2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

canim ayrintilida ogrenirsin kesin dedi benim doktorum. benim de ayrintili carsamba...heyecanla bekliyorum. daha alisverise baslamadim tam belli olsun oyle baslarim diyorum ben de :)))

tatlııımmm erkek olursa bizim de YAĞIZ olcakkkkk

ay filizzz ben de yari karadenizliyim denizden babam ciksa yerim valla :)))) baliksiz da duramam daha dun marketten aldim balik 2 cesit bu hafta 2 aksam yerim diye. misiri da cok severim kan iste cekiyor

aynen eşimde aılesıde ole yaa balık olsun yeterkı hepsını yer ayrım yok ben hayret ıcınde bakıyorum onlara yerken benı gorsen eşim ayıklıyor catalla elıme dgmesın kokmasın dıye ole dıyorum hayatta elleyemem bıde yerden ekmegı basıyorum agzıma kokusunu duymuyum dıye vallaaaa mısırı bende severım ama karedenız yemeklerı guzel oluyor yaa bende sevıyorum...
aaa bakıyım canım netten bırr boyatcam bende ama esımde doguma yakın boyat bare dıyor 1 sefer boyat dıyor ay ne bılım kafam karıstı ıste .evet bu markayı daha oncede kaydetmısım gene bırı solemıs sanırımmmm en ıyısı bu yazmıslar topıkte bende kaydetmısım oleee

ayyyyyy genemı gostermedı valla senın bebısın cok edepli canımm
kırmızı alsın erkek bebeklerıde gıyer cok sevıyrm kırmızıyı ben

aynen bızımde ole cıkmazdayız arkadasım oda almakta ıstemıyorum bakınca ozenıyorumda
sepet alıcaktım teyzem verırım ben dedi yatamıyor zaten dedi 3 6 ay anca yatıyor dedi.
ondan sonrada besık alırım belkı dıyorum ama genede kararsızım
park yataklarda ablam cok rahat ettı ama cok egılmen gerekıyor ıste ondada bıraz zor oluyor

Kızlar 3-4 gündür çok fena mide yanmalarım var. Yani sanki boğazımda acı bi su varmış gibi. Gaviscon yazdı sağlık ocağındaki doktor.Fakat kenndi doktorumu arayıp sormadım. Sizlerin var mı mide yanmalarınız? Nasıl başa çıkıyorsunuz?

canim ayrintilida ogrenirsin kesin dedi benim doktorum. benim de ayrintili carsamba...heyecanla bekliyorum. daha alisverise baslamadim tam belli olsun oyle baslarim diyorum ben de :)))
ohh seninki yakınmış cnm..evet kesin sonuç ayrıntılıda..tai o makineler çok ileri düzeyde..artık hakkımızda hayırlısı..ne gelirse razıyız
yaaa sorma cnmm..yok yok edepli değil..anası gibi inatçı keçi benceeeeeohh iki inatçı ve iki akrep olarak çoook didişiris kız erkek farketmezzzzzz
aynen doktorumda kırmızı alırsın erkek te giyer dei
hatta kuzende kırmızı puset var ben tutturdum erkek olursa istemem diye..eşim diyo bak erkeğe de olurmuş kırmızı..hemen destek buldu kendine..
gerçi mantıklı düşününce de beğendiğim pusetler 750 falan..ne gerek var diyorum bi yandan da..bakalım inadım kırılır elbetttt:44::44::44:

bende cok ınatcıyımdır bencede farketmez cnm bende cok merak etmıyordum cınsıyetı hep saglıklı olsun dedım ama 2.cı olsa belkı merak ederdm ..
kız kırmızı pusette ne var yaa ben sevıyorum cok erkegede gıder kı. ben erkek olsa kırmızı gıydırırdım mutlaka bayılıyorum kırmızıyaaaaa eşin haklı cıdden valla bak cok yakısıyor bebıslere kırmızı

nehar benim dr. da gaviscon verdi canım..rahatlıkla içebilirsin..

