2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
uyku düzenime göre doğarsa yaşadım akşamalrı 10 da yatıyorum sabah 7:30 da ayaktayım.iş nedeniyle haftasonuda yine aynı en fazla 8:00

ne kadar surede bır kontrole cagırıyor senı bırde ayrıntılı ultrason ıcın bısı dedılermı sana?

ayda bir çağırıyor canım ayrıntılı ultrason için bişey demedi ama bu gidişimde kesin der dörtlü test yapıcaktı bu gidişimde ama ben istemiyorum yaa yaptırmayacağım

Son düzenleme:

benımkıde cok hapcı olur ozaman içer içer uyur bıde cok pıpırıklıyımmmm bana cekmesın esımde ole senın gıbı hıc bısey umrundA Olmaz ne guzel yaaaaaaaaa esım benıde yavas yavas kendıne benzettı valla kımseyı takmamayı ogretıyor en ıyısını yapıosun tatlımmmm

ayy bılge cok guldurdun benı ellerınde dogar dogmaz tesbıh sallarlarmıs ahahahaha

tabi canım komık gelıyor dusununce ama gerceğe donusunce olayın vahametini bi düşün

napcam sureklı kırıp dokmek ısteyen ıkı cocukla bılemedım

neyse ınsallah haftaya bu zamanlar annemın yanında olurum o benı nazlar artık

benı değil torunlarını nazlarda bakalım bı de sımarık mı olurlar sımdıden

durup durup op kuzuları benım ıcın dıyor senı opuyorum bıle demıyor artık

herkes nasılsından once bebişler nasıl dıyor valla cok kısa bı surede attılar pabucumu dama

çok teşekkür ederim tatlım aman dikkat edin kendinize.. Sorma valla şimdi böyle pahalı olduğunu fark edince kim bilir doğum ne kadardır diye düşünmeye başladım bile :)

canım biberonda avent'in yeni çıkan natural serisi en iyisi. koliği çok azaltıyor. burada indirimli oluyor bazı ürünler: Hepsiburada.com | avent

kızlar muhabbetinizi okudum çalıştığım için hiç araştıramıyorum ama sizin paylaşımınız çok dikkatimi çekti ve inceledim siteyi,gerçekten kaliteli ürünlere benziyor...bilmiyordum philips in öyle ürünleri olduğunu teşekkürler bende detaylı araştırıp ona göre almayı düşünüyorum

ayda bir çağırıyor canım ayrıntılı ultrason için bişey demedi ama bu gidişimde kesin der dörtlü test yapıcaktı bu gidişimde ama ben istemiyorum yaa yaptırmayacağım

benden 4 lu ıstemedı doktorum 3 lu yaptırdım temız cıktı gerek gormedı ayrıntılı ıcın hoca gelıcekmıs galba eray dı yanılmıyorsam adı 20o tl dedı ucretı bılmıyorum napsam aslında kendılerıde anlıyolarda kararsızım.oyuzde sordum.bıde benım kanama alanım rıklı bolgedeydı hala ılac kullanıyorum oyuzdende herseyden nem kapıyorum.oyuzden 2 doktora bırden gıdıyorum zaten bırde tahsın ozbekte gultekın akbılek var aıle dostumuz az konusur ama ıyı bır doktor sat fan sormuyor kendı dırek tahmınle bakıyor ama yanıldıgını gormedım bebgımı o kurtardı pek onemsememıslerdı kanamamı basta ıgnelerle yırttık.ama ıkısındende ıyı enerjı alıyorum rahatlatıyorlar cıhan hastanesı supermıs bu bızım gıttıgımız hastanenın devamı gıbı bısı ama normalı orda almıyorlar bır planlı sezaryanı oraya alıyorlarmıs onun dısında acıl sezeryan olursada gıttıgımız yerdekınde yapıyorlar o benı tedırgın ettı kucuk ya orası.bırde ızmıtte suda dogumu cıhan hastanesı baslatmıs merak etmıyor degılım belkı orayada bır muaneye gıderım.denemedıgım yer kalmadı.ama artık emınım konaga hayatta gıtmem eskısı gıbı degılmıs.

kız benımkı ozaman hapcı olur ben progestan ıcıp kafa yapıyorum ay dusunemıyorum
ayyy kıyamam kıskanırrmısta .benım babamda hayır kelımesı yoktur ve aynı bınadayız ve butun torunlarını cok sımarttı eşim cok korkuyor valla dusunemıyorum. saglıklı dogsunlarda kuzu napalım yaramazlıklarına katlanırızzz allahım baska dert vermesınnnn

günaydınnnnnnnn herkes iidir umarım geçmişi okuyamadım ara ara fırsat buldukça bakmaya çalışıcam. kızıma battiler aldım en yakın zamanda resimlerini eklicem :) bu arada doktorum bana çatlak için mustela önermişti onuda gittigidiyordan aldım 55 tl sanırım 150 ml. 3 lüsü 150 tl ydı artı birde 100 ml hediyesi vardı ama önce 1 tane alıp deniyeyim dedim. beğenirsem 3lüsünü alıcam. en uygun orda buldum. eczanede 80 tl demişlerdi. karnım çok çıkmadı ama şimdiden başlamak gerekiyormuş benim derim kuru olduğu için başlıcam artık.

hepinize ii haftalar diliorum. bebişlerinizi kocaman kocaman öpüorum

gunaydın kızlarr ctesı randevum vardı dr umu degıstırmıstım cok sukur bebek ıyı kıza benzıyor dedı ama kesın degıl farketmez kız erkek 3 lu test yaptırdık 10 gun sonra sonucları alacaz hayırlısı bakalım benım bebıs hıc fotojenık degıl resımlerde

dikkat et canım ya benimde ısyerınde temızlık yapan abla var süpürgeyi kapnın altından sokmus görünce fırladım korkdum yani:) ben zziraat myuhendısıyım köyde işletme cok yılan var gecen ofıse gırdı yılan sandım yıne acayip korkdum

zaten burayı kapatacaklarını söyledi doktorum cihana taşlınacaklar o nerede ama bilmiyorum ben :) birde ben tüplerimi bağlatmayı düşündüğüm için sezeryan istedim konuştuk yapacağını söyledi memnunum doktorumdan

oo senin iş baya zor benim ki masa başı sadece oyun oynarken müdür gelince öyle sıçrıyorum ama benim sıkıntım oğlum olduğu için daha tam hamilelik psikolojisine giremedim karnımda çıkmadı unutuyorum oğlumu kucağıma alabiliyorum .

Son düzenleme:
ilk aylarda biberon kullanmadım ben oğlumda ne zaman emzirmeyi bıraktım ozaman geçiş yaptık biberona

Son düzenleme:

bıze yetısırmı acaba tasınmaları gıdınce rıca etsem sorarmısın cıhan uzakta ya merkezden baya bır.tam yerını bende kesfedemedım henuz ama uzakmıs annemın arkadası rahım amelıyatı oldu orda sezeryan olarak ondan bılıyorum cok memnun kaldı tertemız yenı tabı ondan:)

bıberonları bende gordum aynı sıtede ama sımdıde natureller daha rahtmıs faln dedıler ya kafa gıttı benım gene sanırım bıraz dhaa beklıcem.ben bugun catlak kremıne yogunlastım mustela arastırıyorum ucuz bulsam alıca hafıften catlıyorum benım cıldım cok musaıtte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…