kızlar bu bebek ne zaman yukarı çıkacak acaba...
benim halen göbek deliğimin bir karış altında oynuyo..
dr. yukarı çıkınca çok rahatlayacaksın ,ne bel ne kasık ağrın kalacak,çabuk yorulmayacaksın dedi..
bekle bekle halen aşağıda kuzucuk..
o rahat günler ne zaman acaba bilen varmı :)
herkese iyi aksamlar
nasılsınız kuzucuklarımız nasıl?
ben dinlemeye devam ediyorum ama kasıklarımda kalkınca hafif bir baskı hissediyorum elim karnımda geziyorum sanki tututucam duserse:)))
3 gun once yapılan progestreron iğnesinin yeri hala acıyor o tarafa yatamıyorum. boyle uzun surer mı bilen var mı?
bir de ben hala hiç bişey hisstmiyorum bakıyorum elimi koyuyorum ama yok yok bir pıt pıt bile yok(
badeecim benim de oğlum hala kasıklarımda inş tezz zamanda cıkarlar yukarı.
neharcım isim ben kendi kendime dusunup duruyorum eşim ne desem begenmiyor
eymen isminin anlamı cok guzel olabilir diyordum ama eşim begenmedi ki benim de nedense işte bu dediğim bi isim yok.
selim, ömer, mert, eymen,eren dusunduklerimin arasında. yagız ve yiğiti de istedim ama eşim yok dedi. bu gidişler buyuyunce kendi sececek ismini:)))
kız olsa secenek cok ama erkeklerde genelde klasik isimler var.
selam canım..nasılsın işe başladın dımı yorma kendını canım cok fazla kız eklemıstım resmımı avatara arkadas cok merak edıyordu facesıde yokmus kıramadım ama kaldırdım hemenBebisler annisler selam olsun hepinize ..
Gecmisi ancak bitirebildim ..
Gecen hafta calisamamistim , namissiz is arkadaslarimda yigmislar benim dosyalari masaya ...
Mavigul cok gecmis olsun canim aklina kotu seyler getirme lutfen
Diloylom sanada gecmis olsun ..
Nesle merak etmistim canim seni yazmisin :)
Ozlmalpr :) hosgeldin canim ugra sIk sIk nerak ediyoruz :))
Filiz nerede foton kiz ??
Skorpion iyilestinmi canim ??
Herkeslere selam
Bebisler annisler selam olsun hepinize ..
Gecmisi ancak bitirebildim ..
Gecen hafta calisamamistim , namissiz is arkadaslarimda yigmislar benim dosyalari masaya ...
Mavigul cok gecmis olsun canim aklina kotu seyler getirme lutfen
Diloylom sanada gecmis olsun ..
Nesle merak etmistim canim seni yazmisin :)
Ozlmalpr :) hosgeldin canim ugra sIk sIk nerak ediyoruz :))
Filiz nerede foton kiz ??
Skorpion iyilestinmi canim ??
Herkeslere selam
herkese iyi aksamlar
nasılsınız kuzucuklarımız nasıl?
ben dinlemeye devam ediyorum ama kasıklarımda kalkınca hafif bir baskı hissediyorum elim karnımda geziyorum sanki tututucam duserse:)))
3 gun once yapılan progestreron iğnesinin yeri hala acıyor o tarafa yatamıyorum. boyle uzun surer mı bilen var mı?
bir de ben hala hiç bişey hisstmiyorum bakıyorum elimi koyuyorum ama yok yok bir pıt pıt bile yok(
badeecim benim de oğlum hala kasıklarımda inş tezz zamanda cıkarlar yukarı.
neharcım isim ben kendi kendime dusunup duruyorum eşim ne desem begenmiyor
eymen isminin anlamı cok guzel olabilir diyordum ama eşim begenmedi ki benim de nedense işte bu dediğim bi isim yok.
selim, ömer, mert, eymen,eren dusunduklerimin arasında. yagız ve yiğiti de istedim ama eşim yok dedi. bu gidişler buyuyunce kendi sececek ismini:)))
kız olsa secenek cok ama erkeklerde genelde klasik isimler var.
