Mavigül çok geçmiş olsun canım.Allah bebeişine ve sana sağlık sıhhat versin.
Nage; nasıl oda takımı 750 TL. ,biz de bu hafta sonu biraz dolaştık,2 bin 2bin 500 civarıydı bahsettiğin takımlar kıyafet dolabı,beşik ve etajerli,çok ucuzmuş senin baktığın.
gerekirse alınır eczaneden ama ben secret okudum doğaya öyle bir mesaj vermeyeceğimbende emziricem kesinlikle ama ya gerekirse
Philips Avent SCD271/60 0% BPA PP Yenidoğan Hediye Seti - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
bu seti alsammı kızlar kararsız kaldım nedersiniz ???
Biz bugün 5. ayımızı bitirip 6. ayımıza girdik :119::119::119::119::118::118::118: darısı sizlere inşallah. Takvimdeki yaızyı okuyunca gözlerim böyle oldu400 gr ve 26 cm mi?
Ayşe Öner'in kitabı bende var hediye geldi, cok güzel ben beğendim
günaydınnnnnnnnherkes iidir umarım geçmişi okuyamadım ara ara fırsat buldukça bakmaya çalışıcam. kızıma battiler aldım en yakın zamanda resimlerini eklicem :) bu arada doktorum bana çatlak için mustela önermişti onuda gittigidiyordan aldım 55 tl sanırım 150 ml. 3 lüsü 150 tl ydı artı birde 100 ml hediyesi vardı ama önce 1 tane alıp deniyeyim dedim. beğenirsem 3lüsünü alıcam. en uygun orda buldum. eczanede 80 tl demişlerdi. karnım çok çıkmadı ama şimdiden başlamak gerekiyormuş benim derim kuru olduğu için başlıcam artık.
hepinize ii haftalar diliorum. bebişlerinizi kocaman kocaman öpüorum
Biz bugün 5. ayımızı bitirip 6. ayımıza girdik :119::119::119::119::118::118::118: darısı sizlere inşallah. Takvimdeki yaızyı okuyunca gözlerim böyle oldu400 gr ve 26 cm mi?
valla ne yalan soylıyım okadar cok gelıyorkı dr paraları 2 bın 3 bın doguma para vermek ıcıme dokunuyor eşiminde benımde yarım saatte bılemedın daha erken doguruyrsun dıyorçok teşekkür ederim tatlım aman dikkat edin kendinize.. Sorma valla şimdi böyle pahalı olduğunu fark edince kim bilir doğum ne kadardır diye düşünmeye başladım bile :)
AYYYY NE GUZEL KIZZ KOCAN ONEMSIYOR DEMEKKI KESKE BENIMKIDE OLE OLSA BEN UMURSAMAZ OLSAM YAAAbenim eşim pimpirikli geçen bişey yerken gıcık yaptı öksürdüm bi kaç kez elinde bal ve portakal suyuyla geldi aman dikkat et aman bişey olmasın diye ama
oğlumda benim gibi 4 yaşında geçen kreş hocası aradı eymen çişini yapamadı ağladı. eymen kolay kolay ağlamaz hiç bişeyi umursamaz dı niye ağladıkki acaba siz bunu dr götürün belki ciddi bişeydir diye
EN KISA SUREDE BEKLIYORUZ ARAMIZA GERİ ISLERINI TATILINI HALLET CANIMMMgünaydınnnnnnnnherkes iidir umarım geçmişi okuyamadım ara ara fırsat buldukça bakmaya çalışıcam. kızıma battiler aldım en yakın zamanda resimlerini eklicem :) bu arada doktorum bana çatlak için mustela önermişti onuda gittigidiyordan aldım 55 tl sanırım 150 ml. 3 lüsü 150 tl ydı artı birde 100 ml hediyesi vardı ama önce 1 tane alıp deniyeyim dedim. beğenirsem 3lüsünü alıcam. en uygun orda buldum. eczanede 80 tl demişlerdi. karnım çok çıkmadı ama şimdiden başlamak gerekiyormuş benim derim kuru olduğu için başlıcam artık.
hepinize ii haftalar diliorum. bebişlerinizi kocaman kocaman öpüorum
AYY BENDE HIC BEGENMIYORUM BEBEGIN RESIMLERINIgunaydın kızlarr ctesı randevum vardı dr umu degıstırmıstım cok sukur bebek ıyı kıza benzıyor dedı ama kesın degıl farketmez kız erkek 3 lu test yaptırdık 10 gun sonra sonucları alacaz hayırlısı bakalım benım bebıs hıc fotojenık degılresımlerde
GUNAYDINN YENIMI UYANDIN KIZGünaydın kızlarselam herkese
Biberon konuşulmuş bende philips avent in pes lerinden alıcam. Sağma makineside istiyorum çalıştığım için mecbur onuda philips alırım süt saklama kaplarında philips alıp ağzını takıp hepsini birbirine uyumlu kullanabilîrim. Benimde bildiğim kadarı ile pes kolik önlemekte daha iyi imiş bpadan. Ben gündüzden sağıp depolayıp gece babamıza bu görevi verip onun sütü vermesini sağlayacağım. Hazırda olunca hiç uyanmam bu sayede çünkü gece kslkamıyorum hiç bebek aç kalır bana güvenirsek. Bu arada telsizide philips alıcam :) indirimde görürseniz burada yazarsak çok iyi olur.
