2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
emtu dolap süpeeeerrr, 175 tl de harika fiyaaaattt, ne zaman gelcek canım

dün siparişini verdim 3 4 gün içinde gelmesi lazım canım öyle tahmin ediyorum, bencede fiyat harika bonusada peşin fiyatına 6 taksit vardı ayda 29 lira bedava almış gibi hissediyorum suan carsıda baktım 320 den aşağı bulamadım hemde daha kötüleriydi yandaki uzun dolap ayrıydı yanına yanaştırman lazım burda birleşikk sadece montajı alan kişiye ait demonte geliyormuş ama bizde birleştirecek insan cok oldugundan sııntı yok hehe

canım bizim ilaçta da demir ilacı yazıyo üstünde ama prospektüsünü okudum çünkü doktorum habire kan ilacı diyordu kan değerlerini normale ulaştırıyor ve demir depolarını doldurur diye geçiyo ....

eskı hosgor pastahanesının karsısında yerı(.cumhurıyet parkının ılerısındekı hosgorden bahsedıyorum) filim olsaymıs ıyı olurmus canım unutunca gecer aslında dıslerını fırcala bıraz oda ıyı gelır.sezeryanda acaba yatısıda kapıyomu sadece amelıyat parasımı bu bahsedılen onuda ben bır gıttıgımde ogrenıyım bazı hastaneler oyle alıyorlarmıs.paket haldemı acaba?

kuzum bizim kurtlukirazla doktorlarımız aynı diye sordum. Bana farklı bi ilaç vermiş. Acaba kan değerlerine göre felan mı veriyo dedim.:44:

okadarını bilmiyorum doktorla kon uştuk bu fiyatları söyledi sanmam ya hepsi içindedir sen en zaman gidiceksin peki senin detaylı nezamn yapılcak

kuzum bizim kurtlukirazla doktorlarımız aynı diye sordum. Bana farklı bi ilaç vermiş. Acaba kan değerlerine göre felan mı veriyo dedim.:44:

işte burda tıkandım ama büyük ihtimal öyledir heralde her ay kana bakıyo benim ki mesela ve benim kan değerim normalin altında ................

okadarını bilmiyorum doktorla kon uştuk bu fiyatları söyledi sanmam ya hepsi içindedir sen en zaman gidiceksin peki senin detaylı nezamn yapılcak

bir 15 gun sonra gıtmem lazım detaylı ıcın arıcaktı demet hanım eray hocanın geldıgı bı zamn yanı bellkı temmuz basını bıle bulucak.nasıl sabredıceksem.bır 15 gun daha gecsınde aramazlasa ben arayıp sorucam:)

ben kullanıyorum canım sabah tok karnına alıyorum hem kan hem demir ilacı o
maltofer dedıgın sısenın ıcınde kan gıbı rengı omu canım banada vermıstı bole bısey ama 1 tane ıctım meyvasuyuna karıstır tek ıcemessen dedi ıctıgım gbıı berbat oldum acaba aynı ılacmı
canım pamuga sırke sür onu dısıne koy eger kokusundan ıgrenmessen . benımde diş etlerım fırcaladıgım zaman hergun kanıyor ya.
bıde kanal tedavım agrımaya basladı.

emtu canım gule gule kullansın bebısın dolabını bol bol gıysılerı olsun
kızlar Mothercare ındırımde bugun markofonıde 3 tane bady 27 tl uygun geldı bana kumaslarıda süper ablamdan bılıyorum yıka yıka kullan ayrıca 50 tl uzerı bugun kargo bedavaymıs

aynen tam 7-8 aylık gibi oluyorum akşamları, halbuki salata falan yiyorum öyle ağır şeyler değil, anlamıyorum neden bu kadar şişiyor, hazmedemiyorum da mesela et yesem falan... bir çorba bir salata anca...
rahatlamak için bişey yapıyor musun?
bi de eşime üzülüyorum gündüz iyiyim, akşamları çatlıyorum adama dokundurmuyorum karnımı... sevemiyor garibim.

kızlar geçen dr bana kan ilacı vermişti ismi maltofer,daha almadım kullanan var mı aranızda?

ben daha önce 6 ay kullandım sanırım onu bir de kan iğneleri falan oldum canım. şimdi elevit ve gynoferon verdi sadece

oh oh ne güzel, bana da kontrole gel demişti, ben de diyordum pipi hala orda mı acaba görürüm :) ama doktoru aradım ameliyatları varmış, p.tesiye randevu verebilirmiş. tekrar muayene ücreti istiyor yani. ayyyyhh gıcık oluyorum hastaneye de doktora da...
değiştireceğim ama hala zor geliyor.

