2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
avent göğüs kalkanı var, benim kopçak kadar yara olmuştu oğluşta, acıdan emziremiyordum, çok faydasını gördüm, pahalı falanda değil, ucu biberon ağzı gibi, göğsünün ucuna takıyorsun, sanki biberonla anne sütü emiyormuş gibi oluyor :)

cANIM BUNU BILIYORUM normalde satıs fıyatı oldukca pahalı sanırım bı arkadasımız bunu alıcaktı aslında cok cok ıyı bu ama nasıl yapıcaz kı besıgı kesıp
parmaklıkları varya onları kesti eşim bir tarafını bizim yatağa dayadık işte, 2 yaşından sonra çaktı onları eski haline getirti işte
şimdi kasımda gene kesicez çok rahat oluyor çünkü hiç kalkmıyorsun gece yanında üstümü açılmış, acıkmışmı hep yanında mis kokusu :)

ben çalışıyordum ozaman ve gece çok sık kalkıyordu benim kuduruğum, bütün gece uykusuz birde sabah işe git, iki defa çocuğu düşürdüm yanıma almışım emzirirken uyumuşum çocuk pat yere ama uykum nerdeyse sıfırdı ne gece ne gündüz, çok ağladım yavruma
bakamıyorum diye eşim sonra öyle kesti yanımda yatıyor gibi oldu, çok rahat ettik

scorpimmmmmmmm Allahım yaaa belli olmadı mı hemaaaaann başka doktora gidin bari kızzz
kesinlikle ben olsam çatlardım hatta biz çatladık burdaaa

canım ben iki hamilelik yaşadım ikisindede görmediğim şeyleri bunda gördümsağıma soluma bile rahat dönemiyorum aniden sanki bıçak saplanıyor bende bir anlama veremedim:44:kasık ağrılarım oluyor falan

Nehar canim benim ayni senin gibi, hep solumda hissediyorum. biraz daha yukari cikti basa gore tabii, dedigin gibi baslarda ozel bolgeye yakin bakardi simdi daha yukari bakiyor ama Badezuzum'un dedigi gibi gobek deliginin altinda hale, 3 parmak falan...

Selayhus saol canim :)) serserilikten giremedim, disardaydim hep DD

canim benim en yakin arkadaslarimdan birinin ismi Gelincik.. valla lisenin en guzel kiziydi :))

çok mu nazlı bu oğluşlar anlamadım ki erkeğin de nazlısı hiiiççç çekilmez :))

Son düzenleme:
kizlar bir sorum var 19+2 yiz bugun ve zayif biriyim normalde. 44 kiloydum ve simdiye kadar 5 kilo aldim sanirim, sizin nasil? dr ne diyor ben trde deilim de ondan soruyorum

kizlar bir sorum var 19+2 yiz bugun ve zayif biriyim normalde. 44 kiloydum ve simdiye kadar 5 kilo aldim sanirim, sizin nasil? dr ne diyor ben trde deilim de ondan soruyorum

canım kilon normal. 3-6 arasında alınabilir bu haftalarda. ben de 18+1 oldum ve 2,5 kilo almışım, ama bu haftayı 3 le kapatırım heralde doktorum bişey demedi, çünkü takip ediyorum ben de normal yazıyor her yerde

Bende 18inci haftama girdim fakat hala cinsiyetini bilmiyoruz, 20. Haftamda ogrenicez insalllah,
Kiz ise isim hazir fakat erkek ismi bulamadik henuz? Kuzey dusundum alternatif , ve sizin isim tercihleriniz nelerdir?

Son düzenleme:
Bende 18inci haftama girdim fakat hala cinsiyetini bilmiyoruz, 20. Haftamda ogrenicez insalllah,
Kiz ise isim hazir fakat erkek ismi bulamadik henuz? Kuzey dusundum alternatif , ve sizin isim tercihleriniz nelerdir?

bizde de erkeğe isim tamam dı ama kızımız olacakmış ama biz kız ismi bulamıyoruz böyle biraz farklı anlamıda güzel olsun istiyorum zümra ya karar vermiştik ama eşimin bir arkadaşının kızının adıymış söylemez olaydım soğudu adam isme şimdi hiç bişey yok aklımızda kara kara düşünüyoz valla

Uzun suredir gorusemiyoruz ama cok yoğunuz Kizlar bu sunnet isleri zormus hele hamisken :))
Hepinizi cok özledim su yoğunluk bir bitse yine görüşsek
Umarim hepiniz iyisinizdir her sey yolundadir bebisler ve annelerini cok cok öptüm Rabb'ime emanet olun
Fırsat bulursam yine ugrarim

