Selam anneciklerrr bugun kontrolumuz vardi ama benim inatci,anasi kilikli veletim oturmus totosunun uzerine bir turlu acmadi bacakarini.ne yaptiysa doktor yine goremedi.bacak arasinda hafif bi cikinti gordu ama emin degil tabii erkek buyuk ihtimalle dedi.artik temmuzda ogrenicem ayrintili usg ye gittigimde.
Zaten be pek merak etmiyorum da babamiz nedense cok hevesli.bjk den badi falan alcakmis.kiz sa kirmizi erkekse siyah.
Adamin hayallere bakin hele
inşallah canımmmm, unutma moral çok çok önemli
Canım valla isim konusunda kafamız karman çorman. Malesef bir türlü bulamadık. Her bulduğumuz isme bi kulp takanlar oluyor. Hoş biz de acabalarla soruyoruz insanlara,onlar da bunu fırsat bilip demediğini bırakmıyor. Kız ismi Irmak'tı, hazırdı yani. Ama şimdi bulduğumuz hiç bir isim o kadar sinmiyor içimize. Aras isminde çakıldık kaldık. Biz bir ırmak adı olarak düşünerek seçtik ama internette at kılı anlamı da var. Eşim çok ısrarlı,boşver diyo,çok sevdik ama gel görki bu anlam hoşumua gitmedi, ha bi de aras kargo diyenler var tabi...
Şimdilik Atlas,Yiğit,Yağız düşünür gibiyim...araştırmalara devam,siz de varmı seçenekler.
ay filizzz ben de yari karadenizliyim denizden babam ciksa yerim valla :)))) baliksiz da duramam daha dun marketten aldim balik 2 cesit bu hafta 2 aksam yerim diye. misiri da cok severim kan iste cekiyor
aynen eşimde aılesıde ole yaa balık olsun yeterkı hepsını yer ayrım yoksaol canimmmmm.
ben ilk hamileligimde Turkiye'deyken Phyto ile boyamistim eczanelerde satiliyor, bitkisel boya. cok arastirip onda karar kilmistim, netten bak istersen. Phyto Color Bitkisel Saç Boyası
benim de kizildi, kizil yoktu pek bitkisel biya diye kendi rengim acik kumral, ben de kumral aldim boyadim butun olsun diye. dedigim gibi cok kapatmadi ama idare ediyor diger halim artik berbatti.
sacim sariydi eskiden benim ben evde boyardim ama kendi rengim de acik ondan rahatti,bitkisellerin paletlerinde sari secenegi az oluyor ama sen bak bence bi phyto'ya gene de. alir kuaforunde boyatirsin olmadi dedigin gibi.
ayyyyyy genemı gostermedı valla senın bebısın cok edepli canımmSelam anneciklerrr bugun kontrolumuz vardi ama benim inatci,anasi kilikli veletim oturmus totosunun uzerine bir turlu acmadi bacakarini.ne yaptiysa doktor yine goremedi.bacak arasinda hafif bi cikinti gordu ama emin degil tabii erkek buyuk ihtimalle dedi.artik temmuzda ogrenicem ayrintili usg ye gittigimde.
Zaten be pek merak etmiyorum da babamiz nedense cok hevesli.bjk den badi falan alcakmis.kiz sa kirmizi erkekse siyah.
Adamin hayallere bakin hele
aynen bızımde ole cıkmazdayız arkadasım oda almakta ıstemıyorum bakınca ozenıyorumdaMerhaba kızlar :) Bebek odalarından bahsedilmiş. Benimde kafam çok karışık. Boş odam var oda hazırlamak istiyorum bebeğime ama karar veremedim bi türlü. Dolap ve şifonyerini kesin alırım diyorum. Park yataklarda çok kullanışlı olduğu için almak istiyorum. E odasının takımı bozulmasın büyüyen yatağını alıyım diyorum bu seferde park yatak olunca ona gerek duyacağımı sanmıyorum. Eşimde diyo Yatak odasına park yatak büyük olur küçük sepet tarz beşiklerden alırız diyo. E onda da en fazla 6 ay yatıcak. Çıkamadık bi işin içinden hehehe
[/B]
ohh seninki yakınmış cnm..evet kesin sonuç ayrıntılıda..tai o makineler çok ileri düzeyde..artık hakkımızda hayırlısı..ne gelirse razıyızcanim ayrintilida ogrenirsin kesin dedi benim doktorum. benim de ayrintili carsamba...heyecanla bekliyorum. daha alisverise baslamadim tam belli olsun oyle baslarim diyorum ben de :)))
yaaa sorma cnmm..yok yok edepli değil..anası gibi inatçı keçi benceeeeeaynen eşimde aılesıde ole yaa balık olsun yeterkı hepsını yer ayrım yokben hayret ıcınde bakıyorum onlara yerken benı gorsen eşim ayıklıyor catalla elıme dgmesın kokmasın dıye ole dıyorum hayatta elleyemem bıde yerden ekmegı basıyorum agzıma kokusunu duymuyum dıye vallaaaa mısırı bende severım ama karedenız yemeklerı guzel oluyor yaa bende sevıyorum...
