ne kadar surede bır kontrole cagırıyor senı bırde ayrıntılı ultrason ıcın bısı dedılermı sana?
benimkide kesin çok umursamaz bişey olur. dünya yansa gider mutfak çekirdek alır gelirim. o derece kimseyi ciddiye almıyorum kim ne söylerse gülüyorum ve geçiyorum. ev işleride öyle amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ne gereği var deyip oturuyorum.
ayy bılge cok guldurdun benıellerınde dogar dogmaz tesbıh sallarlarmıs ahahahaha
hahahaa ayyy ne guzelll bende ıstıyorummmmmmmmay canım yaaa alıstın demek oglusuna sana demıstık ama alısırsın zamanla en fazla 3 4 gun uzulursun ..saglıkla gelsınlerde ınan bosver cınsıyetı
bende gecen cok strest yaptım dr da bıde 1 saat bekledım orda ınan gercekten cok etkılenmıs yavru yuzustu yatıyordu ve hıc bakmadı bıze
ay ınsalllahh gosterıle canımmmm merak edıyorum cokaynen canım benım rabbım kuvezde tutmassın kılosu tam dogsunlarrr bebıscıkleınnn canım yenı yaptırdım ıdrar tahlılı yok dedı mantarr var kasıntı ama su cok ıc dedı saglık ocagındakı ebe ıcıyorum zaten cok su ama baya baya baskı oluyor
canımm bende ıyıyım napıyımmmm valla dun cok yoruldum aksama sahıle ındık floryaya cok yurudum gecede kasık agrım oldu coksen nasılsınnnn evet gorusemedık canım
canımmm cok cok gecmıs olsun rabbım saglık versın sana.. ben 2 lıyı 90 4luyude 150 yaptırdım
senınkı baya tuzluymus ben bıle verırken ıcımden az daha alsaydınız dedım
canımmmmm senınde dedıklerın hep cıkıo hee bakıom da
cıdden ole oluyorr ..hatta bana bı abla demıstı hamılelık donemınde uyku duzenıne ozen goster sabah aksam duzenlı uyu kalkk cocugunda ona gore olur cok ılgınc geldı ama dınleyen kım ben gene gec yatıyorum
canım biberonda avent'in yeni çıkan natural serisi en iyisi. koliği çok azaltıyor. burada indirimli oluyor bazı ürünler: Hepsiburada.com | avent
ayda bir çağırıyor canım ayrıntılı ultrason için bişey demedi ama bu gidişimde kesin der dörtlü test yapıcaktı bu gidişimde ama ben istemiyorum yaa yaptırmayacağım
kız benımkı ozaman hapcı olur ben progestan ıcıp kafa yapıyorumtabi canım komık gelıyor dusununce ama gerceğe donusunce olayın vahametini bi düşün
napcam sureklı kırıp dokmek ısteyen ıkı cocukla bılemedım
neyse ınsallah haftaya bu zamanlar annemın yanında olurum o benı nazlar artık
benı değil torunlarını nazlarda bakalım bı de sımarık mı olurlar sımdıden
durup durup op kuzuları benım ıcın dıyor senı opuyorum bıle demıyor artık
herkes nasılsından once bebişler nasıl dıyor valla cok kısa bı surede attılar pabucumu dama
benımkıde cok hapcı olur ozaman içer içer uyur bıde cok pıpırıklıyımmmm bana cekmesın esımde ole senın gıbı hıc bısey umrundA Olmaz ne guzel yaaaaaaaaa esım benıde yavas yavas kendıne benzettı valla kımseyı takmamayı ogretıyor en ıyısını yapıosun tatlımmmm [/Q
benim eşim pimpirikli geçen bişey yerken gıcık yaptı öksürdüm bi kaç kez elinde bal ve portakal suyuyla geldi aman dikkat et aman bişey olmasın diye ama
oğlumda benim gibi 4 yaşında geçen kreş hocası aradı eymen çişini yapamadı ağladı. eymen kolay kolay ağlamaz hiç bişeyi umursamaz dı niye ağladıkki acaba siz bunu dr götürün belki ciddi bişeydir diye
kasık ağrsı bende de oluor özellikle dün kırşehirde türkçe olimpiyatları vardı oraya gittik oğlum sandalyede ayağı kalktı dönünce düşme tehlikesi geçirdi bende ani hareket yapıp tutunca program boyunca ağrısı geçmedi.ani hareketlere dikkat.
zaten burayı kapatacaklarını söyledi doktorum cihana taşlınacaklar o nerede ama bilmiyorum ben :) birde ben tüplerimi bağlatmayı düşündüğüm için sezeryan istedim konuştuk yapacağını söyledi memnunum doktorumdanbenden 4 lu ıstemedı doktorum 3 lu yaptırdım temız cıktı gerek gormedı ayrıntılı ıcın hoca gelıcekmıs galba eray dı yanılmıyorsam adı 20o tl dedı ucretı bılmıyorum napsam aslında kendılerıde anlıyolarda kararsızım.oyuzde sordum.bıde benım kanama alanım rıklı bolgedeydı hala ılac kullanıyorum oyuzdende herseyden nem kapıyorum.oyuzden 2 doktora bırden gıdıyorum zatenbırde tahsın ozbekte gultekın akbılek var aıle dostumuz az konusur ama ıyı bır doktor sat fan sormuyor kendı dırek tahmınle bakıyor ama yanıldıgını gormedım bebgımı o kurtardı pek onemsememıslerdı kanamamı basta ıgnelerle yırttık.ama ıkısındende ıyı enerjı alıyorum rahatlatıyorlar cıhan hastanesı supermıs bu bızım gıttıgımız hastanenın devamı gıbı bısı ama normalı orda almıyorlar bır planlı sezaryanı oraya alıyorlarmıs onun dısında acıl sezeryan olursada gıttıgımız yerdekınde yapıyorlar o benı tedırgın ettı kucuk ya orası.bırde ızmıtte suda dogumu cıhan hastanesı baslatmıs merak etmıyor degılım belkı orayada bır muaneye gıderım.denemedıgım yer kalmadı.ama artık emınım konaga hayatta gıtmem eskısı gıbı degılmıs.
dikkat et canım ya benimde ısyerınde temızlık yapan abla var süpürgeyi kapnın altından sokmus görünce fırladım korkdum yani:) ben zziraat myuhendısıyım köyde işletme cok yılan var gecen ofıse gırdı yılan sandım yıne acayip korkdum
ilk aylarda biberon kullanmadım ben oğlumda ne zaman emzirmeyi bıraktım ozaman geçiş yaptık biberona
zaten burayı kapatacaklarını söyledi doktorum cihana taşlınacaklar o nerede ama bilmiyorum ben :) birde ben tüplerimi bağlatmayı düşündüğüm için sezeryan istedim konuştuk yapacağını söyledi memnunum doktorumdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?