi. Açıkçası evhamlı olmadığım için ben her şeyin normal olduğunu düşünmeye devam ettim.

Dün doktorum kontrol etti, sağlık ocakları 20li haftalardan sonra anca duyar çok normal, hareketi de bir kaç hafta sonra ancak algılayabilirsin dedi.
Sakın hissetmiyorum diye tedirgin olmayın, doktorun ağzından yazdım size

Kızlar bide aile hek. beni 20. haftadamda şeker kontrolü için çağıracaktı doktorum uyardı. 23-24 hafta arası yapılırmış, daha önce yaparsanız sonuç yanlış çıkar, sizi aradıklarında 23. hafta gideceğinizi söyleyin dedi. Sizi de aile hekimliğinden ararlarsa bilginiz olsun.....

Bizim sağlık ocağındada dinlemediler biz şimdi duyamayız dediler 20. Haftadan sonra gideceğim.

İyi olmanıa sevindim canım ne güzel üzmüyor yavrunuz sizi :)) benim aile hekimimdeki hemşirede çok korkuttu neden hissetmiyorsun duyman gerekirdi halbuki sabah doktoruma gidip ardından aile hekimine gitmiştim sorun yok diyorum sabah gördüm gayet iyiydi sorun yoktu diyorum ben bilemicem diyor gülermisin ağlarmısın :))

Son düzenleme:

Sağol canım, zaten bir kere tekme yedin mi alışıyor velet... artık içeride sıkışmaya başladı hissediyorum dönerken çaba harcıyor
aile hekimliği gebeliği ne kadar bilecek ki? belli şeyleri bilip uyguluyorlar. Ben bu şeker konusundan sonra her yapacaklar işlem için doktorumu ararım artık. Demek ki doktora gitmeden şeker kont. gitseydim yanlış sonuç alıp bide ona üzülecektim...

canım bana sağlık ocağı 20. Haftaya girince gel ilk aşı için dedi gelecek hafta cuma gitcem 19+0 olcam o zaman, sonrakini de bir ay sonra olacak ................

Son düzenleme:
Günaydın kızlar, dün akşam uzanırken bady üste kıvrılmış göbeğim açıktaydı o ara bebeğimi hissettim gayri ihtiyarı karnıma bakıncakarnımın aşağıya yukarıya oynadığını gördüm sevincimi anlatamam anneliği bayağı hissetmeye başladım deliriyorum onun için doğduğunda kafayı yıyıcem herhalde Allahım şsteyen herkeze tattırsın.

gunaydın kızlar...ya ben bır kac gundur bebegımı hıssedıyordum.arada bı hıc hıssedemıyorum normalmı bu nasıl psıkolpjım bozuluyor bellı degıl...sureklı ruyamda bebegımı kaybettıgımı goruyorum(

kızlar bende gece elim karnım da uyuyordum ki içerden biri tık tık diye vurdu ve kaçtı:) beni uyandırdı sıpa:) harika bi şeydi kızlar bana mı öyle geldi yoksa birinin hareketlerini mi hissettim? 16.hafta daha çok erken değil mi yaa?

Birde kızlar sizde olan varmı ben 3 gündür bacaklarımın şiştiğini hissediyorum. Dün de tanıdıklar dudağın şiş tuzu hemen azalt dediler. Dün tartıldığımda da 2 haftada 2 kilo aldığımı gördüm ama ben kendimi tanıyan biri olarak o kadar kilo alıcak yemek yemedim fiziksel olarak da hisstmiyorum ödem var ben çok tedirgin oldum aman kızlar siz de tuzu azaltın.

sağlık ocakları baaznen yanlışlar yapıyo ben meslea ebemdend dokotorumdanda hıc memnun degılım cok ılgızısler ebe bana 17. haftada tetenoz asısı yapalım dedı doktorumu aradım olurmu oyle sey dıyo kızdı ııyıkı aramaısım bende

Ne güzel canım ben hissedemedim henüz doktorum endişelenme dedi bende doktorumu dinliyorum aile hekimindekileri dinlesem kafayı yerim beni tansiyon hastası ilan etti hemşire aletleri bozukmudur nedir tansiyonum orda yüksek çıkıyor doktorumda herşey normal :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…