Merhaba kızlar :) Bebek odalarından bahsedilmiş. Benimde kafam çok karışık. Boş odam var oda hazırlamak istiyorum bebeğime ama karar veremedim bi türlü. Dolap ve şifonyerini kesin alırım diyorum. Park yataklarda çok kullanışlı olduğu için almak istiyorum. E odasının takımı bozulmasın büyüyen yatağını alıyım diyorum bu seferde park yatak olunca ona gerek duyacağımı sanmıyorum. Eşimde diyo Yatak odasına park yatak büyük olur küçük sepet tarz beşiklerden alırız diyo. E onda da en fazla 6 ay yatıcak. Çıkamadık bi işin içinden hehehe
Bende keçeden bişiler yapmak istiyorum çok hoşuma gidiyor ama hiç bilgim yok ya nasıl yapıcazki. İnternette keçe alabileceğim bazı siteler buldum hobi keçeden alanlar olmuş fiyatıda uygun geldi 50*50 olanlar 1,50 TL. 100*100 olan ise 4 TL. Senin bi bilgin var mı canım yapılışı hakkında. Silikon tabancasına falan gerek var mı acaba? Yoksa sadece elde dikiş yeterli olur mu ki. ay çok heves ettim ya
günaydın kızlarr ya ben her sabah ne giysem derdinden bıktım siz ne giyiyorsunuz nerden alıyorsunuz cici bici bi hamiş olmak istiyorum ama hiç güzel bişeyler bulamıyorum hep aynı bebekli tişörtler falan
gunaydın canım daha önce hıç tahmınde falanda bulunmadı söylemedıde dun kız dedı kesınmı degısırmı dedım kesın dedı sanırım artık degışmez buyumuş çunku ekrana sıgmıyordu
Sıla canım sen 4 kişilik parası ödüycen dimi hahahah
ahh canım sorma.kimse bize acımıyo. bence yazıktır denilip belese girmemiz lazım amaa
kızlar ben dün sormuştum ama cevap veren olmadı sanırım ya da ben görmedim.
ben 07 haziran cuma günü doktora gittim 2li temiz çıkmış elhamdülillah, 3lü için bişey demedi ama 4lüyü yapacağız dedi. (daha önce de 3lü önemli onu yapacağız demişti)
neyse 10 gün içinde kontrole gel dedi. ne için kontrole onu anlamadım.
sizce ne için?
salak gibi sormak da aklıma gelmedi, hep sonradan çalıştığı için kafam
bir de kontrolde ultrasona sokuyorlar mı bilginiz var mı?
özel hastane burası
ben 07 haziran cuma günü doktora gittim 2li temiz çıkmış elhamdülillah, 3lü için bişey demedi ama 4lüyü yapacağız dedi. (daha önce de 3lü önemli onu yapacağız demişti)
sizce ne için?
özel hastane burası
Beleşe olmaz belkide kardeş indirimi yaparlar :))))1 koltuga 2 kişi oturursa sorun olmazbelli olmadı dimi daha cinsiyetleri, bir tanesi belli diye hatırlıyorum
ona da razıyımacil sponsor bulmalıyım. bez ve mama sponsorunu halledersem kardeş indirimi de istemem cinsiyetleri belli değil canım. kendi doktorum sadece tahmin yürüttü. rahatsızlandığım için gittiğim bi dr bir tanesi için erkek dedi ama güvenmem kendi doktorumdan duymadan.. perşembe gösterirlerse eger netlesicek inş..
Bende 18inci haftama girdim fakat hala cinsiyetini bilmiyoruz, 20. Haftamda ogrenicez insalllah,
Kiz ise isim hazir fakat erkek ismi bulamadik henuz? Kuzey dusundum alternatif , ve sizin isim tercihleriniz nelerdir?
sizce ne için?
özel hastane burası
Selamlar...artik cok az vaktim oldugu icin giremiyorum o yuzden sorularimi siralayacagim.
Seker yuklemesi yaptiran varmi.27 haziranda yaptiracagim ben.nekadar suruyor.ac gitmem gerektigini biliyorum.ayni gun detayli usg de yapacak.
Onceki kontrolumde 3 lu 4 lu test istemiyorum 2 liyi yaptirdin zaten demisti,tekrardan kan aldirmisti ogun anlamadim sonucumu aldigimda anladimki noral tup defecti risk saptamisi yapilmis kanda cok sukur problem cikmadi.
Amanın perşembeye ne kaldı şurdabebişlerin reklama çıkarsa bez ve mama masrafları tamamdır
şeker yüklemesi glikoz şurubu içiriyorlar aç karnına, bir yarım saat bir saat bekliyorsun, sonra kandaki şeker düzeyine
bakıyorlar
ben 2li 3 lü hiçbirini yaptırmadım, çok ta bişey ifade etmiyor, çıkan sonuç bir olasılık sadece
zaten yaşım 34 yüksek çıkacak risk, boşuna ağlamak istemedim doğuma kadar
Benim de 3 lü testi yapmak için kan ver ve 10 gün sonra gel sonuçlara bakalım dedi. Seninki de tarama sonuçlarını değerlendirmek için çağırmıştır bence. Ultrasyona gerek olmadıkça sokmaz diye biliyorum. Sadece rutin aylık kontrollerde bakıyolar.
Canım hiçbir fikrim yok valla, benim de muayeneden sonra aklıma geliyo birçok şey , genelde unutuyorum sormayı, dr.unu arama şansın varsa ara sor bence.
ayrıntılı için olabilir, 17-18. haftalarda yapılıyor ayrıntılı ultrason
nasılsınız kızlar,
ben bugün bebişimi görmeye gidicem, inşallah cinsiyeti kesinleşir artık
yemeğimi yapıyorum şimdiden akşama geç döncez hazır olsun
görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?