2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

ben oğlum olsaydı tuan koymayı çok istiodum. halada çok beenirim o ismi. iyi ata binen erkek anlamı var bide tuana nın eril haliymiş yani cennete düşen yağmur anlamıda var. eşimşin adı da tuna onada uygun oluodu ama bizimki tutturdu erekek olursa efe kız olursa ece diye efeyi rüyamda koyma dediler. zorla egeye ikna ettim. şimdi kızımız olcaını öğrendiimizden beri ecenaz istio yanına naz koycakmış illaki. bende istemiorum nazlı olur die. ben nazlarım kızımı dio. benide babam nazlardı ama elin oğlu çekmio diorum anlamıo. çok inatlaşırsam gider çıkartır nüfus kaıdını ben hastanedeyken o yüzden nazı kaldırmaya çalışıyorum hala

canım ece cok tatlı bı ısım ıyıkı erkek olupda efe koymamış cunku efeler yaramaz olur derler

daha bir bu kadar daha var ki ilk ayda hamile olduğumuzuda bilmiyorduk daha çok geliyo kalan kısım bana Ben çalışıyo olunca alcam mecbur birde göbüş çıkmaya başladıkça uzun t-şhirtler bile kısaldı darlaştı eşim birde daha bolu daha uzunu yokmuydu demiyo mu sabah çıkarken krize gircem dedi artık gidelim bişeyler alalım diye , gidip erkekleri için olan xl t-shirtlerden alayım diyorum anca bol bol giyinirim

ben oğlan olursa Ahmet enes koymayı düşünüyorum enes güzel bir isim

ablamın kızının adı zehra naz gercektende cok nazlı genelde nazı kullanıyoruz bız ona zehrayı kımse bılmıo

kızlar CAN DENİZ koysam nasıl olur sızce aslında ıkı ısım sevmem ama ıkısındede vazgecemedım (can oğlum denızım ) dıye severım
benım kocamda ne desem ısımde kabul edıyo yazık .
ama akrabalar begenmıyo aman onlar sorarken bana mı sordu dımı

canım yağızda dayımın oğlunun ısmı temmuzdada arkadaş doğum yapacak oda yağız koyacakmıs

sinir oluyorum işte bu duruma Bizde zümrayı ikimizde sevmiştik meğer eşimin bir arkadaşının kızının ismiymiş eşim bilmiyomuş demiş bulundum zekinin kızının adıda zümraymış diye herif soğudu kaldık ortada bizde

canım ece cok tatlı bı ısım ıyıkı erkek olupda efe koymamış cunku efeler yaramaz olur derler

efe ismini bende severdim. amcamın oğlu oldu 20 günlük şu an. onlar efe koydular çok tatlı maşallah. hem onlar koycak die hemde gerçekten rüyamda gördüm. rüyamda eşimle beraberiz bir ses gelio derinden sakın efe koymayın die bide hamilelikte görülen bu tarz rüyalara dikkat etmek lazımmış. öle olunca birden efeden soudum zor vazgeçirdim ege ye karar verdik. ece isminide seviorum. şimdide tutturmuş yanına naz koycam dio naz nazlı içinde naz geçenlerde nazlı oluo çevremden biliorum. nazlı olur diorum olsun dio bide soyadımızdada z var sölerken garip oluo sadece ece olsa daha güzel olcak.

ben evde esımın tshırtlerını gıyıyorummmm bol bol yapısmıo rahatsızda etmıo tshırtlerım oluo hala bana alt hıc bıseyım olmuo 5 6 taytım var ama hamıle taytı deıl 2 3 esofman aldım okadar ben daha hıc pant falan almadım dar paca ıstıom lcw baktım cok kotu modeller hep sıyah ıspanyol paca ebru hamıle gıyıme baktım 119 tl pant okadarda vermem sonra napcam onu
ben kasım aynını saymıomm zaten hazıranıda saymazsak dıyorum esıme 4 ay kaldı surda

sen ıkna edersın onu bence dha zaman var

işde isim sıkınıtısı var degısık olsun dememız bundan sanırım

ay ne güzel maşallah kocana nazar değmesin biz isim konusunda hep kavga ediyoruz. illa dediim olcak dio. halbuki çocuun isim hakkı annedeymiş. soyad babadan ad hakkıda anneninmiş. ben bunu sölediimde kv kalktı bize hiç sormadılar dedi sanki onun dönemiyle benim dönemim bir allah allah. benim adımıda ta annemin yengesi koymuş. dıdının dıdısı. şimdi eskiler gibimi yapalım dimi ama benle kendini kıyaslıo sinir edio.

eskılere bakarsak benım kv 6 taneyı evde dogrdum ben dıyo yanı bana bukadr sık hastehaneye gıtme dıyo ne dersem bı cevap var hazırda aman eskıler sağlıklıymış canım yenı nesıl çürük der cıakrız ısın ıcınden

Arkadaslar 3kg 5 kg takilmayin bolyle seylere.Tabi bebek icin bi sorun teskil etmiyorsa (seker gibi) Ben 3 hamileleligimide 12 kg ile bitirdim ,ama bu hamileligimde sanirim yas ve tiroidle ilgili simdiye kadar 12 kg aldim ve zannederim 20-15 ile biter.Ama inanin bebek icin bi zarari olmadigi surece umrumda degil.Cunki ben sadece doguracagim gunu iple cekiyorum.Mucize bu mucize baska tarifi yok.Allah saglikla o gune gelmeyi nasip etsin hepimize...

sanırım CAN DENİZ olcak tabı daha cok zaman var degıstırmem umarım
ben esımın tısortlerını gıyemem cok zayıf esım olamz yıllardır aynı kıloda ne alıyo ne verıyo

sanırım CAN DENİZ olcak tabı daha cok zaman var degıstırmem umarım
ben esımın tısortlerını gıyemem cok zayıf esım olamz yıllardır aynı kıloda ne alıyo ne verıyo

benımkıler oluyor valla bedenı rahatcana hatta begendıgım buyuk olanlarıda makıneye atıp aa cektı bu dıyıp kendım gıyesım var deniz ısmı guzell eşinde begenıosa koy bencede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…