2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
nasılsınız kızlar? inşallah herkes iyidir bebekler güzel güzel büyüyordur uzun zaman oldu giremedim foruma girince de yazmaya vakit bulamadım pek. dün detaylı ultrasonum vardı yaklaşık 35 dk falan sürdü muayene. doktor bütün organlarına tek tek baktı banada gösterdi kalbi beyni böbrekleri ciğerleri safra kesesi... el ve ayak parmaklarını tek tek saydı bütün ölçümlerini yaptı. bu kadar detaylı olabilceğini düşünmemiştim ama çok şükür hepsi iyi çıktı hiç bir sorun yok dedi doktor. gelişimi normal haftama göre bi hafta ilerde gidiyormus kilosu 356 gr olmuş :)) şimdiiik böyle inş bütün bebişlerin ve annelerin sağlıkları yerindedir

hayırlı olsun canım atlattın ohh sukur rabbıme bır tek seker yuklemen kaldı darısı bızee olsunnn ınsallah bızlerde sorunsuz atlatırız rabbımın ıznı ile..buarada benımde 5 gun onden gıdıyor

slm arkadaşlar bayadır takılamıyordum topiğe bebek hareketlerini hissedenler varmı?maşallah oğlum okadar çok hareket ediyorki okadar güzel birduygu ki bu ay çok başka çok tatlı artık hareketlerinden takip ediyorum.

evet bende de yapıyor. dün armut yedim o biraz işe yaradı çok şükür.
bir de bana gynoferonu sabah akşam 1 verdi ama ben sabahları 1 alıyorum bir tek çünkü akşamları taş gibi oluyorum zaten. sana ne kadar verdi?

dün gittim en son doktor kontrolüne 1 ay sonra gel dedi ama şeker yüklemesi ile ilgili birşey söylemedi ne zaman yapılacak diye sormayı unuttum bende ne zaman yapılacak size ne dedi doktorunuz kızlar?

amin canım inşallah :)) bu arada bizim seninle muhtemel doğum tarihlerimiz aynı görünüyor 5 kasım, bak bebeklerde ilerdeymiş aynı gün doğum yaparız muhtemelen :))

ben de yeni yeni hissettim ama dün hiç hissetmedim merak içindeyim :)
senin takviminde uyku pozisyonundan bahsetmiş, benimkinin 4 boyutlu pozisyonunu ilk kez geçen gün doktorda gördüm ellerini almış başının arkasına, bacak bacak üstüne atmış uyuyor kerata.
demek ki rahat pozisyonu bu ayyy ya rabbim mucize gerçekten, orda bu pozisyonu o haliyle alması
maşiallah barekallah yavrucuklarımıza

o kadar sinir oluyorum ki böyle insanlara. Ne demek yaa kocaman olmuşsun. Bana da dengesizin biri hiiiii ne kadar kilo almışsın dedi, halbuki aldığım 3 kilo, karnım da büyür, dötüm de, göbeğim de..bu güne kadar kimseye şuran ne kadar büyük buran ne kadar büyük diye söylemedim, hamile ya da değil. Valla kızıyorum böyle insanlara, ağzına 2 tane çakasım geliyor...

O şişkinlik bendede var sabah işe gelirken giyindiğim kıyafet akşam gidene kadar sanki küçülüyor üzerimde.

dün gittim en son doktor kontrolüne 1 ay sonra gel dedi ama şeker yüklemesi ile ilgili birşey söylemedi ne zaman yapılacak diye sormayı unuttum bende ne zaman yapılacak size ne dedi doktorunuz kızlar?

