2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

2 dr baktı goremedı ee bebek dogdu allah korusun bısey oldu? 2 dr goremedı ne olcak ? hersey allahtan yani ısterse dıyorum ya 15 dr gelsın hıc bır onemı yok...
ben detaylının nasıl bırsey oldugunu bılıyorum zaten ama burda ınsanların aklının karısmasını ıstemıyorum anlatabıldım mı? mıllet sımdı 1 dr gıdıyorsa yada kendı drları yapıosa bende dahıl aaa bak kadıkoy 2 dr bakıo bızde baska dr gıdelım demesın dıye uzatmıyorum herkezın kendı fıkrı sonucta..zaten herkezın hassas oldugu bır donemde yok 2 dr yok bı dr yok kendı dr dıye ınsanların aklını karıstırmak ıstemedıgım ıcın uzatmıyorummmm... dr guvenen kendı dr yaptırır guvenmeyen altarnatif arar zaten
bukadar basıt ..

Günaydın Kızlar. Özel hastanelerdeki doğum ücretlerini araştırırken aşağıdaki bilgiye rastladım sizlerlede paylaşmak istedim.

Burda da Hangi özel hastanelerin % kaça kadar ilave ek ücret alabilecekleri yazıyor.

Özel hastanelerin 2013 yılı için alabilecekleri ilave ücret tavan oranları | Teis

Belki faydası olur bu bilgiler hepimiz için.

Herkese günaydın arkadaşlar.ogluşumla biz bu hafta biraz yorulduk.deyim yerindeyse doktordan çıkamadık az önce yine doktora gitmiştik çok şükür bebişim iyiymiş tansiyon olayınıda atlattık.yani bu hafta bebişi ultrasonda biraz fazla yorduk 8 günde 1 i vajinal 4 kez ultrasona girdik ama rabbime çok şükür melegim iyi.e artık ay sonunda ayrıntılı ultrason var o zamana kadar bebişe yine hasret kalıcam.

Bu arada filizcim ayrıntılı ultrasona perinatolog bakıyor yani benim doktorum ondan randevu almamı söyledi internettede arastırdım biraz kadıköy arkadaşın dediği 2. Doktor perinatolog oluyor haberin olsun canım.kızçen nasıl bu arada öptüm onu kocaman:)

ahmetin anlamı güzelmiş ama yiğitin anlamı kötüymüş,kötü derken biraz sıkıntı yaratır çocuk için araştırmak lazım.

canım, abimin 1 ay sonra 3.kızı olacak eşimin kardeşininde 3 kızı var abim oğlan olsun diye halen umutlu dr yüzde 95 kız demiş belki yüzde 5 ihtimal erkek olur diye ümit ediyor uyku setini bile mavili almış erkek olursa diye dayılarım 3. çocukta erkeği buldu,netice bizim sülale erkeğe hasret ,erkek olsun kız olsun o evladın senin için bi hayırlı bi yanı vardır

bugunmu kontrolun canım hadı ınsallah guzel haberlerle gelırsın gonlunden ne gecıosa o olsun buarada valla aynen bız kız oldugumuz halde annemıze faydamız olmuyor
yattıgım zaman o baktı bana

benım hastane deıl canım.özel muayene sadece kendı dr var bıde amnıyosentez yapan prof. bı dr var yanında bazen gelıo gıdıo sorunlu seyler ıcın ılgılenıyor..
ben kendı dr gıdıcem o yapıcak ayrıntılıyı para almıyormus ZATEN begenmessem baska dr gıderm zaten flyre arkadasın gıttıgı lemi ıbrahımoglunu tanıyorum ona gıderım olmadı..

canım yaa,ben her durumda iyimser olmayı becermişimdir ama bu sefer yapamıyorum,çok denedim ama kendimi kandıramıyorum.resmen ruhsal çöküntü içindeyim.o kadar mutsuzum ki öyle boş boş bakıyorum duvarlara eşim de bugün evde,dersi yok.sık sık gelip kontrol ediyor.kimseyi de istemiyorum yanımda.ama şu da var az da olsa umudum ver doplerde kız diyecekler gibime geliyor,içime öyle doğuyor valla.

Ne alaksı var belki burada doğru dürüst usg ye bile giremeyen insanlar var ee o zaman kimse hiçbir bilgi paylaşmasın senin tarzın bu zaten başından beri dikkat ediyorum sana eğer yapılmıyorsa diğğerini beğenmiyorsun Tabi ki olucak sa isterse 1500 doktor girsin takdri ilahı O zaman hiç usg ye falan girme takdire bırak canım herşeye cvp vermek zorunda da değilsin ben sadece burada herkezin yaptığı gibi bir konu da bana doktor böyle yaptı dedim bütün doktorların tarzı farklı mesela sen 4 lüye kadar yaptırmışsın ben sadece 2 li yaptırdım ee o zaman sende bunu yazma isteyen var istemeyen var ben şimdi niye yaptırmadım diye kafam mı kariştı neyse sen böyle konularda yazdıklarınd dönüp bak sonra bana insanların kafasını karıştırıyorsun de o zaman bu forumda herkez herkez kafa karıştırıyor.

