Kızlar bebek şekeri yerine şöyle bişey de alternatif olabilir. Şişeleri kendimiz alıp lavanta kolonyası felan koyabiliriz.
Eki Görüntüle 733293
kızlar sünnet konusunda deneyimli bir anne olarak yazayım bildiklerimi size.ben oğlumu 6 yaşında yaptırdım kelepçe yöntemiyle ve tavsiye etsem mi etmesem mi kararsızım,çünkü oğlumda bitik varmış o yüzden o kadar çok acımış.çocuk pipisinde plastik bir kelepçeyle(çooookk sıkıştırılmış bir halde)dolaştı .evet yatmasına gerek yok dedi dr.1 hafta sonunda çığlıklar eşliğinde çıkarıldı kelepçe.sonrasında da 1 hafta daha çekti yavrum acısını.3 gün şişecek moraracak diye gece uykuları kaçırdık.bizim tek avantajımız denize yakın olmamızdı(bu arada tayinimiz yeni çıkmıştı eşim karstan eşya taşımakla falan uğraşmıştı babamla birlikte).denize 4. gün götürdük evet deniz suyu çok iyi geldi zaten çok seviyor denizi hiç korkmadan girdi.sünnet kilodu da almıştım çok işimize yaradı doğrusu.en azından çocuk rahat hareket ediyordu,çarpma korkusu olmadan.
herkese slmlar kızlar dün kontrolümüz vardı çok şükür iyi geçti herşey yolunda doktorumuz birgüzel inceledi birde cdmizi verdi pipimiz meydanda değişim yokbir sonraki kontrolümüzde detaylı ultrason yapılıcak dedi 200 tl imiş fiyatı 200 gr olmuş canım oğlum kızlar ordan gelirken dişime aniden bir ağrı saplandı bütün gece kıvrandım çok şiddetli paroıl içtim kesmiyor bile okadar şiddetliki neyapacağımı şaşırmış durumdayım hala ağrıyor varmı bir fikri olan allah rızası için
herkese slmlar kızlar dün kontrolümüz vardı çok şükür iyi geçti herşey yolunda doktorumuz birgüzel inceledi birde cdmizi verdi pipimiz meydanda değişim yokbir sonraki kontrolümüzde detaylı ultrason yapılıcak dedi 200 tl imiş fiyatı 200 gr olmuş canım oğlum kızlar ordan gelirken dişime aniden bir ağrı saplandı bütün gece kıvrandım çok şiddetli paroıl içtim kesmiyor bile okadar şiddetliki neyapacağımı şaşırmış durumdayım hala ağrıyor varmı bir fikri olan allah rızası için
canım ben de 3 hafta önce oldum senin gibi ve parol hiç bir işe yaramıyor.aile hekimimiz apranax ya da novalgin iç parol işe yaramaz dedi,ben de 2 kere apranax içtim.dişçi yoktu hastanede izinliydi ,sonra dişçiye gittim film çekmemiz lazım ama şu anda çemeyiz,doğumdan sonra gel dedi ve apranax içme parol iç tuzlu suyla gargara yap dedi.allahtan sonra hiç olmadı.karanfil bir nebze uyuşturuyor ama sonra yine başlıyor.çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun canım.
bu arada oglusuma gardrobunu aldım Eki Görüntüle 733306 Eki Görüntüle 733307
henüz gelmedi ama bekliyorum sabırsızlıklaaa
canım ılk 3 ayı gectıgınden dıscıye gıdebılırsın.doktorum bır sıkıntın olursa dıslerınde gıdebılırsın dedı.allah korusun ıltıhap falan yapması daha tehlıkelı dısın. gecmıs olsun tatlım.
çok güzel canım,güle güle kullanın inşallah.ben de aynen böyle bir şey beğendim ama yaptırsam mı hazır mı alsam karar veremedim.
gittim canım gittimde bişey yapmadı yapamam dedi şuanda film çekmesi gerekiyormuş herhangi bir müdahalke yapması için oda çekemiyorlar haliyle
bu arada oglusuma gardrobunu aldım Eki Görüntüle 733306 Eki Görüntüle 733307
henüz gelmedi ama bekliyorum sabırsızlıklaaa
Güle güle kullansın canım oğluşunnerden aldın kaça aldın?
erkan dalgalı var ben ona gıdıyorum ıyı bır dıscı zamnında cok cekmıstım dısten sukur sıkıntı yok. eskı flımlerın falan yokmuydu ordanda yola cıkabılıyorlar canım.devlete gıttıysen sallayı verıyorlar. ayrntılı ıcın ne zamn cagırdılar senı ben daha doktora gıdelı 10 gun olmadı ama sankı aylar gıbı gelıyor.eray hocamı dedıler sanada.
canımm yukarda kurtukiraza anlattım bak sende istersen fiyatlar uygun baya teşekkür ederiz bu arada teyzesii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?