Canım ılk sayfaya bak ordaki gıbı bılgılerini yazarsan eklıyım yarına okyy suan mobilim pc acmıyım yataktayım
Fuarımız yurt içi ve yurt dışı ticari alımlar için organize edilmiştir. perakende satış yapılmamaktadır.
Gunaydin cnm.ben de senin gibi dusunuyorum.dogar dogmaz yaptirmak istiyorum.cevreme sordum.ilk 6ay yaptir mutlaka dedi herkesGünaydın annişler ve melekleri, bubaralar sabah uyuyabiliyorum. Size bir şey danışmak istiyorum özellikle erkek annelerine bebek Allah nasip ederse doğunca ben hemen sünnet yaptırmak istiyorum çok kolay oluyormuş çevremde hiç tanık olmadım. Bilgisi olan varmı çevresinde gören ...
hayırlı olsun kızın cnm eklerım lısteye sımdı..günaydın kızlar dün doktora gittim kızımız oluyor allahın izniyleee
burcucum nasılsın cnm ..burdada basladı yagmurr buzgıbı oldu hava 3 gun boleymıs bakalım..yagmurlu serın bır gunden herkese Merhabaaaaaaaaaaaa
eklerım canım sımdıkkamin canım evet buraya kadr geldık cok sukur . bu arada ben kendımı listeye ekletmemısım :) bunu farkettım benımde sat 1 subat doğum 8 kasım oglusum olcak....
faceden buluyorum canım benfilizcim su bulduğun kız bebek resımlerıne baylıyorum baya tatlı poazları var ya
canım bızım tanıdık var o facede paylasmıs tarıhlerı yesılkoy yazmıs yerınıde oda bebıs seylerı satıo .ben o sekılde bılıyorum haftasonu dedı bana :44:canım ben 14.haftadan beri hissediyorum ve hatta artık akşamları 9da pilim bitiyor.
filizcim ne güzel haber vermişsin, baktım heveslendim de meğer 17-20 haziran arasıymış fuar cnr expo'da.
burdan da duyurayım dedim ki yanlışlık olmasın
h.içi gidebilen varsa gitsin valla ben hem çalışıyorum hem de o tarihlerde şehir dışında olacağım.
ok eklerım canımmSAT: 23 şubat
dogum tarihi: 30 kasim
ilk cocuk
cinsiyet kız
ben yumurtlama döneminden önce hamile kalmışım bir hafta önde gidiyor bebişin gelişimi
evet yapılıyor canım teyzem ordan almsıtı bı kac bısey ama belkı bazı markalar satmıyorda olabılır..Kızlar bu bebek fuarında satış yapılıyor mu bi bilginiz var mı?
Böyle bir duyuru var ama belki de yapılıyordur daha önce gideniniz oldu mu ?
Günaydın annişler ve melekleri, bubaralar sabah uyuyabiliyorum. Size bir şey danışmak istiyorum özellikle erkek annelerine bebek Allah nasip ederse doğunca ben hemen sünnet yaptırmak istiyorum çok kolay oluyormuş çevremde hiç tanık olmadım. Bilgisi olan varmı çevresinde gören ...
hayırlı olsun kızın cnm eklerım lısteye sımdı..
burcucum nasılsın cnm ..burdada basladı yagmurr buzgıbı oldu hava 3 gun boleymıs bakalım..
eklerım canım sımdıkk
faceden buluyorum canım benevet bayılıyorum suslu kokos kızlara
canım bızım tanıdık var o facede paylasmıs tarıhlerı yesılkoy yazmıs yerınıde oda bebıs seylerı satıo .ben o sekılde bılıyorum haftasonu dedı bana :44:
ok eklerım canımm
evet yapılıyor canım teyzem ordan almsıtı bı kac bısey ama belkı bazı markalar satmıyorda olabılır..
hadi yaaa ınsallah senınde bıran once gecer bazı arkadaslarımızın gectı cok sukurr darısı sana olur ınsallahhhhcanım bende aynı bulantı kusma devam hatta su an bıle ıcım dısma cıkacak nerdeyse
Günaydın annişler ve melekleri, bubaralar sabah uyuyabiliyorum. Size bir şey danışmak istiyorum özellikle erkek annelerine bebek Allah nasip ederse doğunca ben hemen sünnet yaptırmak istiyorum çok kolay oluyormuş çevremde hiç tanık olmadım. Bilgisi olan varmı çevresinde gören ...
kızlar geçen dr bana kan ilacı vermişti ismi maltofer,daha almadım kullanan var mı aranızda?
doğar doğmaz mı bilemem sana kalmış ama benim görümcemin 3 oğlu var bana hep tavsiyesi bebek dönmeye başlamadan yaptır yani ilk 6 ay içinde diyordu o 2 sini öyle yaptırmış çok rahattım ilk tuvaletini yapsın ondan sonrası çok kolay der hep diğer çocuğunu 1 yaşındaymış o biraz hareketli olduğu için hem kendi korktu hemde ağrısı oldu der :44::44:
çocuk debelenmeye başlamadan o iş yapılmalı galiba ben açıkçası erkenden olması taraftarıyım ....
ay sımdı cok heyecanlanırsın ama doktora gıdıp bebeısının ıyı olduğunu görünce bu saana bı hafta yeter kus gıbı olursun cınsıyetı gec bellı olanalrın hep kız çıkıyor benımkını doktor 12. haftamda bılmısdı erkek dı :)
hadi yaaa ınsallah senınde bıran once gecer bazı arkadaslarımızın gectı cok sukurr darısı sana olur ınsallahhhh
bende bu sünnet olayına soyle bakuıyorum belkı doğar doğmaz yapdırmak kolay olur ama onu genellıkle pipisinde sorun olanlara hemen yapıyorlar bıde çocuk kendını bıraz bılsın bence hem sünnet kıyafetı gıydırılır dugun yapılır 2 yas güzel bence hem cokda acımaz ozamanlar artık tıp ilerledi bişey olmaz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?