Benden özetler :))

Bebis büyüyor artik iyice kiprasiyor kızım beni hoplatiyor arada
Yarin kontrolum var yine heyecan var her seferi ayniyim
Ufak tefek alışverişlere basladik , sirin seylerimiz var artik bu arada bir battaniye , bir hırka , bir Yelek ordum :))
Evde telas had safada oturma gurubu değişti , her yer temizlendi , perdeler yikandi , dolaplar cekmeceler elden gecti , sunnet kıyafetleri alındı , yeni yatak takımları , oda susleri , kapı süsleri , Mevlüt malzemeleri alindi koşturup duruyoruz esimle
Hafta sonu mipi kesimi var Rabbim hayirlisiyla atlatmamıza yardim eder insallah
Sonraki cuma yemek , sonraki cuma Mevlüt darisi tum oğlan annelerinin basina
Bu arada hamis kıyafeti bulamadım sunnet icin moralim bozuk ya niye bizim icin sık seyler yapmıyorlar ama aramaya devam :))

Hepinizi cok cok optummmmmm

marifetli ablam hoş geldın kuzunun ceyiz takımımlarını da yapmışsındır artık

Hemen kaçırayim diyordum seni gordum çevap yazmadan olmazzzzz
Vallaha bu ara dokturuyorum kafamı ona buna takmayayım diye bir suru uğras edindim simdi sünnetle çakisti uğrayıp duruyorum
Seni ve kızını oğlunu cok cok opuyorum

günaydın güzel anneler ve kuzuları ya bende oğlumu tam olarak hıssedemıyorum ve hissedenlere cok ozenıyorum bende nıye bırsey yok basda o pıtpıtlar vasr gıbıydı sımdı yok doktorda hazıran sonunda baslarsın sımdı mumkun degıl diyor akrabalr soruyo canlandımı dıye :) HALK ARASINDA BOYLE BIR TABIR VARDIR YA hıssetmen lazm felan dedıler benmı anlamıyorum acaba

hamilelik takviminde bile daha geçenlerde yazdı artık hissetmeye başlayabilirsiniz diye bence normal yani , ben geçen hafta düğüne gittim benim zilli oynak olacak galiba ondan beri sadece bir yerde toplanıyo ordan bir kayıyo bazen onu hissediyorum o pıt pıt olayını hiç farketmedim, birde genelde yemek yediğinde hissediyo millet benim ki açken huzursuz sabahları erkenden toplanıyo bir yere onla uyanıyorum genelde solumda ama belirgin sert hareketler hissetmiyorum, birde doğal olarak hissedermiyim diye elim göbeğimde oluyo gayri ihtiyari en iyi hissetme yöntemi sırt üstü yattığında oluyo biliyorsundur benim ki rahat göbekten 4 parmak aşağıda oluyo yukarıda hiç hissetmedim ....

günaydın kızlar bende dün kasıklarımda ağrı yüüznden akşam doktora gittk tabi nöbetçi başka doktor vardı baktı bebişimize kız oldugu bu doktor tarafındanda tescillendii :)) ölçtü biçti 4 gün önden gidiyo şuan 400gr olmuş dedi ama bence bi yanlışı varı biraz iri bi bebek maşallh dedi ama genede yanlışı vardı :)) normalde bu haftada bu grmda olamaz sanırımm :)) ağrılarım için idrar tahlili yaptırdı bol lökosit çıktı herzmanki gibi:)) bu aksamda kendi doktorum nöbetçi ona gidicem o görücek bakalım şuı idrar yolu iltihabına ne çözüm bulcaz artıkk :))

günaydınlar hastalara geçmiş olsun .benimde sırtım çok ağrıyor ama alt tarafları nasıl yatacağımı şaşırıyorum o tarafa dönsem olmuyor bu tarafa dönsem olmuyor. bizde daha cinsiyetimizi öğrenemedik ama başta kesin kız deildi sonra başka dr erkek dedi.bence kordonu gördü. yoksa kesin erkeğin kız gibi görünmesi imkansız hadi kordonu görüp erkek zannedilmesi normal ama kız kızdır. bencee 3. b dra mı gitsem

gunaydın mınıs annlerı400 gr da bır yanlıslık olabılır bence canım yaa.belkı de tombıs kuzun olur dogrudur.az buyusun tombıs bacaklarını ısırırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…