ben de nehardan gazı aldım ama yanlış kişiye patladım :)) gittim eşime patladım, bi tebrik etmiyorlar. sen de bi hediye almıyorsun oğluşuna insan heves etmez mi v.s v.s ...
ben de 2 kez hissettim akşam resmen tekme gibi, bariz bişey normal gaz falan değil, şimdi 2 gündür de hissetmiyorum çok canım sıkkın, doktora falan mı gitsem yaaaaaaaaaaa
ya inşallah sağlıklıdır, ben hissetmeyince hep korkuyorum kalbi mi durdu acaba diye :18:
ben de telaş yapıyorum eşim de kızdı, 9 ay böyle mi geçecek diyor. dedim böyle geçecek evet. annelik böyle bişeymiş, içinde olduğunu anladığın andan itibaren endişe, korku... tatlı da yedim bir sürü dün bana mısın demiyor.
ben doktora her gittiğimde ilk sorduğum şey, iyi mi, kalbi atıyor mu? oluyor
ay valla 2 gündür tık yok, acaba uyuyor mu dedim ama niye hissetmiyorum 2 gündr
mucize başka bişey değil bende geçen mayısta hamile kalmıştım haziran snu kaybettim kimyasaldı şubat 17 tahmini doğumdu ve ben şubat ayı çok üzüldüm özellikle ayın 17 si geçmek bilmemişti ama meğersem mucizem 14 nisanda konmuş göbüşüme
canım benımde gobegımın delıgı buyudu ve ıcı kocaman oldu nıeyse
hele bıde göbek etrafında kıllarda cıktı esım bakmak ıstesede utanıyorum offfkıla karsı tiki var adamın komple epılasyona gıttım saolsun hepsı gerı cıktı hamılelıkte olan bıseymıs keske gıtmeseydım dogurup ole gıderdm dıyrum
aman napalımmm artık dun dedım esıme 6 ay sonra eskı halıme doncem bak sımdı bakımsız olabılırım ama hersey kızın ıcın
benım esımde yesıl golzu cok bızde babamın yesıl ela gıbı ama mavı gözlü yok. benımde gogus ucum hıc yok bılıyomusun dun bebek ıcın bırseyler bakarken sordum gogus çıkarıcı uçlar varmış ondan alıcam ama sonrada bebek onu çıkarıyor dıyolar emmesini cok istiyorum
canım benim göbeği görsen bildiğin erkek göbeği gibi kıllı,tedavi sırasında aldığımız hormanların da etkisi varmış.doktordan utanıyordum bende,sonra doktora göbeğime ağda yapabilirmiyim dedim,yapabilirsin ama çok çekiştirmeden dedi.ben yinede cesaret edip yapamadım ama durum vahimm..milletin hamilelikte kılları dökülür benim heryerimden fışkırdı yaa
bizde sadece babam yeşil gözlü umarım gözleri dedesine benzerbu arada benimde göğüslerimin ucu hiiiç yok içerde hatta,napcaz bilmiyorum,anneminde öyle beni emzirememiş,göğsü çok şişmiş ameliyat olmuş sonra :18:
canım benımde basda göbek delıgım buyudu sımdı dışarı çıkıyor daha 4.5 ay var durmaz yerınde benımde kıllandı valla bende hep ağdaya gıderdım epılasyonun bılıyordum hamılyeken cıkarttıgını ondan gıtmedım kuzenım sehır fırsatından buldu 150 mılyona ındırımlı bıttı hepsı ama bıdaha çocuk düşünmüyor . benım esımde 6 aydan sonra tekrar çocuk yapalım dıyor çıksın aradan dıyor ben cocugum 6 aylıkken onlamı ılgılenıcem yoksa karnımdakınemı dıkkate dıcem kafayı yedı en az 1 yasında olsun dıyorum
ah dıyorumkı esıme cocugumu yırtık yetiştircm valla yapıstrısın lafı yerı gelınce benım gıbı olmasın . ben esıme korkumda cok sıkayet edemiyorum bılıyormusun cunku tehdıt edıyor hadı doktora gıdıyoruz ozaman dıyor dokotra ne dıycem tekmeatmıyormu dıycem zaten bana ancak ahzıran sonu hıssedersın demısdı adamdalgamı gecıyon sen dıycek ah kızlar esımız ne anlaycak çocuk bızım cımızde onlar daha baba olmadı doğunca ancak anlarlar
ben gece hıssettım hafıften oyuzden ıcım rahatladı hatta kalkıp gıdesım var doktora ama esım kızıcak bılıyorum.ımkanınn varsa bır gıdıp baktır ıcın rahat etsın.yoksa fena yapıyor stres ınsanı bebesınıde etkılersın stres yaptıgın ıcın ıcnde ınatlasıyor olablır :)cok uyanıklar :)))) ma bence endıse etme ıyıdır bebegın.bol bol dua et.karpuzu dene bıde benımkı en cok ona tepkı verıyor.
