ben de nehardan gazı aldım ama yanlış kişiye patladım :)) gittim eşime patladım, bi tebrik etmiyorlar. sen de bi hediye almıyorsun oğluşuna insan heves etmez mi v.s v.s ...
ben de 2 kez hissettim akşam resmen tekme gibi, bariz bişey normal gaz falan değil, şimdi 2 gündür de hissetmiyorum çok canım sıkkın, doktora falan mı gitsem yaaaaaaaaaaa
ya inşallah sağlıklıdır, ben hissetmeyince hep korkuyorum kalbi mi durdu acaba diye :18:
ben de telaş yapıyorum eşim de kızdı, 9 ay böyle mi geçecek diyor. dedim böyle geçecek evet. annelik böyle bişeymiş, içinde olduğunu anladığın andan itibaren endişe, korku... tatlı da yedim bir sürü dün bana mısın demiyor.
ben doktora her gittiğimde ilk sorduğum şey, iyi mi, kalbi atıyor mu? oluyor
ay valla 2 gündür tık yok, acaba uyuyor mu dedim ama niye hissetmiyorum 2 gündr![]()
ben gece hıssettım hafıften oyuzden ıcım rahatladı hatta kalkıp gıdesım var doktora ama esım kızıcak bılıyorum.ımkanınn varsa bır gıdıp baktır ıcın rahat etsın.yoksa fena yapıyor stres ınsanı bebesınıde etkılersın stres yaptıgın ıcın ıcnde ınatlasıyor olablır :)cok uyanıklar :)))) ma bence endıse etme ıyıdır bebegın.bol bol dua et.karpuzu dene bıde benımkı en cok ona tepkı verıyor.