bu arada canım 2 gündür diş ağrısından ölüyorum, hiçbişey içmedim, bana doktorum fitil bile vermiyor mantar için erken diyor hala, onu hiç vermezdi herhalde antibiyotik.
offfffffffff dişim sürekli ağrıyor, kendim tutup çekesim var

selam kızlar bır ızmırlı olarak en uygun bebek mağazaları nerede bilmiyorum.
bılen varsa bı yardımcı olur mu
mina dıye bır yerden bahsediyorlar cumartesi günü 3 günlüğüne izmire gidicem zaman cok sınırlı
oradan da tatıle
alabıleceklerımı alayım dıyorum.

ayrıca markofonideki mothercare bende gordum ama fıyat konusunda emın olamadınm uygun mu sızce

dişi ağrıyan arkadaşlar 6 ayınızda cektrıebılırsın zaten curuk dıs kolay çıkar hergun bu ağrıyı cekmekdense bıkerede kurtulun hem litihap yaparsa bebek için cok zararlı .benımde sılerım co sorunluydu oyzuden hamıle klamdan hepsini yaptırdım 4 ayda 6 diş cekdırdım 3 dollgu yapdırdım bıtanede kaplama 6 dişin 4 ü 20 lıkdı doktorum cok ıyıdı benım acıtmadı hıc kurtuldum bende esım sagolsun elımden tuttu goturdu

ya canım çektirmek değilde ben de 1 ay önce gititm diş doktoruna doktorunuzla bi görüşün ona göre lokal anestesi ile dolgu yapcaz dedi doktoruma sorudm 3 ay bittiği için yaptırabilirsin ama aciliyeti yoksa dogumdan sonra yaptır dedi cok kararsız kaldım gitmedim bidahada agrımayınca dolgu yaptırmam gerek ama cekiniyorum şuan ya

sorma canım gunduz bende cok sıs degılım.aksam fena.adam gece yatarken bıle bana sarılımıyor.bu gece ona donmusum sabah dıyor kı bebek aramızda kaldı bısey olacak dıye korktum.ayy gulsem mı bılemıyorum kıbu arada gynoferon bende kullanıyorum.cok kabızlık yaptı.nasıl basa cıkıyosun bu durumla

bana demiştin bunu yine Yok benimki hap şeklinde canım şurup değil ister emerek ister hap gibi kullan dendi yemekle beraber bile alınıyomuş ama ben sabah evde kahvaltımı yapıp işte hapımı içiyorum ....

Aminn canımmmm. Buarada hayırlı olsun oglusunnn kız dememısmıydı drun canım başta:/
hayallerimde kızdı canım :) olsun evlat evlattır çok şükür Allahıma

canım ilişkiyi kesin bence, benim ilk hamileliğim hep kanamalıydı doktor yasaklamıştı bizim

Nasılsınız kızlar? biz iyiyiz oğlumla büyüyoruz,
doktor çok kilo aldım diye çikolata tatlı herşeyi yasakladı
8-9 kilo falan aldım galiba

Nasılsınız kızlar? biz iyiyiz oğlumla büyüyoruz,
doktor çok kilo aldım diye çikolata tatlı herşeyi yasakladı
8-9 kilo falan aldım galiba

bende 6-7 kilo aldım çok fazla değilmiş doktora göre dikkatli ilerle dedi ama çevremdekiler beni üzdü ( çok kilo almışsın kocaman olmussun dediler çok bile almış olsam öyle denilir mi hamile insana ya çok canım sıkıldı ( ki ilk 3 ay 3 kilo almıştım 4. ay birden 3 kilo aldım sanırım decavit yüzünden şimdi decaviti bıraktım bu ay 1 kilo aldım yine

Son düzenleme:
bana demiştin bunu yine Yok benimki hap şeklinde canım şurup değil ister emerek ister hap gibi kullan dendi yemekle beraber bile alınıyomuş ama ben sabah evde kahvaltımı yapıp işte hapımı içiyorum ....

hadı yaaaaaaaa kız kafamı kalıo onca hap ıctım begenmedım demır ılaclarını zaten mıgdem sorunlu nebılım unutmusum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…