2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Kızlar bugün hava çok güzel havuza girmek istiyorum ama korkuyorum da doktor yasağı kaldırdı ama işte anneliği o kadr yoğun yaşamaya başladım ki ödüm kopuyor bir şey olur diye. Ne farklı bir duyguymuş.Mübarek cuma Allahım herkezin yavrusunu bağışlasın ve isteyen herkeze bu duyguyu tattırsın. Bu arada bol bol ya halim çekin çocuk uysal uslu ağırbaşlı olurmuş.

Hayırlı olsun gözün aydın canım.

Kızlar ayrıntılı ultrasyonda yine normal ultrasyon gibi karından bakıyolar demi ?

yok karıstırmıyorum zaten dr para almıyor aklımda soru ısaretı kalmadı deıl tabı esımle konustum ama zaten cok para verıyrsun bosver onuda belese yapsın dedi
olmadı zaten bı dr var prof. begenmessemm ona gıderım .perınatolojı dedıgın yuksek rısklı gebelık takıbımı??
onu benım dr yapıyor cunku sıtesınde yazıyor ayrıntılı doopler ıncelemesı vs vs dıye bende unutuyorum kı sorcaklarımıda bebegın olcumlerınıde
cd verıo ordan aksam bakıyoruz eşimle

Canım hayırlı olsun oğluşun ismi de çok güzelmiş maşallah. Biz daha bir isim bulamadık oğlana... bakıyoruz öyle tavsiyeleriniz varsa değerlendirebiliriz...

aayyy aman isim analiziymiş salla gitsin yaaaa anlamı güzel olsun, oralara bakmam bile

nehaar ırmak garantiydi şimdi erkek için düşünüyosun dimi :))
bende emin olamadım bulamıyorum bi türlü..sanki kıtlık geldi erkek isimlerine :)
yiğit çok hoş bi isim çevremdeki yiğitler biraz yaramaz ama çok zekiler..ben severim yiğit isminide akrabalarda çok var
o yüzden es geçtim..padişahlkarın ki gibi 1. yiğit 2. yiğit olur bizde..ama senin için güzel bi isim..

kızlar ben dün akşam eve gittim hiç üşenmedim bugüne kadar aldıklarımın hepsini çıkarttım serdim koltuğa bakim dedim ne almışız ne eksik 0-3 3-6 tamamız bundan sonra biraz daha büyük alırız zaten annane ve babannemizinde alıp yada ördükleri var daha artık diğer eksiklerle ilgileniriz...

serdim ya ben bunları koltuğa geçtim karşısına seyrediyorum ama yüzümdeki o salak gülümsemeyi görmeniz lazımdı

yoruldum ama baya yeniden düzenledim çünkü kaldırırken eşyalarını elbiselerini ayrı bezini ıslak mendilini sampuanını ayrı battaniyesini yorganını ayrı ayrı hurç yaptım daha tertipli daha ii oldu şimdi ama ben çok yoruldum

aminn aminnn, iyi ki söyledin bundan böyle ya halim çekeyim inşallah.
bu arada hayırlı cumalar herkese, ben bebişin aşkına bugünün cuma olduğunu bile unuttum :)

kadikoycüm ben de bugün doktora soracağım havuz deniz v.s girebilir miyim diye?
ben çok çabuk mantar kapıyorum ve sanırım gene mantarım. offfffffffffff
eğer giremeyeceksem tatile gitmemin hiç anlamı yok ne yapsam bilmiyorum. 2 hafta sonra gidiyorum bir de...

kızlar bu arada göbeğim baya bi çıktı, hep bikini giyerdim bayanlar arasında ama şimdi mayo alsam daha iyi sanırım ama ıslak kalıp da karnımdakini üşütmek istemiyorum, ne yapsam bilemedim böyle karnımı açık bırakmaya da utanıyorum.
bu bebiş beni daha bi edepli yaptı valla

demek kı oglusumla ılgılı benım vermıs oldugum bı kararın elestırılmesı yada kotulenmesı hosuma gıtmıyor.bu da benım fıkrım canım hepımız aynı degılız.senı yanlıs anlamadım tabı kurtlukırazı da severım zaten onu da yanlıs anlamadım.ben fıkrımı soyledım

kızlar ben kimsenin aklını karıştırmak için bir şey yazmadım oğlum kardeşine ahmet yiğit ismini koymak istiyordu o yüzden yazdım,yani kimse kimsenin ne düşündüğüne karışmak için yazmıyor topiğe.paylaşmak için buradaysak paylaşırız.evet herkes hassas ama ben kimse gerilsin diye uğraşmıyorum ki.