aaa bakıyım canım netten bırr boyatcam bende ama esımde doguma yakın boyat bare dıyor 1 sefer boyat dıyor ay ne bılım kafam karıstı ıste .evet bu markayı daha oncede kaydetmısım gene bırı solemıs sanırımmmm en ıyısı bu yazmıslar topıkte bende kaydetmısım oleee
ayyyyyy genemı gostermedı valla senın bebısın cok edepli canımm
kırmızı alsın erkek bebeklerıde gıyer cok sevıyrm kırmızıyı ben
yaaa sorma cnmm..yok yok edepli değil..anası gibi inatçı keçi benceeeeeohh iki inatçı ve iki akrep olarak çoook didişiris kız erkek farketmezzzzzz
aynen doktorumda kırmızı alırsın erkek te giyer dei
hatta kuzende kırmızı puset var ben tutturdum erkek olursa istemem diye..eşim diyo bak erkeğe de olurmuş kırmızı..hemen destek buldu kendine..
gerçi mantıklı düşününce de beğendiğim pusetler 750 falan..ne gerek var diyorum bi yandan da..bakalım inadım kırılır elbetttt:44::44::44:
Kızlar 3-4 gündür çok fena mide yanmalarım var. Yani sanki boğazımda acı bi su varmış gibi. Gaviscon yazdı sağlık ocağındaki doktor.Fakat kenndi doktorumu arayıp sormadım. Sizlerin var mı mide yanmalarınız? Nasıl başa çıkıyorsunuz?
aynen bızımde ole cıkmazdayız arkadasım oda almakta ıstemıyorum bakınca ozenıyorumda
sepet alıcaktım teyzem verırım ben dedi yatamıyor zaten dedi 3 6 ay anca yatıyor dedi.
ondan sonrada besık alırım belkı dıyorum ama genede kararsızım
park yataklarda ablam cok rahat ettı ama cok egılmen gerekıyor ıste ondada bıraz zor oluyor
aynen aynen bende senınle aynı fıkırdeyımm yaa bırı bısey dıoo aa evet haklısın dıom sonra gene vazgecıyorumAy evet canım ya bitircek bu kararsızlık biziHerkes farklı bişi söylüyo o anda da yatıyo kafama aa doğru diyolar diyorum. Kendi başıma kalınca yine çıkamıyorum işin içinden. Araştır araştır iyice başım döndü
cnm benmde orda pıtpıtlıyorrr bıdakı gtmemde sorucammmm bende bı sefer sordum olması gereken yerde dedi.kızlar bu bebek ne zaman yukarı çıkacak acaba...
benim halen göbek deliğimin bir karış altında oynuyo..
dr. yukarı çıkınca çok rahatlayacaksın ,ne bel ne kasık ağrın kalacak,çabuk yorulmayacaksın dedi..
bekle bekle halen aşağıda kuzucuk..
o rahat günler ne zaman acaba bilen varmı :)
çok geçmiş olsun canım rabbim yardımcınız olsun inşallah buarada kız ben sana erkek demiştim de doktor kızmı dediiiii ay bu doktorlarda bir alem yaw biz bir resimden çözüyoz onlar koca makineden yanlış yorumluyor
Kızlar 3-4 gündür çok fena mide yanmalarım var. Yani sanki boğazımda acı bi su varmış gibi. Gaviscon yazdı sağlık ocağındaki doktor.Fakat kenndi doktorumu arayıp sormadım. Sizlerin var mı mide yanmalarınız? Nasıl başa çıkıyorsunuz?
yok cnm yaaaa inatçı işteeeeeeeescorpimmmmmmmm Allahım yaaa belli olmadı mıhemaaaaann başka doktora gidin bari kızzz
bende cok ınatcıyımdır bencede farketmez cnm bende cok merak etmıyordum cınsıyetı hep saglıklı olsun dedım ama 2.cı olsa belkı merak ederdm ..
kız kırmızı pusette ne var yaa ben sevıyorum cok erkegede gıder kı. ben erkek olsa kırmızı gıydırırdım mutlaka bayılıyorum kırmızıyaaaaaeşin haklı cıdden valla bak cok yakısıyor bebıslere kırmızı
kızlar bu bebek ne zaman yukarı çıkacak acaba...
benim halen göbek deliğimin bir karış altında oynuyo..
dr. yukarı çıkınca çok rahatlayacaksın ,ne bel ne kasık ağrın kalacak,çabuk yorulmayacaksın dedi..
bekle bekle halen aşağıda kuzucuk..
o rahat günler ne zaman acaba bilen varmı :)
nehar benim dr. da gaviscon verdi canım..rahatlıkla içebilirsin..
canım benim de gecen hafta 3-4 gün sürdü ozellikle aksamları cok kotuydum sanki asit içmiş gibi geri geliyordu. doktor renie surup verdi ama ben içmedim o aksma tekrar olmayınca. sonradan anladım ki yegenimin aldıgı cipsten bikaç tane almıştım canım cok isteyince. kardeşim uyarmıstı baharatlı yeme miden kotu olur diye ama dinlememiştim ondan olmuş demekki.
yediklerine dikkat et canım gecer inş ama geçmezse doktoruna soyle cunku sonuna kadar devam etmesin reflu olmasın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?