Ay evet canım ya bitircek bu kararsızlık bizi Herkes farklı bişi söylüyo o anda da yatıyo kafama aa doğru diyolar diyorum. Kendi başıma kalınca yine çıkamıyorum işin içinden. Araştır araştır iyice başım döndü

kızlar bu bebek ne zaman yukarı çıkacak acaba...
benim halen göbek deliğimin bir karış altında oynuyo..
dr. yukarı çıkınca çok rahatlayacaksın ,ne bel ne kasık ağrın kalacak,çabuk yorulmayacaksın dedi..
bekle bekle halen aşağıda kuzucuk..
o rahat günler ne zaman acaba bilen varmı :)

aynen aynen bende senınle aynı fıkırdeyımm yaa bırı bısey dıoo aa evet haklısın dıom sonra gene vazgecıyorum
ben valla hıc arastırma yapmıyorum sozum var esıme zamanında arastır arastır delı oldum tedavı zamanında
bakalım bı sepet alırım teyzemden sonra 6 aydan sonrada besık alırım dıyorum ne bılım kararsızım cok

cnm benmde orda pıtpıtlıyorrr bıdakı gtmemde sorucammmm bende bı sefer sordum olması gereken yerde dedi.

yok canım doktor bişey dememişti ben hep ruyalarımda kız gördüğümden ve kız hissettiğimden kız bekliyordum ama oğlusum geliyor:))

gerçi evlenmeden once bu yasıma kadar hep ilk bebeğim erkek olsun derdim dualarım kabul olmuş..

sağlıklı bir şekilde kavusalım da inşallah kız erkek farketmezdi zaten..

canım benim de gecen hafta 3-4 gün sürdü ozellikle aksamları cok kotuydum sanki asit içmiş gibi geri geliyordu. doktor renie surup verdi ama ben içmedim o aksma tekrar olmayınca. sonradan anladım ki yegenimin aldıgı cipsten bikaç tane almıştım canım cok isteyince. kardeşim uyarmıstı baharatlı yeme miden kotu olur diye ama dinlememiştim ondan olmuş demekki.

yediklerine dikkat et canım gecer inş ama geçmezse doktoruna soyle cunku sonuna kadar devam etmesin reflu olmasın inşallah.

herkese iyi aksamlar

nasılsınız kuzucuklarımız nasıl?

ben dinlemeye devam ediyorum ama kasıklarımda kalkınca hafif bir baskı hissediyorum elim karnımda geziyorum sanki tututucam duserse:)))

3 gun once yapılan progestreron iğnesinin yeri hala acıyor o tarafa yatamıyorum. boyle uzun surer mı bilen var mı?

bir de ben hala hiç bişey hisstmiyorum bakıyorum elimi koyuyorum ama yok yok bir pıt pıt bile yok(

badeecim benim de oğlum hala kasıklarımda inş tezz zamanda cıkarlar yukarı.

neharcım isim ben kendi kendime dusunup duruyorum eşim ne desem begenmiyor

eymen isminin anlamı cok guzel olabilir diyordum ama eşim begenmedi ki benim de nedense işte bu dediğim bi isim yok.

selim, ömer, mert, eymen,eren dusunduklerimin arasında. yagız ve yiğiti de istedim ama eşim yok dedi. bu gidişler buyuyunce kendi sececek ismini:)))

kız olsa secenek cok ama erkeklerde genelde klasik isimler var.

diyom ya inatçıyım..o an inadım tuut işte..yavaş yavaş açılırım..sonra bakmışın oğlansa da kırmızı pusette

canim benim de gobek deligimin altinda oynuyor ayni senin dedigin gibi ben de kendi kendime benim ki asagida mi duruyor diye dertleniyordum

nehar benim dr. da gaviscon verdi canım..rahatlıkla içebilirsin..

Teşekkür ederim kızlar. Bu ara fazla acı yedim. Bi de memleketim Adanamdan şalgam gelmiş nasıl içmemmm Sonra da böyle çekerim acısını işte Doktorumu aradım, Renine suspansiyon alabilirsin,gaviscon da olur dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…