2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
canımmm çok çok geçmiş olsun. Oğluşun azıcık korkutmuş annesiyle babasın,öyle kötü şeyler okuyup da içini bunaltma. Dualarımız seninle.

bu arada bizde eşimle hafta sonu miniço ve iilke bebeğe gıttık. miniçodan asla bırsey almam dıyebılırım ama ilk bebekde pahalı geldı bana .gercı soğuksuda ıkı bebek mağazasına daha gırdık yatak ve araba fiyatları aynıydı ilke bebedeki gıbıydı. eşim park yatak ıstemme dedı takımlar varya hanı daha sonra boyu uzatılıyormuş hatta bı tarafı calısma masası felan oluyo onlar begendı onada 750 tl dedı bebek arabasınada 850 tl dedıler bence cok araştırmak lazım tek kavşağının orda esım 2 katlı bebk mağazası var dıyor orayada bakmak lazım .ilke bebden ihtşyac lıstesı aldım kadın 2.5 mılayra tamamlarsın alısverısı dıyor bıde doğum paraası var ........ inetrneten arasdırdımda özdileğin akrsısında akdenız bebe diye mağaza varmış orayada bakılabılır . eşimde lara tarafında cok var dıyo ama oraların ben daha pahalı olucagın ı düşünüyorum

haklısın ıyıkı o zaman doktor kontrolün yakınmış bende 8 aylık dogmusum mesela kardesımde 8 aylık doğumusdu . bende hep korkarım oyuzden.

canımm cok sukur iyiyiz. perşembe günü nasip olursa dr kontrolümüz. eger lütfeder de gösterirlerse o zaman kesin bişi sölerim dedi doktorum cinsiyet için. umut dolu duaların için cok teşekkür ederim.. koskocaman içten bir innnnsaaaallaaahhh diyorum. ama 36 dan sora cesitli riskler gozonune alınarak tutmuyolar alıyolar. onlar dursun da doktor istediği zaman alsın ne yapalımm Rabbim sağlıkla küvezsiz sıkıntısız kucağımıza almayı nasip eder inş..
idrar yollarında iltihap falan yok değil mi?? o da cok baskı hissetmeye neden oluyomuş sanırım..

ya 3 bebegı taşımak nasıl bı duygu ya cok muthesem bırsey olsa gerek . cennet annelrın ayagının altında derlerya sen cok sanslısın Allahım sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın

herkese günaydın kızlar ve minik kelebekleri mutlu ve güzel bir hafta olsun inşallah:)

MAVİGÜL canım çok geçmiş olsun bizim kuzucuklar bazen bizi yokluyorlar galiba rabbim birdaha korkutmasın inşallah.

FİLİZ TEYZE sen napıyosun görüşemedik bu ara:)))

kızlar kasıklarında ağrısı olanlar ıcın soyluyorum benımde karnımda degılde kasıgımda ozellıkle sag kasımda agrı var sızlama seklınde cumartesı ısden oyuzzden erken cıkdım. doktorumda usutmussundur dedı bende pek kendıme dıkkat etmedim sanırım ama rahım yukarı sıkdıkca bağlar gerılıyor oda agrı yapıyo dedı sankı cocugun bası aşağıda gıbı sureklı bır sızı bu sabah bıraz daha ıyıydım ama esımle dun carsıda gezerken yüzümde kucuk emrah ıfadesı vardı sureklı orası sızlarmı ama .yürüdükçe daha cok agrıyo ama buna farkettım ben. bide acaba gaz da orda sancı yaparmı. hamıle olunca ben pek rahat gazımı çıkaramıyorum. bu yüzden sutu bıle kesdık onun yerıne yoğurt yıyorum sut benı mahverdıyor. su arı dışında sıkıntım yok cok sukur. progestanı brıakcam son paket bu ınsallah bırsey olmaz

allah kuzucuğuna ve sana sağlık sıhat versin
dualarımız seninle sakın canını sıkma bol bol dua et hayırlısı de

Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin bizlere sevdiklerimize coluğumuza çocuğumuza sağlık sıhhat huzur mutluluk versin

sağlık problemi çeken huzur mutluluk problemi yaşayan tüm kullarını tez zamanda acıklığa kavuştursun

ya 3 bebegı taşımak nasıl bı duygu ya cok muthesem bırsey olsa gerek . cennet annelrın ayagının altında derlerya sen cok sanslısın Allahım sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın

canımm cok teşekkür ederim.. aslında mükemmel bir duygu. hakikaten tarifi imkansız. bir yanı hep risk biliyorsun ama hissettiğiniz sevgiyi 3 kat hissetmek de bir o kadar farklı amiiin inş sağlıkla kucağıma alırımm...