kızlarr yaaa benden su gibi beyaz akıntı geliyor sanki bu aralar fazlalaştı gbi gerçi gebeliğin başından beri var sizde de oluyor mu acaba

Vallahi tebrikler sana ben daha bir nevresim takımı hariç hiçbir şey almadım. Bu hafta sonu bakıyım artık.

Aminnnnn...
havuzun sakıncalı olduğunu duymuştum. Bazı doktorlar denize bile izin vermeyebiliyor ki yüzmek çok sağlıklı doğum açısından. ama havuza girmeyi zaten sevmem, bi de hamileyken aklımın ucundan geçirmem. sen bence bi doktoruna sor bakalım ne dicek.

Allah iyiliğini versin..korktum bişey mi oldu diye..cinsiyet içinmi sıkıldın..bak ne badireler atlata atlata geldik bu günlere unutma..düşük riskleri şu bu ne korkular yaşadık..çok şükür bu günlere geldik..kız erkek bebişler bizimle ya sen ona bak..olmadı bidaha ki kız olur

Canım bizde bu yıl benden dolayı tatile gidemeyeceğiz güya ben sıcağa gelemezmişim kocam kendini feda etti benim için ama ben gitmek istiyorum ve yüzmek çok faydalıymış. Zaten annenin psikolojisi ne kadar yüksek olursa bebişte o kadar rahat oluyormuş bence havuza git rahatla dinlen ohh...

Selam
Ben de tuzlada oturuyorum ve hamile kalmadan once tuzla gisbir hastanesinde kadin dogumcu burcak hanima gidiyordum,cok tatli ve ilgili bir bayan,cok candan,ama ben hastaneyi pek begenmiyordum yoksa doktorum cok iyiydi,hamile kaldiktan sonra da baska bir akadasin tavsiyesiyle atasehir memoriale gidiyorum artik,ordan da memnunum.

canım ben de herkesi seviyorum topikte,ben sadece neharı duymuştum yiğit ismi koyacak diye hatta ona da katılıyorum salla gitsin demiş bana,bugün ilk defa güldüm inan ki,buradaki herkes önemli benim için çünkü dünden beri patlayacakmışım gibi hissediyordum sizlerle yazıştıkça açıldım,üstümdeki ağırlık kalkmaya başladı.

İlk 3 ay yasktı en son gittiğimda girebilirsin dedi bende sevmem havuzu hiç ama yüzmek çok iyi ya o yüzden en iyisi girmemek .

canım toparlanmaya başladım geliba,hani kız göstermezmiş diyorlar ya,herhalde kız diyerek kendimi çok alıştırmışım zaten kız isteyince de iyece takılmışım galiba,ama çok sağlıklı bebeğim hatta 5 gün daha hızlı biyimüş.bir de kilo almamışım hatta 1 kilo vermişim çok sevindim,e tabi normalde de kilolu olunca bir tek onu anladım drun dediğinden dün

badecim yaaa aynen hiiçç biri Irmak kadar içimize sinmedi. Eren koymayacak mıydın sen. Ben de başta hep Eren dedim baktım çok var vazgeçtim. Yiğit de çok, biraz daha düşüncez. Ciddden erkek ismi yok yok yok

canım benim bugün ilk defa sen güldürdün beni.sallayacağım ben de
gül gül, gülmek iyidirrrrrrrr Bak ben şimdi, o kadar üzüldüğüme üzülüyorum, oğlumdan özür diliyorum,onu çok sevdiğimi anlatıyorum her gün. Ve o kadar alıştım ki şimdi kız derse ona da kahrolurum.

kızlarr yaaa benden su gibi beyaz akıntı geliyor sanki bu aralar fazlalaştı gbi gerçi gebeliğin başından beri var sizde de oluyor mu acaba
var canım bu ara hepimiz aynı durumdan şikayetçiyiz, korkma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…