arkadaslar nacızane bu dusuncem var.mesela ben bebısımın adını yıgıt koyacagım ama anlamı kotu demıssınız.bır arkadasta aras demıstı.kargo adına benzetıldı.bana kalırsa bunlara gerek yok.gercekten hassasız ve bunları ben kendım adına duymak ıstemıyorum.sızden rıcam bebıslerımızle ılgılı karsı tarafı rahatsız edebılecek soylemlerde bulunmamanız.ben hıc begenmedıgı bır ısım bıle olsa aaa cok guzelmıs emınım kı bebegınıze cok yakısır der gecerım.arastırma ısını anne babaya bırakırım

benım abımınde 2 oglu var yengem bıdaha ıstıo ama dıyor kesın gene erkek olur
nıe gırmesınler dogru duzgun ???? her ınsanın elının altında ınternet var arastırıyor. kımısı devlete gıdıyor kımısı uygun olan ozellere kımısıne 1 dr bakıo kımısıne kendı dr kımısıne 2 dr onemlı olan o dr guvenmek ....ne tarzı yaa sacma sapan konusma ok... parası olan gıtsın 3 dr baksın oke.. parası olmayan arkadaslara 1 dr bakıo dıye uzulsun mu!!!
cogu ınsan 4 luyu yaptrıdı burda cogu ınsanda ayrıntılıyı yaptrııcak zatenn benım yazımı alıntılama ozaman kı sana cvp vermek zorunda kalmıyım!!!

benım hastane deıl canım.özel muayene sadece kendı dr var bıde amnıyosentez yapan prof. bı dr var yanında bazen gelıo gıdıo sorunlu seyler ıcın ılgılenıyor..
ben kendı dr gıdıcem o yapıcak ayrıntılıyı para almıyormus ZATEN begenmessem baska dr gıderm zaten flyre arkadasın gıttıgı lemi ıbrahımoglunu tanıyorum ona gıderım olmadı..
[/QUOTE]

AMAN CANIM TAKMA KAFANA LAF OLSUN DİYE SÖYLEDİM HANİ HABERİN OLSUN.EN GÜZELİ CANIM ZATEN DOKTORUNA GÜVENMEK YOKSA ZATEN HER GİTTİĞİNDE KAFANDA Bİ DÜNYA SORU KALIR.HEM BEN BEBİŞİMİ GÖRÜNCE ÖYLE MUTLU OLUYORUMKİ HEYECANDAN DOKTOR NE ANLATTIGINI BİLE ANLAMIYORUM.HAKKIMIZDA HAYIRLISI ARTIK KASIMA KADAR 9 DOGURACAZ BU GİDİŞLE GEL KASIM GEL:)

Canım uzmanlar sol yana doğru yatın diyor ama ben sağ sol düz her şekilde yatıyorum çünkü gece sıcak basıyor...

evet canımm bugün inşallah birazdan çıkacağım kontrole. haklısın ben erkeği de sırf hayırlı evlat olsun diye istiyordum, eşimden gördüm çünkü erkekler ne hayırlı. inşallah hayırlısı olsun bakalım.
daha bebişimize 1 çöp almadık, cinsiyeti belli olsun diye bekledik.
almaya başlarsam da kimse beni durduramaz diye korkuyorum :)

beni yanlış anlama ama ben buna katılmıyorum mesela biz kaan düşünüyorduk eşimin arkadaşı kaan koymuş biryerde ismini soylerken belirtmek lazım her defasında ğ yok diye arkadaşı koymadan önce düşünün demiş bizim aklımıza gelmemişti bu durum soylemesi bence çok iyi oldu bi arkadaşım mert koyma namert olur efe koyma yaramaz oluyor dedi :) bu onların fikri sen mantıklı bi şekilde değerlendiriceksin sonuçta

yıgıt koy benım yıgenımın adı bende cok severımmm yıgıt ısmını herkez ısmı gıbı yıgıt cocuk der yıgenımee
ben kacırmısım orayı aras ısmınıde begenıorum hatta neharla faceden konusmustuk aras ısmıde guzel
yıgıt-aras -ege-çagan ısımlerını cok begenıyorum bende.
bencede cok haklısın hepımızın hassas dnemlerı arkadasımmm kımse kımseyı elestırmesın mıllet ne koyuyorsa herkezde saygı duymak zorundayız

Kızlar merhaba aranıza her zaman katılamıyorum işteyim çalışıyorum diye ama 30 haziranda işime son veriyorum artık evimde bol bol girip sohbet ederiz hepinizle 11 haziran salı günü doktora gidicem cinsiyetini öğrenmek için bakalım inşallah gösterir de benim de heyecanım diner 2 li tarama olduk temizdi daha 3 lü olmadım belki bu gittiğimde onu da yapar gerçi tam hangi haftada yapılıyor tam bilgim yok ama bakalım hepimiz bebişleri sağ salim kucağımıza alırız inşallah

tamam canım haber veririm mutlaka 17 temmuzda gidicem ben 22+6 olmuş olacağız o zaman lemi ibrahimoğlu sadece çarşambaları geliyormuş bilgin olsun seninde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…