Bizim sağlık ocağındada dinlemediler biz şimdi duyamayız dediler 20. Haftadan sonra gideceğim.
tam çıkıyordum seni gördüm son anda canım sen nasılsın birkaç gündür görmüyorum seni sanki?
Birde kızlar sizde olan varmı ben 3 gündür bacaklarımın şiştiğini hissediyorum. Dün de tanıdıklar dudağın şiş tuzu hemen azalt dediler. Dün tartıldığımda da 2 haftada 2 kilo aldığımı gördüm ama ben kendimi tanıyan biri olarak o kadar kilo alıcak yemek yemedim fiziksel olarak da hisstmiyorum ödem var ben çok tedirgin oldum aman kızlar siz de tuzu azaltın.
bende ayın 17 sinde gidicem canım ozaman 20. haftamda oluyorum. doktoruma sordum. 4 sene önce tetanos aşısı yapıldsa tekrar yaptırmaya gerek yok dedi ama 4 seneden fazlaysa ozaman yapılması gerekiyor yaptırabilirsin dedi.Günaydınlar 20. Haftadan sonra tetanos aşısı varmış geçen sağlık ocağında söylediler yaptıran oldumu. Birde sabahları kalktığım zaman sesimde bozukluk oluyor erkek sesi gibi çıkıyor son 1 haftadır hamilleikle alakalımıdır ki. Ben guatr ameliyatı olduğum için korkuyorum ..
pek giremiyorum canım şöyle bi bakıp çıkıyorum
herkesin iyi olduğunu görünce rahat rahat okuyorum :)
çok şükür iyiyim sen nasılsın kuzucuk nasıl..bulantılar bitti mi..benim sabahları halen devam
kesileceği yok artık kabullendim :)
Günaydın kızlar, dün akşam uzanırken bady üste kıvrılmış göbeğim açıktaydı o ara bebeğimi hissettim gayri ihtiyarı karnıma bakıncakarnımın aşağıya yukarıya oynadığını gördüm sevincimi anlatamam anneliği bayağı hissetmeye başladım deliriyorum onun için doğduğunda kafayı yıyıcem herhalde Allahım şsteyen herkeze tattırsın.
sağlık ocakları baaznen yanlışlar yapıyo ben meslea ebemdend dokotorumdanda hıc memnun degılım cok ılgızısler ebe bana 17. haftada tetenoz asısı yapalım dedı doktorumu aradım olurmu oyle sey dıyo kızdı ııyıkı aramaısım bende
gunaydın kızlarrr bugun persembe benım 4 lu testımın sonucu cıkıcakk dr aramak ıstemıyorum cunku 2 gun once aradım ben senı arıycam dediutanıyorum artık cok sık aradıgım ıcın bugun amcamın kızının mevlutu var oraya gıdıcemmm bebıs ıcın ..bol bol dua edıcemm.. hepınızı öptümmmmmmmmmm
buarada bebegını hıssedemeyenler bana dr 20.21 haftada net hıssedersın dedi. saglık ocagındakı ebede sımdıde hısedebılırsın dedi ben pıt pıt vurma seklınde hıssedıyorum ama hergun deıl yanı korkmayın normalmışş
cnm senin yine iyi benim 3 hafta sonra gidicem bakalım o zaman da gösterecek mi:44:Merhaba annecikler nasılsınız? ne güzel herkes cinsiyet öğreniyor bizim daha iki hafta öğrenmemize
canım bana sağlık ocağı 20. Haftaya girince gel ilk aşı için dedi gelecek hafta cuma gitcem 19+0 olcam o zaman, sonrakini de bir ay sonra olacak ................
Ay bende de aynı durum oldu .Ve ben normal zamanda tuz kullanmazken şimdi tuza düştüm.
Birde kızlar sizde olan varmı ben 3 gündür bacaklarımın şiştiğini hissediyorum. Dün de tanıdıklar dudağın şiş tuzu hemen azalt dediler. Dün tartıldığımda da 2 haftada 2 kilo aldığımı gördüm ama ben kendimi tanıyan biri olarak o kadar kilo alıcak yemek yemedim fiziksel olarak da hisstmiyorum ödem var ben çok tedirgin oldum aman kızlar siz de tuzu azaltın.
meraba kızlar :) dün devlet hastanesine gittik bide ordaki dr.u deniyim dedim ama ameliyatı varmış o yüzden bugüne kaldı. Inşallah bebeğimide görebilirim gidince :) hastaneye gidince eşim farketti gebe okulu varmış. Sorduk nedir bu diye hamilelere haftada 1 gün ders veriyorlarmış. önce teorik bilgi ardından da egzersiz yaptırıyorlarmış. 2 saat kadar sürüyor dediler. Başlayalı 5 hafta olmuş ama bundan sonrakilere bende katılmayı düşündüm. Yararlı olur diye düşünüyorum. Belki sizin bulunduğunuz yerlerde de vardır. Güzel bir uygulama hoşuma gitti doğrusu.
banada 20. Haftada demişlerdi canım. şu an 18+1 iz bizde. 20+0 da giderim diye düşünüyordum bende.
bende pek farkında değildim ama eşim dedi tuzu artırdın sanki sen yemeklere ayrıyeten tuz atıyorsun vücudun istiyo heralde diye. Evimize çıkalı 2 ay olduğu için yeni yeni yemek yapıyorum bende yemekleri tuzsuz yapıyorum diye düşünüyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?