2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

tabıkı dedgıın fıyatlar ben ucuz bu fiyattan başlıyor demek ıstedım yanı bızım bakdıgımız basda besık olarak kullanılıyor sonra yatak olarak uzatılıyormuş ılke bebe diye biryer var ordan bakdık tabıkı tam tesekkullu olda dedıgın fıyatlarda ama cok paalı benc gerek yok . bebek buyudugunde onun zevkine göre oda takımı almyaı düşünüyorum ben

Biz bugün 5. ayımızı bitirip 6. ayımıza girdik :119::119::119::119::118::118::118: darısı sizlere inşallah. Takvimdeki yaızyı okuyunca gözlerim böyle oldu 400 gr ve 26 cm mi?

nergis ıyı gelıyor ruh halin

keyfın yerınde herhalde cozebıldın mı sorunlarını neden bılmıyorum cok etkılendım senden aklıma geldıkce dua edıyorum
bebişinde ıyıdır umarım sen ıyı olursan o da ıyı olur emın ol

çok teşekkür ederim tatlım aman dikkat edin kendinize.. Sorma valla şimdi böyle pahalı olduğunu fark edince kim bilir doğum ne kadardır diye düşünmeye başladım bile :)
valla ne yalan soylıyım okadar cok gelıyorkı dr paraları 2 bın 3 bın doguma para vermek ıcıme dokunuyor eşiminde benımde yarım saatte bılemedın daha erken doguruyrsun dıyor ama ıste dr guvenıyorum bu saatten sonra dr arayamam

AYYYY NE GUZEL KIZZ KOCAN ONEMSIYOR DEMEKKI KESKE BENIMKIDE OLE OLSA BEN UMURSAMAZ OLSAM YAAA
BENMKIDE RAHAT KASIKLARIM AGRISA KANAMA GELSE KORKMA KORKMA BISEY OLMAZ DIYOR BENIM ARTIK ELLER AYAKLAR BOSALIYOR TABİİ..

EN KISA SUREDE BEKLIYORUZ ARAMIZA GERİ ISLERINI TATILINI HALLET CANIMMM
AYY BENDE HIC BEGENMIYORUM BEBEGIN RESIMLERINI COK KOMIK CIKIYORLAR
TESTLERINDE INSALLAH GUZEL CIKAR CANIM..

Günaydın kızlar selam herkese
GUNAYDINN YENIMI UYANDIN KIZ
ANAM NE CABUK BITTI SENIN 5 AY

canım bpa sağlığa zararlı bir madde, avent biberonların hiç birinde yok:) senin dediğin pp sanırım, buz beyazı olan. pes de balsarısı olan. hammadele farkı var arada. ikisi de güvenli. pes sterilizasyona biraz daha dayanıklı.

koliğe karşı en etkili biberonsa avent'in natural serisinden olan. bunun yenidoğan uçlusundan alırsan tamamdır. bak buradaki biberon: Anne Adaylarına Tavsiyeler 2: Natural Seri | Hamile ve Anne

dediğin yöntem şahane. yani pompayı saklama kabını avent alıp hepsini biberon olarak kullanmak. biberon masrafını azaltıyor sonra da mamasını püresini meyvesini saklıyorsun saklama kaplarında:)

güneş kremi seçerken de dikkat, bazılarının içinde çok kimyasal olabiliyor. bence uzun kollu giy golgede kal. çok mecbursan trukid kullanabilirsin, en az zararlısı o. kullandığın kremdeki kimyasallar bebişe zarar vermesin.

canım hepsini avent alıyorsan telsizi de avent düşün bence. hem tek teknik servisle muhatap olursun, hem de avent telsizin kapsama alanı çok iyi, bir sorun olursa ışıkla uyarıyor. ben oyle dusunmustum. ama fiyat da onemli diyorsa orası ayrı tabii.

