2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

sanırım bende alıcam göbeğimdekileri çok çirkin duruyor çünkü özel bölge için ilk 3 ay jilet yaptım artık kuaföre ağdaya gidicem.

aynen benim eşimde öyle,göbeğim açılsa üşütcen çocuğu diyor

canım bende göbek deliği altında hissediyorum. hatta bazen oturunca yada yatınca döndüğümde kasımlarım ağrıyor. özellikke bu bir kaç gecedir uyurken dödüğümde kasıklarım ağrıyor. göbeğim öyle çok çıkmamasına rağmen yan yattığımda sanki göbeğimi taşıyamıyorum gibi ağrıyor. sanırım artık geceleri eşimi koyup, yanıma bir yastık almam gerekecek
ayrıntılı ult. süresi bebeğin durumuna göre değişiyormuş tatlım. benim yan yatıyordu, ve kıpır kıpırdı 15 belki 20 dk kadar sürdü. uzun süre kafa tasını, kalbini, kol, bacak yapısını izledi. Dikkat ettim bacak yapısını incelerken kasıklarımın baya aşasına inme zorunda kaldı. hatta zor görüntüledi. demekki plasenta baya aşağıda? internette 24. haftadan sonra yukarı çıkar yazıyordu. bakalım bekleyip göreceğiz.

ben bıraz fazla zayıf hamıle kaldım doktoruma gore bu haftalarda hıssetmem normal oyuzden endıse edıyorum.hos ne gelıcekse allahtan oyuzden fazla dusunmemeye calısıyorum ama gende ıcımızı rahatlattın cok sagol:)

yaa sorma arkadaşım evleniyor diye baya gezdik tozduk alışveriş yapttık çok keyifli oldu. Ama galiba biraz dinlenmem gerekecek artık.
Senin ayrıntılı ne zaman canım?
kuzummmm benımmm ayrıntılım 20+2 deydı sanırım sonra bı arkadasın bırı bana yok erken organları gelısmez vs dedı zaten az cok tanıosun benı pıpırıklı ben 1 hafta gerıye attım randevumu zaten o gunde annemler memlekete gıdıcekler onları havaalanına yolculamamız gerekcek randevularda doluydu ay sonuna dogru verdı daha 14 gun var nasıl dayanıcam dıye kara kara dusunuyorummmmmmmmmmmmmm:18::18::18: cok evhamlıyım bılıosunnn bebegım allahtan pıt pıt hıssedıyorumda ıcım rahatlyorrr
bebegım bılıyorum o ındırımlerı bende hep yemek fırsatlarından alıyordum bıde kavıtasyon aldım ben ordan zayıflama ben calısıyordum ozaman verdım 1.500 tl falan komple suan cok daha uygun helekı yazın dahada uygun oluyor epılasyonlar ozamanlar ole sehır fırsatı yoktu ama bır cok arkadasım hepsı aldılar hatta cok ıyı yerlerden aldılar hastanede uzman dr tarafından yapıldı onlara 150 tl verdıler onlarda bende doguruyumda artık genıtale gderım uyguna alıp benım bacaklarımda cıkmadı sadece gobek ve genıtalde cıktı bıtanemmaynen bende jıletle aldım 2 sefer sonrasındada koklerı oldurduler ya suanda agda yasak agda kıl koklerını beslıyor dedı uzman ama mecbur doguma dogru jıletle alırım genıtalı alamam agdaylaa

Kızlar şu kıl tüy mevzuunda özellikle erkek bebişe hamile olanlar testesteron salgıladığı için kıllanma olurmuş doğumdan sonra normale dönüyordur heralde diye düşünüyom ben :44::44::44:

ben seyırmelerımı gobegımın 2 parmak altında hıssedıyorum doktor en son yukarı cıkmıs daha az rısklısın artık demıstı ama dedıgın gıbı gorucez benım esımde bende 7 aylık dogmusuz.annemde teyzemde sen 36. 37. haftadan sonra beklemeye basla dıyorlar doktorda aynı fıkırde umarım bebegım zamanında gelırde sag salım alırım kucagımıza.hepımız gunumuzu dolduralım ıns.15 gun daha belklıcem ayrıntılı ıcın zamn durdu sankı.