NE GUZEL VALLA bende hıc gocunmam ablamdan kalsa keske dıyorum ama onunda 2 bebısı vardı baya
canım gormedım ben gorsem yazarımmmm bıdaha yazarsan eklerım lısteye canımm kusura bakmaaaa
biz beşiğin kenarlarını kesip benim yatağın yanına bitiştirdik1 yasında ayırmayı dusunuyorum ben yada daha erken yoksa hep bızım yanımızda yatmazmı ablamın cocugu hala ablamla yatmak ıstıo ayrmadı cunku ondan korktum bırazda 3 yasında buarada:))
bende ıste bakınca ozenıyorum yok alıyım dıyorum sonra eşimle konusuyorum vazgecıyorum
bende beyazı cok severım beyaz dusunum ya beyaz pembe karısık yada sadece beyaz
bizim sağlık ocağındada yok ultrason, maşallah oğluna bu arada :)Sağlık ocağına gittim ilaç yazdırmak için, gitmişken de bal kabağımı gördüm. Oyyyy ne güzel oynuyodu, en son da bi güzel bize dönüp uyudu, tıpkı babası gibi bi yatış pozisyonu aldı kurabiyemMaşallah oğluşuma delikanlı olmuş teyzeleri
Kurban olurum onu verene. Rabbim herkese yaşatsın bu mutluluğu
merhaba hanımlar size bişey soracağım; 19. haftamdayım tam olarak, zaman zaman göbek deliğimin üstünde dışarıdan da görülen atışlar var sizce bebek orada mı? ve bu atışlar yaklasık 1 saat sürüyor :26: en son gecen çarşamba oldu bidaha gene tık yok bu atışlar bebek atışı mı oluyor yani anlayamıyorum ayrıca bebiş okadar yukarıda mı şuan
tamam canım eklerım sımdı cınsıyet kesınlesınce eklıyım ıstersen?kusur olurmu canım ne demek, benim ikinci hamileliğim, sat 17 şubat tahmini 24 kasım, erkeğe benziyor dedi ama kesin değilmiş, rüyalarımda hep kız görüyorum bu arada
biz beşiğin kenarlarını kesip benim yatağın yanına bitiştirdik
bak resim eklerim, 2 yaşına kadarda bol bol emdi kuzum, emzirmeyi kestikten beri ayrı yatıyor
tavsiye ederim hepinize, geceleri hiç kalkmadan emzirdim
kusur olurmu canım ne demek, benim ikinci hamileliğim, sat 17 şubat tahmini 24 kasım, erkeğe benziyor dedi ama kesin değilmiş, rüyalarımda hep kız görüyorum bu arada
biz beşiğin kenarlarını kesip benim yatağın yanına bitiştirdik
bak resim eklerim, 2 yaşına kadarda bol bol emdi kuzum, emzirmeyi kestikten beri ayrı yatıyor
tavsiye ederim hepinize, geceleri hiç kalkmadan emzirdim
bizim sağlık ocağındada yok ultrason, maşallah oğluna bu arada :)
cinsiyetleri öğrenenlere hayırlı olsun kızlar
Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin
semizotu salatasını yarın denicem bu arada :)
gobek delıgının orda aort damarı var canım o pıt gıbı atıs varsa eger aort damarının atısıdır .benımde atıyor orda bebek okadar yukarda olmaz cunku
gobek delıgının 2 3 parmak altında dıye bılıyorum ben suan bebek
aynen aynen bende senınle aynı fıkırdeyımm yaa bırı bısey dıoo aa evet haklısın dıom sonra gene vazgecıyorum
ben valla hıc arastırma yapmıyorum sozum var esıme zamanında arastır arastır delı oldum tedavı zamanında
bakalım bı sepet alırım teyzemden sonra 6 aydan sonrada besık alırım dıyorum ne bılım kararsızım cok
benım kasıkalrda atıyor o pıtlar gobek delıgımın ordADA atıyor ama o aourt damarı ayırt edılıyor yaniyaaa ozaman ben de yok yere seviniyorum bebiş burda atıyor diye hey allahım
Bende alırsam bu takımı alırım diye düşünüyorum. Hatta Lale Devrinde de bu takımı kullanıyorlarmışÜzerinde stickerlarla göndermeseler çok iyi olurmuş aslında. Normalde çok pahalı bebek odalarının fiyatları 2500 den başlıyor 5000 TL ye bile bebek odaları var. Bu 950 - 1000 TL civarı. O kadar fazla para vermeye gerek yok diye düşünüyorum. Sonuçta biraz büyüyünce beğenmicek kerata Kesin şu Çilek mobilyanın arabalı yatağını ister
Eki Görüntüle 732146
Sonradan bu şekilde olabiliyor.
Eki Görüntüle 732148
bencede gerek yok canımmm bu nerede pekı markası ne?
cılek cok pahalı yaaaa ama o arabalı yataklardan merınostada vardaha uygundur mutlaka
ablamında boleydı suan 10 yasında hala yatıyor kızı baya buyuk yatak oldu onunkı
Dinazor Mobilya diye geçiyor canım. İnternette gördüm bunu ben yakından hiç görmedim o yüzden iyimidir bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?