ELIF selam canmm ne kadar bılgılısın yaa ne guzel bılgıler paylasıyorsun.teşekkür ederizz topık adına..
ben hıc anlamıyorum bıberonlardan falan ama dedıgın seylerı not ettımm senın bebıs kac yasında yada aylık? saglıkla buyusunn inşallah

canımm miniço dediğim kadar uydurukmuş dimi bi de o kadar uyduruğa rağmen fiyatlar da epey pahalı
ilke bebe aslında en uygun olanıymış,kime sorsak aynı şeyi söylüyor. Ama ben öyle toplu alışveriş taraftarı da değilim zaten,parça parça her ay beğendikçe, internette indirime girdikçe almayı düşünüyorum çoğu şeyi.Eşinin dediği yer de sanırım Kırcami tarafındaki mağazalar,Lara'ya giderken. Ordaki İlke bebe ve irem bebe daha büyük ve genişmiş, kapalıyoldakiler çok dar gelmişti bana. Neyse işte biz bu ay o Kırcami tarafına gitcez,sıra sıra bir sürü bebek mağazası var, hepsine girer çıkarız artık Bebek arabasına gelince,özellikle Kraft tercih edeceksen İrem bebe'den al, çünkü orası kraftın ana bayisiymiş, bişe olduğu zaman direk oraya götürebilcekmişiz
Bu arada eltinden alma durumun varmış çoğu şeyi, hiç düşünmeden içine sinenleri al derim. Çok çabuk büyüyorlar, 1-2sene kullanılıcak şeyler o kadar para vermeye valla içimiz acıyor ama alcaz mecbuuuuuuurrrr hem kalan parayı kendi alacaklarına verirsin,2 katı kalitelisini güzelini alırsın..
Oda konusuna gelince, malum biz tayinciyiz ve öyle ahım şahım bi oda değil ama 3-4 sene kullanabileceği mini boyutlarda bir oda yapmak istiyoruz. Büyümeyen beşik(senin dediğin büyüyen beşik,yanları felan çekmece olan,hatta ilerde normal yatağa dönüyor o, ama ben 3-4 yıl idare etmek için öyle bişe almayacağım), şifonyer ve 2 kapılı gardrop düşünüyorum, belki bir de yanımda yatırmak için küçük sepet beşiklerden alırım

elifcan76 paylaştığın faydalı bilgiler için teşekkür ederiz. Fakat Aventin Natural serisinden bahsetmişsin, araştırdığım kadarıyla bu biberon 1,5 aydan sonra tercih ediliyor,yeni doğan için pek uygun değilmiş.. Aslında 1 tane 125 mg yenidoğan, 1 tane de bu natural serisinden alınabilir heralde ne dersin :44:

ben de finikedeyim canım.bence de al eltin veriyorsa nasıl kullandığını az çok tahmin edersin zaten ve evet çok kısa süreli kullanılıyor.ben de oğlumun bebek arabası vardı onu kaldırmıştım sarıpta,ona bir bakacağım kullanılabilir durumda mı diye,onu da 1 yaşına kadar kullandık oğlum çok hareketli durmadı içinde.

ben de oğlumun küçülenlerini kullanacağım çoğunlukta.

maşallah canım gözün aydın darısı basımıza

Aminnn
vayyy artık ekmek almaya gonderırsın kocamn olmus

Allah sağlık sıhhat versın ınsallah

Sağolaısn canım amin.Evet kocam en çok da ona seviniyo 2 yaşında olsun bakkala göndeririz ekmek alır gelir diyo yarım saat önceden yolluycakmışız anca gidermiş ben kıyabilirmiyim oğluşuma zor bulduk zaten

Yaa sen bide bana sor nasıl geçti bu 5 ay ilk zaman senin gibi biraz uğraştırdı bizi korkuttu ama 2-3 aydır rahatım çok şükür.Gerçekten zaman ne cabuk geciyo dimi

valla 2.cı cocukları olanlar cok sanslısınız onlardan kalanları sakladıklarınızı bu cocugada kullanabılırsınız amcAmın kızı 1cısı oglandı 2 cısı kız oda gydrmıs erkek seylerını aman gıysın dıo valla dedım süper kuculenlerı kızın sakla bana ama o bu gıdısle 3.cuyude dogurur

Yaa sen bide bana sor nasıl geçti bu 5 ay ilk zaman senin gibi biraz uğraştırdı bizi korkuttu ama 2-3 aydır rahatım çok şükür.Gerçekten zaman ne cabuk geciyo dimi

dogru soyluyorsun valla canım...bende son 1 aydır rahatım progestanıda bıraktırsa hepten rahat olucammm offfffff ölduryor benı o hap vajınal vercektı onuda ben ıstemedım
valla zaman cabucak gecıyo saglıkla dogsun bebıslerımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…