- 11 Kasım 2011
- 1.856
- 632
- 163
kızlar bıkac kere yazdım ama cevap veren olmadı olgulma bitüürlü isim bulamadım çınar,poyraz,rüzgar,doruk,aras felan ıstemıyorum bunlardan cok var
CAN,DENİZ, BARIŞ, NASIL SİZCE BIDE ADEL VAR ESIMIN ISMI ADEM UYUYO GIBI ADELET DURUSTLUK GIBI ANLAMI VAR AMA BEN DENIZ ISMINIDE COK SEVERIM KIZA DEGILDE ERKEGE YAKIYO GIBI
SIZDEDE DEGISIK FIKIRLER VARMI
ben eğer oğlum olsaydı direk klasik bir isim ömer koyacaktım canım ben yağız ismini çok beğeniyorum ama
ben oğlum olsaydı tuan koymayı çok istiodum. halada çok beenirim o ismi. iyi ata binen erkek anlamı var bide tuana nın eril haliymiş yani cennete düşen yağmur anlamıda var. eşimşin adı da tuna onada uygun oluodu ama bizimki tutturdu erekek olursa efe kız olursa ece diye efeyi rüyamda koyma dediler. zorla egeye ikna ettim. şimdi kızımız olcaını öğrendiimizden beri ecenaz istio yanına naz koycakmış illaki. bende istemiorum nazlı olur die. ben nazlarım kızımı dio. benide babam nazlardı ama elin oğlu çekmio diorum anlamıo. çok inatlaşırsam gider çıkartır nüfus kaıdını ben hastanedeyken o yüzden nazı kaldırmaya çalışıyorum hala
canım cagan görümcemın oğlunun ısmı cagan emre hatta
valla yarıladık gıbı az kaldııBen esofman alırım yaa en rahat ettıgım sey tabı gezmeye gderken bılmem naparm Ozamanda pantolon alırım 1 tane bende zaten esım haftanın 7 gunu calısıo anca aksamları sahıle falan ınıoz okadar pek ole gezme yok calıstıgı ıcın arada kacamak yapıoz babasına bırakıp
kızlar bıkac kere yazdım ama cevap veren olmadı olgulma bitüürlü isim bulamadım çınar,poyraz,rüzgar,doruk,aras felan ıstemıyorum bunlardan cok var
CAN,DENİZ, BARIŞ, NASIL SİZCE BIDE ADEL VAR ESIMIN ISMI ADEM UYUYO GIBI ADELET DURUSTLUK GIBI ANLAMI VAR AMA BEN DENIZ ISMINIDE COK SEVERIM KIZA DEGILDE ERKEGE YAKIYO GIBI
SIZDEDE DEGISIK FIKIRLER VARMI
ben oğlum olsaydı tuan koymayı çok istiodum. halada çok beenirim o ismi. iyi ata binen erkek anlamı var bide tuana nın eril haliymiş yani cennete düşen yağmur anlamıda var. eşimşin adı da tuna onada uygun oluodu ama bizimki tutturdu erekek olursa efe kız olursa ece diye efeyi rüyamda koyma dediler. zorla egeye ikna ettim. şimdi kızımız olcaını öğrendiimizden beri ecenaz istio yanına naz koycakmış illaki. bende istemiorum nazlı olur die. ben nazlarım kızımı dio. benide babam nazlardı ama elin oğlu çekmio diorum anlamıo. çok inatlaşırsam gider çıkartır nüfus kaıdını ben hastanedeyken o yüzden nazı kaldırmaya çalışıyorum hala
canım yağızda dayımın oğlunun ısmı temmuzdada arkadaş doğum yapacak oda yağız koyacakmıs
ben oğlan olursa Ahmet enes koymayı düşünüyorum enes güzel bir isim
canım ece cok tatlı bı ısım ıyıkı erkek olupda efe koymamış cunku efeler yaramaz olur derler
