2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Merhaba kızlar, dün erken çıktım formdan çok ağrım vardı ve artık çok çabuk yoruluyorum. Keçe işinin bende acemisiyim ben şimdi netten istediğim şekillerin şablonlarını bulup çıkartmaya çalışıcam sonra güzelce kesip keçenin üzerine koyup şekli çıkartıcam bazıları elde de dikiyor ama benim nette beğendiklerim makinede dikilmiş bende teyzem de makine var ona götürüp içlerine boncuk elyaf koyup diktiricem silikon tabancası da lazım ufak ayrıntıları yapmak için mesela oynayan göz de aldım onları falan onla yapıştırıyosun bakalım becerebilecekmiyim yapınca foto koyarım bakalım ne zaman biter. İlk kapı süsü yapıcam sonra iyi becerirsim bebek şekerlerini de yapıcam .

selam kızlar hepinize
uzun süredir ne yazma ne okuma fırsatı bulamıyordum, biraz şimdiki halimden bahsedeyim de benden de haberiniz olsun.
şuana kadar 5 kilo aldım, çok iştahlı değilim ama damağıma göre bir şey buldumu da affetmiyorum hani :))
hala süt içemiyorum ama ayran yoğurda başladım...çok sağlıklı beslendiğimi söyleyemem ama en azından çeşitlilik yapmaya çalışıyorum..
3lü ve 4lü yü yaptırmadık. 10 temmuzda detaylı ultrason için gün aldık onu bekliyoruz.
sizlerde ne var ne yok?

Merhaba herkese.Nasılsınız bakalım,ben haftasonu yaklaştıkça daha da mutluyum çünkü ailemi görücem biraz da kalıcam orda.Tatile gidemiyorum bari böyle değişiklik yapayım.

günaydın kızlarr ya ben her sabah ne giysem derdinden bıktım siz ne giyiyorsunuz nerden alıyorsunuz cici bici bi hamiş olmak istiyorum ama hiç güzel bişeyler bulamıyorum hep aynı bebekli tişörtler falan

Al benden de o kadar. Her sabah dolap bana bakıyo ben dolaba.Çalışınca giysi derdi çok kötü.İki tane pantolon almıştım evir çevir giyiyorum.Üstler gene oluyo da allahtan.Şöyle cici elbiseler giymek istiyoruım ben de ama tam 8 kilo alınca pek de hoş olmuyo kıyafetler. Dün biri 7 aylık varmısın dedi ya :))

o zaman hayırlı uğurlu olsun canım rahat rahat alışveriş yapabilirsin:) ben çok heyecanlıyım zaman geçmiyor.

kızlarrr sizlede paylaşmak istedim belki düşünenler olur .
ayrıntılı ultrason için normlde selimiyeye gidicektim 2li testimide orda yaptırmıstım cunku ama fiyat olarak 200 lira dediler ve sadece radyolog bakıyomus.
internetten koşuyolu kadın hastalıkları merkezi (jineped) die biyer buldum.Aradım ordada 200 lira ve doktoru Prof. Özay Oral daha önceleri zeynepkamil başhekimliği feln yapmış özgeçmişi bayağı dolu. burası biraz daha iyi gibi geldi .En son olarakta medipol hastanesini aradım 260 tl ssk lılara . 1 temmuz için gün istedim ama doktor izindeymiş en erken 8 temmuza gün verdiler. Medipolde hakan bey var bayağı iyi biriymiş sadece o yapıyomuş ayrıntılı ultrasonu cd le berber veriyomuş. bakalım prof. a mı gitsem yoksa hakan bey e mi bilemedim randevuyu aldım gerçi bakalım.

kızlar ben dün sormuştum ama cevap veren olmadı sanırım ya da ben görmedim.

ben 07 haziran cuma günü doktora gittim 2li temiz çıkmış elhamdülillah, 3lü için bişey demedi ama 4lüyü yapacağız dedi. (daha önce de 3lü önemli onu yapacağız demişti)
neyse 10 gün içinde kontrole gel dedi. ne için kontrole onu anlamadım.
sizce ne için?
salak gibi sormak da aklıma gelmedi, hep sonradan çalıştığı için kafam
bir de kontrolde ultrasona sokuyorlar mı bilginiz var mı?
özel hastane burası

Son düzenleme:

Benim de 3 lü testi yapmak için kan ver ve 10 gün sonra gel sonuçlara bakalım dedi. Seninki de tarama sonuçlarını değerlendirmek için çağırmıştır bence. Ultrasyona gerek olmadıkça sokmaz diye biliyorum. Sadece rutin aylık kontrollerde bakıyolar.

