Vallahi tebrikler sana ben daha bir nevresim takımı hariç hiçbir şey almadım. Bu hafta sonu bakıyım artık.
Kızlar bugün hava çok güzel havuza girmek istiyorum ama korkuyorum da doktor yasağı kaldırdı ama işte anneliği o kadr yoğun yaşamaya başladım ki ödüm kopuyor bir şey olur diye. Ne farklı bir duyguymuş.Mübarek cuma Allahım herkezin yavrusunu bağışlasın ve isteyen herkeze bu duyguyu tattırsın. Bu arada bol bol ya halim çekin çocuk uysal uslu ağırbaşlı olurmuş.
canım bazı arkadaslarımızdada var akıntı bendede var ıdrar tahlılı yaptırdım ıstersen sende yaptır..enfeksıyon yok ama su cok ıcmem lazımmıs 3 lıtre ıcıyorum daha ne ıcıyım dıyesım geldı ama dıyemedım :))kızlarr yaaa benden su gibi beyaz akıntı geliyor sanki bu aralar fazlalaştı gbi gerçi gebeliğin başından beri var sizde de oluyor mu acaba
canım ben de herkesi seviyorum topikte,ben sadece neharı duymuştum yiğit ismi koyacak diye hatta ona da katılıyorum salla gitsin demiş bana,bugün ilk defa güldüm inan ki,buradaki herkes önemli benim için çünkü dünden beri patlayacakmışım gibi hissediyordum sizlerle yazıştıkça açıldım,üstümdeki ağırlık kalkmaya başladı.
Magnezyum Eksikliği Nelere Yol Açar? Belirtileri Nelerdir? | Beslenme Desteği
Doğal olarak fındık,fıstık,badem,susam,muz,maden suyu, kuru yemişler, kuru baklagiller de varmış :)))
kızlarr erkek isimlerinden konuşulmuş banada kız ismi için akıl verinn . Ben kısa olsun istiyorum duru istiyorum aslında ama herkeste koymaya başladı duru ismini etraftada çok var ama güzel ve sade bilemedim valla :)
oh maşallah bak kuzun nasıl da iyiymiş..artık sende gelinleri seversin.ben böyle avunuyorum :))canım toparlanmaya başladım geliba,hani kız göstermezmiş diyorlar ya,herhalde kız diyerek kendimi çok alıştırmışım zaten kız isteyince de iyece takılmışım galiba,ama çok sağlıklı bebeğim hatta 5 gün daha hızlı biyimüş.bir de kilo almamışım hatta 1 kilo vermişim çok sevindim,e tabi normalde de kilolu olunca bir tek onu anladım drun dediğinden dün
badecim yaaa aynen hiiçç biri Irmak kadar içimize sinmedi. Eren koymayacak mıydın sen. Ben de başta hep Eren dedim baktım çok var vazgeçtim. Yiğit de çok, biraz daha düşüncez. Ciddden erkek ismi yok yok yok
.
kızlarr erkek isimlerinden konuşulmuş banada kız ismi için akıl verinn . ben kısa olsun istiyorum duru istiyorum aslında ama herkeste koymaya başladı duru ismini etraftada çok var ama güzel ve sade bilemedim valla :)
bı yerden konustgumuz yetmıo burdanda yazım
kız benımde 2 sefer oldu ama gectii fındık badem yıom .sodayı cok kararsız kaldım hangısı en ıyıdır kı acaba
canım
kız erkek oldugu ıcınmı uzuluosun sennn bosver bellımı olur belkı 3.cuyude dusunursunuz..neler cektın canımmm bıde bunları dusun o yuzden uzme kendınıde oglusunuda alısırsın merak etme.en fazla 3 gun surer uzuntun sonra ben nıe bole dusundum dersın :))
sılakızlarr erkek isimlerinden konuşulmuş banada kız ismi için akıl verinn . ben kısa olsun istiyorum duru istiyorum aslında ama herkeste koymaya başladı duru ismini etraftada çok var ama güzel ve sade bilemedim valla :)
çok saolun kızlarrrrr :)valla bu 2.trimster rahat geçecek diyorlar hiç anlamadım ben ne ağrılarım bitiyor ne başka bişey illa bişey çıkıyor ..bunada şükür gerçi ama en rahat olduğunuz dönem deyip duruyorlar ben bir rahatlığını göremedim benmi anormalim acaba diye düşünüyorum artık
canımmmmm nasılsınnnevet halen herkes eren nasıl diyo da içime sinmedi son zamanlarda..
Ne bileyim komşunun oğlu eren var tepemizde zıplayıp duruyo ondan mı soğudum ne :)
eren cepte duruyo bi yandan da bakınıyorum ama yok..
valla bimden alıyoruz hepsini kocam içiyo :))) iyimi kötü mü hiç düşünmemiştim, keşke babanın içtikleri de çocuğa yarasa
canımmmmm nasılsınnn
Sanırım sende benım gıbısın bı cocugu goruyum yaramaz ısmı neyse soguyorum o isimden
:[/b]
Kızlar süt olarak ne içiyosunuz, kutu sütlerde hiçbir faydalı şeyin kalmadıgını duydum o yüzden onu içmiyorum.Bir mandıradan süt alıyorum kaynatıyorum birazını yogurt yapıyorum geri kalanını içiyorum. Oysa kutu sütün tadı daha güzel, zaten içmek de zorlanıyorum. Hazır yogurt da aynı şekilde dediler faydası yokmuş, siz ne yapıyosunuz ne düşünüyosunuz....
Kızlar süt olarak ne içiyosunuz, kutu sütlerde hiçbir faydalı şeyin kalmadıgını duydum o yüzden onu içmiyorum.Bir mandıradan süt alıyorum kaynatıyorum birazını yogurt yapıyorum geri kalanını içiyorum. Oysa kutu sütün tadı daha güzel, zaten içmek de zorlanıyorum. Hazır yogurt da aynı şekilde dediler faydası yokmuş, siz ne yapıyosunuz ne düşünüyosunuz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?