nasılsınız kızlar? inşallah herkes iyidir bebekler güzel güzel büyüyordur uzun zaman oldu giremedim foruma girince de yazmaya vakit bulamadım pek. dün detaylı ultrasonum vardı yaklaşık 35 dk falan sürdü muayene. doktor bütün organlarına tek tek baktı banada gösterdi kalbi beyni böbrekleri ciğerleri safra kesesi... el ve ayak parmaklarını tek tek saydı bütün ölçümlerini yaptı. bu kadar detaylı olabilceğini düşünmemiştim ama çok şükür hepsi iyi çıktı hiç bir sorun yok dedi doktor. gelişimi normal haftama göre bi hafta ilerde gidiyormus kilosu 356 gr olmuş :)) şimdiiik böyle inş bütün bebişlerin ve annelerin sağlıkları yerindedir
sorma canım gunduz bende cok sıs degılım.aksam fena.adam gece yatarken bıle bana sarılımıyor.bu gece ona donmusum sabah dıyor kı bebek aramızda kaldı bısey olacak dıye korktum.ayy gulsem mı bılemıyorum kıbu arada gynoferon bende kullanıyorum.cok kabızlık yaptı.nasıl basa cıkıyosun bu durumla
hayırlı olsun canımatlattın ohh sukur rabbıme bır tek seker yuklemen kaldı darısı bızee olsunnn ınsallah bızlerde sorunsuz atlatırız rabbımın ıznı ile..buarada benımde 5 gun onden gıdıyor
slm arkadaşlar bayadır takılamıyordum topiğe bebek hareketlerini hissedenler varmı?maşallah oğlum okadar çok hareket ediyorki okadar güzel birduygu ki bu ay çok başka çok tatlı artık hareketlerinden takip ediyorum.
bende 6-7 kilo aldım çok fazla değilmiş doktora göre dikkatli ilerle dedi ama çevremdekiler beni üzdü( çok kilo almışsın kocaman olmussun dediler çok bile almış olsam öyle denilir mi hamile insana ya çok canım sıkıldı ( ki ilk 3 ay 3 kilo almıştım 4. ay birden 3 kilo aldım sanırım decavit yüzünden şimdi decaviti bıraktım bu ay 1 kilo aldım yine
dün gittim en son doktor kontrolüne 1 ay sonra gel dedi ama şeker yüklemesi ile ilgili birşey söylemedi ne zaman yapılacak diye sormayı unuttum bende ne zaman yapılacak size ne dedi doktorunuz kızlar?
evet bende de yapıyor. dün armut yedim o biraz işe yaradı çok şükür.
bir de bana gynoferonu sabah akşam 1 verdi ama ben sabahları 1 alıyorum bir tek çünkü akşamları taş gibi oluyorum zaten. sana ne kadar verdi?
nasılsınız kızlar? inşallah herkes iyidir bebekler güzel güzel büyüyordur uzun zaman oldu giremedim foruma girince de yazmaya vakit bulamadım pek. dün detaylı ultrasonum vardı yaklaşık 35 dk falan sürdü muayene. doktor bütün organlarına tek tek baktı banada gösterdi kalbi beyni böbrekleri ciğerleri safra kesesi... el ve ayak parmaklarını tek tek saydı bütün ölçümlerini yaptı. bu kadar detaylı olabilceğini düşünmemiştim ama çok şükür hepsi iyi çıktı hiç bir sorun yok dedi doktor. gelişimi normal haftama göre bi hafta ilerde gidiyormus kilosu 356 gr olmuş :)) şimdiiik böyle inş bütün bebişlerin ve annelerin sağlıkları yerindedir
o kadar sinir oluyorum ki böyle insanlara. Ne demek yaa kocaman olmuşsun. Bana da dengesizin biri hiiiii ne kadar kilo almışsın dedi, halbuki aldığım 3 kilo, karnım da büyür, dötüm de, göbeğim de..bu güne kadar kimseye şuran ne kadar büyük buran ne kadar büyük diye söylemedim, hamile ya da değil. Valla kızıyorum böyle insanlara, ağzına 2 tane çakasım geliyor...
aa evet canım normalde benım 10 kasımdı dr 5 gun buyuk dıyınce degıstırdım takvımıamin canım inşallah :)) bu arada bizim seninle muhtemel doğum tarihlerimiz aynı görünüyor 5 kasım, bak bebeklerde ilerdeymiş aynı gün doğum yaparız muhtemelen :))
bende kıvı yıcektım aslında aksam ama unutmusum.bu aksam yemem lazım.yoksa catlıcam.az once ayran ıctım.su anda gerım gerım gerılıyorumbenım gunde 1 tane canım.
o kadar sinir oluyorum ki böyle insanlara. Ne demek yaa kocaman olmuşsun. Bana da dengesizin biri hiiiii ne kadar kilo almışsın dedi, halbuki aldığım 3 kilo, karnım da büyür, dötüm de, göbeğim de..bu güne kadar kimseye şuran ne kadar büyük buran ne kadar büyük diye söylemedim, hamile ya da değil. Valla kızıyorum böyle insanlara, ağzına 2 tane çakasım geliyor...
banada geçen görümcem öyle dedi kayınvalidemlerde vardı bende kocam beni böyle beğeniyor hatta doğumdan sonra çok zayıflam bu kiloda kal diyor dedim. Geri kalanların ne düşündüğüde önemli değil dedim
aa evet canım normalde benım 10 kasımdı dr 5 gun buyuk dıyınce degıstırdım takvımı
bana boyu uzun olucak dedi 5 gun onden gıtmesı ırı olucak anlamına gelmıyor dedi eşim cok uzun ıns ona ceker
benim eşimde uzun boylu ben orta boyluyum inş oğluşum babasına çeker :)) sağlıklı olsunlarda canım tabiki öncelikle uzun olurlarsa da fena olmaz :))
QUOTE]
O şişkinlik bendede var sabah işe gelirken giyindiğim kıyafet akşam gidene kadar sanki küçülüyor üzerimde.
bende kıvı yıcektım aslında aksam ama unutmusum.bu aksam yemem lazım.yoksa catlıcam.az once ayran ıctım.su anda gerım gerım gerılıyorumbenım gunde 1 tane canım.
benim eşimde uzun boylu ben orta boyluyum inş oğluşum babasına çeker :)) sağlıklı olsunlarda canım tabiki öncelikle uzun olurlarsa da fena olmaz :))
QUOTE]
aynen canım insanın canını sıkıyorlar üstelik başka zaman deseler belki umursamam ama şimdi zaten kendimizi garip hissettiğimiz bi dönem zaten çok alınganım. bide bu insanlar hamilelik geçirmiş insanlar hiç mi düşünmüyorlar bizde bu yollardan geçtik diye. bide nefes almama kafayı takıyorlar onada ayrı sinir oldum. neymiş efendim çok derin nefes alıp veriyormuşum soluk soluğa kalıyormusum bu aylarda olmazmış son 2 ay nefes nefese kalınırmıs arkadas böyle bi kural mı var yani 5. ayda zor nefes nefese kalınmaz mı doktoruma sordum normal dedi ciğerlerin hem bebeğe hem sana yetmeye çalışıyor dedi bide burun deliklerim çok büyük değil ondan da olabilir dedi yani doktora göre herşey normal ama elaleme göre daha zamanı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?