daha bir bu kadar daha var ki ilk ayda hamile olduğumuzuda bilmiyorduk daha çok geliyo kalan kısım banaBen çalışıyo olunca alcam mecbur birde göbüş çıkmaya başladıkça uzun t-şhirtler bile kısaldı darlaştı eşim birde daha bolu daha uzunu yokmuydu demiyo mu sabah çıkarken krize gircem dedi artık gidelim bişeyler alalım diye , gidip erkekleri için olan xl t-shirtlerden alayım diyorum anca bol bol giyinirim
efe ismini bende severdim. amcamın oğlu oldu 20 günlük şu an. onlar efe koydular çok tatlı maşallah. hem onlar koycak die hemde gerçekten rüyamda gördüm. rüyamda eşimle beraberiz bir ses gelio derinden sakın efe koymayın diebide hamilelikte görülen bu tarz rüyalara dikkat etmek lazımmış. öle olunca birden efeden soudum zor vazgeçirdim ege ye karar verdik. ece isminide seviorum. şimdide tutturmuş yanına naz koycam dio naz nazlı içinde naz geçenlerde nazlı oluo çevremden biliorum. nazlı olur diorum olsun dio bide soyadımızdada z var sölerken garip oluo sadece ece olsa daha güzel olcak.
sinir oluyorum işte bu durumaBizde zümrayı ikimizde sevmiştik meğer eşimin bir arkadaşının kızının ismiymiş eşim bilmiyomuş demiş bulundum zekinin kızının adıda zümraymış diye herif soğudu kaldık ortada bizde
kızlar CAN DENİZ koysam nasıl olur sızce aslında ıkı ısım sevmem ama ıkısındede vazgecemedım (can oğlum denızım ) dıye severım
benım kocamda ne desem ısımde kabul edıyo yazık .
ama akrabalar begenmıyo aman onlar sorarken bana mı sordu dımı
ay ne güzel maşallah kocana nazar değmesin biz isim konusunda hep kavga ediyoruz. illa dediim olcak dio. halbuki çocuun isim hakkı annedeymiş. soyad babadan ad hakkıda anneninmiş. ben bunu sölediimde kv kalktı bize hiç sormadılar dedisanki onun dönemiyle benim dönemim bir allah allah. benim adımıda ta annemin yengesi koymuş. dıdının dıdısı. şimdi eskiler gibimi yapalım dimi ama benle kendini kıyaslıo sinir edio.
ayy cok guldum yaa ıyı demıssın canımmmm bende yoo almadım kılo aynıyım dedım
ii yapıosun canım bende ınmıyorum komsuya daha oldu bıttı bırı dıo ay cırkınlesmıssın kızın olcK SANIRIM bırı dıo yok guzellesmıssın erkegın olcak mıllet gercekten arıza!!!! sankı kendılerı hıc dogurmadı
bende ıyı gıttıgımı dusunuyorum aslnda 3 kılo normal gıbı gelıyor ... kesınlıkle canım cok haklısın ben dr ınanıp guvendıkten snra ısterse bana 18 haftanda gel desın en onemlısı bu bence .. ama dedıgım gbıı ah pıpırıklı olmasam takmasam kafama sorun olmıcak esımde aksıne cok rahat adamınsanları takmamayı ogrettı saolsun bana!!!! ama cocugumla ılgılı bısey duyunca takılıyorum ıste allahım saglk sıhhat versın hepsıne aklı basında eksıksız tam olarak nasıp etsın hepımıze saglıgıyla ımtıhan etmesın rabbımmmm
canım ınanmıycaksınız ama ahmetde eskı sevgılım ısmı arkadaşlarım bılıyo hep kesınlıkle olmaz:) unutamadı bu kız derler rezıl olurummmmmm:))))))))))
sanırım CAN DENİZ olcak tabı daha cok zaman var degıstırmem umarım
ben esımın tısortlerını gıyemem cok zayıf esım olamz yıllardır aynı kıloda ne alıyo ne verıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?