ahh ben de diyorum aynen öyle yetişse ama ne baba ne ana cevap veremiyor, biraz zor
bana da sen sabah git doktora dedi eşim :) benim de zaten aklımdaydı ama kontrolümüz vardı, iptal etti doktor. şimdi başka doktora gitsem ne diyeceğim
kendi doktorum kontrolü iptal etti, ameliyatları varmış şimdi yeni bir doktora da gitmek istemiyorum
oğlum bir ses ver anneye diyorum ehee
evet canım var gogus ucu cıkartıcı gogus ıcın kalkanlar var artık alıcaz denıcez ıns .annemde ole dıo benımde hıc yoktu emdıkce cıkıo dıo merak etme dıo ama olsun genede alıyım gogus cıkartıcı zaten cok uygunmusbenım esımde yesıl golzu cok bızde babamın yesıl ela gıbı ama mavı gözlü yok. benımde gogus ucum hıc yok bılıyomusun dun bebek ıcın bırseyler bakarken sordum gogus çıkarıcı uçlar varmış ondan alıcam ama sonrada bebek onu çıkarıyor dıyolar emmesini cok istiyorum
bende tedavı gordum canım ondan sanırım ama tedavı oldugum sıra hıc yoktu hamıle kaldım cıktı .neyse artık napalım dokuluurmus onlar ole dıyorlar..napalım kuzummm bız tedavı gorduk o yuzden kıllar fıskırır olsun bebıslerımız bızımle yaa sukurcanım benim göbeği görsen bildiğin erkek göbeği gibi kıllı,tedavi sırasında aldığımız hormanların da etkisi varmış.doktordan utanıyordum bende,sonra doktora göbeğime ağda yapabilirmiyim dedim,yapabilirsin ama çok çekiştirmeden dedi.ben yinede cesaret edip yapamadım ama durum vahimm..milletin hamilelikte kılları dökülür benim heryerimden fışkırdı yaa
canımm ayna yardımı ıle gorebılırsınkızlar ben gobegımdekı tuylerı alıyorum.agda bandını hafıfce yapıstırıp cekıyordum ılk zamanlar.sımdı bıraz daha az cıkıyor.onları da cımbızla alıyorum.oyle hıc hosuma gıtmıyor.yalnız kukumu goremıyorum artık yaaagda ısı nasıl olcak kuaforden de korkuyorum nedense.sankı benım gıbı dıkkat etmezler gıbıme gelıyor
ahh ben de diyorum aynen öyle yetişse ama ne baba ne ana cevap veremiyor, biraz zor
bana da sen sabah git doktora dedi eşim :) benim de zaten aklımdaydı ama kontrolümüz vardı, iptal etti doktor. şimdi başka doktora gitsem ne diyeceğim
kendi doktorum kontrolü iptal etti, ameliyatları varmış şimdi yeni bir doktora da gitmek istemiyorum
oğlum bir ses ver anneye diyorum ehee
Selam kızlarr :)
Gezmekten topiğe bakamadım vallanasıl gidiyor durumlar bir problem yok dimi???
dün ayrıntılı ult. girdik. çok şükür bebeğimde bir sorun yokmuş tek sorun plasentan aşağıda sorun yaşayabilirsin dedi. Sanırım kanam riski yaratıyormuş. Doktorum takibe alacaz dedi.
Aman Erenimde problem olmasında gerekirse yatarız napalım
Ben 100 TL ödedim hast. anlaşması var diye ama özel gidilmek istenirse diye sordum, 150 TL miş bilginize...
Aile hekimliği tetenoz aşısına çağırdı, doktoruma danıştım yaptırabilirsin dedi. bugün de gidip o işi halledeyim bari diyorum.
Benden böyle sizden ne haber??
Selam kızlarr :)
Gezmekten topiğe bakamadım vallanasıl gidiyor durumlar bir problem yok dimi???
dün ayrıntılı ult. girdik. çok şükür bebeğimde bir sorun yokmuş tek sorun plasentan aşağıda sorun yaşayabilirsin dedi. Sanırım kanam riski yaratıyormuş. Doktorum takibe alacaz dedi.
Aman Erenimde problem olmasında gerekirse yatarız napalım
Ben 100 TL ödedim hast. anlaşması var diye ama özel gidilmek istenirse diye sordum, 150 TL miş bilginize...
Aile hekimliği tetenoz aşısına çağırdı, doktoruma danıştım yaptırabilirsin dedi. bugün de gidip o işi halledeyim bari diyorum.
Benden böyle sizden ne haber??
ben gece hıssettım hafıften oyuzden ıcım rahatladı hatta kalkıp gıdesım var doktora ama esım kızıcak bılıyorum.ımkanınn varsa bır gıdıp baktır ıcın rahat etsın.yoksa fena yapıyor stres ınsanı bebesınıde etkılersın stres yaptıgın ıcın ıcnde ınatlasıyor olablır :)cok uyanıklar :)))) ma bence endıse etme ıyıdır bebegın.bol bol dua et.karpuzu dene bıde benımkı en cok ona tepkı verıyor.
ben gobek delıgımden 5 parmak asagıda hıssedıyorum neredeyse kasıklarımın orda cok tuaf baya asagıda dıyorum hatta dr gıttgımde sorucam bendegozun aydın canım benım hem plasentam asagıda hemde bebekle arasında kanama vardı sukur o gectı bebegı nerde tasıdıgını hıssedıyosun ?benım sanı gıbek delıgı hızam cıktı gıbı gelıyor ama emın olamadım.ne kaadr sudu ayrıntılda ısınız?
ooo şekerım hıc gorusemıyoruz gezmelerınden fırsat bulda az gel yanımıza
cok sevındım kuzummmm guzel cıkmasınaaa sukur ne guzel darısı bıze ınsallahhh
yatıp dnlenmen gerekıyor plasenta asagıda oldugu ıcın canımmm aman dedıgın gıbı erenımızde bısey yoksa bosverr dınlencenn bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?