kızlar aranızda tetonoz aıssı olan varmı ben de yaptırcam ama kaçıncı haftada yapdırsam bılmedım ben sağlık ocağında ebem ve doktorumdan hıc memnu degılım degıstırıcem valla hıcbırsey demiyorlar ınsana
kızlar aranızda tetonoz aıssı olan varmı ben de yaptırcam ama kaçıncı haftada yapdırsam bılmedım ben sağlık ocağında ebem ve doktorumdan hıc memnu degılım degıstırıcem valla hıcbırsey demiyorlar ınsana
öncelikle bütün anne adaylarına merhaba..Biz kuzumla biraz geç kaldık sanırım:) bizi de alın aranıza..konuyu en baştan açtım okumak için ama baktım ki o kadar çok anniş adayımız varki baş edemedim.Direk dalayım dedim :) Allah nasip ederse bende kasım annesi olacağım inşAllah..
canım 2 doz olcak sanırım, ilki 20. haftalarda,diğerini bilmiyorum. Ben aslında 2009 yılında 2 doz yaptırmıştım ama ebem yine 2 doz daha yapalım dedi. Dooplere gidince doktoruma sorcam ona göre vurulcam. sen de önce bi doktoruna danış kuzum..
Bana sağlık ocağımdaki hemşire 22. haftada demişti canım.
20. Haftaya girince birini oluyorsun bir ay sonrada diğeriymiş benim ebe öyle demişti benimkilerde arayıp sormuyo ama başta demişti böyle , ben hatta nereye gittiğimi sordu özele gidiyorum diye mi böyle acaba diye düşündüm , gerçi o zamana kadarda sağlık ocağıyla işim olmadı hiç , ben 19+3 te gitcem gelecek pazartesi yani .....
canım 2 doz olcak sanırım, ilki 20. haftalarda,diğerini bilmiyorum. Ben aslında 2009 yılında 2 doz yaptırmıştım ama ebem yine 2 doz daha yapalım dedi. Dooplere gidince doktoruma sorcam ona göre vurulcam. sen de önce bi doktoruna danış kuzum..
☞ BebeShop - Bebek, Bebek Giyim, ocuk Giyim, Bebek Kyafetleri, Uyku Tulumu, Bebek Ayakkab, Chicco, Andywawa
kızlar hastane çıkışı almadıysanız cıcconun urunlerı cok uygun geldı gozume bı bakın ıstersenız
hoşgeldın
geç kalmıs sayılmazsın ne de olsa daha 4-5 ayımız var
bebişinin cinsiyeti belli mi
Allah sağlıklı sıhatli analı babalı hayırlı bır evlat nasıp etsın inşallah
☞ BebeShop - Bebek, Bebek Giyim, ocuk Giyim, Bebek Kyafetleri, Uyku Tulumu, Bebek Ayakkab, Chicco, Andywawa
kızlar hastane çıkışı almadıysanız cıcconun urunlerı cok uygun geldı gozume bı bakın ıstersenız
teşekkürler kızlar bende sağlık ocağımı degıstırıcem sonunda
bende hastane çıkışalrını çok sevdim biz halaaa hiç bişey almamaya kararlıyız. ama abzen alsammı diyorum sonraaa aman kalabalık etmesin ayrıca şuan yaz çocukları için var genelde kış bebeleri için pek bişey yok geçen yıldan kalanlar.ama battaniye başladım koza ip denilen iplerden aldım mor ve krem rengi .erkeğede gide kızada
bende senin gibiyim..ama sonra biraz daha geçsin diyorum kendi kendime :) battaniye konusunda kolay gelsin canım büyük olduğu için zor olur inşAllah çabuk biter..Bizim babannemiz biraz aceleci hem kıza hem erkeğe gidecek ortak renkten(krem rengi) bitirmiş bile :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?