kızlarrrrrrrrrrrr bennn doktordan geldimmm veeeee bebeğimm ERKKEEKKKKKKK HİHİİHİHİHmutluluktan ucuyorummmm erkek dedi %100 mü dedim evett dediiii ay nekadar ağladım mutluluktannn FİLİzzzzzz ERKEK = TEOMANN benim oğlumm
yok karıstırmıyorum zaten dr para almıyor aklımda soru ısaretı kalmadı deıl tabı esımle konustum ama zaten cok para verıyrsun bosver onuda belese yapsın dediAMAN CANIM TAKMA KAFANA LAF OLSUN DİYE SÖYLEDİM HANİ HABERİN OLSUN.EN GÜZELİ CANIM ZATEN DOKTORUNA GÜVENMEK YOKSA ZATEN HER GİTTİĞİNDE KAFANDA Bİ DÜNYA SORU KALIR.HEM BEN BEBİŞİMİ GÖRÜNCE ÖYLE MUTLU OLUYORUMKİ HEYECANDAN DOKTOR NE ANLATTIGINI BİLE ANLAMIYORUM.HAKKIMIZDA HAYIRLISI ARTIK KASIMA KADAR 9 DOGURACAZ BU GİDİŞLE GEL KASIM GEL:)
kızlarrrrrrrrrrrr bennn doktordan geldimmm veeeee bebeğimm ERKKEEKKKKKKK HİHİİHİHİHmutluluktan ucuyorummmm erkek dedi %100 mü dedim evett dediiii ay nekadar ağladım mutluluktannn FİLİzzzzzz ERKEK = TEOMANN benim oğlumm
aayyy aman isim analiziymiş salla gitsin yaaaaanlamı güzel olsun, oralara bakmam bile
aayyy aman isim analiziymiş salla gitsin yaaaaanlamı güzel olsun, oralara bakmam bile
Kızlar bugün hava çok güzel havuza girmek istiyorum ama korkuyorum da doktor yasağı kaldırdı ama işte anneliği o kadr yoğun yaşamaya başladım ki ödüm kopuyor bir şey olur diye. Ne farklı bir duyguymuş.Mübarek cuma Allahım herkezin yavrusunu bağışlasın ve isteyen herkeze bu duyguyu tattırsın. Bu arada bol bol ya halim çekin çocuk uysal uslu ağırbaşlı olurmuş.
beni yanlış anlama ama ben buna katılmıyorum mesela biz kaan düşünüyorduk eşimin arkadaşı kaan koymuş biryerde ismini soylerken belirtmek lazım her defasında ğ yok diye arkadaşı koymadan önce düşünün demiş bizim aklımıza gelmemişti bu durum soylemesi bence çok iyi oldu bi arkadaşım mert koyma namert olur efe koyma yaramaz oluyor dedi :) bu onların fikri sen mantıklı bi şekilde değerlendiriceksin sonuçta
kızlar ben dün akşam eve gittim hiç üşenmedim bugüne kadar aldıklarımın hepsini çıkarttım serdim koltuğa bakim dedim ne almışız ne eksik 0-3 3-6 tamamız bundan sonra biraz daha büyük alırız zaten annane ve babannemizinde alıp yada ördükleri var daha artık diğer eksiklerle ilgileniriz...
serdim ya ben bunları koltuğa geçtim karşısına seyrediyorum ama yüzümdeki o salak gülümsemeyi görmeniz lazımdı
yoruldum ama baya yeniden düzenledim çünkü kaldırırken eşyalarını elbiselerini ayrı bezini ıslak mendilini sampuanını ayrı battaniyesini yorganını ayrı ayrı hurç yaptım daha tertipli daha ii oldu şimdi ama ben çok yoruldum
Kızlar bugün hava çok güzel havuza girmek istiyorum ama korkuyorum da doktor yasağı kaldırdı ama işte anneliği o kadr yoğun yaşamaya başladım ki ödüm kopuyor bir şey olur diye. Ne farklı bir duyguymuş.Mübarek cuma Allahım herkezin yavrusunu bağışlasın ve isteyen herkeze bu duyguyu tattırsın. Bu arada bol bol ya halim çekin çocuk uysal uslu ağırbaşlı olurmuş.
canım yaa,ben her durumda iyimser olmayı becermişimdir ama bu sefer yapamıyorum,çok denedim ama kendimi kandıramıyorum.resmen ruhsal çöküntü içindeyim.o kadar mutsuzum ki öyle boş boş bakıyorum duvarlara eşim de bugün evde,dersi yok.sık sık gelip kontrol ediyor.kimseyi de istemiyorum yanımda.ama şu da var az da olsa umudum ver doplerde kız diyecekler gibime geliyor,içime öyle doğuyor valla.
siteye yeni katıldım ve 3 aylık hamileyim tuzla özel hastanesinde bi doktora gidiyordum ama memnun olmadığım için bugun pendik medicine hospital (nene hatun) gidicez kime hangi doktora gitmeliyim bilmiyorum oraya giden yada doktor bilgisi olan varmı bana yardım edebilir mi?
demek kı oglusumla ılgılı benım vermıs oldugum bı kararın elestırılmesı yada kotulenmesı hosuma gıtmıyor.bu da benım fıkrım canım hepımız aynı degılız.senı yanlıs anlamadım tabı kurtlukırazı da severım zaten onu da yanlıs anlamadım.ben fıkrımı soyledım
Aminnnnn...
havuzun sakıncalı olduğunu duymuştum. Bazı doktorlar denize bile izin vermeyebiliyor ki yüzmek çok sağlıklı doğum açısından. ama havuza girmeyi zaten sevmem, bi de hamileyken aklımın ucundan geçirmem. sen bence bi doktoruna sor bakalım ne dicek.
Allah iyiliğini versin..korktum bişey mi oldu diye..cinsiyet içinmi sıkıldın..bak ne badireler atlata atlata geldik bu günlere unutma..düşük riskleri şu bu ne korkular yaşadık..çok şükür bu günlere geldik..kız erkek bebişler bizimle ya sen ona bak..olmadı bidaha ki kız olur
badecim yaaa aynen hiiçç biri Irmak kadar içimize sinmedi. Eren koymayacak mıydın sen. Ben de başta hep Eren dedim baktım çok var vazgeçtim. Yiğit de çok, biraz daha düşüncez. Ciddden erkek ismi yok yok yoknehaar ırmak garantiydi şimdi erkek için düşünüyosun dimi :))
bende emin olamadım bulamıyorum bi türlü..sanki kıtlık geldi erkek isimlerine :)
yiğit çok hoş bi isim çevremdeki yiğitler biraz yaramaz ama çok zekiler..ben severim yiğit isminide akrabalarda çok var
o yüzden es geçtim..padişahlkarın ki gibi 1. yiğit 2. yiğit olur bizde..ama senin için güzel bi isim..
gül gül, gülmek iyidirrrrrrrrcanım benim bugün ilk defa sen güldürdün beni.sallayacağım ben de
var canım bu ara hepimiz aynı durumdan şikayetçiyiz, korkma.kızlarr yaaa benden su gibi beyaz akıntı geliyor sanki bu aralar fazlalaştı gbi gerçi gebeliğin başından beri var sizde de oluyor mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?