ben göbeğimi sir ile aldım. özel bölge benim çok az zaten büyük bölümü makine ile kalan bacak arası küçük bölgeyi jilet ile alıyorum.
Kuaförler hep kalan sirleri kullanıyor. yenisini koysalar da içinde illaki kalan var. bence özel bölge için büyük risk yaratır. özellikle şuan hamile iken çok dikkat etmek lazım. Eğer kuaföre gidecekseniz size tavsiyem 20 TL gibi uygun fiyatla sir kazanı satılıyor. kendinize alın kazan spatula onunla yaptırın. hiç riske atmayın. hem kendinize özel olduğu için içiniz rahat rahat gidersiniz derim ben

benide temmuz başı çağırdılar

Kızlar şu kıl tüy mevzuunda özellikle erkek bebişe hamile olanlar testesteron salgıladığı için kıllanma olurmuş doğumdan sonra normale dönüyordur heralde diye düşünüyom ben :44::44::44:

canımmm benım kız ama bende duydum erkek bebeklerınde kıllanma olur dıye annelerde ..hala suphelıyım kız oldugundan gobegımde top gıbı sıvrı duruyorr
--kızlar ben gobegımın cok cok altında hıssedıyorummmmm baya afedersınız kılların cıkıs yerı varya orda nerdeyse hatta orda şşlik var elleyınce sert orası benımde asagıdadır plasentaa zaten tedavı ıle olanların hep ole okudum netten ıns ole olmaz bızımde zaten kanama yasadım cok fazlaaaaaaaaaaaa offfff allahım yasatmasın bıdahaaa ne bana ne sızlere

yok canım endişe etme hiç. dediğim gibi hareketlerini değil hıçkırık gibi sıçramalarını hissedersin şuan. bak dün ters dönmüş uğur böceği gibiydi oğlum bir durmadı maşallah, hiç birini hissetmedim ben. Zaten hissettiğinde böyle rutin aralıklarla pıt pıt yapıyor. hıçkırdığını anlarsın

benide temmuz başı çağırdılar

:)) aynı yer ıste bu kadar bellı olur... 15 gun sonrası zaten 28 hazıran yapıyor al sana temmuz bası:) baska yere gıdıcem yemınlede doktorumu sevıyorum. bu arada cıhan hastanesınde amelıyat olan annemın arkadası memmnun kalmıs onun rahmını aldılar menepoz sonrası kıst olmustu.1200 odemıs 2 gun kalmıs sezaryan olmus doktoru mehmet atamanmıs:) kadının keyfı yerınde maasallah acaba bızım doktorlar tasıncaklarmı oraya.

yok be gülüm bak hareketi de hissediyorsun artık evham yapma. hem ultrason yapılmayacak kadar küçük olsa doktor uyarmaz mı hiç erken daha diye? bu adamlar boşuna mı eğitim alıyor ?

aslında ne kadarda takmıyorum desek bazılarının soyledıklerı cok agrımıza gıdıyor ornegın kılo konusu benımde bazen agrıma gıdıyor esım cok kılo aldın dıycek dıye ödüm kopuyor sadece 3 kılo aldım dr'umda kıloya takıntılı cunku daha oncede dedım sekere yatkınlık var aılede hem seker hem tansıyon var.
kaynanam allahtan anlayıslı bu konuda kızım sen hamılesın verırsın kılo dıyor ama ınanın komsuya ınıyorum dun ındım aa baya kılo aldın yanakların sısmıs dıo .. amcamın oglu bıle fılızcım baya kılo almıssın dıo yoo almadım dedım !!! aksıne 3 kılo almısstm gıcıklıgına ole dedim ınanın esımın arkadasına gıtmeye utanıyorum kız zayıf yenı dogum yaptı ben 1.68 boyum var 66 kılo oldum nebılım kotu bısey duycam dıye sınırlenıyorum.ne kadar takmıcam desemde takıyorum kı benım yapım geregı cok pıpırıklıyım hıc sevmıyorum bu huyumu ama napıyım arkadasımın bırı aa cok erken gıdıyorsun ayrıntılıya bebegın organları gelısmez dedi ondan bıle etkılendım kı druma cok guvenıyorum cok ii tanır bızı asla yanlıs bısey yapıcagını dusunmuyorum ama gercekten ınannın ınsan etkılenıyor!!!!
başta guzel rabbıme sonrada dr'larımıza guvenmemız lazım .
bı cogunuz tetanoz asısı oluyorsunuz benım dr ızın vermedı olma dedi ama ıcımde hep kusku gıdıp gızlıden olasım gelıo
belkıde 2 bucuk sene sonunda kavustum ve esımle tedavı sırasında cok tartıstım pskolojım alt ustu her gece aglardım hıc ısyan etmedım ama yanımda bırı hamıle yakınlarımdan bıle yaaa teyzem amca kızı hamıle kaldım onlara bıle hep ozenmıstım
allaha hamd olsun bınlerce kez banada bu duyguyu yasattıgı ıcın saglıkla alalım bebeklerımızı uzun oldu kızlar ama cok doldum bende dun benımde sınırımı bozdular kılo konusunda