24-28 haftaları arası dıye bılıyorum canım ben ablam öyle soyledi bana dr arayıp sorabılırsın emin olmak acısından bende randevumda sorucam her dr farklı cunku ne zaman yapıcagı

bende kıvı yıcektım aslında aksam ama unutmusum.bu aksam yemem lazım.yoksa catlıcam.az once ayran ıctım.su anda gerım gerım gerılıyorumbenım gunde 1 tane canım.

maşallah ne güzel sen atlatmışsın benimde 24 haziran ayrıntılı usg var inş iyi geçer.

banada geçen görümcem öyle dedi kayınvalidemlerde vardı bende kocam beni böyle beğeniyor hatta doğumdan sonra çok zayıflam bu kiloda kal diyor dedim. Geri kalanların ne düşündüğüde önemli değil dedim

amin canım inşallah :)) bu arada bizim seninle muhtemel doğum tarihlerimiz aynı görünüyor 5 kasım, bak bebeklerde ilerdeymiş aynı gün doğum yaparız muhtemelen :))
aa evet canım normalde benım 10 kasımdı dr 5 gun buyuk dıyınce degıstırdım takvımı
bana boyu uzun olucak dedi 5 gun onden gıtmesı ırı olucak anlamına gelmıyor dedi eşim cok uzun ıns ona ceker

bende kıvı yıcektım aslında aksam ama unutmusum.bu aksam yemem lazım.yoksa catlıcam.az once ayran ıctım.su anda gerım gerım gerılıyorumbenım gunde 1 tane canım.

cnm bende kıvı yıyıp ustune sut ıcıyordum ole cıkıyordum
sımdı kayısının tam zamanı sabah ac karnına ye fayda etmıyormu bana hıc etmıyordu
olmadı kompostosonu yap hemencecık oluyor zaten

aynen canım insanın canını sıkıyorlar üstelik başka zaman deseler belki umursamam ama şimdi zaten kendimizi garip hissettiğimiz bi dönem zaten çok alınganım. bide bu insanlar hamilelik geçirmiş insanlar hiç mi düşünmüyorlar bizde bu yollardan geçtik diye. bide nefes almama kafayı takıyorlar onada ayrı sinir oldum. neymiş efendim çok derin nefes alıp veriyormuşum soluk soluğa kalıyormusum bu aylarda olmazmış son 2 ay nefes nefese kalınırmıs arkadas böyle bi kural mı var yani 5. ayda zor nefes nefese kalınmaz mı doktoruma sordum normal dedi ciğerlerin hem bebeğe hem sana yetmeye çalışıyor dedi bide burun deliklerim çok büyük değil ondan da olabilir dedi yani doktora göre herşey normal ama elaleme göre daha zamanı var

insanlar hamile birini gördüklerinde illa bişe deme gereği duyuyorlar sanırım. Yaaa zaten kilo almasak bile vücudumuz resmen mutasyona giriyomuş gibi şekil değiştiriyo. Biz bu durumu kabullenmeye çalışırken insanların dengesizlikleri ayrıca geriyo beni.

O şişkinlik bendede var sabah işe gelirken giyindiğim kıyafet akşam gidene kadar sanki küçülüyor üzerimde.

aynen resmen sabah normalim, eski şeylerimi giyeyim diyorum, akşam dönerken bunlar daaaaar, yenilerini almam gerek diye söylene söylene geliyorum

ayran da müthiş şişkinlik yapıyor. geçen gün içim yandı 2 tane ayran içtim saat 6 gibi akşam, bütün gece mahvoldum sonra, 9 gibi bir soda içtim de biraz rahatladım

ben de az önce onu söyledim canım. İlk 3 ay kilo almamama rağmen vücudum bi değişik oldu, memeler füze, totom bi tuhaf, bel kalınlaştı, yani zaten biz de bu durumu hayretle izlerken insanların da sanki obeziteye yakalanmışız tavırları beni benden alıyor. Bizim de salak bi bakkalın 30 yaşında kızı var, her gitmemde göğüslere baaaaakkk bu nee haaaal oohhhaaaa kocamaaaann olmuş şeklinde gerzekçe bi tavır takınıyor ve ben ağlamamak için zor tutuyorum kendimi, bütün gün eşime yaa çok mu kötüyüm diyip aynaya baktım. Eşim kendime getirdi beni, sen hamilesin, bunların olmaması tuhaf diyerek...Yani herkes hamileyiz diye illa bişeler söyleme gereği duyuyor.
Nefes almana takmışlar haaa tövbe tövbeee valla bunların ağzını burnunu dağıtacan haaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…