kasık ağrsı bende de oluor özellikle dün kırşehirde türkçe olimpiyatları vardı oraya gittik oğlum sandalyede ayağı kalktı dönünce düşme tehlikesi geçirdi bende ani hareket yapıp tutunca program boyunca ağrısı geçmedi. ani hareketlere dikkat.

günaydın annişler,

1.5-2 aydır annemde kalıyordum kötüyüm diye, dün sonunda eve geçtik ama hiç geçmek istemedim, ev kokuyor sanki...

acıktığım anda midem bulanmaya başlıyor, anında bişeyler yemem gerekiyor ve kendim hazırlayamıyorum öyle de bi dert.

hep dayak yemiş gibi, sersem gibi oluyorum hala daha gücüm yok ama elhamdülillah tabi ki eski günlerdense bugünümüze hamd olsun.

yorgunummm dostlarım yorgunum yorgun.
hiçbir şey yapmadığım halde çok yorgun hissediyorum kendimi, bir de sabahın köründe uyanıyorum h.sonu bile

aa, sen de mi antalyadasın.ben de ordayım canım.ama daha araştırma yapmadım.ilke bebeyi düşünüyordum ben de ama bizim beşiğimiz hazır,oğlumda almıştık ahşap beşik 9 ay ancak yatabildi hareketlilikten korktum bir sefer kendini aşağıya attı düşünebiliyor musun. ama portatif beşik almayı düşünüyorum çok kullanışlı.

bızımkıde yuzunu gostermedı bıze .elleriyle yere gömelmiş yüzünü kapatmış dusunuyo gıbıydı

Günaydın anneler,

Kandil akşamı kasığımı çok ani ağrı girdi gün boyu vardı ama geçer dedim hep geçmedi otururken bile ağrıyordu hemen acile gittik bebek rahim ağzında dediler öyle korktum ki sonra kaldım o gittiğim hastanede falan ertesi gün kendi doktoruma gittim rapor verdi bugün başladım işe bebeğim yerine gelmiş bi sıkıntı yok dedi. İdrar kültür testi istedi bakalım nasıl çıkacak Allah bu korkuyu bile kimseye yaşatmasın.

3lü yada 4lü testi ne kadara yaptırdınız? Benim gittiğim hastane biraz tuzlu test için 220 dedi acaba normal mi?

hım Antalyalı hamişler cokmus. bende 5 yıldır burda yasıyorum . meltemde oturuyorum havaalının orda ısyerımız var .evet bende cok korkuyorum yatağın guvenlı olması lazım .ya dun eltım bana kendı bebegınıkılerı verebılecegını soyledı park yatak besık ve bebek arabası anakucagı mama sandalyesı felan duruyormuş. kendı cocugunu 5 yasına geldı.yenı oda aldılar ona. zaten cok kısa surelıgıne kullanıyorlarmış yazık alma bıdaha bızımkılerı kullan dedı oda kaldırmış eşyalarını. benımde aklıma yattı gıbı. sadece yatak ve bebek arabasına bakdık eşimle 1.500 felan tutyor.alsam mı eltimden ne yapsam 1.500 tl yi hastaneye verırım .zaten çabucak buyuycekler 3 yıl sonra felan oda bıle yaomak gerekır onalra cabuk buyuyorlar

geçmiş olsun Allahım bir daha yaşatmasın inşllh bende henüz izin almalara başlamadım oda arkadaşım izin aldı 1 ay sen git gel bende ondan sonra ara ara alacağım yazın sıcaklarda çalışmak zor olacak. ben ikili test yaptırdım sonuç iyui çıktı diğerlerini yaptırmdım zaten

canım ben özel muaynehaneye gıttıgm halde 2li ve 3lü teste 21 tl verdım . antalayda hıfsızhıha dıye bıryer var tahlıl sonuçlarını güzel tahmın edıyorlar benıde doktorum zoel hastahane yerıne orya yönlerndırıyor . ben daha suana kadr verdım tahlıl parılırım 50 yı gecmedı valla

kızlar gunaydınlarr...

canım ben 3 lu teste 30 tl ek ucret verdım sadece ama burası ızmıt sordugum hastanlerde fıyat 30 70 arasıydı.220 fazla gıbı geldı bana.

bıberon konusuna gelınce e bebekte Philips Avent %0 BPA Biberon 125 ml PES 2'li 38 tl ındırımdeymıs dusunen varsa bakabılır.ben herzamnakı gıbı kararsız kaldım alıp almamakta napsamkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…