kızlar allah'ın izniyle bende 24 kasım gibi doğum yapacağım :)
ama ama ama o tekmeyi bende istiyorumm :)))
canım negüzel seni böyle keyifli görmek rabbim bozmasın.
ben seni bir yerden çıkartcam
bence de cıkart cünkü bende seni bi yerden cıkartıcam
bu resim çok küçük ben tekrar şüpheye düştümkonyada okumuş olma ihtimalin yüzde kaç canım , bir de hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inşallah
kızlarrr selammm :)hayırlı kandiller hepinize ..allahım dularımızı kabul etsin bebişlerimizi korusun inşallah ..
asyaeren sonuçların güzel çıkmış neyseki rahatlamışsındır gözünaydın ..ilk esaslı ekmeyi yedin demek maşallah :)bende dün aynen yedim bir güzel çok değişik bir duygu ya:)
bu arada sonuçları iyi çıkan arkadaşlarım hepinizin gözü aydın darısı bekleyen arkadaşlarımıza olsun inşallah. benimde bir problem çıkmadı allaha şükür fkaat haftaya detaylı ultrason var onun heyacı sardı bu seferde inşallah o da sorunsuz geçer hepimizin ..
ya benim bugün kasıklarımda arada ağrı oluyor bazen sızlama şeklinde tedirgin oluyorum ama olabilir diyorlar bu haftalarda
kızlarrr az önce çok sağlam bir tekme yedimarkadaşım karnıma dokundu o da yedi bir tane.
Hadi yaaaaaaaaaa ay ne güzelllll bende istyormmmmmm. ama 2sıpamdan da ses yokkk
kızlar amniyo sonucumu öğrendim. 4lü taramada çıkan sonuçlarda bir problem yokmuş, kalan 46 kromozomu daha inceliyorlar.
Dediğim gibi sakın 4lü kötü çıkarsa kötü düşünmeyin. Çıkma ihtimali yüksek , amniyoda da yine temiz çıkma ihtimali aynı şekilde çok yüksek.
Gönlüm rahatladı...
şekeristan kızınmı geliyor tatlımm:)
çok sevindim asyaeren, inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.
erkeğim geliyor bitanemm yaaaaa
kızlarrr az önce çok sağlam bir tekme yedimarkadaşım karnıma dokundu o da yedi bir tane.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?