2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Sanirim havuza giremiyecegim ben ... Zaten havuza baska zaman huylana huylana giriyordum , simdi dahada huyluyum :))
Üc hafta kaldi tatile cikmamiza orda denize girerim artik diye dusunuyorum ... 20 haziranda randevum var ozaman yinede soracagim doktora ..
Benim tankinilerim var halada oluyorlar .. Zaten esnek bunlar zaten 9 aylik gibi degilim :))))

Vallahi tebrikler sana ben daha bir nevresim takımı hariç hiçbir şey almadım. Bu hafta sonu bakıyım artık.

teşekkürederim canım indirimde gördükçe aldık ben çok tez canlıyım ondan odu birazda bide bu eşimin frenlemiş hali adam beni frenlemese neler yapıcam kimbilir sizde yavastan halledersiniz artık normalde benimde bu zamanlar başlamam lazımdı ama gele gör ben daha bebek yokken almaya başlamıştım

aminnn...

canım ben genelde havuz denizdend aha tehlikeli die biliyorum ama nette bi fikrim yok ne yalan söylim şimdi dokroruna bence sor havuz olayını için rahat etsin

kızlarr yaaa benden su gibi beyaz akıntı geliyor sanki bu aralar fazlalaştı gbi gerçi gebeliğin başından beri var sizde de oluyor mu acaba
canım bazı arkadaslarımızdada var akıntı bendede var ıdrar tahlılı yaptırdım ıstersen sende yaptır..enfeksıyon yok ama su cok ıcmem lazımmıs 3 lıtre ıcıyorum daha ne ıcıyım dıyesım geldı ama dıyemedım :))

kız erkek oldugu ıcınmı uzuluosun sennn bosver bellımı olur belkı 3.cuyude dusunursunuz..neler cektın canımmm bıde bunları dusun o yuzden uzme kendınıde oglusunuda alısırsın merak etme.en fazla 3 gun surer uzuntun sonra ben nıe bole dusundum dersın :))

kızlarr erkek isimlerinden konuşulmuş banada kız ismi için akıl verinn . ben kısa olsun istiyorum duru istiyorum aslında ama herkeste koymaya başladı duru ismini etraftada çok var ama güzel ve sade bilemedim valla :)

çok saolun kızlarrrrr :)valla bu 2.trimster rahat geçecek diyorlar hiç anlamadım ben ne ağrılarım bitiyor ne başka bişey illa bişey çıkıyor ..bunada şükür gerçi ama en rahat olduğunuz dönem deyip duruyorlar ben bir rahatlığını göremedim benmi anormalim acaba diye düşünüyorum artık

benımde aklıma hıc gelmıo cınsıyet degısır dıye dusunmuom da
Eşim idil ıstıyor ben hazal bakalım daha hıc arastırmadık aklımıza gelen 2 ısım sadece
Duruda guzelmıs ama

oh maşallah bak kuzun nasıl da iyiymiş..artık sende gelinleri seversin.ben böyle avunuyorum :))

evet halen herkes eren nasıl diyo da içime sinmedi son zamanlarda..
ne bileyim komşunun oğlu eren var tepemizde zıplayıp duruyo ondan mı soğudum ne :)
eren cepte duruyo bi yandan da bakınıyorum ama yok..

benim kızım olsaydı adını MİRA koyucaktım belki fikir olur canım

bı yerden konustgumuz yetmıo burdanda yazım
kız benımde 2 sefer oldu ama gectii fındık badem yıom .sodayı cok kararsız kaldım hangısı en ıyıdır kı acaba

Valla bimden alıyoruz hepsini kocam içiyo :))) iyimi kötü mü hiç düşünmemiştim, keşke babanın içtikleri de çocuğa yarasa

inşallah canım inşallah.

sıla
ece
şevval
asya
irem
aylin
ece
yağmur
kız olunca nasıl saydırıyorum ama erkek yok :)

canım ben dün bel ağrısından kıpırdayamıyodum bu gün iyiyim..
bulantılar halen sabah devam ediyo..
böyle böyle doğuma gidicez artık:)
bebişler iyi olsun da ağrı sızı önemli değil.ama dediğin gibi ağrılara da bişey mi oldu diye takıyoruz..
Allaha emanet kuzular..
benim akıntı resmen krem gibi bişey oldu..her türüsünü gördüm artık :)

evet halen herkes eren nasıl diyo da içime sinmedi son zamanlarda..
Ne bileyim komşunun oğlu eren var tepemizde zıplayıp duruyo ondan mı soğudum ne :)
eren cepte duruyo bi yandan da bakınıyorum ama yok..
canımmmmm nasılsınnn
Sanırım sende benım gıbısın bı cocugu goruyum yaramaz ısmı neyse soguyorum o isimden

valla bimden alıyoruz hepsini kocam içiyo :))) iyimi kötü mü hiç düşünmemiştim, keşke babanın içtikleri de çocuğa yarasa
Keşke yarasa valla ne guzel olur bende marketten alıom ama nebılım dogal maden sodası olması lasımmıs vs vs ole yazıodu arastırdıgımda

Kızlar süt olarak ne içiyosunuz, kutu sütlerde hiçbir faydalı şeyin kalmadıgını duydum o yüzden onu içmiyorum.Bir mandıradan süt alıyorum kaynatıyorum birazını yogurt yapıyorum geri kalanını içiyorum. Oysa kutu sütün tadı daha güzel, zaten içmek de zorlanıyorum. Hazır yogurt da aynı şekilde dediler faydası yokmuş, siz ne yapıyosunuz ne düşünüyosunuz....

canımmmmm nasılsınnn
Sanırım sende benım gıbısın bı cocugu goruyum yaramaz ısmı neyse soguyorum o isimden

:[/b]

iyiyim canım çok şükür..sen nasılsın..
aynen soğudum niyeyse...dr.da dosyaya ismini yazdı halbuki:)
bakalım araştırıyorum hiç bulamazsam eşim kendi ismini koyacakmış:)
şişşt derim yine izin vermem dedim :))) acil isim bulmam lazım :)

bende güyya mandıra sütü alıyorum da alakasız su gibi bir süt..
annem yarısı yoğurt yaptı yarısınıda günlük içiyorum güyya (unuttum ayağına geçiştiriyorum )
dr. bana 20.haftadan sonra önemli olduğunu söyledi..
günlük 4 bardak ayran bir büyük dilim peynir ve bir yumurta yersen kalsiyum ihtiyacn karşılanır dedi..
o yüzden pek zorlamıyorum şimdilik..

kızlar ben oğlumuza ahmet (babamın adı) ismini koymak istiyorum ama yanına bir isim daha eklemek istiyorum yani soy ismimiz kaya tek ahmet kaya da koymak istemiyorum çünkü eşimin ailesinde çok var.oğlum ahmet yiğit diyor eşim istemiyor,ahmet ismine yakışan isimler gelirse aklınıza fikir versenize,yalnız can ya da han istemiyorum.benim aklımdakiler
ahmet mert
ahmet yiğit
ahmet göksu(eşim bunu istiyor):44:

biz de başta mandıradan alıyoduk, yoğurdu süper oluyor. Ama sonra tadı bi tuhaf gelmeye başladı. Şimdi Pınar kutu süt içiyorum.akşamları 1 bardak soğuk soğuk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…