avent göğüs kalkanı var, benim kopçak kadar yara olmuştu oğluşta, acıdan emziremiyordum, çok faydasını gördüm, pahalı falanda değil, ucu biberon ağzı gibi, göğsünün ucuna takıyorsun, sanki biberonla anne sütü emiyormuş gibi oluyor :)tamam canım eklerım sımdı cınsıyet kesınlesınce eklıyım ıstersen?
aa eklesene resım cok ıyı olur .benım gogus ucum hıc yok bebegı emzırmekte cok zorlanıcamm o yuzden sanırım emmez gıbıme gelıo
parmaklıkları varya onları kesti eşim bir tarafını bizim yatağa dayadık işte, 2 yaşından sonra çaktı onları eski haline getirti iştecANIM BUNU BILIYORUM normalde satıs fıyatı oldukca pahalı sanırım bı arkadasımız bunu alıcaktı aslında cok cok ıyı bu ama nasıl yapıcaz kı besıgı kesıp
kesinlikle ben olsam çatlardım hatta biz çatladık burdaaascorpimmmmmmmm Allahım yaaa belli olmadı mıhemaaaaann başka doktora gidin bari kızzz
canım bende de aynı durum var, hep sol kasığımda oynuyo ama son 1-2 gündür daha yukarda sanki. Bugün de ultrasonda bakarken eskiye göre daha yukarı baktı, şöyle göbek deliğimin 3-4 parmak altından baktı yani. eskiden resmen özel bölgeye yakın yerden bakıyolardı.
Bi de ben artık çorap giyerken ve ayakkabı bağlarken acayip zorlanıyorum resmen nefesim kesiliyor gibi oluyorum. Hiç dikkat etmiyorum bu konuda kendime
Nasıl bulamazsın canım erkek ismi çok bende kıza isim yakıştıramıyorum..
Gelincik koyucam en sonunda kız olrsa..Narin ve çok güzel bir çiçek bayılıyorum gelinciğe.
Musab ismi çok güzel anlamıda çok güzel Emin de güzel Yiğit güzel Yasir ismide güzel daha varda aklıma gelmedi :)
Bizim erke olursa Ali kısa bi isim ekide olmıycak..
kesinlikle ben olsam çatlardım hatta biz çatladık burdaaa
canım ben iki hamilelik yaşadım ikisindede görmediğim şeyleri bunda gördümsağıma soluma bile rahat dönemiyorum aniden sanki bıçak saplanıyor bende bir anlama veremedim:44:kasık ağrılarım oluyor falan
kizlar bir sorum var 19+2 yiz bugun ve zayif biriyim normalde. 44 kiloydum ve simdiye kadar 5 kilo aldim sanirim, sizin nasil? dr ne diyor ben trde deilim de ondan soruyorum
Bende 18inci haftama girdim fakat hala cinsiyetini bilmiyoruz, 20. Haftamda ogrenicez insalllah,
Kiz ise isim hazir fakat erkek ismi bulamadik henuz? Kuzey dusundum alternatif , ve sizin isim tercihleriniz nelerdir?
marifetli ablam hoş geldın kuzunun ceyiz takımımlarını da yapmışsındır artık
günaydın güzel anneler ve kuzuları ya bende oğlumu tam olarak hıssedemıyorum ve hissedenlere cok ozenıyorum bende nıye bırsey yok basda o pıtpıtlar vasr gıbıydı sımdı yok doktorda hazıran sonunda baslarsın sımdı mumkun degıl diyor akrabalr soruyo canlandımı dıye :) HALK ARASINDA BOYLE BIR TABIR VARDIR YA hıssetmen lazm felan dedıler benmı anlamıyorum acaba
günaydın kızlar bende dün kasıklarımda ağrı yüüznden akşam doktora gittk tabi nöbetçi başka doktor vardı baktı bebişimize kız oldugu bu doktor tarafındanda tescillendii :)) ölçtü biçti 4 gün önden gidiyo şuan 400gr olmuş dedi ama bence bi yanlışı varı biraz iri bi bebek maşallh dedi ama genede yanlışı vardı :)) normalde bu haftada bu grmda olamaz sanırımm :)) ağrılarım için idrar tahlili yaptırdı bol lökosit çıktı herzmanki gibi:)) bu aksamda kendi doktorum nöbetçi ona gidicem o görücek bakalım şuı idrar yolu iltihabına ne çözüm bulcaz artıkk :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?