Canım hiçbir fikrim yok valla, benim de muayeneden sonra aklıma geliyo birçok şey , genelde unutuyorum sormayı, dr.unu arama şansın varsa ara sor bence.

Beleşe olmaz belkide kardeş indirimi yaparlar :))))1 koltuga 2 kişi oturursa sorun olmaz belli olmadı dimi daha cinsiyetleri, bir tanesi belli diye hatırlıyorum

ona da razıyım acil sponsor bulmalıyım. bez ve mama sponsorunu halledersem kardeş indirimi de istemem cinsiyetleri belli değil canım. kendi doktorum sadece tahmin yürüttü. rahatsızlandığım için gittiğim bi dr bir tanesi için erkek dedi ama güvenmem kendi doktorumdan duymadan.. perşembe gösterirlerse eger netlesicek inş..

Son düzenleme:

Amanın perşembeye ne kaldı şurda bebişlerin reklama çıkarsa bez ve mama masrafları tamamdır

Selamlar...artik cok az vaktim oldugu icin giremiyorum o yuzden sorularimi siralayacagim.
Seker yuklemesi yaptiran varmi.27 haziranda yaptiracagim ben.nekadar suruyor.ac gitmem gerektigini biliyorum.ayni gun detayli usg de yapacak.
Onceki kontrolumde 3 lu 4 lu test istemiyorum 2 liyi yaptirdin zaten demisti,tekrardan kan aldirmisti ogun anlamadim sonucumu aldigimda anladimki noral tup defecti risk saptamisi yapilmis kanda cok sukur problem cikmadi.

Bende 18inci haftama girdim fakat hala cinsiyetini bilmiyoruz, 20. Haftamda ogrenicez insalllah,
Kiz ise isim hazir fakat erkek ismi bulamadik henuz? Kuzey dusundum alternatif , ve sizin isim tercihleriniz nelerdir?

Ben İpek istiyorum yani hep kızımla konuşurken İpek kızım diyesim geliyor

ayrıntılı için olabilir, 17-18. haftalarda yapılıyor ayrıntılı ultrason

nasılsınız kızlar,
ben bugün bebişimi görmeye gidicem, inşallah cinsiyeti kesinleşir artık
yemeğimi yapıyorum şimdiden akşama geç döncez hazır olsun
görüşürüz

şeker yüklemesi glikoz şurubu içiriyorlar aç karnına, bir yarım saat bir saat bekliyorsun, sonra kandaki şeker düzeyine
bakıyorlar
ben 2li 3 lü hiçbirini yaptırmadım, çok ta bişey ifade etmiyor, çıkan sonuç bir olasılık sadece
zaten yaşım 34 yüksek çıkacak risk, boşuna ağlamak istemedim doğuma kadar

Amanın perşembeye ne kaldı şurda bebişlerin reklama çıkarsa bez ve mama masrafları tamamdır

pınar sütün reklamındaki üçüzlere rakip bizde içim suttemi oynatsak bebişlerii perşembe için de heyecan dorukta. ama niye bilmem cinsiyetleri umurumda değil. tek duymak istediğim hepsinin gelişimlerinin iyi olduğunu duymak.. ins ALLAHIM ins..

2 li 3 lu testlerin hicbiri tedaviye yonelik degil olasilik saptamasi sadece.yaptirilmadiginda vijdan yapilacak bir durum yok. Allah korusun olumsuz bir durum oldugunda bebegimiz hersekilde bzimle olacak diyorsak yaptirmaninda-yaptirmamaninda cok bir onemi yok.
Cevap icin tesekkurler.randevum 1 de o saate kadar ac bekliycem vayy canina yandik.

kızlar aranızda tetonoz aıssı olan varmı ben de yaptırcam ama kaçıncı haftada yapdırsam bılmedım ben sağlık ocağında ebem ve doktorumdan hıc memnu degılım degıstırıcem valla hıcbırsey demiyorlar ınsana

canım kan vermedim ki :) test falan yaptırmadı yani anlamadım.

Canım hiçbir fikrim yok valla, benim de muayeneden sonra aklıma geliyo birçok şey , genelde unutuyorum sormayı, dr.unu arama şansın varsa ara sor bence.

arasam da asla doktorla görüşemiyorum
ama gene de arayıp neden kontrole çağırdığını öğreneyim, onca yolu boşu boşuna gitmek istemiyorum 2 saniye için

canım benimki biraz geriden geliyormuş 87 cm. ufacık daha 14+2 çıkmıştı ultrasonda
ama belki de onun içindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…