canım benim kine de %90 kız dediler bende artış yok kaşlarım bile daha uzun sürede çıkıyo sanki metabolizma iyice yavaşladı galiba %100 muamelesi yapabilirim Ama senin durumunu duydum epilasyon yaptırıpta hamileleikte çıkan çok , bende bebeği göbeğin 4 parmak aşağısında hissediyorum, bence normal aşağıda daha o kadar ne büyüdüler ne rahim yükseldi gibi geliyo bana ,

bana dediği doğumu orada istersen sezeryan 800 tl dedi canım biraz daha pahalıymış burdada yapılabiliyormuş yani bilemicem

Bugün 3 lü tarama testimin sonuçlarını gösterdim doktora. Çok şükür her şey yolunda.1 Temmuzda ayrıntılı ultrasyonum var,ona radyolog girecekmiş.Zaten her şey yolunda ayrıntılı ultrasyon sadece bu durumu bir kez daha belgeleyecek o kadar dedi. 4 hafta sonra da şeker yüklemesi yapılacakmış. Benden gelişmeler böyle.

yok be gülüm bak hareketi de hissediyorsun artık evham yapma. hem ultrason yapılmayacak kadar küçük olsa doktor uyarmaz mı hiç erken daha diye? bu adamlar boşuna mı eğitim alıyor ?

aynen öle bıtanem bana dr aslında 4 hafta sonra gel dedı ama ben dayanamam kı dedım 3 hafta olsun dedım oda sen bılırsın ama 4 hafta sonra gormem lazım senı dedi demekkı kısmet deılmıs annemlerın işi cıkınca mecburi kaldı bende öle dedım herkezın dr farklıdır kı drlarda bosuna okumuyor onca egıtımı almıyr dedıgın gıbı 20.haftadan 24 haftaya kadar yolu var yani ama ınan ınsan genede en ufak seyden etkılenıyorr allahtan eşim benım gıbı deıl bagrınıo bıraz bana kendıme getırıyor

guldum sana ya takılıcak seymı bu sımdı..canım zaten bak 63 le hamıle kalmıssınkı bu boyunla olman gerek ıdeal kılo e bebek var mecbur alıcaksın:) onlar zargana gıbılerı ıyı bırsey sanıyorlar benım kılom boyuma azdı yanı zayıftım sımdı sımdı geldım normal kıloma ınan daaha saglıklı hıssedıyorum.okadar zayıflık falanda ıyı bırsey degıl yanı bunye gucsuz olunca sıkıntı olabılıyor.sekere yatkınlık var dıye seker cıkmak zorundada degıl ayrıca canım.dusunme sımdıden.walla fıl gıbıde olsam benden sanslısı yok ıstersem yuvarlanıyım nasılsa verılır:) annemden ornek verıyım san annem 3 dogum yaptı.47 yasında sımdı 168 boyunda en son erkek kardesıme 76 kıloyla doguma gırdı. dogumdan hemen hemen 1 sene sonra 50 kıloydu:) sımdıde 48 kılo falan dusun oyuzden hıc sıkıntı degıl:))

hayırlı olsun canımmm ne guzel guzel sonuclar duymak ınsanı rahatlatıyor cok sevındım senın adına..

valla baya baya asagıda hıssedıyorum canımmmm neyse gıttıgımde sorucam tabı daha 14 gun var randevuma
vala cıktı benım cok fena hemde napalım saglık olsun canımmm bebıslerımızın canları sag olsunda cıkan kıl olsun
bana dr basta erkege benzıo dedı ama cok mınık sadece benzetme dedi sonra kız dedı sonra %100 kız dedi ama hala guvenemedım erkek olabılır dıye bıseyde alasım gelmıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…