)
cnm ben biberona kesin karar verdim. PHILIPS AVENT SCF 270/60 YENİDOĞAN HEDİYE SETİ diye geçiyor. bunu alıcam.
telsize kesin karar verdim. KRAFT BM147 BEBEK DİNLEME TELSİZİ bunuda alıcam. bebek mağazası com da en uygun fiyat.
sterilize mak. kesin alıcam onda da avente karar verdim. ama evde mikrodalgm olmasına rağmen mikrodalga sterilize istemiyorum normal buharlı olandan istiyorum. bunu da biberonlarla takım olarak mother care mağzasında görmüştüm. önce oraya bakıcam hala öyle bir set varsa hepsini takım alırım. ama yoksa ayrı ayrı alıcam.
canım hepsini avent alıyorsan telsizi de avent düşün bence. hem tek teknik servisle muhatap olursun, hem de avent telsizin kapsama alanı çok iyi, bir sorun olursa ışıkla uyarıyor. ben oyle dusunmustum. ama fiyat da onemli diyorsa orası ayrı tabii.
bu arada bizde eşimle hafta sonu miniço ve iilke bebeğe gıttık. miniçodan asla bırsey almam dıyebılırım ama ilk bebekde pahalı geldı bana .gercı soğuksuda ıkı bebek mağazasına daha gırdık yatak ve araba fiyatları aynıydı ilke bebedeki gıbıydı. eşim park yatak ıstemme dedı takımlar varya hanı daha sonra boyu uzatılıyormuş hatta bı tarafı calısma masası felan oluyo onlar begendı onada 750 tl dedı bebek arabasınada 850 tl dedıler bence cok araştırmak lazım tek kavşağının orda esım 2 katlı bebk mağazası var dıyor orayada bakmak lazım .ilke bebden ihtşyac lıstesı aldım kadın 2.5 mılayra tamamlarsın alısverısı dıyor bıde doğum paraası var ........ inetrneten arasdırdımda özdileğin akrsısında akdenız bebe diye mağaza varmış orayada bakılabılır . eşimde lara tarafında cok var dıyo ama oraların ben daha pahalı olucagın ı düşünüyorum
canım hepsini avent alıyorsan telsizi de avent düşün bence. hem tek teknik servisle muhatap olursun, hem de avent telsizin kapsama alanı çok iyi, bir sorun olursa ışıkla uyarıyor. ben oyle dusunmustum. ama fiyat da onemli diyorsa orası ayrı tabii.
hım Antalyalı hamişler cokmus. bende 5 yıldır burda yasıyorum . meltemde oturuyorum havaalının orda ısyerımız var .evet bende cok korkuyorum yatağın guvenlı olması lazım .ya dun eltım bana kendı bebegınıkılerı verebılecegını soyledı park yatak besık ve bebek arabası anakucagı mama sandalyesı felan duruyormuş. kendı cocugunu 5 yasına geldı.yenı oda aldılar ona. zaten cok kısa surelıgıne kullanıyorlarmış yazık alma bıdaha bızımkılerı kullan dedı oda kaldırmış eşyalarını. benımde aklıma yattı gıbı. sadece yatak ve bebek arabasına bakdık eşimle 1.500 felan tutyor.alsam mı eltimden ne yapsam 1.500 tl yi hastaneye verırım .zaten çabucak buyuycekler 3 yıl sonra felan oda bıle yaomak gerekır onalra cabuk buyuyorlar
bende ilk oğlumda mobilya yatak aldım ama doğumdan 15 gün sonra taşınınca yatak odama sığmadı bende akrabamızdan yatak aldım onu kullandık 1 yaşına kadar neredeyse. şimdi bundada bakalım park yatak almayı planlıyorum. ben eş dosttan yardım görmeye çok karşı değilim. sonuçta benim oğlumun kıyafetlerinin çoğunu kardeşimin oğluna verdim.şimdi kızım olursa görümcemin kızının kıyafetlerini kullanabilirm bi süre
maşallah canım gözün aydın darısı basımıza
vayyy artık ekmek almaya gonderırsın kocamn olmus
Allah sağlık sıhhat versın ınsallah
valla ne yalan soylıyım okadar cok gelıyorkı dr paraları 2 bın 3 bın doguma para vermek ıcıme dokunuyor eşiminde benımde yarım saatte bılemedın daha erken doguruyrsun dıyorama ıste dr guvenıyorum bu saatten sonra dr arayamam
AYYYY NE GUZEL KIZZ KOCAN ONEMSIYOR DEMEKKI KESKE BENIMKIDE OLE OLSA BEN UMURSAMAZ OLSAM YAAA
BENMKIDE RAHAT KASIKLARIM AGRISA KANAMA GELSE KORKMA KORKMA BISEY OLMAZ DIYOR BENIM ARTIK ELLER AYAKLAR BOSALIYOR TABİİ..
EN KISA SUREDE BEKLIYORUZ ARAMIZA GERİ ISLERINI TATILINI HALLET CANIMMM
AYY BENDE HIC BEGENMIYORUM BEBEGIN RESIMLERINICOK KOMIK CIKIYORLAR
TESTLERINDE INSALLAH GUZEL CIKAR CANIM..
GUNAYDINN YENIMI UYANDIN KIZ
ANAM NE CABUK BITTI SENIN 5 AY
Yaa sen bide bana sor nasıl geçti bu 5 ayilk zaman senin gibi biraz uğraştırdı bizi korkuttu ama 2-3 aydır rahatım çok şükür.Gerçekten zaman ne cabuk geciyo dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?