saçların sarı seninde dipler çıktı değilmineyapıyorsun boyadınmı bende düşünüyorum yaa olmuyo böyle psikolojim bozuldu ben normalde kapalıyım ama tabi evde bide benim saçlar balimden aşağıda iyice çıkarsa dipler vay halimeee
hemde nasıl orda gene uzun haliii suan daha kısa ve dıplerım resmen ındı yarıyaa 3 renk var kafamda
benımde boyatasım var ıste su mılletın boyatma aman aman demesı benım sınırımı bozuyor BAZEn annem ablam hepsı boyatma dıyor dr kesınlıkle ıstedıgın zaman ıstedıgın sıklıkta boyat dedı dedım ama kımyasal varmıs bıtkıselde bıle sen kuafore deıl dr olan benım bana sor dedıben boyatcam eşimde boyat dıyor zaten
Kizlar 3lu test sonuclari ne kadar sure sonra cikiyor.ona gore doktorumu sıkıştırayım.
ya benim çevremde birkaç arkadaşım var hepsi boyattı nebilim bende boyatıcam yaa kafamın dışıyla karnımın içindekinin ne alaksı var sanki aman kestirme aman boyatma çok alakasız geliyo aslında
canımm cok teşekkür ederim.. aslında mükemmel bir duygu. hakikaten tarifi imkansız. bir yanı hep risk biliyorsun ama hissettiğiniz sevgiyi 3 kat hissetmek de bir o kadar farklıamiiin inş sağlıkla kucağıma alırımm...
ınan agzı olan konusuyor mıllet dr kesıldı basımıza zaten zaten ben kı ben cok pıpırıklı ınsandelırıyyorum olumsuz bısey duydum mu eyvah o gece ne uyku var nede evde huzur esımın beynını yıyom
dr guvenmek lazım en ıyısı ınan ! bana boyat dedı ve cevremde arklarım var hamıle 2 kız boyattı gıttı hıcte bısey olmadı
ya benim çevremde birkaç arkadaşım var hepsi boyattı nebilim bende boyatıcam yaa kafamın dışıyla karnımın içindekinin ne alaksı var sanki aman kestirme aman boyatma çok alakasız geliyo aslında
canim ben dun gittim dayanamadim yari-kalici,amonyaksiz bitkisel boya aldim ve boyadim. normal kalici boya gibi kapatmadi butun beyazlarimi ama genede sacimda bir butunluk sagladi,3 renk olan kafam biraz daha normale dondu. doktorum 1 ay once artik boyatabilirsin demisti ben gene de 1 ay bekledim ve yari kalici bitkisel aldim az da tuttum kafamda. dedigim gibi beyazlarimi tam kapamadi amonyaksiz fln oldugu icin ama daha bakimli durdu.
kızlar bugün kontrolümüz vardı. bebişlerin cinsiyetlerini öğrendik. ikiz kız bebişler geliyorrr. öyle istiyordum zaten çok şükür rabbim gönlümdekini verdi. darısı cinsiyet öğrenmeyenlerin başına. filizcim listeye kaydedebilir misin?
kızlar bugün kontrolümüz vardı. bebişlerin cinsiyetlerini öğrendik. ikiz kız bebişler geliyorrr. öyle istiyordum zaten çok şükür rabbim gönlümdekini verdi. darısı cinsiyet öğrenmeyenlerin başına. filizcim listeye kaydedebilir misin?
ayy bıan esım ve kaynanam geldı gozumun onune karadenızlı eşim benım ve denızden ne cıkarsa yer okadar cok sevıyolarkı balıgııı hayretler ıcınde kalıyorummmm onlar yerken tatlım yaaa ..sen neresı karadenızın
aa bak hıc denemedım dereotunu? cok guzel olur bana dr maydonuz ye dedi roka ye dedi yesıl olan sebzelerı ye dedı ama maydonuzu yemıyorum bende korkuma dusuk yapar vs vs dedıler amannnnnnnnn mılletten duyduklarımız işşşteeeee ama ınsanıda korkutuyorrr
canım benım sacım sarı nasıl kendım boyucam ki
markası nekı bulabılırmıyım acaba burda alıp kendım kuaforde boyatabılırım tek renk oda olabılır
canım ınsallahhh ayrıntılı ultrasyonunda guzel cıkar guzel sonuclarla gelırsınnnnn dualarım senınle
Merhaba kızlar, sabahtan beri sokaklardayım eve yeni düştüm canım cıktı. Bu aralar kasık ağrılarım çok arttı okuduğum kadarıyla genelde herkezde var sanırım. Bugun keçeden süsler yapmak için keçe alıyım dedim esnaflık ve iş ahlakı diye bir şey kalmamış ilk bir dükkana girdim metresi ne 7,5 lira dedi birde bu simit strafodan kapı süsleme aparatına 15 dedi 2. Dükkana girdim ağzım açok kaldı keçenin metersi 6 lıra o kapınsüsü de 7,5 lıra yuhh dedim bu kadar olmaz aynı ürün aynı semtte rezillik zaten o tuhafıyede gerçekten ahlaksızmıl tutturabildiğina herkez biliyor tabi ben hariç.helal kazanç diye bir şey yok yani.
kızlarrr bişeyyy soracağım selammlarrr ya doktora gidiyorum soruyorum normal diyor ama benim kasıklarım da ağrı oluyor ya batma şeklinde falann sizde de oluyor mu arkadaşlar böyle şeyler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?